FCSB – Viking, ultimul hop înainte de grupele Conference League. Vezi pariurile zilei (P)

FCSB  - Viking, ultimul hop înainte de grupele Conference League. Vezi pariurile zilei (P)
  • Publicat:
  • Actualizat:

FCSB intră în acest play-off de Conference League din postura de favorită. Trupa lui Becali joacă din ce în ce mai bine, iar încrederea în forțele proprii este la cote ridicate. Meciul de astăzi poate face diferența între un sezon excelent și unul ratat, așadar toată lumea este motivată. Vedem un succes clar roș-albastru?

 

 

Încasează aici 50RON FREEBET fără depunere!

 

 

Informații & Pont pentru meciul FCSB – Viking FK

 

Dată: 18.08.2022
Oră: 21:30
Locație: Stadionul “Arena Națională”, București

Cote: FCSB are o cotă de 1.82 la victorie. X este cotat la 3.60, iar victoria oaspeților la 3.95

Pont: Victorie FCSB, cotă 1.82

  • FCSB joacă din ce în ce mai bine, Dică schimbând radical atmosfera din cadrul echipei
  • Se anunță peste 30.000 de spectatori, deși ambele peluze vor fi închise
  • Viking este o echipă mult mai slabă în deplasare decât pe teren propriu, unde profită de gazonul artificial

 

Spre grupe

FCSB a început cum nu se poate mai rău acest sezon, printr-o înfrângere 0-1 la Sabultaro și o serie de 4 partide fără succes în Superligă. Venirea lui Dică a revitalizat din temelii clubul, iar bucureștenii vin după o serie de rezultate pozitive.

În campionat, FCSB a trecut 3-2 de Chindia, deși a folosit o echipă mixtă, cu multe rezerve. În Conference League, roș-albaștrii au trecut ușor de Dunajska Streda, victorii atât în tur cât și în retur. Trupa lui Becali pare din ce în ce mai sigură în defensivă, iar cuplul Tamm – Daka pare unul de referință.

Bouhenna a fost dat afară după prestația din meciul cu Târgoviște, însă el oricum nu era unul dintre titulari.

În locul lui va mai fi adus un fundaș central, deși încă nu se vehiculează vreun nume.

 

Mână băgată aduc în buzunar

Dacă tot vorbim despre transferuri, trebuie să amintim lista de achiziții a celor de la FCSB din această vară, una chiar impresionantă.

Becali l-a vândut pe Tănase, căpitanul echipei și golgheterul României în ultimele două sezoane, iar acei bani au fost reinvestiți, clubul fiind mult întărit.

În apărare, Daka și Tamm deja formează un cuplu destul de sigur, care are și valențe ofensive. Au fost aduși Boboc și Radaslavescu de la Farul, Dulca de la Chindia, Rusu de la Mioveni și mai ales Miculescu de la UTA, pentru 1.7 milioane de euro!

Cumpărăturile nu se opresc aici, deoarece Becali mai dorește minim 2 jucători: un fundaș central și un număr 9.

În aceste condiții, FCSB devine o forță a fotbalului românesc, principala candidată la titlu. Totuși, rămân unele variabile, deoarece nu se știe câți dintre acești fotbaliști se vor integra. În plus, astăzi baza se va pune tot pe vechea gardă, Olaru – Coman – Popescu.

 

Viking, locul 5 din Norvegia

Viking este una dintre echipele medii ale fotbalului norvegian, deși în trecut se poate lăuda cu destul de multe trofee interne.

Realitatea prezentului o găsește mai degrabă în mediocritate, sezonul precedent fiind încheiat doar pe locul 3, la 6 puncte sub campioana Bodo/Glimt.

Noua stagiune este chiar și mai modestă. După 18 etape, Viking ocupă poziția a 5-a, având doar 8 victorii! Mai mult, “vikingii” nu se descurcă prea bine în deplasare, unde au reușit doar 3 succese.

Nici în cupele europene nu au impresionat în deplasare, dimpotrivă, fiind foarte modești.

 

0 goluri

Viking s-a calificat cu relativ noroc în acest play-off Conference League, iar aici mă refer la dubla cu Sparta Praga. În meciul din Republica Cehă, Praga a dominat complet întâlnirea, iar raportul suturilor a fost de 23-2!. Din păcate pentru ei, Sparta nu a reușit să marcheze, iar partida s-a încheiat 0-0.

În Norvegia, Viking este incomparabil mai puternică, ajutată de un teren artificial. A învins 2-1 pe Sparta, calificându-se, apoi a trecut ușor de Sligo Rovers, 5-1.

Returul din Irlanda a fost iarăși modest, iar Viking a pierdut 0-1, după o prestație ștearsă. Totuși, calificarea nu a fost în niciun moment în dubiu.

Se vede un tipar: Viking este foarte modestă în deplasare, a marcat 0 goluri până acum, însă recuperează pe teren propriu.

Pentru a se califica, FCSB are nevoie de un succes astăzi.

 

Pariul pentru meciul FCSB – Viking

Ținând cont de forma de moment și de faptul că norvegienii joacă atât de slab în deplasare, pariul merge pe “victorie FCSB” la o cotă de 1.82.

Motivele pentru care am ales acest pont

  • FCSB joacă din ce în ce mai bine, are un lot din ce în ce mai numeros și valoros, iar Dică știe să-și motiveze băieții. Este meciul sezonului pentru roș-albaștrii, așadar va fi tratat cu maximă seriozitate
  • Se anunță o “Arena Națională” plină, mai puțin peluzele care sunt închise
  • Viking este foarte slabă în deplasare, însă o forță de pe teren propriu. În precedentele tururi, nu a marcat nici măcar în gol în meciurile jucate pe teren străin, pierzând până și cu modesta Sligo, 0-1.

 

50 RON FREEBET la Winner fără depunere – încasează acum!

Dacă vrei să joci astăzi la pariuri sportive dar nu prea ai bani, o poți face cu un bonus fără depunere de 50RON ce este acordat sub formă de FREEBET. Este suficient să deschizi cont prin link-ul de mai jos, și să parcurgi procesul de verificare KYC.

Încasează acum 50 RON FREEBET fără depunere la Winner!

După ce contul este verificat, vei primi un FREEBET de 50RON ce trebuie activat și jucat în maxim 3 zile, pe un pariu single de cotă 1.70+, sau pe un pariu multiplu ce conține cote de minim 1.40 per eveniment. Nu ai nimic de pierdut deoarece oferta este una fără depozit,însă ia în considerare faptul că aceasta este destinată doar clienților noi Winner!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de joi

 

 

Universitatea Craiova vs. Hapoel Beer Sheva

Universitatea Craiova joacă mult mai bine de la venirea lui Rădoi, el schimbând sistemul, însă mai ales atmosfera în cadrul clubului. Lotul este în continuare destul de subțire, însă Rădoi are la dispoziție unele piese grele precum Ivan, Mateiu, Crețu sau Koljic.

În plus, noile achiziții Hanca și mai ales Raul Silva s-au integrat, ultimul fiind deja stâlpul defensivei.

Problemele țin de locul de desfășurare al meciului. Din cauza festivalului IntenCity, stadionul “Ion Oblemenco” este indisponibil, așadar Craiova va trebuie să joace pe teren neutru, la Severin. Gazonul de acolo este foarte prost, așadar ambele echipe vor suferi.

Atuul gazdelor este moralul, venind după succese 2-1 cu FC U Craiova 1948, 3-0 cu Zorya Luhansk și 1-0 cu Mioveni.

 

Hapoel Beer Sheva este una dintre cele mai bune echipe din Israel, sezonul trecut terminând pe locul secund, la doar 4 puncte în spatele celor de la Maccabi Haifa. Iar dacă ne uităm cât de bine joacă Haifa în Champions League, trecând 4-0 de Olympiakos, vedem valoarea fotbalului israelian.

Noul sezon nu a început, un dezavantaj pentru oaspeți.

Totuși, ei deja au disputat 4 meciuri în Conference League, toate câștigate. În primul tur au eliminat Dinamo Minsk, 3-1 la general, iar în cel precedent au trecut foarte clar de elvețienii de la Lugano: 2-0 în deplasare și 3-1 pe teren propriu.

Văzând aceste rezultate, felul în care Sheva își domină adversarii, putem să-i considerăm favoriții clari ai acestei duble.

Astfel, pariul merge pe x2, la o cotă de 1.78.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31 MAI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31 MAI
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup