FC U Craiova 1948 – FCSB vine cu o cotă de 2.27! Vezi ponturile zilei din Superligă (P)

FC U Craiova 1948 – FCSB vine cu o cotă de 2.27! Vezi ponturile zilei din Superligă (P)
  • Publicat:

FC U Craiova 1948 vine după o perioadă tulbure, care pare că s-a încheiat prin victoria din Cupa României cu FC Voluntari. FCSB încă își caută antrenor și încă speră la titlu, un obiectiv îndepărtat, însă nu imposibil.

 

 

Încasează 211 FREESPINS fără depunere și fără rulaj la Betano!

 

 

Informații & Pont pentru meciul FC U Craiova 1948 – FCSB

 

Dată: 13.11.2022
Oră: 21:00
Locație: Stadionul “Ion Oblemenco”, Craiova

Cote: FC U Craiova are o cotă de 3.45 la victorie, X este cotat la 3.50, iar victorie FCSB la 2.27

Pont: Victorie FCSB, cotă 2.27

  • FC U Craiova 1948 este la retrogradare, ocupând locul 14
  • Pe banca oltenilor a sosit iarăși Napoli, revenit pentru a 9-a oară la club
  • FCSB este într-o formă din ce în ce mai bună, iar titlul rămâne obiectivul principal

 

Griji crescânde

FC U Craiova 1948 a pornit sezonul cu planuri mărețe. Trupa lui Mititelu începuse să joace un fotbal spectaculos, iar obiectivul devenise un loc de play-off, terminarea sezonului pe o poziție superioară rivalei din oraș.

Totul s-a năruit subit, momentul critic fiind plecarea lui Compagno, care astăzi se întoarce din postura de adversar.

Craiova a scăzut nivelul, a început să piardă de bandă rulantă, iar vinovat a fost găsit Croitoru, antrenor deja demis de câteva etape.

Fanii au reacționat foarte dur la această decizie, momentan fiind un război deschis în oraș între Mititelu și Peluza Sud. Patronul oltenilor a încercat să scape de această presiune, mutând temporar echipa la Târgu Jiu, însă doar rezultate pozitive pot duce la o împăcare.

 

A 9-a descălecare

Ținând cont că FC U Craiova 1948 este doar pe locul 14, având imense griji legate de retrogradare, pe bancă a trebuit să fie adus un antrenor cu experiență, care să știe să gestioneze asemenea momente critice.

Alesul a fost Napoli, el ajungând pe a NOUA (9-a) oară pe banca oltenilor.

Acest lucru pare hazliu, demn de un campionat de amatori. Însă, Mititelu are câteva motive raționale: Napoli cunoaște foarte bine lotul, cunoaște orașul, este în relații bune cu suporterii, iar sezonul trecut a salvat-o pe Craiova de la retrogradare.

Acesta este și obiectivul actual, unul care ar trebui să fie îndeplinit. Craiova nu a jucat prea bine în Cupă, victorie 1-0 cu Voluntari, însă succesul este un mare pas înainte, moralul oltenilor fiind mai ridicat.

 

FCSB între Pintilii și Reghecampf

FCSB nu traversează nici ea o perioadă extrem de bună, deși perspectivele sunt infinit mai optimiste decât în cazul oponenților de astăzi.

Bucureștenii sunt doar pe locul 8 în campionat, însă au 3 meciuri în minus față de majoritatea adversarilor. Chiar dacă distanța până la liderul Farul este mare, 17 puncte, dacă își câștigă restanțele FCSB poate ajunge relativ aproape, implicându-se serios în lupta pentru titlu.

Până atunci, “roș-albaștrii” au un obiectiv clar: câștigarea tuturor meciurilor până în pauza de iarnă.

Singura incertitudine este legată de banca tehnică, Dică fiind forțat să-și dea demisia, acum rămânând interimar Pintilii. Există posibilitatea ca el să preia rolul de antrenor principal, dacă rezultate bune continuă. Pintilii este apreciat de vestiar, este un om de încredere al lui Becali, așadar poate să fie o opțiune câștigătoare. Cealaltă variantă este Reghecampf, însă negocierile cu acesta sunt mai complicate.

 

Formă de top

FCSB joacă bine, iar în campionat are 5 victorii în 6 etape. Au existat partidele din Cupă, două remize, însă acolo au fost trimise pe teren rezervele, competiția aceea fiind un obiectiv secundar.

Important este titlul, iar FCSB poate să ajungă foarte aproape de acesta printr-o serie de victorii. Urmează un program mai mult decât facil, partide cu FC U Craiova 1948, CS Mioveni, Chindia Târgoviște și Botoșani, așadar FCSB ar trebui să obțină 12 puncte.

Singurul meci greu este cu CFR Cluj, în decembrie, partidă care va decide dacă FCSB este o candidată serioasă la titlu. O victorie acolo poate să o propulseze chiar pe podium, depinzând de jocul rezultatelor.

Lotul este cel mai bun din România, cu nume precum Olaru, Cordea, Compagno, Omrani, Miculescu, Edjouma sau Popescu, iar moralul este excelent.

Duminica trecută, FCSB a trecut clar de rivala Rapid București, 3-1, partidă în care și-a etalat forța ofensivă. Cu un moral atât de ridicat, o victorie astăzi este previzibilă.

 

Pontul pentru meciul FC U Craiova 1948 – FCSB

Chiar dacă la Craiova a venit un antrenor experimentat, nu cred că acesta poate schimba fața echipei atât de repede. Pariul este “victorie FCSB”, la o cotă de 2.27.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Craiova este pe 14, una dintre cele mai slabe echipe din campionat. Defensiva gafează meci de meci, iar înfrângerile cu Farul și CFR anunță un nou eșec
  • FCSB are un lot excelent, iar Popescu, Cordea și Compagno sunt în formă de top. Este greu de crezut că FCSB nu va marca prin această forță ofensivă
  • Moralul “roș-albaștrilor” este excelent după victoria 3-1 cu Rapid. La FCSB se vorbește despre titlul, însă victoria astăzi este importantă pentru a rămâne în obiectiv

 

211 FREESPINS la Betano fără depunere sau rulaj

PariuriX și Betano vin în luna Noiembrie 2022 cu o super ofertă exclusivă prin care oferă jucătorilor noi 211 FREESPINS fără depunere și fără rulaj în popularul joc de cazino Book of Oz.

Încasează 211 FREESPINS fără depunere la Betano!

Trebuie doar să deschizi cont prin link-ul de mai sus utilizând codul „PARIURIX211”. Va trebui apoi să parcurgi procesul de verificare KYC, după care vei primi cele 211 rotiri gratuite. Acestea sunt valabile timp de 7 zile de la creditare, iar eventualele câștiguri nu sunt supuse vreunei condiții de rulaj! Asta înseamnă că poți retrage ce câștigi! Oferta este valabilă doar pentru clienții noi până pe 30 noiembrie 2022, așa că grăbește-te!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de duminică

 

 

Juventus vs. Lazio

Meci important în Italia, între două echipe care se luptă pentru o prezență în Top 4.

Juventus are un sezon modest, iar eliminarea din Champions League, venită după 5 înfrângeri în 6 partide, este un dezastru sportiv și financiar.

Totuși, lucrurile par că se îndreaptă, iar forma “Bătrânei Doamne” este din ce în ce mai bună.

În Serie A, Juve a urcat până pe locul 4, venind după 5 victorii consecutive, toate obținute la zero!

Cea mai răsunătoare a fost acum două săptămâni, un 2-0 convingător cu Inter Milano.

Lazio este pe locul secund în campionat, la 8 puncte sub liderul Napoli. Viitoarea adversară a celor de la CFR Cluj are așadar un sezon excepțional, deși jocul a început să fie oscilant.

Lazio vine după victorii la limită, 1-0 cu Roma și 1-0 cu Monza, însă în ambele partide a suferit. Recent există acel eșec 1-3 cu Salernitana, un mare semnal de alarmă.

Pariul este astfel “victorie Juventus” la o cotă de 2.02. Riscul aici este ca unii fotbaliști să se menajeze înaintea Cupei Mondiale.

 

Biletul zilei de duminică

Ținând cont că este ultima zi din an în care se dispută aproape toate campionatele majore, încercăm și un combo, un bilet cu miză mică:

 

Brighton vs. Aston Villa (peste 2.5 goluri, cotă 1.93), deoarece ambele echipe practică un fotbal spectaculos, iar Villa și-a revenit după venirea lui Emery

Nantes – Ajaccio (victorie Nantes, cotă 2.05) deoarece gazdele au un lot bun, în ciuda clasamentului. Până acum programul a fost aglomerat cu Europa League (unde vor întâlni Juventus), însă mă aștept ca Nantes să urce mult în clasament.

Cota finală este 3.95.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen