FC Argeș – FCSB. Pontul zilei din Liga 1 cu o cotă de 1,72! (P)

FC Argeș - FCSB. Pontul zilei din Liga 1 cu o cotă de 1,72! (P)
  • Publicat:
  • Actualizat:

În penultima etapă din sezonul regular, FC Argeș primește vizita celor de la FCSB. Meciul de pe Stadionul Municipal Nicolae Dobrin din Piteşti devine crucial pentru speranțele gazdelor la accesul în play-off-ul Ligii 1. Oaspeții mai trag și ei speranță că pot păstra flacăra aprinsă în lupta pentru titlu, odată ce punctele se vor înjumătăți, iar diferența față de CFR se va micșora în play-off.

 

Deschide un cont și joacă LEGAL la o agenție de pariuri online de top!

 

 

 

Serie impresionantă pentru FC Argeș

Deși scaunul lui Prepeliță pare amenințat la fiecare meci, FC Argeș a ajuns la 5 partide la rând fără înfrângere. Piteștenii au câștigat de fiecare dată cu același scor, 1-0, în fața Academicii Clinceni, a lui CS Mioveni și pe terenul Farului. În plus, seria bună a consemnat rezultate de egalitate cu Voluntari (0-0) și acasă la Chindia Târgoviște (1-1).

După 28 de etape disputate în sezonul regular, trupa din Trivale a strâns 42 de puncte și ocupă locul 7 în Liga 1. Doar primele 6 ajung în play-off, astfel că FC Argeș speră să obțină maximum în partidele rămase cu FCSB și FC Botoșani. S-ar putea ca piteștenii să nici nu fie la mâna lor, în condițiile în care Farul are 3 puncte în fața celor de la Argeș, iar FC Botoșani 4.

 

FC Argeș este implicată des în partide de sub 2,5 goluri

Din ultimele 10 meciuri disputate în Liga 1 de FC Argeș, 9 au avut cel mult două goluri. Singura confruntare care a făcut notă discordantă a fost cea din startul lui 2022, victoria de pe teren propriu cu Dinamo (2-1).

Chiar dacă a lăsat impresia că are o defensivă solidă, FC Argeș a pierdut nu mai puțin de 10 jocuri în campionat. Nicio altă formație dintre primele 10 nu a suferit atâtea înfrângeri (Sepsi și Farul au câte 9).

Echipa probabilă FC Argeș: Greab – Tofan, J. Miguel, Turda, Mușat – Rainov, Meza Colli – Cr. Tănase, I. Șerban, Ișfan – G. Ganea

 

FCSB a rămas la 14 puncte în spatele liderului CFR Cluj

Speranțele la titlu sunt destul de mici pentru formația roș-albastră. Chiar dacă punctele vor fi înjumătățite la intrarea în play-off, diferența este una importantă față de liderul CFR Cluj. După victoria obținută miercuri la Voluntari (0-1), ardelenii au 73 de puncte, cu 14 în plus față de FCSB.

Etapa precedentă a adus prima înfrângere după 20 de runde în campionat pentru echipa patronată de Gigi Becali. FCSB a cedat pe teren propriu în fața celor de la Farul (0-2), iar președintele lui FC Argeș, Jean Vlădoiu, a acuzat trupa roș-albastră că nu a evoluat cu aceeași dorință precum în alte meciuri.

 

Echipa roș-albastră se poate lăuda cu un atac prolific

Înaintea etapei, FCSB avea cel mai bun atac din Liga 1. În 28 de etape, marcase 53 de goluri, o medie de aproape două per rundă. Între timp, Universitatea Craiova a învins-o cu 3-0 pe CS Mioveni și a ajuns la 54 de reușite în actualul sezon.

În 5 din ultimele 7 etape, FCSB a reușit să puncteze în repriza a doua. Este recunoscut stilul jucătorilor lui Petrea, care încep greu partidele, dar de cele mai multe ori reușesc să revină pe tabelă. La fel s-a întâmplat cu U Craiova 1948, conduși la pauză (0-1) au scos un egal pe final (2-2) sau în fața Chindiei (0-2 pauză, 3-2 final).

Florin Achim în luna februarie cu FCSB, dar încă nu a apucat să debuteze. Fostul fundaș al Academicii Clinceni, a fost adus pentru a-i face concurență lui Vali Crețu. El nu a putut evolua până acum după o accidentare suferită la antrenamente. Achim va lua loc pe banca FCSB-ului și ar putea semna debutul la trupa roș-albastră.

Echipa probabilă a celor de la FCSB: Vlad – V. Crețu, Vinicius, Cristea, S. Șerban – Olaru, Edjouma, Oct. Popescu – Cordea, Fl. Tănase, Coman

 

Ce pariem pe duelul serii din Liga 1?

Ambele formații au pentru ce să tragă în această confruntare. O înfrângere pentru FC Argeș reprezintă practic încheierea oricărei speranțe de calificare în play-off, în timp ce un eșec pentru FCSB cască și mai mult prăpastia care o separă de liderul CFR Cluj.

La cum am văzut că s-au desfășurat lucrurile de la începutul anului, trupa pregătită de Toni Petrea începe mai slab, însă își ridică mult nivelul după pauză. Astfel, recomandarea noastră de pariu este Gol marcat în repriza a doua de FCSB. Această selecție are o cotă atractivă de 1,72!

De asemenea, pentru că vorbim despre o confruntare cu miză importantă, nervii vor fi întinși la maximum. Poate fi încercat și baremul de peste 5,5 cartonașe, la o cotă de 2,00.

 

Al Ittihad – Damac. Gazdele strălucesc sub conducerea lui Cosmin Contra

Al Ittihad are șanse bune să realizeze o super performanță. Deși luptă în campionat cu o putere precum Al Hilal, care este deținătoarea trofeului Champions League Asia, formația antrenată de Cosmin Contra impresionează în acest sezon.

Venit în vară pentru a readuce strălucirea lui Al Ittihad, Cosmin Contra a realizat rezultate impresionante. Până acum, trupa în galben și negru este lider în prima ligă din Arabia Saudită. După 21 de etape, Al Ittihad a strâns 51 de puncte, cu 14 în plus față de Al Hilal. Totuși, echipa din Jeddah nu se poate culca pe o ureche: Hilal are 3 restanțe, pe care dacă le câștigă, diferența se va micșora la 5 puncte față de lider.

 

Formă impresionantă pentru Al Ittihad

Echipa condusă de Cosmin Contra are 12 etape la rând fără înfrângere. Ba mai mult, în această perioadă, Al Ittihad și-a trecut în cont 34 din cele 36 de puncte posibile. Altfel spus, gazdele confruntării de joi au câștigat 11 din cele 12 partide.

Cel mai recent meci a adus o victorie dramatică, pe terenul lui Al Ahli, cu 3-4! Golurile lui Al Ittihad au fost marcate de Hamedallah (7, 21, 90+1) și Romarinho (41). Cei doi atacanți au fost responsabili pentru aproape jumătate dintre golurile formației din acest sezon. Hameddallah și Romarinho au punctat împreună de 22 de ori, din totalul de 46 de reușite pentru Al Ittihad.

 

Damac, formație implicată des în meciuri cu multe goluri

Oaspeții jocului de joi de la Jeddah au un golaveraj de 31-32 în 22 de etape. După cum arată statisticile recente, Damac asigură spectacolul în meciurile sale.

Ultimele 4 etape au adus confruntări cu cel puțin 3 goluri la total. Damac a cedat în fața celor de la Al Faysaly (0-3) și Al Shabab (1-2), iar apoi și-a trecut în cont victoriile cu Abha (3-2) și Al Raed (tot cu 3-2).

Echipa condusă de croatul Kresmir Rezic are una dintre cele mai slabe defensive din prima jumătate a clasamentului din Arabia Saudită. Totuși, Damac compensează în atac, unde are o medie de aproape 1,5 goluri înscrise per etapă.

Cei mai buni marcatori pentru Damac sunt argentinianul Emilio Zelaya (10 goluri) și Hillal Soudani. Algerianul fost la Dinamo Zagreb, Olympiakos sau Nottingham Forrest a punctat de 7 ori în acest sezon.

 

Ce pariem pe meciul dintre Al Ittihad și Damac?

Fotbalul din Arabia Saudită propune multe partide cu un număr ridicat de goluri. Al Ittihad se poate lăuda cu cel mai bun atac din campionat, pe când Damac are o serie de 4 meciuri la rând în care au fost marcate peste 2,5 goluri la total.

Ambele formații au pentru ce să tragă, iar forma de moment este una bună. Pontul ales din oferta de pariuri fotbal este GG sau peste 2,5 goluri la total. Această selecție are o cotă bună de 1,45. Dacă doriți o cotă mai mare, puteți renunța la GG și alegeți doar peste 2,5 goluri la total, iar dacă vor fi înscrise 3 goluri veți fi recompensați cu o cotă de 1,65.

Puteți găsi aici o listă cu mai multe case de pariuri cu bonus. Deschizi un cont și primești bani în plus la prima depunere.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile de înmormântare
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie: "Vii și îți iei ce…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ!…
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de Pro TV
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de Pro TV
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele