FCSB – Universitatea Craiova, meci cu o favorită certă. Vezi ponturile zilei din Superliga României și Premier League (P)

FCSB – Universitatea Craiova, meci cu o favorită certă. Vezi ponturile zilei din Superliga României și Premier League (P)
  • Publicat:

FCSB este într-o formă care anunță titlul de campioană, însă are nevoie să își mențină acest joc și în play-off. Craiova începe să spere după victoria cu CFR Cluj, însă în deplasare nu se simte bine. Victorie lejeră a roș-albaștrilor?

 

 

Încasează 100RON fără depunere la Netbet!

 

 

Informații & Pont pentru meciul FCSB – Universitatea Craiova

 

Dată: 19.02.2023
Oră: 20:00
Locație: Stadionul “Arena Națională”, București

Cote: FCSB are o cotă de 2.02 la victorie. X este cotat la 3.40, iar victorie Universitatea Craiova la 3.85

Pont: Victorie FCSB, cotă 2.02

  • FCSB ocupă locul 3 în Superligă, la 8 puncte sub liderul Farul Constanța
  • FCSB are un singur pas greșit în acest an, acel 2-3 cu dobrogenii
  • Universitatea Craiova este pe 5, având 3 puncte sub adversara de astăzi

 

Defilare

FCSB este cea mai bună echipă a momentului în România, o mare candidată la titlu. De fapt, FCSB mi se pare o uriașă candidată la trofeul Superligii, ținând cont de felul în care joacă în această ultimă perioadă.

Se pare că venirea lui Pintilii, deși contestată, a fost fix ceea ce aveau nevoie roș-albaștrii. Atmosfera în cadrul lotului s-a schimbat, echipa s-a transformat într-o familie, iar FCSB a devenit aproape imbatabilă.

Dacă nu era începutul acela groaznic de sezon, când bucureștenii s-au concentrat pe Conference League, iar în campionat au sacrificat unele meciuri, întrebarea nu era dacă FCSB va lua campionatul, ci când.

Atuurile sunt multe. Lotul este cel mai bun din România, aici Becali având un aport decisiv, cheltuind peste 6 milioane de euro pe nume precum Miculescu sau Compagno. În iarnă a venit și Sorescu, iar această trupă pare că nu mai are rival.

 

Formă tot mai bună

FCSB a câștigat 9 din ultimele 11 etape, singurele înfrângeri venind pe acest stadion, în contexte speciale. Cu CFR Cluj, bucureștenii au fost fără cei mai bun oameni, Compagno și Olaru. Cel din urmă absentează și astăzi, fiind singura problemă importantă pe care o au gazdele.

A mai existat eșecul 2-3 cu Farul Constanța, când trupa lui Becali a condus cu 2-1 până în minutul 90, având și un gol anulat. Eliminarea lui Dawa a dus la două goluri primite, iar campionatul a rămas echilibrat.

FCSB și-a recăpătat rapid moralul, câștigând 1-0 la CFR Cluj și 2-1 la Voluntari. De fiecare dată Edjouma a fost decisiv, fiind într-o formă ideală.

În atac revine Popescu, Compagno este în formă bună, așadar roș-albaștrii ar trebui să marcheze astăzi. În multiple rânduri.

 

Craiova caută o formulă

Universitatea Craiova este într-un sezon de tranziție. De fapt, pentru Universitatea, cam fiecare stagiune este ciudată, haotică și tranzitorie. Nu există stabilitate pe banca tehnică, oltenii începând anul sportiv cu Balint, apoi venind Rădoi, plecat la rândul său.

Neagoe este cel care trebuie să dirijeze echipa până la finalul sezonului, însă el are o misiune foarte complicată.

În această iarnă s-au făcut o serie de transferuri, cel mai important fiind Ișfan de la FC Argeș. Alături de el au sosit Zajkov, Ndong sau Badelj, recent revenind și Vladoiu de la Universitatea Cluj.

Au plecat veteranii Pap, Martic și Nistor, așadar se încearcă o reconstrucție.

În plus, Craiova s-a despărțit de managerul general Marcel Popescu.

Rămâne de văzut cât de rapid Neagoe va găsi formula ideală, însă Craiova suferă, mai ales pe fază de atac.

 

Moral bun

Universitatea vine după un meci excelent disputat pe “Oblemenco”, un 2-0 cu CFR Cluj. Trupa din Bănie trebuie apreciată pentru apărarea solidă, care nu a oferit șanse campioanei, chiar dacă portarul gazdelor a fost puțin ezitant.

Marea problemă o reprezintă atacul. Toate golurile din acest an au fost marcate de Ivan, iar când acesta nu este în formă, Craiova devine sterilă.

Markovic este un imens talent, însă rar se ridică la nivelul așteptărilor, Kolic a fost atât de mult accidentat încât nu poate să-și găsească un ritm, iar Rivaldinho a dezamăgit la toate echipele la care a trecut.

În plus, nici mijlocul nu strălucește, deși Isfan este un adaos cu plus valoare.

Craiova a pierdut ambele partide disputate în deplasare, în amândouă rândurile fiind foarte modestă. La Botoșani, 0-1, nu a avut nicio ocazie importantă, iar cu Farul nu a existat timp de 60 de minute. Este greu să își revină pe “Arena Națională”.

 

Pontul pentru meciul FCSB – Universitatea Craiova

Diferența dintre echipe mi se pare considerabilă, așadar pariul este “victorie FCSB”, la o cotă de 2.02.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • FCSB este într-o formă de vis, jucând bine în toate cele 4 partide disputate în acest an. Vine după 1-0 la CFR și 2-1 la Voluntari, prestații convingătoare
  • FCSB are un lot mult superior celorlalte echipe din Superliga României. Coman, Cordea, Compagno, Sorescu, Omrani, Olaru, Miculescu sau Popescu au statut de vedete, oricare dintre ei putând să rezolve un meci pe cont propriu
  • Craiova vine după un 2-0 excelent cu CFR, însă în deplasare nu se simte deloc bine. În acest an nu a obținut nici măcar un punct pe teren străin

 

100RON bonus fără depunere la Netbet

Înainte de a vorbi despre alte meciuri ale zilei, vrem să îți prezentăm o ofertă de nerefuzat oferită de casa de pariuri Netbet utilizatorilor PariuriX: 100RON FREEBET fără depunere. Trebuie doar să deschizi un cont prin link-ul de mai jos și să utilizezi codul ”PARIURIX100” la înregistrare. În maxim 72 de ore de la finalizarea procesului de verificare vei primi cei 100RON fără depunere!

Sunt oferite și multe promoții NetBet pentru clienții actuali, dar acestea sunt actualizate constant astfel încât nu are rost să le menționăm aici. Cel mai bine este să accesezi site-ul operatorului pentru cele mai noi oferte.

Încasează AICI la Netbet un bonus fără depunere de 100RON!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de duminică

 

 

Manchester United vs. Leicester

Manchester United a ajuns implicată serios în lupta pentru titlu, fiind la doar 8 puncte sub liderul Manchester City. Evident, nu cred că “diavolii” pot câștiga trofeul.

Lotul lor este unul foarte modest, de pe bancă nu vine nicio soluție, iar programul este sufocant. Joi, United a reușit un 2-2 pe “Nou Camp” cu Barcelona, unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale anului.

Urmează returul, joia viitoare, plus finala Cupei Ligii cu Newcastle, care are loc fix peste o săptămână, pe “Wembley”. Cu un lot redus numeric, este greu ca Manchester să reziste.

Totuși, forma actuală este bună, iar un succes astăzi este important pentru a securiza cu încă un pas un loc de Top 4.

Leicester și-a revenit, după un start de sezon modest. Deși echipa este încă în jumătatea a doua a clasamentului, pe 13, “vulpile” respiră, venind după 4-2 la Aston Villa și 4-1 cu Tottenham.

Cu un moral bun, nu ar fi nicio surpriză dacă ar marca și pe “Old Trafford”, mai ales că United pare vulnerabilă în defensivă, lucru observat în acel 2-2 cu Leeds.

Pariul zilei de duminică în Premier League este “peste 2.5 goluri” la o cotă de 1.60.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen