Inter Milano – FC Barcelona. Avancronică, echipe de start și ponturi pariuri pentru meciul zilei în Champions League (P)

Inter Milano – FC Barcelona. Avancronică, echipe de start și ponturi pariuri pentru meciul zilei în Champions League (P)
  • Publicat:

Inter a început sărbătoarea Halloween-ului mai devreme. S-a costumat în fantoma echipei care acum două sezoane câștiga titlul în Serie A, problema fiind că trupa din Milano nu mai sperie pe nimeni. De cealaltă parte, Barcelona este terifiantă.

 

 

Încasează 52RON FREEBET fără depunere la Betano!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Inter Milano – Barcelona

 

Dată: 04.10.2022
Oră: 22:00
Locație: Stadionul “Giuseppe Meazza”, Milano

Cote: Inter Milano are o cotă de 4.30 la victorie. X este cotat la 3.85, iar victorie Barcelona la 1.83

Pont: victorie Barcelona, cotă 1.83

  • Inter ocupă locul 3 în grupă, golaveraj 0
  • Inter vine după două înfrângeri consecutive în Serie A
  • Barcelona este lider în La Liga, însă are probleme în Champions League

 

Problema Inzaghi

Internazionale Milano nu se simte deloc bine. “Nerazzurri” ocupă doar locul 9 în campionat, având nu mai puțin de 8 puncte sub liderii duali Napoli și Atalanta.

Acest ecart poate să fie recuperat, deoarece sezonul este abia la început, iar Cupa Mondială va da peste cap ritmul multor echipe.

Însă, jocul este cel care îngrijorează profund. Inter are deja 4 înfrângeri în 8 etape de campionat, primind nu mai puțin de 13 goluri.

3 din ultimele 4 partide au fost pierdute, Milano venind după 1-3 la Udinese și 1-2 în weekend pe teren propriu cu Roma.

Inzaghi începe să fie criticat din toate părțile. Nu are un lot slab, însă trupa sa nu joacă nimic, iar el face niște schimbări pur și simplu haotice.

 

Grupa morții

Inter a avut și ghinion, căzând în această grupă de Liga Campionilor alături de Bayern Munchen și Barcelona. Primul meci a coincis și cu prima înfrângere, 0-2 pe teren propriu cu Bayern. Disputa nu a fost atât de dezechilibrată, însă Munchen a arătat forță pe fază ofensivă și luciditate.

De cealaltă parte, Inter s-a zbătut în gol.

Italienii au reușit să acumuleze 3 puncte după victoria 2-0 de la Viktoria Plzen, succes așteptat, care îi menține în lupta pentru primele două locuri.

Totuși, pentru a spera la acest obiectiv, Inter are nevoie de victorie astăzi, sau cel puțin o remiză.

Lipsește cel mai important om de la mijlocul terenului, Brozovic, plus Lukaku.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Inter Milano: Handanovic; Skriniar, Acerbi, Bastoni; Dumfries, Barella, Asllani, Calhanoglu, Dimarco; Martinez, Dzeko

 

Barcelona stelară

Barcelona a redevenit o trupă incredibilă, amintind de acea perioadă extraterestră cu Messi, Xavi, Iniesta sau David Villa.

Jocul nu este chiar la acel nivel, trofeele încă nu există, însă drumul ales este unul bun.

După un sezon total ratat, Barcelona a renăscut sub comanda lui Xavi. Momentan, catalanii sunt lideri în La Liga, la egalitate cu Real Madrid, pășind greșit o singură dată, chiar în prima etapă, 0-0 cu Rayo Vallencano.

De atunci, 6 victorii consecutive, interval în care gruparea “blaugrana” a marcat nu mai puțin de 19 goluri.

Sâmbătă, Barcelona nu a realizat un festival ofensiv, impunându-se doar 1-0 la Mallorca. Jocul a fost excelent, iar suporterii visează la o nouă perioadă de glorie.

 

Emoții?

În această grupă de Champions League, lucrurile nu sunt atât de roz. Singura înfrângere din sezon a venit pe terenul celor de la Bayern Munchen, un 0-2 care pare categoric. Realitatea este alta: Barcelona a controlat total prima repriză, a ratat niște ocazii monumentale, care s-au răzbunat în partea secundă.

Catalanii au fost naivi în apărare, iar o trupa ca Bayern nu iartă. Totuși, faptul că Barcelona a dominat atât de clar pe “Allianz Arena” este un semn pozitiv.

Celălalt meci a fost o victorie de rutină, 5-1 cu Plzen.

Astăzi, Barcelona speră la un rezultat pozitiv, pentru a nu-și complica viața pe final de an. Nimeni nu îi garantează victorii de “Nou Camp” cu Bayern sau Inter.

Lipsesc Depay, Frenkie de Jong și Kounde.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Barcelona: Ter Stegen; Roberto, Christensen, Garcia, Albă; Kessie, Busquets, Pedri; Dembele, Lewandowski, Raphinha

 

Pontul pentru meciul Inter Milano – FC Barcelona

Ne așteaptă un duel foarte interesant, cu o favorită destul de clară în opinia mea. Pentru “victorie Barcelona” primim o cotă de 1.82.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Inter are mari probleme în acest sezon. A pierdut 0-2 cu Bayern pe acest teren, iar în campionat 2-3 cu AC Milan și 1-2 cu AS Roma
  • Inzaghi pare un antrenor depășit în meciurile importante, iar astăzi îi lipsește un om de bază, Brozovic
  • Barcelona are doar o înfrângere tot sezonul. Este lider în La Liga, iar atacul Dembele – Lewandowski – Raphinha este excepțional

 

52RON FREEBET la Betano fără depunere

Dacă vrei să joci la jocuri de noroc online, dar nu prea te înduri să efectuezi un depozit în momentul acesta, avem pentru tine soluția perfectă. Deschide un cont la Betano prin link-ul de mai jos în intervalul 1 Octombrie – 31 Octombrie 2022 folosind codul bonus ”SPORT52”, și vei putea primi un bonus fără depunere în valoare de 52RON sub forma de FREEBET!

Încasează 52RON FREEBET fără depunere la Betano!

Codul bonus se introduce la pasul 3 din cadrul procesului de înregistrare. După deschiderea contului va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC (adică să trimiți o copie după un act de identitate), după care vei primi freebet-ul de 52RON fără depunere! Acesta trebuie utilizat în maxim 7 zile pe un pariu de cotă minim 4.00. Eventualul profit obținut de pe urma pariului este creditat sub formă de bani cash, fără rulaj!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de marți

 

 

Ajax Amsterdam vs. Napoli

Ajax este una dintre echipele spectaculoase ale fotbalului european, care în ultimele sezoane a produs o serie de rezultate și de talente.

A plecat antrenorul Ten Hag, a plecat vedeta Anthony, însă Ajax rămâne un nume de luat în seama. În Champions League au două meciuri excelente, pe teren propriu trecând 4-0 de Rangers, apoi pierzând pe final de partida la Liverpool, 1-2.

Napoli pare una dintre cele mai bune și în formă echipe din Europa. Este lider în Serie A, fără să simtă gustul eșecului, iar în Champions League are 6 puncte din 6.

Prestațiile sale europene sunt pur și simplu incredibile: 4-1 cu Liverpool și 3-0 la Rangers.

De la acest ultim meci, Napoli a mai făcut o victimă de renume, trecând 2-1 de AC Milan, o altă demonstrație de forță.

În aceste condiții, oaspeții sunt favoriți să ajungă în optimile Champions League, iar aici vor veni să obțină toate cele 3 puncte.

În teorie acesta este meciul cel mai spectaculos al zilei, astfel pariul este “peste 2.5 goluri” la o cotă de 1.55.

Pentru analizele tuturor meciurilor de Champions League, plus pariurile aferente, vizitați PariuriX.com!

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul concert al lui Travis Scott în România
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul concert al lui Travis Scott…
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să am de-a face cu el"
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5 ani și îi făcea viața un calvar
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc…
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată…
Imagini deprimante cu mormântul Stelei Popescu! Cum arată locul de veci, la aproape 7 ani de la moartea celebrei actrițe
Imagini deprimante cu mormântul Stelei Popescu! Cum arată locul de veci, la aproape 7 ani de la moartea celebrei actrițe
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în faliment
Interzis complet în România! Legea pe care nimeni n-o poate ocoli. Amenda te bagă în faliment
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o…