Fiorentina – Juventus. Pont special pentru semifinala Cupei Italiei (P)

Fiorentina - Juventus. Pont special pentru semifinala Cupei Italiei (P)
  • Publicat:
  • Actualizat:

Fiorentina și Juventus își reiau rivalitatea în confruntarea de miercuri seara, de la ora 22:00. Partida de pe Artemo Franchi se dispută în turul semifinalelor Cupei Italiei. În continuare veți găsi analiza confruntării și pontul oferit pentru acest meci.

Cote bune, ofertă sportivă bogată, bonus atractiv de bun venit la pariuri sportive! Pariază acum!

 

 

14 goluri pentru Fiorentina în actuala ediție a Cupei Italiei

Fiorentina luptă pe două fronturi pentru calificarea în ediția viitoare a cupelor europene. În campionat, trupa viola este clasată pe locul 8, cu 42 de puncte, însă are de disputat o restanță. Dacă o câștigă, vor urca pe poziția a 6-a, care duce în Europa League.

În aceeași competiție ar putea ajunge mai devreme, prin intermediul Cupei Italiei. Totuși, drumul este complicat: dacă trece de Juventus, Fiorentina ar trebui să trecă în finală de AC Milan sau Inter Milano.

Ultima finală disputată de Fiorentina în Cupa Italiei datează din 2014, iar cel mai recent trofeu adjudecat în această competiție a venit în 2001.

Pentru a ajunge în semifinalele actualei ediții, formația lui Vincenzo Italiano le-a depășit pe Cosenza (4-0), Benevento (2-1) Napoli (5-2) și Atalanta (3-2). În total, trupa din Firenze a înscris 14 goluri în cele 4 partide disputate în competiție.

 

Dusan Vlahovic, inamicul no.1 pe Artemio Franchi

Atacantul sârb a fost adulat de suporterii Fiorentinei, pe care i-a răsplătit în ultimele sezoane cu multe reușite. În fapt, Vlahovic a punctat de 20 de ori în prima parte a sezonului pentru trupa viola, iar în startul lui 2022 s-a transferat la Juventus.

Vârful de 22 de ani a costat-o pe Bătrâna Doamnă peste 80 de milioane de euro, însă și-a dovedit eficiența încă din startul aventurii la Torino. Dusan a punctat de 3 ori în campionat și o dată în UEFA Champions League. El a reușit să marcheze unicul gol al lui Juve în deplasarea de la Villarreal (1-1) și a semnat o dublă în confruntarea din ultima etapă din Serie A, 3-2 cu Empoli.

Giacomo Bonaventura a fost eliminat în jocul cu Sassuolo (1-2), însă suspendarea lui este valabilă doar în Serie A, astfel că va apărea în primul 11 contra lui Juventus. Locul lui Lucaz Martinez, indisponibil și el, va fi luat în defensivă de Nikola Milenkovic.

Echipa probabilă a celor de la Fiorentina: Dragowski – Odriozola, Milenkovic, Julio, Biraghi – Bonaventura, Amrabat, Torreira – Ikone, Cabral, Sottil

 

Nouă meciuri la rând fără înfrângere pentru Juventus

Deși a avut un început slab de sezon, Juventus este în cărți pe toate fronturile. În Serie A, trupa în alb și negru s-a apropiat la 7 puncte de Napoli și AC Milan, iar în UEFA Champions League a încheiat la egalitate în prima manșă din optimile de finală pe terenul lui Villarreal (1-1).

Pentru a ajunge în semifinalele Cupei Italiei, echipa lui Allegri a avut un traseu mai scurt decât adversara din Florența. Bătrâna Doamnă le-a învins pe teren propriu pe Sampdoria (4-1) și Sassuolo (2-1), iar acum e la doi pași de apărearea trofeului. La ediția precedentă, Juventus o învingea în finală pe Atalanta cu 2-1.

Formația din Torino are o serie de 9 meciuri la rând fără înfrângere. În această perioadă, Juve a înregistrat 5 victorii și 4 rezultate de egalitate. Eșecul a fost înregistrat în fața lui Inter, în Supercupa Italiei (1-2). Totuși, acea partidă a fost pierdută în prelungiri, astfel că dacă mergem mai în spate, bianconerii au un șir de 18 partide la rând în care nu au pierdut în timpul regulamentar (90 de minute).

Multe absențe pentru Juventus

Denis Zakaria s-a accidentat la partida din weekend, astfel că nu va putea juca pentru Juve în duelul de miercuri seara. Chiesa reprezintă o absență de lungă durată, iar infirmeria este plină în urma accidentărilor lui Dybala, Bernardeschi, Chiellini, Alex Sandro, McKennie, Kaio Jorge și Rugani.

Partida din turul campionatului a fost câștigată de Juventus cu 1-0, prin golul marcat de Cuadrado în prelungirile partidei. Ultimele 4 meciuri directe de pe Artemio Franchi s-au încheiat fără înfrângere pentru oaspeți. Echipa din Torino a câștigat de două ori (3-0 și 2-0), iar alte două confruntări s-au încheiat la egalitate (1-1 și 0-0).

Echipa probabilă a celor de la Juventus: Szczesny – Danilo, Bonucci, De Ligt, Pellegrini – Cuadrado, Locatelli, Arthur, Rabiot – Vlahovic, Morata.

 

Ce pariem pe meciul dintre Fiorentina și Juventus?

Față în față se vor afla două formații implicate des în partide cu multe cornere. În condițiile în care Fiorentina și Juventus propun un fotbal ofensiv, ele ajung adesea în fața porților adverse.

Ultimele 4 partide directe disputate în 2020 și 2021 au avut toate peste 8,5 cornere. De două ori au fost câte 10, o dată 9 și într-o ocazie au fost dictate 15 lovituri de la colțul terenului.

În aceste condiții, pariul propus pentru meciul din semifinalele Cupei Italiei este un peste 8,5 cornere. Cota oferită este una atractivă, de 1,53. Pentru o doză superioară de risc, puteți crește baremul la peste 9,5 cornere, iar recompensa este pe măsură: cotă de 1,90.

 

LASK – Red Bull Salzburg: se anunță spectacol în campionatul Austriei

Într-un duel care contează pentru etapa cu numărul 21 din Bundesliga Austriei, campioana Salzburg se deplasează pe terenul celor de la LASK Linz.

Cele două formații s-au întâlnit deja o dată în 2022. Pe 6 februarie, Salzburg s-a impus cu 3-1 în sferturile de finală din Cupa Austriei.

 

Nouă meciuri la rând cu peste 2,5 goluri pentru LASK

Trupa din Linz a avut un parcurs dezamăgitor în competițiile interne. LASK este doar pe locul 8 în campionat, cu 24 de puncte acumulate în 20 de etape, iar în Cupa Austriei a fost eliminată în sferturi chiar de adversara de miercuri, Salzburg (1-3).

Mecfiurile trupei în alb și negru asigură spectacolul. De la începutul lunii decembrie 2021, echipa lui Andreas Wieland a disputat 9 meciuri (oficiale și amicale), iar toate acestea au avut cel puțin 3 goluri la total.

După eliminarea din Cupă cu Salzburg, LASK nu a pierdut niciunul din cele două meciuri din campionat: 2-2 cu Austria Klagenfurt și 3-0 în fața celor de la Admira.

Speranțele actualului sezon se leagă de un parcurs cât mai lung în Conference League. Formația din Linz va juca în optimile de finală cu Slavia Praga.

Șase victorii în ultimele 7 meciuri pentru Salzburg

Echipa lui Matthias Jaissle merge ceas și în actuala ediție a campionatului din Austria. Salzburg are 51 de puncte după 20 de etape, iar avansul față de a doua clasată, Sturm Graz, este unul imens: 15 puncte!

Din ultimele 7 partide oficiale, Salzburg a câștigat 6. Singura adversară care a scăpat neînvinsă a fost Bayern Munchen. Bavarezii au obținut in-extremis un 1-1 în Austria, după golul egalizator al lui Kingsley Coman din minutul 90.

În cele 20 de meciuri jucate în campionat, Salzburg a înscris de 46 de ori, o medie de peste două reușite per meci. Golaverajul arată un 46-13 elocvent, cu o medie de aproape 3 goluri per etapă disputată.

 

Ce pariem pe duelul dintre LASK Linz și Salzburg?

Cele mai recente 4 meciuri directe dintre LASK Linz și Salzburg au avut peste 2,5 goluri la total. Mai mult, 3 dintre ele au avut cel puțin 4 reușite. Salzburg a reușit să se impună de fiecare dată, iar scorurile au fost 3-1, 3-1, 5-2 și 3-0.

În aceste condiții, în care trupa Matthias Jaissle rămâne fidelă stilului ofensiv de joc, este de așteptat să vedem un recital în fața porții adverse. Din oferta de pariuri fotbal, am ales un peste 2,5 goluri la total, la o cotă bună de 1,65. Pentru o doză superioară de încredere, puteți încerca și varianta GG sau 3+, la o cotă de 1,42. În cazul în care doriți să aflați mai multe despre bonus Superbet, aveți aici toate detaliile.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire…
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen