Încleștarea regilor. Ponturi pariuri pentru sferturile de finală de la Campionatul Mondial: Anglia – Franța și Maroc – Portugalia (P)

Încleștarea regilor. Ponturi pariuri pentru sferturile de finală de la Campionatul Mondial: Anglia – Franța și Maroc - Portugalia (P)
  • Publicat:

Stadionul “Al Bayt” găzduiește un nou episod al duelului pentru supremație europeană (și mondială) dintre Anglia și Franța. Rivale istorice, aliate în vremurile în care “Bătrânul Continent” le era amenințat, Franța și Anglia caută acum să cucerească mapamondul și să își arate măreția. Fotbalistică.

 

 

Încasează 211 FREESPINS fără depunere și fără rulaj la Betano!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Anglia – Franța

 

Dată: 10.12.2022
Oră: 21:00
Locație: Stadionul “Al Bayt Stadium”, Qatar

Cote: Anglia are o cotă de 2.92 la victorie. X este cotat la 3.35, iar victorie Franța la 2.45

Pont: Franța se califică, cotă 1.80

  • Anglia a câștigat grupa B, probabil cea mai ușoară de la această Cupă Mondială (SUA, Țara Galilor, Iran)
  • Anglia a trecut în optimi 3-0 de Senegal, scor care nu reflectă desfășurarea partidei
  • Franța a pierdut în grupe 0-1 cu Tunisia, însă în optimi și-a revenit și a învins categoric Polonia, 3-1

 

Trei lei neîmblânziți

Anglia este o enigmă. Pe hârtie, echipa este una dintre cele mai bune din lume, lotul fiind unul incredibil. În practică, avem două opțiuni de gândire.

Anglia este semifinalistă la Campionatul Mondial de acum 4 ani și vicecampioană europeană, pierzând acea finală dramatic, după loviturile de departajare, în fața Italiei.

Însă, Anglia este în același timp echipă care a retrogradat din Nations League, terminând pe ultimul loc o grupă cu Italia, Germania și Ungaria. Din 6 meciuri nu a câștigat niciunul, făcându-se în general de râs.

Atacul a fost inofensiv, însă la această Cupă Mondială lucrurile s-au schimbat radical: Anglia a marcat minim 3 goluri în 3 din cele 4 partide disputate.

Rămâne un semn de întrebare: în ultimii 4 ani, Anglia nu a învins nicio echipă de top, în afară de o Germania în derivă.

 

Traseul care însuflețește

După dezastrul din Nations League, Anglia venea cu speranțe minime la Cupa Mondială. Southgate era criticat pentru lipsa lui de viziune și curaj, așadar suporterii nu se gândeau la o potențială finală.

Acum, toți englezii își văd echipa deja campioană.

Anglia a trecut 6-1 de Iran, 3-0 de Țara Galilor și 3-0 în optimi de Senegal, jucând în general bine. Singurul meci slab a fost acel 0-0 cu Statele Unite, partidă în care britanicii au fost dominați.

Chiar și cu Senegal, rezultatul este mincinos, ținând cont că africanii au controlat începutul de meci și au ratat o mare ocazie.

Acum, Anglia este în fața unui test cu care nu s-a mai întâlnit în ultima vreme. Lotul este stelar în atac, cu Rashford, Kane, Foden, Saka sau Bellingham. Însă, poate apărarea să reziste în fața lui Mbappe?

 

Echipa de start probabilă a celor din Anglia: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Bellingham, Rice, Henderson; Saka, Kane, Foden

 

Franța își iubește trofeul

Franța este campioana mondială en-titre, în 2018 în Rusia impunându-se clar după o finală împotriva Croației.

De la acel succes, “Les Bleus” au trecut prin multe oscilații, care au schimbat puțin percepția publicului larg.

Franța a câștigat o ediție de Nations League, însă în cea de-a doua a fost la un pas de retrogradare, terminând grupa sub Croația și Danemarca.

În plus, la Euro 2020 a fost eliminată încă din faza optimilor, de Elveția, meci disputat pe “Arena Națională”.

Totuși, Franța rămâne probabil cea mai puternică echipă europeană. Lotul este decimat de accidentări, lipsesc Benzema, Pogba, Nkunku, Kante sau Kimpembe, însă chiar și așa primul 11 este foarte puternic.

 

Extraterestrul Mbappe

Franța a câștigat ușor grupa D, calificându-se după doar două partide: 4-1 cu Australia și 2-1 cu Danemarca, meci în care Mbappe a reușit o dublă. Înfrângerea 0-1 cu Tunisia este surprinzătoare, a venit după un final controversat în care Griezmann reușise egalarea, întoarsă de VAR, însă contextul a fost special: Deschamps a trimis în teren o echipă de rezerve.

În optimile contra Poloniei, Franța și-a arătat uriașa putere ofensivă, iar același Mbappe a impresionat, marcând două goluri incredibile.

Evident, toate aceste 4 partide au fost contra unor naționale modeste, care nu pot să fie considerate în topul fotbalului mondial.

Astăzi este primul test, iar întrebarea este: poate mijlocul Franței să preia controlul terenului?

 

Echipa de start probabilă a celor din Franța: Lloris; Kounde, Varane, Upamecano, T. Hernandez; Tchouameni, Rabiot; Dembele, Griezmann, Mbappe; Giroud

 

Pontul pentru meciul Anglia – Franța

Această partidă este un adevărat blockbuster, ambele trupe fiind foarte puternice, având în lot mari vedete. Însă, Franța pare echipa mai echilibrată, iar Mbappe a jucat până acum excepțional. Pentru “Franța se califică” primim o cotă de 1.80.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Anglia a jucat bine aici, însă a avut în general oponenți modești. În meciul mai dificil cu SUA, 0-0, Anglia a fost dominată
  • Englezii nu au câștigat în ultimii ani împotriva unei echipe de top, excepție acel 2-0 pe teren propriu cu Germania. În rest, 3 partide cu Italia în care nu s-au impus și 2 cu aceeași Germania
  • Franța nu a avut nici ea o opoziție serioasă, însă echipa a părut impresionantă. Mbappe a jucat excelent meci de meci, a marcat deja 5 goluri, iar el va fi greu de oprit de defensiva britanică

 

211 FREESPINS la Betano fără depunere sau rulaj

PariuriX și Betano vin în luna Decembrie 2022 cu o super ofertă exclusivă prin care oferă jucătorilor noi 211 FREESPINS fără depunere și fără rulaj în popularul joc de cazino Book of Oz.

Încasează 211 FREESPINS fără depunere la Betano!

Trebuie doar să deschizi cont prin link-ul de mai sus utilizând codul „PARIURIX211”. Va trebui apoi să parcurgi procesul de verificare KYC, după care vei primi cele 211 rotiri gratuite. Acestea sunt valabile timp de 7 zile de la creditare, iar eventualele câștiguri nu sunt supuse vreunei condiții de rulaj! Asta înseamnă că poți retrage ce câștigi! Oferta este valabilă doar pentru clienții noi până pe 30 decembrie 2022, așa că grăbește-te!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de sâmbătă

 

 

Maroc vs. Portugalia

Maroc este marea surpriză a acestui Campionat Mondial Qatar 2022. Echipa africană este pentru prima oară în istoria sa în sferturile de finală, iar jocul impresionează.

Maroc a câștigat o grupă cu Belgia, Croația și Canada, primind un singur gol, de fapt un autogol în partida împotriva Canadei.

În rest, 2-0 cu Belgia și 0-0 cu cei din Croația. În optimi, Maroc a produs un șoc uriaș, eliminând Spania, 0-0 după 120 de minute și 3-0 la loviturile de departajare.

Echipa este foarte solidă defensiv, iar în atac are oameni foarte rapizi precum Ziyech, așadar nu poate să fie desconsiderată. Rămâne de văzut dacă va conta oboseala acumulată cu Spania.

 

Portugalia este o forță a fotbalului mondial, una dintre candidatele la trofeu. Până acum, Portugalia a pierdut doar împotriva Coreei de Sud, partidă care nu mai conta, lusitanii fiind deja calificați.

În optimi, selecționerul Santos l-a lăsat pe bancă pe Ronaldo, iar Portugalia a arătat mult mai energică și vie. A câștigat 6-1 cu Elveția, meci care ar trebui să dea fiori adversarelor.

Portughezii par a avea lotul cel mai echilibrat din toate echipele europene, au nume precum Bernardo Silva, Joao Felix, Bruno Fernandes, Cancelo sau Ruben Dias, iar de pe bancă vin Rafael Leao sau Ronaldo.

Astfel, Portugalia pare o forță.

Pariul zilei de sâmbătă la Cupa Mondială este “victorie Portugalia”, la o cotă de 1.70.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular
S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de…
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Are 77 de ani și arată SPECTACULOS! Solista are și iubit TINEREL: regulile pe care le respectă cu sfințenie
Are 77 de ani și arată SPECTACULOS! Solista are și iubit TINEREL: regulile pe care le respectă cu sfințenie
Doamne ferește! Ce tragedie! A murit Marian Stan!
Doamne ferește! Ce tragedie! A murit Marian Stan!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca.
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
A fost GĂSIT un alt PĂMÂNT? Cât de aproape se ASCUNDE PLANETA?
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut…
Cristi Tănase a scăpat de sub control! Acum s-a aflat ce i-a făcut soției și copilului său. Scene de groază
Cristi Tănase a scăpat de sub control! Acum s-a aflat ce i-a făcut soției și copilului său. Scene de groază
Toți șoferii din România, obligați să plătească. Intră în vigoare pe 1 iulie pentru diesel și benzină
Toți șoferii din România, obligați să plătească. Intră în vigoare pe 1 iulie pentru diesel și benzină
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Semnul că ai putea fi alcoolic funcțional care te dă de gol în cârciumă: „Vei găsi inevitabil o scuză”
Semnul că ai putea fi alcoolic funcțional care te dă de gol în cârciumă: „Vei găsi inevitabil o scuză”
Meciul secolului. Tyson Fury vs Oleksandr Usky. Tot ce trebuie să ştii: Oră, palmares, bani
Meciul secolului. Tyson Fury vs Oleksandr Usky. Tot ce trebuie să ştii: Oră, palmares, bani
E nevoie de omologare dacă schimbi motorul cu unul de la dezmembrări?
E nevoie de omologare dacă schimbi motorul cu unul de la dezmembrări?
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce…
×