Finlanda – România, ultimul cartuș tricolor. Vezi cele mai bune pariuri pentru ziua de Nations League (P)

Finlanda – România, ultimul cartuș tricolor. Vezi cele mai bune pariuri pentru ziua de Nations League (P)
  • Publicat:
  • Actualizat:

România începe campaniile de calificare cu un optimism delirant, apoi ajunge inerent în postura de a face calcule, de a spera la un miracol care să sfideze matematica. Această grupă de Nations League  nu face notă discordantă, deoarece România are nevoie de o minune ca să o câștige.

 

 

Încasează 50RON FREEBET fără depunere!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Finlanda – România

 

Dată: 23.09.2022
Oră: 21:45
Locație: Stadionul “Helsinki Olympic Stadium”, Helsinki

Cote: Finlanda are o cotă de 2.22 la victorie. X este cotat la 3.25, iar victorie România la 3.10

Pont: Finlanda niciun pariu pe egal/DNB, cotă 1.62

  • Finlanda ocupă locul 3 în grupă, având doar 4 puncte după primele 4 etape
  • România este lanterna roșie, cu 3 puncte acumulate
  • România are cel mai slab atac din grupă, marcând doar 1 gol, însă și cea mai permisivă apărare

 

Victorie obligatorie

Finlanda nu se simte tocmai confortabil în această grupă de Nations League. Locul ocupat, 3, înseamnă speranțe aproape nule de a prinde barajul, fiind greu de crezut că Bosnia sau Muntenegru se vor califică la Euro pe cealaltă rută.

Astfel, gazdele de astăzi trebuie să riște și să încerce să obțină toate cele 3 puncte. Această tactică ofensivă nu le este caracteristică.

Finlanda este în general o echipă compactă, cumpătată, care încearcă să joace ermetic. Primele rezultate din această grupă confirmă spusele, ținând cont că în acele meciuri s-au marcat maxim 2 goluri.

Pe teren propriu, nordicii sunt neînvinși. Au trecut 2-0 de Muntenegru și au remizat 1-1 cu Bosnia, egal nemeritat, deoarece au controlat autoritar meciul.

Se vede o diferență între partidele disputate pe teren propriu și în deplasare, Finlanda metamorfozându-se în bine în casă proprie.

 

Formă slabă

Ultimele două meciuri au fost modeste, înfrângeri 0-1 în România și 2-3 în Bosnia. În ambele partide, Finlanda putea să obțină minim 1 punct.

Dacă ne raportăm la meciul cu România, Finlanda a început modest, cumva fricos și fără inițiativă. A primit gol în minutul 30, prin Bancu, fiind nevoie de repriza a 2-a pentru a dezgheța atacul.

Pe final de meci, nordicii au avut câteva ocazii mari, care le-au lăsat un gust amar. Posesia a fost de partea lor, undeva peste 60%, iar astăzi mă aștept la o desfășurare similară, trupa lui Kanerva controlând mijlocul terenului.

În atac, Pukki este principalul pericol, un atacant care poate să-și creeze ocazii din nimic.

 

Echipa de start probabilă a Finlandei: Hradecky; Uronen, Vaisanen, Tenho, Jensen, Niskanen; Lingman, Kamara, Schuller; Kallman, Pukki

 

România îmblânzită

Șansele ca România să câștige această grupă tind spre zero. “Tricolorii” ocupă ultimul loc, având doar 3 puncte acumulate în primele 4 partide, fiind la 5 lungimi sub Bosnia & Herzegovina. Evident, nimic nu este imposibil, iar matematica spune că putem termina la un punct peste ex-iugoslavi. Bunul simț și logica spun că nu avem șanse, iar un loc 2 ar fi un deznodământ nesperat.

România nu joacă nimic, o afirmație devenită motto-ul ultimului deceniu. Echipa națională se califică doar întâmplător la Campionatele Europene, despre Mondial discuțiile fiind închise de mult (din 1998). Speranța rămâne o calificare la Euro 2024 prin cealaltă rută, grupele preliminare, însă România va fi în urna a 3-a la tragerea la sorți, așadar probabil va întâlni niște oponenți de top.

Până atunci, Iordănescu trebuie măcar să schimbe jocul. Primele 4 meciuri au fost modeste, excepția fiind chiar turul cu Finlanda.

 

Lipsă de valoare

Selecționerul nu ar trebui să fie acuzat prea mult. Are aceleași rezultate slabe ca și predecesorii săi, venite pe fondul unui campionat intern foarte slab, fără valoare, și a unei lipse de jucători în campionatele puternice.

Românii nu se integrează în La Liga, Serie A sau Premier League, vedetele noastre jucând în China, țările arabe sau prin liga a 2-a italiană.

Nu mai există o vedetă precum Mutu sau Hagi, nu mai există lideri precum Gigă Popescu sau Chivu. Starurile de astăzi sunt Stanciu, de la Wuhan Three Towns, sau Tănase de la Al-Jazira. În aceste condiții, trebuie să avem așteptări minime.

România a livrat nimicuri până acum, având o singură victorie, 1-0 cu Finlanda. Îngrijorător este faptul că acela este singurul meci în care am marcat, 1 gol în 4 partide fiind tragic-comic.

Problemele de astăzi sunt în apărare. Lipsesc Chiricheș și Burcă, așadar România va avea o apărare improvizată, cu Nedelcearu și Rus.

 

Echipa de start probabilă a României: I. Radu – Rațiu, A. Rus, Nedelcearu, N. Bancu – R. Marin, T. Băluță, Cicâldău – D. Man, G. Pușcaș, Fl. Tănase

 

Pontul pentru meciul Finlanda – România

Finlanda pare o echipă destul de organizată, iar pe teren propriu este neînvinsă. România pare lipsită de perspective, iar apărarea o să fie improvizată.

Pentru “Finlanda niciun pariu pe egal/DNB” primim o cotă de 1.62.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Finlanda joacă bine pe teren propriu, aici câștigând 2-0 cu Muntenegru și remizând 1-1 cu Bosnia
  • România a marcat doar 1 gol în 4 partide, având și cea mai slabă apărare din grupă.
  • Lipsesc Chiricheș și Burcă, așadar axul central va fi vulnerabil

 

50 RON FREEBET la Winner fără depunere – încasează acum!

Dacă vrei să joci astăzi la pariuri sportive dar nu prea ai bani, o poți face cu un bonus fără depunere de 50RON ce este acordat sub formă de FREEBET. Este suficient să deschizi cont prin link-ul de mai jos, și să parcurgi procesul de verificare KYC.

Încasează acum 50 RON FREEBET fără depunere la Winner!

După ce contul este verificat, vei primi un FREEBET de 50RON ce trebuie activat și jucat în maxim 3 zile, pe un pariu single de cotă 1.70+, sau pe un pariu multiplu ce conține cote de minim 1.40 per eveniment. Nu ai nimic de pierdut deoarece oferta este una fără depozit,însă ia în considerare faptul că aceasta este destinată doar clienților noi Winner!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de vineri

 

 

Italia vs. Anglia

Italia a sacrificat această Nations League, încercând o reconstrucție generală după pierderea calificării la Campionatul Mondial. Au fost aduși foarte mulți tineri, iar rezultate au avut de suferit. Italia are doar o victorie în grupă, 2-1 cu Ungaria. În rest, un egal bun în Anglia, 0-0, plus acel dezastru 2-5 în Germania.

Astăzi, Mancini are multe absențe, cele mai notabile fiind Verratti și Pellegrini.

Echipa de start probabilă a Italiei: Donnarumma; Di Lorenzo, Bastoni, Bonucci, Emerson; Barella, Tonali, Jorginho; Gnonto, Immobile, Grifo

 

Anglia nu se simte nici ea bine, până acum această campanie de Nations League fiind un dezastru. Britanicii nu au câștigat nici măcar un meci, iar Southgate a început să fie puternic criticat, chiar înainte de Mondial.

Pentru a ieși din criză, Anglia are nevoie de victorie astăzi, așadar va juca ofensiv. În plus, englezii trebuie să spele imaginea acelui 0-4 cu Ungaria.

Echipa de start probabil a Angliei: Ramsdale; James, Tomori, Maguire; Trippier, Rice, Bellingham, Chilwell; Sterling, Kane, Foden

 

Este greu de ales o favorită, în special deoarece nu știm cu siguranță ce planuri are Mancini. Mergem pe un pariu moderat, “peste 2 goluri handicap asiatic”, la o cotă de 1.72.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile de înmormântare
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat…
FOTO Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul
FOTO Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ!…
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de Pro TV
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de Pro TV
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele