Manchester City – Atletico Madrid. Pontul zilei pentru meciul din Champions League (P)

Manchester City - Atletico Madrid. Pontul zilei pentru meciul din Champions League (P)
  • Publicat:
  • Actualizat:

Marți seară, de la ora 22:00, Manchester City primește vizita celor de la Atletico Madrid. Partida de pe Etihad contează pentru turul sferturilor de finală din UEFA Champions League.

Ofertă fără depunere – la verificarea contului! Aplică chiar ACUM!

Serie excelentă pentru City

Formația lui Pep Guardiola are 7 meciuri la rând fără înfrângere, serie în care s-a impus de 5 ori. Un egal practic nici nu contează – a fost un 0-0 acasă cu Sporting, după ce cetățenii se impuseseră în prima manșă cu 5-0 în Portugalia.

Trupa de pe Etihad Stadium este lider în Premier League. Totuși, avansul față de Liverpool a rămas unul minim: un singur punct (73 vs 72).

De asemenea, City este calificată și în semifinalele Cupei Angliei. Pentru un loc în marea finală, Manchester va întâlni rivala din campionat, Liverpool.

 

Manchester City a defilat în UEFA Champions League

Finalista de anul trecut a trecut fără probleme de grupa din care au mai facut parte PSG, Leipzig și Club Brugge. Calificarea în primăvara europeană a fost reușită cu o etapă înainte de final, iar apoi Guardiola a putut experimenta în confruntarea din ultima etapă cu Leipzig.

Cam la fel a făcut și după succesul zdrobitor din deplasare, din optimile de finală, cu Sporting. Manchester City s-a impus la Lisabona cu 5-0, iar apoi nu a mai avut de ce să tragă în retur. Duelul cu lusitanii s-a încheiat la egalitate, 0-0.

 

Guardiola nu poate folosi doi jucători importanți

Pentru duelul de marți cu Atletico Madrid, City nu îi va avea la dispoziție pe accidentații Ruben Dias și Cole Palmer. În plus, Kyle Walker mai are de ispășit o etapă de suspendare pentru eliminarea suferită pe finalul grupelor, în deplasarea de la Leipzig.

Echipa probabilă a celor de la Manchester City: Ederson – Cancelo, Laporte, Stones, Zinchenko – Silva, Rodri, De Bruyne – Mahrez, Foden, Grealish.

 

Atletico Madrid a revenit pe podiumul din La Liga

Campioana Spaniei a ajuns la șase victorii la rând în toate competițiile. Grație seriei de vis, trupa lui Cholo Simeone a ajuns pe ultimul loc de pe podiumul din La Liga.

Cel mai recent meci a fost câștigat sâmbătă, pe teren propriu, cu Deportivo Alaves (4-1). După 30 de etape disputate, trupa de pe Wanda Metropolitano a strâns 57 de puncte, la fel ca Sevilla și Barcelona. Cele 3 formații sunt despărțite doar de golaveraj.

 

Atletico Madrid se întoarce la Manchester

Atletico Madrid a stat cu emoții până în ultima etapă din faza grupelor pentru a-și asigura prezența în primăvara UEFA Champions League.

Campioana Spaniei a câștigat în deplasarea de la Porto (3-1) și a profitat de înfrângerea Milanului cu Liverpool, pentru a lua al doilea loc calificant din grupă.

În optimile de finală, Atletico Madrid a încheiat la egalitate manșa-tur cu Manchester United (1-1). Confruntarea decisivă de pe Old Trafford a fost câștigată de iberici grație golului lui Renan Lodi (victorie cu 1-0).

 

Suarez, din nou pe bancă?

Singurele absențe confirmate ale lui Simeone sunt cele ale lui Jose Gimenez și Hector Herrera.

Presa spaniolă notează că dubla reușită de Luis Suarez cu Alaves (4-1) nu îi garantează uruguayanului locul de titular în ofensiva lui Atletico. E de așteptat ca din primul minut în acea zonă să fie folosiți Joao Felix și Antoine Griezmann.

Echipa probabilă a celor de la Atletico Madrid: Oblak – Vrsaljko, Savic, Felipe, Reinildo – Llorente, Kondogbia, Koke, Renan Lodi – Griezmann, Felix.

 

Ce pariem pe meciul dintre Manchester City și Atletico Madrid?

Manchester City va încerca să își asigure un retur liniștit la Madrid, iar în fața lui Cholo Simeone asta nu e o misiune ușoară.

„Cetățenii” sunt printre cei mai ofensivi din Europa, iar mărturie stau și cele 23 de goluri marcate până acum în această ediție – medie de aproape 3 per meci!

Atletico se va apăra și va încerca să surprindă pe contraatac, însă dacă va fi condusă pe final, va încerca să echilibreze balanța.

În aceste condiții, Betano vine cu o cotă atractivă de 1,87 pentru selecția Gol marcat după minutul 74! Având în vedere forța ofensivă a celor două echipe, este de așteptat să vedem cel puțin un gol înscris pe final de meci.

 

Benfica – Liverpool. Meci cu o favorită clară!

Liverpool a scăpat de granzi în sferturile de finală UEFA Champions League și se află într-o poziție excelentă pentru a obține calificarea în careul de ași.

Cormoranii sunt considerați mari favoriți în dubla cu Benfica Lisabona.

 

Benfica și-a luat adio de la titlu

Trupa de pe Da Luz a pierdut ultimul meci, cel din weekend, în campionat. Benfica a cedat în deplasare cu Sporting Braga (2-3) și s-a îndepărtat la 12 puncte de liderul FC Porto. Nici măcar locul 2 nu mai poate fi ajuns de formația în alb și roșu: Sporting Lisabona are 9 puncte în fața Benficăi.

Totuși, lucrurile merg neașteptat de bine în UEFA Champions League pentru portughezi. Ei au reușit să lase Barcelona în afara competiției.

Calificată în optimile de finală din grupa câștigată de Bayern, Benfica a mai produs o surpriză: a eliminat-o pe Ajax. Olandezii au reușit un 2-2 în deplasare, însă au cedat neașteptat la Amsterdam, cu 0-1. Singurul gol al meciului a fost marcat de Darwin Nunez.

Rodrigo Pinho și Lucas Verissimo nu vor putea evolua în acest meci cu Liverpool. De asemenea, prezența lui Adel Taarabt este pusă sub semnul întrebării, în condițiile în care el a ratat meciul cu Braga.

Echipa probabilă a celor de la Benfica: Vlachodimos – Gilberto, Vertonghen, Otamendi, Grimaldo – Rafa, Mario, Weigl, Everton – Nunez, Yaremchuk.

 

Liverpool nu a primit gol în ultimele 4 meciuri

Formația lui Jurgen Klopp a cedat pe teren propriu în fața lui Inter (0-1) în returul din optimile UEFA Champions League. Înfrângerea nu a periclitat calificarea în sferturi, după succesul din tur cu 2-0. Totuși, acel eșec pare să fi fost dușul rece de care aveau nevoie cormoranii pentru a începe o nouă serie câștigătoare.

După meciul pierdut cu Inter, pentru Liverpool au urmat 4 victorii, toate fără gol primit: 2-0 cu Brighton, 2-0 la Arsenal, 1-0 cu Nottingham Forrest (în FA Cup) și 2-0 acasă cu Watford.

După 30 de etape disputate în Premier League, Liverpool e la un singur punct în spatele liderului Manchester City și speră să pună mâna pe titlu.

 

Parcurs aproape perfect în UEFA Champions League

Liverpool a încheiat cu victorii pe linie grupa grea cu Atletico Madrid, FC Porto și AC Milan. Seria succeselor a ajuns la 7, după victoria de pe terenul lui Inter, din turul optimilor de finală (2-0). Șirul victorios a fost întrerupt de acel eșec de acasă cu nerazzurrii, care însă a rămas fără rezultat la nivelul calificării.

Liverpool nu are vreo absență notabilă pentru jocul de marți seară cu Benfica. Jurgen Klopp ar putea trimite următorul 11: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Mane, L. Diaz.

Ce pariem pe meciul dintre Benfica și Liverpool?

Cormoranii au arătat că au o defensivă puternică, iar asta s-a văzut în mai toate meciurile disputate în UEFA Champions League și Premier League.

Benfica traversează o evidentă criză de formă, iar înfrângerea din campionat cu Braga a pus capăt viselor la titlu.

Diferența dintre fotbalul portughez și superputerile din Anglia este una imensă – putem vedea și confruntarea precedentă dintre Sporting Lisabona și Manchester City (0-5).

Astfel, pentru duelul dintre Benfica și Liverpool pontul ales este NG – nu marchează ambele formații. În cazul în care acest pronostic va fi câștigător, veți prinde o cotă atractivă de 2,00. Victoria lui Liverpool are șanse bune de reușite și are o cotă de 1,40. De asemenea, aici afli detalii despre case de pariuri internationale la care joacă românii.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre

Care e cel mai bun fundaș central al lui Dinamo din ultimii 25 de ani?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
Fernando Torres semnează! Prima echipă care pe care o va antrena la nivel de seniori
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă,…
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după 18 luni, a aflat cine e iubitul ei, de fapt
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un marocan mai tânăr. Abia după…
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Cât a ajuns să coste renovarea unui apartament în marile orașe ale României. „Chiar am avut un șoc”
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…