Juventus – Villarreal. Cine merge mai departe în UEFA Champions League? (P)

Juventus - Villarreal. Cine merge mai departe în UEFA Champions League? (P)
  • Publicat:
  • Actualizat:

Juventus încearcă să își salveze sezonul șters din Serie A cu o performanță cât mai bună în UEFA Champions League. Formația lui Allegri primește miercuri seara vizita celor de la Villarreal, în returul optimilor de finală din cea mai importantă competiție intercluburi din fotbalul european. Duelul decisiv pentru accesul în sferturi e programat miercuri seara, cu începere de la ora 22:00.

 Deschide cont și joacă LEGAL la o agenție de pariuri online de top!

 

Formă excelentă pentru Juventus

„Bătrâna Doamnă” a învins-o pe Sampdoria în cel mai recent meci disputat înaintea confruntării cu Villarreal. A fost un 3-1 pentru trupa din Torino, grație unei „duble” a lui Morata. Astfel, gazdele confruntării noastre de miercuri au ajuns la 4 victorii la rând.

În pofida startului slab de sezon, Juventus a început să spere la un loc pe podiumul din Serie A. În prezent este pe poziția a patra, cu 56 de puncte, la doar 3 în spatele lui Inter și 7 a liderului AC Milan.

În ultimele 21 de meciuri jucate, de la finalul lui noiembrie 2021 și până în prezent, Juventus a pierdut o singură dată. Chiar și atunci, eșecul a venit în prelungirile Supercupei Italiei, cu Inter. După 90 de minute, scorul era egal (1-1), iar Alexis Sanchez a dat lovitura în minutul 120 cu golul care a dus trofeul în curtea nerrazzurilor.

 

Absențe pentru Juventus

Max Allegri are ceva bătăi de cap în alcătuirea primului 11. Îi lipsesc câțiva jucători de bază. Federico Chiesa încă nu și-a revenit, iar lista indisponibililor îi cuprinde și pe Leonardo Bonucci, Denis Zakaria și Weston McKennie.

Pentru torinezi o veste bună este revenirea lui Paulo Dybala. Argentinianul a efectuat deja câteva antrenamente în această săptămână și este așteptat în formația „Bătrânei Doamne”.

Echipa probabilă a celor de la Juventus: Szczesny – Danilo, Rugani, De Ligt, A. Sandro – Rabiot, Arthur, Dybala, Cuadrado – Morata, Vlahovic.

 

Bilanț negativ în deplasare pentru Villarreal

Ibericii au jucat 5 meciuri în deplasare în 2022, iar 3 dintre acestea s-au încheiat cu eșec. Villarreal a cedat pe terenul divizionarei secunde Sporting Gijon în Cupa Spaniei (1-2), dar și în confruntările din La Liga cu Elche (0-1) și Osasuna (0-1).

În fapt, duelul de la Pamplona a reprezentat ultima deplasare pentru Villarreal înaintea duelului decisiv de miercuri seara de la Torino.

Moralul echipei lui Unai Emery este totuși unul mai bun, după victoria de acasă cu Celta Vigo. Unicul gol al partidei a fost reușit de Dani Parejo (64).

Grație acelui succes, Villarreal a urcat pe locul 7 în clasament, cu 45 de puncte, la 6 lungimi în spatele lui Atletico, formație care ocupă în acest loc ultima poziție de UEFA Champions League.

 

Meciuri pline de goluri pentru Villarreal în UCL

Dacă în campionat lucrurile nu au mers prea bine pentu Villarreal în deplasare, nu același lucru poate fi observat în UCL.

Din cele 11 puncte acumulate în grupă, Submarinul galben și-a trecut în cont 6 departe de propriul fief: 4-1 la Young Boys și 3-2 pe terenul Atalantei.

De asemenea, recunoscută o formație pragmatică sub conducerea lui Unai Emery, Villarreal a garantat spectacolul în jocurile sale din UCL. În cele 7 meciuri ale spaniolilor în acest sezon au fost marcate 23 de goluri, o medie de peste 3 per partidă.

