La 8 puncte de lider. Vezi ponturile zilei pentru Leeds United – Manchester City, partida care închide etapa de Premier League (P)

La 8 puncte de lider. Vezi ponturile zilei pentru Leeds United – Manchester City, partida care închide etapa de Premier League (P)
  • Publicat:

Gluma se îngroașă pentru Manchester City, o echipă văzută de specialiști drept mare favorită să câștige titlul în Premier League. Realitatea aruncă incertitudine asupra previziunilor, ținând cont că Arsenal are deja un avans de 8 puncte în fruntea clasamentului. Leeds nu este interesată de acțiunea de la vârf, ea având griji legate de retrogradare.

 

 

Încasează aici 50RON FREEBET fără depunere!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Leeds United – Manchester City

 

Dată: 28.12.2022
Oră: 22:00
Locație: Stadionul “Elland Road”, Leeds

Cote: Leeds United are o cotă de 8.75 la victorie. X este cotat la 5.80, iar victorie Manchester City la 1.31

Pont: Manchester City -1.5 handicap asiatic, cotă 1.80

  • Leeds United este pe locul 15 în Premier League, având doar 2 puncte peste linia retrogradării
  • Manchester City a picat până pe 3, fiind depășită de Newcastle
  • City are 8 puncte în spatele celor de la Arsenal, așadar o victorie astăzi este foarte importantă

 

Griji

Leeds United ar trebui să fie o prezență constantă în Premier League. Echipa este una dintre cele mai iubite din Anglia, în plus având o istorie incredibilă, fiind de trei ori campioană națională.

Din păcate, Leeds în ultimele decenii a stat foarte mult timp în eșaloanele inferioare, iar acum se chinuie în Premier League.

Locul ocupat, 15, este îngrijorător, mai ales că distanța până la Wolverhampton, ocupanta primului loc retrogradabil, este de doar 2 puncte.

Bătălia în străfundurile clasamentului este crâncenă, deoarece acolo se află nume precum Southampton, Everton sau West Ham United, formații care nu ar trebui să retrogradeze.

Sarcina lui Marsch este foarte dificilă, iar programul nu îl ajută, ținând cont că după acest meci infernal cu City urmează o deplasare la Newcastle.

 

Apărare permisivă

Marea problemă a celor de la Leeds este defensiva. Dacă ne uităm la rezultatele sale a priori pauzei aferente Cupei Mondiale, vedem o serie de meciuri haotice

Leeds a pierdut 3-4 la Tottenham, 2-3 pe teren propriu cu Fulham, câștigând 4-3 cu Bournemouth. Minim 3 goluri primite în aceste partide ar trebui să fie un mare semnal de alarmă.

A existat acea victorie 2-1 de la Liverpool, însă nu cred că partida este relevantă, fiind mai degrabă o excepție.

În pauza competițională, Leeds a disputat 3 partide amicale, trecând de Elche și Real Sociedad, însă fiind învinsă 2-4 de Monaco. Chiar dacă rezultate nu sunt relevante, trebuie menționat că ei au primit gol în fiecare meci.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Leeds United: Klaesson; Kristensen, Cooper, Koch, Struijk; Roca, Forshaw; Aaronson, Rodrigo, Harrison; Gelhardt

 

City în corzi

Manchester City a început sezonul drept mare favorită la titlu, iar această impresie s-a accentuat ținând cont de rezultatele celor de la Liverpool, Chelsea sau Manchester United.

Lumea a omis-o pe Arsenal, o echipă care venea după niște ani groaznici, așadar nu era văzută având capacitatea necesară pentru a se lupta la titlu.

Momentan, Arsenal are un avans de 8 puncte în fața celor de la City, așadar lucrurile încep să devină serioase.

Manchester City trebuie să își găsească acel ritm de campioană, așa cum ne-a învățat sezoanele precedente, când luni în șir era neînvinsă.

Echipa este pe hârtie foarte puternică, iar Haaland poate să fie cheia în bătălia pentru titlu. Norvegianul nu a participat la Cupa Mondială și are o foame teribilă de gol, dorind să revină în lumina reflectoarelor.

Ar fi previzibil ca el să marcheze astăzi.

 

Antrenament reușit

“Cetățenii” deja au disputat un meci oficial în ultima săptămâna, câștigând 3-2 în EFL Cup cu Liverpool. Ambele echipe au folosit echipe mixte, unii titulari fiind odihniți, însă City a arătat foarte bine chiar și așa.

Haaland și De Bruyne au strălucit, iar Mahrez a arătat o formă excelentă. Astăzi, City va avea lotul aproape complet, așadar ne așteptăm la o formulă standard.

Manchester are mare nevoie de puncte și dorește să facă uitat ultimul meci de Premier League, acel 1-2 de pe teren propriu cu Brentford.

În deplasare, echipa lui Guardiola a câștigat doar 3 partide din 6, însă meciul de astăzi se anunță unul mult mai ușor, iar City ar trebui să profite din plin de găurile din defensiva adversă.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Cancelo; Gundogan, Rodri, De Bruyne; B. Silva, Haaland, Foden

 

Pontul pentru meciul Leeds United – Manchester City

Diferența între aceste echipe pare colosală, iar rezultatul previzibil este o victorie la scor categoric a celor de la City. Astfel, pariul este “Manchester City -1.5 handicap asiatic”, la o cotă de 1.80.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Leeds are una dintre cele mai slabe defensive din Premier League. Recent a primit 4 goluri de la Tottenham, 3 de la Fulham și 3 de la Bournemouth
  • Manchester City o să vină foarte motivată, încercând să reducă ecartul față de Arsenal.
  • City are la dispoziție tot lotul, Alisson, Cancelo, Silva sau Foden revenind în primul 11. În plus, Haaland pare într-o formă excelentă

 

50 RON FREEBET la Winner fără depunere – încasează acum!

Dacă vrei să joci astăzi la pariuri sportive dar nu prea ai bani, o poți face cu un bonus fără depunere de 50RON ce este acordat sub formă de FREEBET. Este suficient să deschizi cont prin link-ul de mai jos, și să parcurgi procesul de verificare KYC.

Încasează acum 50 RON FREEBET fără depunere la Winner!

După ce contul este verificat, vei primi un FREEBET de 50RON ce trebuie activat și jucat în maxim 3 zile, pe un pariu single de cotă 1.70+, sau pe un pariu multiplu ce conține cote de minim 1.40 per eveniment. Nu ai nimic de pierdut deoarece oferta este una fără depozit, însă ia în considerare faptul că aceasta este destinată doar clienților noi Winner!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de miercuri

 

 

Paris Saint-Germain vs. Strasbourg

Mergem în Ligue 1, unde PSG domină autoritar campionatul. Evident, titlul este un subiect închis în Franța, chiar dacă Paris are doar 5 puncte peste Lens.

Totuși, diferența de valoare între PSG și celelalte echipe este enormă. Parizienii se concentrează mai mult pe Champions League, unde în februarie urmează o dublă blockbuster cu Bayern.

Astăzi nu știm exact ce echipă o să trimită în teren Galtier, însă Mbappe probabil o să fie titular. El a fost extrem de dezamăgit după finala Cupei Mondiale, însă este plin de ambiție să demonstreze că este cel mai bun atacant din lume.

Astfel, a revenit la antrenamente la doar 3 zile după sosirea din Qatar.

Strasbourg este pe 19, una dintre cele mai slabe echipe din Ligue 1. Oaspeții au doar o victorie în 15 etape, iar în ultima deplasare au pierdut 2-4 la Ajaccio.

În mod normal, nu au nicio șansă pe “Parc des Princes”.

Pariul este “Mbappe marchează oricând” la o cotă de 1.50, ținând cont de apetitul său ofensiv și de ambiția arătată în ultimele săptămâni.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene
A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră…
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant…
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume…
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux…
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă…
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Sexsomnia: O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească
Sexsomnia: O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în…