Manchester City vs. Paris Saint-Germain. Ponturi pentru meciul săptămânii în Champions League.

Manchester City vs. Paris Saint-Germain. Ponturi pentru meciul săptămânii în Champions League.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Pep Guardiola mai are un singur obiectiv la Manchester City, câștigarea Champions League. Drumul până acolo este lung, însă aici poate să demonstreze că, inclusiv în acest sezon, este principala favorită la titlu. Pentru acest super derby, am ales o serie de pronosticuri din oferta unei case de pariuri online care va permite și opțiunea de verificare bilet: Stanleybet.

 

Manchester City caută revanșa.

 

Manchester City este considerată în general cea mai bună echipă din fotbalul mondial. “Cetățenii” domină aproape în fiecare an Premier League, sezonul actual nefiind diferit.

Chiar dacă în campionat ocupă locul secund, City a câștigat 1-0 la Chelsea, a remizat 2-2 la Liverpool și a câștigat 2-0 la Manchester United, arătându-și superioritatea.

Iar în această grupă de Champions League este lider, având doar 1 punct peste PSG.

Așadar, meciul din această seară este decisiv, nu pentru calificare, ci pentru a stabili ordinea finală. Locul întâi în grupă teoretic va avea o tragere la sorți mai ușoară, evitând echipe precum Bayern Munchen sau Real Madrid. Astfel, motivație există, plus o dorință de revanșă.

În meciul tur, Manchester City a pierdut 2-0.

Cetățenii au dominat clar fiecare aspect al jocului însă au ratat incredibil.

Pep Guardiola cu siguranță o să pregătească foarte atent partida, fiind un important test înainte de optimi.

Cea mai mare absență pentru gazde este Kevin de Bruyne, testat pozitiv cu noul coronavirus. Jack Grealish este incert.

Echipa de start probabilă a celor de la Manchester City: Ederson; Walker, Dias, Laporte, Cancelo; Silva, Rodri, Gundogan; Mahrez, Jesus, Foden

 

PSG vine cu tridentul Messi – Mbappe – Neymar

 

Paris Saint-Germain este la rândul ei o mare favorită la câștigarea Champions League. Însă, PSG nu este sigură de calificarea în optimi, în cazul unei înfrângeri aici putând să joace în ultima etapă un meci decisiv cu Brugge.

PSG este lider detașat în Ligue 1, dar nu convinge. Cu asemenea vedete în lot, așteptările sunt enorme. Însă, în același timp, este foarte greu de găsit o formulă care să fie pe placul tuturor și un echilibru între atac și apărare.

Astfel, PSG se chinuie în multe rânduri chiar și pe plan intern, în week-end câștigând 3-1 cu Nantes, prin două goluri venite pe final de meci.

Iar în Champions League, s-a chinuit teribil în dubla cu Leipzig, câștigând dramatic 3-2 pe teren propriu și remizând 2-2 în deplasare.

Trupa din Paris este într-un moment incert, Pochettino fiind tentat să plece la Manchester United. Se pare că PSG deja l-a contactat pe Zidane, probabil viitorul lor antrenor.

Cei trei zei parizieni se anunță titulari astăzi.

Messi vine după ce în weekend a marcat primul gol în Ligue 1, Mbappe este într-o formă incredibilă iar Neymar poate scoate din joc orice adversar.

Echipa de start probabilă a celor de la PSG: Navas; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes; Verratti, Gueye, Wijnaldum; Messi, Mbappe, Neymar

Pep Guardiola a creat o mașină de fotbal la Manchester. City joacă agresiv, are posesie în fiecare partidă și marchează cu ușurință.

În tur, a dominat meciul complet, deci putem să pariem pe victorie Manchester City, la o cotă de 1.60.

Un pariu poate și mai plauzibil este “peste 2.5 goluri în meci”, deoarece Messi, Mbappe și Neymar cu siguranță vor pune probleme. Cota peste acest pont este de 1.53.

 

Liverpool – FC Porto,  meci cu miză doar pentru oaspeți.

 

Liverpool a câștigat matematic grupa, după 4 victorii în 4 partide. Deși oponentele au fost de top, “cormoranii” nu au avut probleme nici cu Atletico Madrid nici cu AC Milan, Liverpool anunțându-se o candidată la trofeu.

Așadar, Klopp va trata mai lejer această partidă.

Este posibil să existe multe schimbări în primul 11, Mane sau Jota având șanse mici să fie titulari.

Echipa de start probabilă a celor de la Liverpool: Alisson; Williams, Konate, Matip, Tsimikas; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Thiago; Salah, Origi, Minamino

Porto luptă pentru calificarea în optimi. Echipa lusitană este pe locul secund în grupă, însă are doar un punct peste Atletico Madrid și 4 peste AC Milan.

Astfel, FC Porto are nevoie de măcar un egal.

Forma oaspeților este foarte bună, venind după 5-1 cu Feirense și 3-0 cu Santa Clara, existând un entuziasm ofensiv.

Echipa de start probabilă a celor de la FC Porto: Marchesin; Corona, Pepe, Mbemba, Sanusi; Otavio, Uribe, Oliveira, Diaz; Taremi, Evanilson

Liverpool este relaxată și va alinia o echipă cu multe rezerve. Însă, pe un Anfield plin, va ataca și va încerca să marcheze. FC Porto are nevoie de punct/e pentru a se califica în optimi, așadar va încerca să profite de contextul creat.

Pariul merge pe “ambele echipe marchează”, la o cotă de 1.62, ea putând să fie jucată la orice casă de pariuri locală.

 

Atletico Madrid – AC Milan, meci cu o miză ridicată.

 

Atletico Madrid este doar pe locul 3 în această grupă, acumulând doar 4 puncte în 4 partide. Astfel, victoria este vitală aici, orice alt rezultat însemnând în mare măsură ratarea obiectivului: calificarea în optimile Champions League.

Trupa lui Simeone nu mai are aceeași formă bună din sezonul trecut, când totuși a câștigat La Liga. Momentan, în campionatul intern se află doar pe locul 4, venind după 1-0 cu Osasuna și 3-3 la Valencia.

Felipe este suspendat după ce a fost eliminat pe Anfield, însă revine Griezmann.

Echipa de start probabilă a celor de la Atletico Madrid: Oblak; Savic, Gimenez, Hermoso; Llorente, De Paul, Koke, Lemar, Carrasco; Griezmann, Suarez

 

AC Milan, scădere vizibilă în joc.

 

AC Milan este pe locul secund în Serie A, la egalitate cu liderul Napoli. Însă, forma “diavolului milanez” este într-o scădere abruptă.

După remiza norocoasă cu Inter, 1-1, Milan a pierdut în week-end 3-4 la Fiorentina, arătând mari probleme în apărare.

În această grupă de Champions League are doar un punct, remizând etapa trecută 1-1 cu Porto. Chiar și așa, are șanse de calificare, mai ales că în ultima etapă o să întâlnească un Liverpool relaxat.

Există multe absențe la oaspeți, portarul titular Maignan plus Fikayo Tomori, Ante Rebic, Davide Calabria și Samu Castillejo.

Astfel, Tătărușanu va fi iarăși folosit în poartă.

Echipa de start probabilă a celor de la AC Milan: Tătărușanu; Kalulu, Kjaer, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Bennacer; Saelemaekers, Diaz, Leao; Giroud

 

Te-ai plictisit să joci doar la pariuri sportive? Încearcă Italia keno, una dintre cele mai populare și profitabile loterii din Europa.

 

Atletico Madrid este nevoită să câștige aici, pentru a prinde locul secund în grupă. Simeone știe să pregătească asemenea meciuri decisive, iar Suarez și Griezmann ar trebui să își creeze ocazii de a marca. Milan pare într-o formă din ce în ce mai slabă, în fiecare meci greșind mult în apărare.

Consider astfel că Atletico se va impune, pariul mergând pe victoria gazdelor la o cotă de 1.71.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de ani. Cine (și CE) era Simona, de fapt
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de…
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina Europei”
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina…
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost…
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde şi de pacient"
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din…
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
×