La nivelul lotului, Villarreal are o singură absență confirmată pentru jocul de miercuri seara: Alberto Moreno.

Echipa probabilă a celor de la Villarreal: Rulli – Aurier, Mandi, P. Torres, Pedraza – Pino, Parejo, Iborra, Trigueros – Lo Celso – Chukwueze.

 

Ce pariem pe meciul dintre Juventus și Villarreal?

La nivelul formei, italienii stau mult mai bine decât adversarii lor din optimile de finală UCL. De asemenea, avantajul terenului propriu este unul important.

În tur a fost 1-1, iar golurile din deplasare nu mai contează în ecuația calificării, astfel că accesul în sferturi se face strict pe baza acestei confruntări de la Torino.

Juventus se simte bine acasă, îl are din nou pe Dybala la dispoziție, iar atacul e unul de zile mari: Morata – Vlahovic. În aceste condiții, pontul zilei în UEFA Champions League merge pe Cel puțin o repriză câștigată de Juventus. Această selecție are o cotă de 1,60.

 

Wolfsberger AC – Red Bull Salzburg. Meci cu favorită clară în Cupa Austriei

Red Bull Salzburg a fost cât pe ce să o învingă în turul optimilor UEFA Champions League pe Bayern Munchen. Campioana Austriei i-a condus pe bavarezi până în minutul 90, când Kingsley Coman a stabilit rezultatul final (1-1).

Îndrăzneala i-a costat scump pe austrieci. În retur, Bayern s-a dezlănțuit și s-a impus printr-un neverosimil 7-1!

 

Salzburg și-a revenit în competițiile interne

După eșecul drastic de la Munchen, Salzburg a început să își lingă rănile în campionat. Primul meci disputat după acel coșmar din Germania a adus un succes cu 1-0 în fața celor de la Sturm Graz.

După intrarea în play-off, Salzburg are un avans liniștitor de 11 puncte în fruntea ierarhiei din Austria.

Calificată în semifinalele Cupei, trupa pregătită de Matthias Jaissle este mare favorită în fața lui Wolfsberger. Ultimele două partide directe au fost câștigate de Salzburg cu același scor: 2-0!

 

Wolfsberger, 3 eșecuri în ultimele 4 meciuri

Gazdele partidei de miercuri, din semifinalele Cupei Austriei, nu traversează cea mai bună perioadă.

Echipa de pe Lavanttal Arena a pierdut recent în fața celor mai importante echipe din întrecerea internă. Mai întâi a venit insuccesul din restanța cu Austria Viena (0-1), apoi cel din deplasare cu Salzburg (0-2 pe 20 februarie 2022) și încă o înfrângere cu aceeași Austria Viena, în debutul play-off-ului (1-2).

Deși terminase sezonul regulat pe podium, Wolfsberger a căzut pe locul 5 după aceste rezultate.

 

Ce pariem pe duelul dintre Wolfsberger și Salzburg?

Oaspeții au mare dorință de revanșă după cele întâmplate în UEFA Champions League și își propun eventul în acest sezon. Campionatul este ca și câștigat, chiar dacă ne aflăm doar la începutul play-off-ului. Diferența de valoare este una certă, iar într-o competiție pe termen lung, cu avans de 11 puncte, e aproape imposibil ca cineva să o ajungă pe Salzburg.

Mai aproape este însă Cupa Austriei. Iar trupa neamțului Matthias Jaissle va trata cu seriozitate această confruntare. E la doi pași de marele trofeu.

Ultimele 3 dueluri directe de pe terenul lui Wolfsberger au fost câștigate de Salzburg: 0-2, 1-2 și 1-3. În aceste condiții, pariul zilei din oferta de fotbal merge pe victoria celor de la Salzburg. Această selecție are la Superbet o cotă atractivă de 1,55. Mai multe detalii despre contact Superbet puteți găsi aici.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă, o poveste tristă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă,…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj. Ce era înauntru, de fapt
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj.…
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele