FC U Craiova 1948 – Petrolul Ploiești. Pariul zilei de astăzi propune o cotă de 2.22! (P)

FC U Craiova 1948 – Petrolul Ploiești. Pariul zilei de astăzi propune o cotă de 2.22! (P)
  • Publicat:
  • Actualizat:

FC U Craiova 1948 este una dintre revelațiile acestui sezon, iar gândul de play-off nu mai este unul iluzoriu. Petrolul Ploiești și-a revenit după un start mai slab, iar aici vine după succesul din “Primvs Derby”. Vedem o întâlnire echilibrată?

 

 

Încasează 42RON FREEBET fără depunere la Betano!

 

 

Informații & Pont pentru meciul FC U Craiova 1948 – Petrolul Ploiești

 

Dată: 19.08.2022
Oră: 21:00
Locație: Stadionul “Tudor Vladimirescu”, Târgu Jiu

Cote: FC U Craiova 1948 are o cotă de 2.22 la victorie. X este cotat la 3.15, iar victorie Petrolul la 3.55

Pont: Victorie FC U Craiova 1948, cotă 2.22

  • FC U Craiova vine după o victorie clară, 2-0 pe terenul celor de la FC Argeș
  • Petrolul Ploiești intră în acest meci cu moralul bun, câștigând 1-0 la U Cluj și 1-0 cu Rapid
  • Partida se dispută pe teren neutru, la Târgu Jiu

 

Joc spectaculos

FC U Craiova 1948 nu are o linie de clasament impresionantă: 2 victorii, o remiză și 2 înfrângeri. Însă, această aparență este una mincinoasă, care nu spune toată povestea campionatului. Craiova lui Mititelu este una dintre echipe bune, cu pretenții la play-off, care etalează un “fotbal șampanie”.

Creierul din spatele acestei mașinării îmbunătățite este Croitoru, un antrenor care se dovedește foarte priceput în această meserie. La Botoșani a creat o trupă spectaculoasă, care se lupta pentru play-off sezon de sezon, iar același scenariu îl urmează și în Bănie.

Lotul este aproape identic cu cel de anul trecut, când FC U Craiova 1948 mai degrabă se chinuia. Însă, jucătorii arată cu totul altă față. Compagno este unul dintre cei mai buni atacanți din România, marcând deja 5 goluri, iar Gabriel Iancu pare că se integrează din ce în ce mai bine.

Astăzi revin Baeten și Van Durmen.

 

Căi câștigătoare

Începutul de sezon trebuie să fie unul frustrant pentru fanii Craiovei. Echipa este doar pe locul 8 și are doar 7 puncte, un lucru total injust dacă ne uităm la desfășurarea partidelor și la fotbalul arătat de alb-albaștri.

Înfrângerea de la Farul poate să fie considerată corectă, ținând cont că gazdele au ratat unele ocazii mari de gol. Însă, eșecul din derby-ul cu CS Universitatea Craiova, 1-2, este total nedrept. Trupa lui Croitoru a controlat autoritar partida, însă a primit două goluri din două lovituri de pedeapsă, una dintre ele puternic contestată.

Inclusiv egalul de la FCSB poate să fie deranjant, deoarece oltenii au fost echipa mai periculoasă în atac.

Săptămâna trecută, FC U Craiova 1948 a revenit pe căile victoriei, trecând în deplasare 2-0 de FC Argeș, un meci impresionant.

Mai este de amintit faptul că această întâlnire se va juca la Târgu Jiu, “Ion Oblemenco” fiind închis din cauza festivalului IntenCity.

 

Petrolul Ploiești, în ascensiune

Petrolul a început foarte greu campionatul. Acest lucru poate să fie considerat normal, deoarece “lupii galbeni” sunt o nou promovată, care a avut nevoie de timp de acomodare cu noua scenă și de omogenizare a lotului.

Acea etapă a trecut, iar ploieștenii încep să arate din ce în ce mai bine. Este greu de crezut că Petrolul se poate bate pentru un loc de play-off. Însă, ea are câteva atuuri importante, cel care iese în evidență fiind suportul publicului. Petrolul este una dintre echipele cu cei mai mulți fani din România, iar la meciurile de pe teren propriu “Ilie Oana” este aproape întotdeauna plin. Acest entuziasm îi poartă spre victorii, cum a fost cazul etapa trecută în meciul cu Rapid București.

 

Formă de top

Petrolul intră în această partidă cu moralul foarte ridicat, venind după 3 meciuri fără eșec. Datorită acestora, Ploiești a acumulat 7 puncte în clasament, fiind la egalitate cu oponenții de astăzi.

Totuși, succesele celor de la Petrolul au părut foarte chinuite.

În deplasarea de la U Cluj, 1-0, “lupii” au fost dominați destul de clar pe toată durata partidei. Clujul a ratat un penalty și nu a fost capabilă să marcheze, deși a avut o sumedenie de ocazii.

Meciul cu Rapid, 1-0, a fost și el pe muchie de cuțit. Rapid a părut echipa mai bună, a avut șansele de gol mai clare, însă eroarea majoră a portarului Moldovan a decis “Primvs Derby”.

Vedem că Petrolul este una dintre cele mai compacte echipe, spectacolul fiind pus pe plan secund. Are cel mai slab atac din Superliga, cu doar 3 goluri marcate, însă una dintre cele mai bune defensive, primind doar 4 goluri. Probabil și astăzi va adopta o tactică cumpătată.

 

Pontul pentru meciul FC U Craiova 1948 – Petrolul Ploiești

Deși nu are foarte multe puncte, Craiova este una dintre cele mai impresionante echipe din Superliga, cu un joc ofensiv și spectaculos. Astfel, pariul merge pe “victorie FC U Craiova 1948”, la o cotă de 2.22.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • FC U Craiova 1948 a jucat bine în fiecare partidă, iar aici vine după un 2-0 clar la FC Argeș
  • Craiova are un atac excelent, iar Compagno deja și-a trecut în palmares 5 goluri
  • Petrolul Ploiești vine după două victorii la limită, 1-0. Însă, ambele au fost obținute cu destul de multă șansă. Petrolul oferă un fotbal meschin și are cel mai slab atac din Superliga, doar 3 goluri marcate.

 

42RON FREEBET la Betano fără depunere

Dacă vrei să joci la jocuri de noroc online, dar nu prea te înduri să efectuezi un depozit în momentul acesta, avem pentru tine soluția perfectă. Deschide un cont la Betano prin link-ul de mai jos în intervalul 16 iulie – 31 august 2022 folosind codul bonus ”FOTBAL42”, și vei putea primi un bonus fără depunere în valoare de 42RON sub forma de FREEBET!

Încasează 42RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE la Betano!

Codul bonus se introduce la pasul 3 din cadrul procesului de înregistrare. După deschiderea contului va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC (adică să trimiți o copie după un act de identitate), după care vei primi freebet-ul de 100RON fără depunere! Acesta trebuie utilizat în maxim 7 zile pe un pariu de cotă minim 4.00. Eventualul profit obținut de pe urma pariului este creditat sub formă de bani cash, fără rulaj!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de vineri

 

 

Borussia M’gladbach vs. Hertha Berlin

Borussia M’Gladbach a rămas aceeași echipă spectaculoasă, valoroasă, care aproape în fiecare sezon se luptă pentru un loc de cupele europene.

Startul de stagiune a fost unul reușit, deși meciul din Cupă, 9-1 cu Oberachern, nu poate să fie luat în considerare.

Însă, în Bundesliga, Gladbach este neînvinsă, pe teren propriu câștigând 3-1 cu Hoffenheim, apoi reușind o remiză 2-2 la Schalke. Se observă un apetit ofensiv incredibil, 14 goluri în 3 partide!

Hertha Berlin pare iarăși o candidată la retrogradare.

Anul trecut a trebuit să joace un baraj pentru menținerea în Bundesliga, trecând cu emoții pe Hamburg, 0-1 pe teren propriu însă victorie 2-0 în deplasare.

Noua stagiune a fost începută la fel de slab. Hertha deja a fost eliminată din Cupă, cedând cu modesta Braunschweig, iar în campionat are un singur punct după 1-3 cu Union Berlin și 1-1 cu Eintracht Frankfurt.

Acest punct este de moral, însă Hertha nu pare a avea un sezon liniștit.

Pentru “victorie M’gladbach” primim o cotă de 1.55, acesta fiind pariul zilei de vineri. Pentru analizele tuturor meciurilor importante din weekend, accesați PariuriX.com!

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen