Levante – Valencia. Pariul de 1,82 pentru duelul concitadinelor din La Liga!

Levante - Valencia. Pariul de 1,82 pentru duelul concitadinelor din La Liga!
  • Publicat:

Valencia a început să meargă din ce în ce mai bine în ultima vreme, iar rezultatele îi dau speranțe pentru un loc de cupe europene. Concitadina Levante pare condamnată la retrogradare, fiind ultima în clasamentul din La Liga.Vrei să înveți cum să câștigi la pariuri? Aici ai o serie de reguli și sfaturi!

 

Levante, singura echipă fără victorie în La Liga

Probabil nici cei mai pesimiști suporteri ai lui Levante nu s-ar fi gândit că formația de pe „Ciudad de Valencia” nu va avea nici măcar un succes în 17 runde din La Liga.

Până acum, Levante a strâns doar 8 puncte în campionat, iar promovarea lui Alessio Lisci de la echipa secundă la prima nu a adus schimbarea dorită. Gazdele confruntării de luni seara vin după două dezamăgiri: un eșec cu Espanyol (3-4), deși au condus în două rânduri, precum și eliminarea din Cupa Spaniei. Pe 14 decembrie, Levante a evoluat în deplasare pe terenul lui Alcoyano. Trupa de ligă inferioară a condus cu 3-1, iar golurile lui Soldado și Dani Gomez au împins partida în prelungiri (3-3). La penalty-uri s-a impus Alcoyano, care a mers mai departe în Cupa Spaniei și a adâncit criza în care se află Levante.

Formația în roșu și albastru are cea mai slabă defensivă din La Liga: 32 de goluri încasate până acum, o medie de aproape două per etapă. Atacul este și el subțire: sub un gol per meci (16 reușite în 17 runde).

Mickael Malsa și Son sunt suspendați pentru acest joc, Shkodran Mustafi este accidentat, iar Nemanja Radoja a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Vestea bună este revenirea după o lungă accidentare a lui Sergio Postigo.

Echipa probabilă a celor de la Levante: Cardenas – Miramon, Pier, Vezo, Clerc – Campaña, Pepelu – Frutos, Bardhi, Morales – Marti.

 

Opt meciuri la rând fără înfrângere pentru Valencia

După un început mai lent de sezon, „liliecii” traversează o perioadă bună. Valencia are 3 egaluri și 5 victorii în ultimele 8 partide disputate. Șase dintre ele au venit în La Liga, iar celelalte două în Cupa Spaniei. În această competiție din urmă, Valencia a trecut de Utrillas (3-0) și de Arenteiro (3-1). Jocul al doilea este și cel mai recent bifat de trupa lui Jose Bordalas. Antrenorul formației de pe „Mestalla” a odihnit câțiva titulari de bază, iar asta putea să îl coste: Valencia a avut nevoie de 120 de minute pentru a elimina adversara de ligă inferioară: 1-1 după 90 de minute, apoi golurile lui Hugo Guillamon și Manu Vallejo au stabilit scorul final, 3-1.

Cele mai recente meciuri în La Liga au adus succese cu același scor: 2-1 cu Celta Vigo și cu Elche. În urma celor două victorii, Valencia a ajuns la 25 de punct eși este pe locul 8. Distanța până la poziția a șasea, care duce în Europa League, este de 4 puncte (Real Sociedad are 29 de puncte, dar și un joc în plus).

Sub conducerea lui Bordalas, Valencia a devenit echipa care faultează cel mai mult în La Liga, dar și cea care este faultată cel mai des. La capitolul intrări neregulamentare comise, Valencia are 279 în acest sezon, o medie de peste 16 per meci. De asemenea, „liliecii” au suferit 266 de faulturi, o medie de asemenea de aproape 16 per joc.

Antrenorul Valenciei nu se va putea baza pe Gabriel Paulista (accidentat) și pe Daniela Wass și Maximiliano Gomez (ambii suspendați). Vestea bună e revenirea lui Jose Luis Gaya, care a efectuat o etapă de suspendare.

Echipa probabilă a celor de la Valencia: Cillesen – Foulquier, Diakhaby, Guillamon, Gaya – Soler, Racic, Koindredi, Duro – G. Guedes, Helder.

 

Ce pariem pe meciul dintre Levante și Valencia?

Față în față se vor afla două formații implicate des în partide cu multe faulturi. Valencia este echipa care faultează cel mai mult în La Liga, iar Levante este pe locul 7. Pe lângă această statistică, mai punem la socoteală și nervii întinși ai celor două echipe – e totuși un derby local. Levante e în căutarea primului succes, iar Valencia speră să continue seria excelentă de rezultate.

Levante se impunea în campionatul trecut pe teren propriu cu 1-0, iar Valencia își lua revanșa pe „Mestalla” cu 4-2.

Este de așteptat să apară multe intrări neregulamentare, de aceea din oferta de ponturi pariuri de azi am ales un barem de peste 29,5 faulturi la total. Cota oferită de pentru această selecție este de 1.82. De asemenea, puteți încerca și selecția GG sau peste 2,5 goluri, care are o cotă de 1,53.

 

CSKA Sofia – Ludogorets. Derby-ul campionatului din Bulgaria

Pe stadionul „Bâlgarska Armija” din Sofia, CSKA speră să reducă diferența care o separă față de Ludogorets. În ultimul meci din 2021, față în față se vor afla primele două clasate din campionatul Bulgariei.

Înfrângere în ultimul meci direct pentru CSKA Sofia

Gazdele partidei de luni, de la ora 16:30, au patru meciuri fără eșec în campionatul intern. În această perioadă, CSKA le-a învins pe Cherno More (2-0) și Lokomotiv Sofia (2-0). De asemenea, echipa pregătită de Stoycho Mladenov a remizat în deplasările de la Pirin Blagoevgrad (1-1) și Arda (2-2).

În urma acestui parcurs, CSKA Sofia a adunat 37 de puncte și ocupă locul 2 în clasament. Lider este Ludogorets, chiar adversara de luni. Cel mai recent eșec în campionat a venit pentru cei de la Sofia în duelul de pe 29 noiembrie cu Ludogorets. Trupa la care este legitimat și Dorin Rotariu a învins pe teren propriu cu 2-0.

Acasă, CSKA este o nucă tare: a reușit să câștige ultimele 4 partide directe, serie în care a înscris de 7 ori și a încasat un singur gol.

Jordy Caicedo este golgheterul echipei și, totodată, al campionatului: ecuadorianul de 24 de ani a punctat de 12 ori în acest sezon.

Ludogorets domină campionatul Bulgariei

Formația în alb și verde a câștgiat ultimele 10 ediții ale campionatului din țara vecină. Chiar și actuala stagiune stă sub dominația celor de la Ludogorets. După 17 etape disputate, oaspeții derby-ului de luni au adunat 42 de puncte, cu 5 în fața celor de la CSKA Sofia.

Ultimul joc a adus totuși o înfrângere total neașteptată. Ludogorets a pierdut acasă în fața celor de la Pirin Blagoevgrad cu 3-5. A fost cel dintâi eșec pe teren propriu, după ce primele 9 partide fuseseră câștigate acasă.

Ludogorets are cel mai bun atac al campionatului – a înscris 46 de goluri în 17 meciuri, o medie de aproape 3 reușite per etapă. Pieros Sotiriou a înscris de 11 ori, este golgheterul formației și se luptă cu Caicedo pentru primul loc în clasametul marcatorilor din Bulgaria.

 

Ce pariem pe derby-ul din Bulgaria?

În condițiile în care Ludogorets a dominat meciurile directe anterioare, mă aștept ca și de această dată să plece neînvinsă de la Sofia. Forța grupului este una recunoscută la campioana Bulgariei, care are și un lot mult mai valoros.

Astfel, dacă vă faceți biletul zilei, puteți merge și pe un X2 în confruntarea de la Sofia. Dacă Ludogorets nu pierde, veți fi recompensați cu o cotă bună de 1,47. Selecția DNB Ludogorets (cu mize returnate la egal) are de asemenea o cotă atractivă, de 1,75.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro…
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Cel mai nou SUV lansat în România vine din China. Își merită banii?  VIDEO
Cel mai nou SUV lansat în România vine din China. Își merită banii? VIDEO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup