Manchester City – Real Madrid. Cotă excelentă pentru pariul pe marcatori! (P)

Manchester City - Real Madrid. Cotă excelentă pentru pariul pe marcatori! (P)
  • Publicat:

În turul semifinalelor UEFA Champions League, față în față se află liderul din Anglia, Manchester City, și cel din Spania, Real Madrid.

 

Informații & Pont pentru meciul Manchester City – Real Madrid

  • Primul meci din dubla decisivă pentru calificarea în finala UEFA Champions League este programată marți seara, pe Etihad Stadium, din Manchester. Cotele la victorie arată astfel: Manchester City 1,57, egal 4,70 și Real Madrid 6,70.
  • Pentru superduelul de marți seara am ales un pariu din oferta specială Superbet: Benzema sau De Bruyne marchează în meci. Cota oferită este una atractivă: 1,75!
  • De Bruyne este unul dintre jucătorii de bază de la City, care în startul lunii aprilie a legat 4 meciuri la rând cu gol marcat.
  • Karim Benzema e principalul om de gol al Realului. Francezul a punctat de 15 ori în ultimele 11 meciuri jucate pentru liderul din La Liga.
  • Benzema a reușit aproape de unul singur să o califice în semifinalele UCL. În optimi a marcat de 3 ori în fața lui PSG, iar apoi a reușit încă 4 goluri în „dubla” cu deținătoarea UCL, Chelsea Londra.

Plasează la Superbet pariuri sportive cu 50 RON BONUS FĂRĂ DEPUNERE + 199 FREESPINS! 

City are șansa să facă „dubla”

Formația pregătită de Pep Guardiola speră să meargă un pas mai departe în UEFA Champions League în comparație cu ediția precedentă.

Manchester City a ajuns în finala din 2021, însă a cedat-o în fața lui Chelsea. Acum este considerată favorită în „dubla” cu Real Madrid.

„Cetățenii” sunt lideri în Premier League, cu 5 etape înainte de final. Astfel, pe final de sezon, Manchester City are șanse bune să își treacă în cont cele mai importante două trofee: titlul și UCL.

 

Manchester City, parcurs de vis în acest sezon UCL

Trupa de pe Etihad Stadium a trecut mai departe fără probleme dintr-o grupă cu PSG, Brugge și Leipzig.

În rundele eliminatorii, echipa lui Guardiola nici măcar nu a primit vreun gol. Mai întâi a fost dubla cu Sporting Lisabona, câștigată cu 5-0 la general, apoi cea cu Atletico Madrid, decisă de golul lui Kevin De Bruyne (1-0, 0-0).

 

Real Madrid speră și ea la „dubla” titlu – UCL

Madrilenii conduc autoritar clasamentul din La Liga, cu 15 puncte avans. Un egal etapa viitoare pe Bernabeu, cu Espanyol, aduce matematic titlul pentru Los Blancos.

Totuși, echipa lui Ancelotti nu are vreme de petrecut. Etapa cu Espanyol este programată între cele două confruntări cu Manchester City din UCL.

 

Calificare cu mari emoții în semifinale

Real Madrid a fost cât pe ce să fie eliminată în două rânduri. De fiecare dată a fost însă salvată de Karim Benzema.

Formația de pe Santiago Bernabeu a pierdut în turul cu PSG (0-1), iar în retur a fost condusă acasă cu același scor. În repriza a doua, Benzema a reușit un hattrick și a calificat-o pe Real în sferturile de finală.

Francezul a repetat performanța și contra lui Chelsea. În sferturile de finală, Benzema a înscris de 3 ori la Londra (victorie Real cu 3-1), iar în Spania s-a ajuns în prelungiri, după ce Chelsea s-a impus și ea cu 3-1 în timpul regulamentar. În prelungiri, Real a marcat un singur gol, cel decisiv, acesta fiind tot opera lui Benzema.

 

Câte un singur absent confirmat

Manchester City nu va putea conta pe Joao Cancelo, suspendat pentru această partidă. De cealaltă parte, Real Madrid nu îl are la dispoziție pe Eden Hazard, belgian care are șanse mici să mai revină până la finalul sezonului.

Echipa probabilă a celor de la Manchester City: Ederson – Walker, Laporte, R. Dias, Ake – De Bruyne, Rodri, Gundogan – Mahrez, Foden, Sterling.

Echipa probabilă a celor de la Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Mendy – Valverde, Modric, Casemiro, Kroos – Benzema, Vinicius.

 

Ce pariem pe meciul dintre Manchester City – Real Madrid?

Ambele formații au implicat din punct de vedere ofensiv în acest sezon. Manchester City și Real Madrid au avut performanțe importante din punctul de vedere al golurilor marcate, iar principalele lor guri de tun au fost Kevin De Bruyne, respectiv Karim Benzema.

Belgianul a punctat decisiv în dubla cu Atletico Madrid, dar a reușit să înscrie de asemenea în egalul extrem de important cu Liverpool (2-2), care ar putea aduce un nou titlu pe Etihad.

De cealaltă parte, Benzema a punctat de 25 de ori în La Liga și de 12 ori în UCL. Mai important, 7 din cele 12 reușite ale francezului au venit în fazele eliminatorii, cu PSG și Chelsea.

În aceste condiții, pontul ales pentru confruntarea de marți seara este: Gol marcat de De Bruyne sau Benzema. Această selecție are o cotă de 1,75 în oferta Superbet!

 

Sutton United – Crawley Town. Luptă strânsă pentru promvoarea în League One

În eșaloanele inferioare din fotbalul englez sezonul se îndreaptă spre final, iar lupta pentru promovare e în toi.

 

Sutton United stă doar la mâna ei

Cu 3 meciuri înainte de finalul sezonului, Sutton ocupă locul 7, care duce la barajul pentru promovare. Duelul de marți seara cu Crawley reprezintă o restanță, care ar putea să ajute gazdele să urce cu șanse mari la promovarea directă.

Sutton este o formație extrem de puternică pe teren propriu: 18 meciuri la rând a strâns fără vreo înfrângere. În această serie au intrat 13 victorii și 5 remize.

Cele mai recente partide de acasă au adus victorii scurte pentru Sutton: 1-0 cu Leyton Orient și 1-0 în fața celor de la Newport County.

 

Crawley Town nu mai are pentru ce să tragă

Oaspeții meciului de marți seara au pierdut în runda precedentă pe terenul celor de la Mansfield Town (0-2). Eșecul a consfințit dispariția oricărei șanse de promovare.

Cu 3 etape înainte de final, Crawley are 60 de puncte, cu 10 în spatele lui Sutton, care ocupă ultimul loc de baraj.

Indiferent ce se întâmplă în ultimele 3 meciuri, Crawley nu are cum să promoveze sau să retrogradeze. Deplasările au reprezentat mereu bătăi de cap pentru echipa de pe West Sussex. Patru înfrângeri în ultimele 5 partide de afară au suferit cei de la Crawley.

 

Ce pariem pe meciul dintre Sutton United și Crawley Town?

Sutton are mare nevoie de puncte în lupta pentru promvoarea în League One. Gazdele confruntării de marți reprezintă o forță pe teren propriu.

În turul campionatului, Sutton a reușit să se impună în deplasare, pe terenul lui Crawley. Adversara de marți a risipit orice șansă de promovare în urma înfrângerii din etapa precedentă.

În aceste condiții, recomandarea noastră merge pe victoria lui Sutton, la o cotă excelentă de 1,90 oferită de Superbet. Pe aceste meciuri puteți paria online LEGAL, iar pentru un plus de adrenalină vă puteți bucura de un cod bonus vlad cazino.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre

Care e cel mai bun fundaș central al lui Dinamo din ultimii 25 de ani?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după 18 luni, a aflat cine e iubitul ei, de fapt
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după…
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de…
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
PSG i-a găsit înlocuitor lui Mbappe. Pregăteşte o ofertă spectaculoasă de 200 de milioane de euro
PSG i-a găsit înlocuitor lui Mbappe. Pregăteşte o ofertă spectaculoasă de 200 de milioane de euro
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani