Farul – Universitatea Craiova. Pontul recomandat pentru meciul din Liga 1 (P)

Farul - Universitatea Craiova. Pontul recomandat pentru meciul din Liga 1 (P)
  • Publicat:

Într-o confruntare importantă pentru configurația clasamentului din Liga 1, Universitatea Craiova se deplasează pe terenul Farului.

 

Informații & Pont pentru meciul Farul – Universitatea Craiova

  • Partida dintre Farul și Universitatea Craiova este programată sâmbătă seara, la Constanța, cu începere de la ora 20:30. La nivelul cotelor la victorie, Farul are 3,20, Craiova 2,25, iar egalul e recompensat cu o cotă de 3,55.
  • Pentru partida de sâmbătă seara am ales un barem de sub 2,5 goluri marcate. Această selecție are o cotă de 1,55 oferită de agenția Netbet.
  • Farul este specialista meciurilor cu goluri puține. Are 9 astfel de dueluri la rând cu sub 2,5 goluri la total.
  • Cele două confruntări directe din sezonul regulat s-au încheiat cu același scor. Fiecare formație s-a impus pe teren propriu cu 1-0.
  • Va fi un meci de care pe care, ambele formații au nevoie de puncte pentru a-și atinge obiectivele. Ne așteptăm la un joc tacticizat, în care cea care ar deschide scorul, și-ar propune să țină de rezultat.

Folosește următorul cod bonus Netbet pentru 20RON fără depunere: ”SPORT20” 

 

Farul a pus capăt seriei negative

Echipa pregătită de Gică Hagi a reușit să se impună la Pitești, în fața celor de la FC Argeș. Farul a învins cu 2-0 și a urcat pe locul 5 în play-off, cu 28 de puncte.

Acel succes a pus capăt unui șir de 4 meciuri fără gol marcat. În acea serie au intrat înfrângerile cu Universitatea Craiova (0-1), FCSB (0-2) și Voluntari (0-1), precum și remiza cu liderul CFR Cluj (0-0).

 

Hagi își propune locul 4

Podiumul reprezintă doar un vis pentru Farul, care realist se va lupta pentru poziția a patra la finalul campionatului.

Podiumul este acaparat de trio-ul CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova. Dacă ar reuși să se impună în jocul de sâmbătă seara, Farul ar reduce la 5 puncte distanța față de olteni.

Pe locul 4 este în acest moment Voluntari, care are 30 de puncte. Doar două între Farul și ilfoveni, pe care Hagi speră să îi prindă din urmă. Fiecare loc la final de sezon primește o sumă importantă de bani, iar diferențele sunt substanțiale la vârf.

 

Universitatea Craiova are o serie excelentă

Oltenii lui Reghecampf s-au impus în 9 din ultimele 10 etape și încă mai speră măcar la locul 2 în campionat. Cel mai recent duel a fost câștigat de Craiova pe teren propriu cu liderul CFR Cluj, printr-un gol decisiv marcat în minutul 90+5 (3-2).

Reușita lui Roguljic a menținut suspansul pe final de sezon în Liga 1. Avansul celor de la CFR Cluj a ajuns la 5 puncte în fața celor de la FCSB, iar oltenii au 4 în spatele roș-albaștrilor.

După primele 4 etape din play-off, Craiova are 3 victorii și un eșec, iar totalul arată 36 de puncte. În această etapă față în față se vor afla CFR Cluj și FCSB, astfel că un succes la Constanța i-ar ajuta pe olteni să reducă și mai mult distanța față de cele două din fruntea Ligii 1.

 

Oltenii au bătăi de cap cu echipele lui Hagi

Craiova a reușit să se impună în ultima etapă din sezonul regulat cu 1-0 în fața Farului, însă aceasta e una dintre puținele victorii contra trupei lui Hagi.

Acel succes a venit în condiții speciale: tinerii Farului nu s-au mai concentrat pe ultima partidă, în condițiile în care obținuseră cu un joc înainte calificarea în play-off.

În rest, Universitatea a avut dificultăți în fața echipelor lui Hagi, fie că vorbim de Farul sau Viitorul. Cele mai recente două partide înaintea eșecului la limită de la Craiova, au adus un egal (1-1) și o victorie pentru constănțeni (1-0).

 

Echipele probabile:

Farul: Aioani – Boboc, Larie, Artean, De Nooijer – Radaslavescu, Nedelcu, Grameni – G. Iancu, Jefte, A. PituUniversitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Screciu, Papp, Bancu – Mateiu, A. Crețu – Gustavo, Baiaram, A. Ivan – Markovici.

 

Ce pariem pe meciul dintre Farul și Universitatea Craiova?

Cele două formații se cunosc reciproc, iar meciurile dintre ele au fost mereu pe muchie de cuțit.

După cum am putut vedea în istoricul confruntărilor directe, ultimele 3 partide au avut sub 2,5 goluri la total. Iar Farul este specialistă la acest capitol – fiecare joc disputat în play-off a avut până acum cel mult două goluri marcate.

În aceste condiții, pontul zilei merge pe un sub 2,5 goluri marcate în confruntarea de la Constanța. Netbet oferă o cotă de 1,55 pentru această selecție.

 

Steaua Roșie Belgrad – Partizan. Duel decisiv pentru titlul din Serbia

Cele mai bune echipe din fotbalul sârb se vor afla față în față în această seară. Cine se impune ia o opțiune importantă la câștigarea titlului.

 

Steaua Roșie e lider în campionat

Formația lui Dejan Stankovic este pe cale să își apere titlul cucerit anul trecut. Dacă în sezonul precedent Steaua Roșie a defilat în campionat, pe care l-a câștigat cu multe etape înainte de final, anul acesta povestea nu s-a mai repetat.

Partizan Belgrad s-a întărit serios și dă o luptă până la capătul sezonului. După 30 de meciuri, Steaua Roșie este lider, cu 81 de puncte, doar două în fața rivalei de o viață.

Din ultimele 11 meciuri jucate în toate competițiile, Steaua Roșie a câștigat 10. Singura sincopă a venit în Scoția, la Rangers (0-3). Chiar dacă s-au impus pe teren propriu, cu 2-1, jucătorii lui Dejan Stankovic au fost eliminați din Europa League.

 

Pas greșit înaintea derby-ului pentru Partizan

Cele două rivale păreau că vor ajunge la egalitate de puncte înaintea duelului direct. Doar că etapa trecută a adus o remiză surprinzătoare pentru Partizan, în deplasare la Cukaricki (0-0).

De disputat au rămas 5 etape, iar dacă cedează în derby-ul cu Steaua Roșie, Partizan rămâne la 4 puncte în spate, iar titlul este ca și pierdut.

 

Ce pariem pe derby-ul Serbiei?

Steaua Roșie Belgrad a demonstrat pe întreaga durată a sezonului că este o formație solidă. A făcut performanță și în Europa League, unde a ajuns în primăvara competiției, iar în întrecerile interne s-a descurcat aproape perfect.

Se vede experiența și valoarea lui Dejan Stankovic, care și-a format o echipă redutabilă.

Din 2019 încoace, Partizan nu a mai reușit să se impună în deplasare în derby. Din cele 6 puncte puse în joc în meciurile directe din actualul campionat, Steaua Roșie și-a adjudecat 4: un succes cu 2-0 acasă și o remiză în deplasare (1-1).

La nivelul lotului, Steaua Roșie stă mai bine, iar rezultatele recente directe au fost în favoarea ei. În aceste condiții, recomandăm victoria gazdelor DNB (cu mize returnate în caz de egalitate). Această selecție are o cotă de 1,52. Pe aceste meciuri poți paria LEGAL online, iar noi te putem învăța și cum se joacă blackjack.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă, o poveste tristă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă,…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj. Ce era înauntru, de fapt
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj.…
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele