Există loc de surprize? Vezi pontul zilei pentru meciul FC Voluntari – FCSB. Bonus: pariuri din Premier League și La Liga (P)

Există loc de surprize? Vezi pontul zilei pentru meciul FC Voluntari – FCSB. Bonus: pariuri din Premier League și La Liga (P)
  • Publicat:

FC Voluntari are un sezon destul de slab, vine după un meci groaznic, iar astăzi se anunță un nou eșec. FCSB este cea mai în formă echipă din România, a câștigat 1-0 la CFR și a devenit o mare candidată la titlu. Vedem un meci în sens unic?

 

 

Încasează acum 50RON FREEBET fără depunere la Superbet!

 

 

Informații & Pont pentru meciul FC Voluntari – FCSB

 

Dată: 12.02.2023
Oră: 20:00
Locație: Stadionul “Anghel Iordănescu”,Voluntari

Cote: FC Voluntari are o cotă de 4.40 la victorie. X este cotat la 3.40, iar victorie FCSB la 1.90

Pont: Victorie FCSB, cotă 1.90

  • FC Voluntari este pe 11 în Superligă, la doar 6 puncte peste primul loc direct retrogradabil
  • Voluntari a pierdut toate meciurile oficiale disputate în 2023
  • FCSB este pe 4, la doar 7 puncte sub liderul Farul Constanța

 

Scădere vizibilă

FC Voluntari nu se regăsește, iar acest sezon deja poate să fie considerat unul ratat. Play-off-ul este un obiectiv care nu mai poate să fie atins, gândurile fiind îndreptate spre play-out, unde lupta pentru evitarea retrogradării o să îi dea emoții.

Momentan, Voluntari este pe 11, la doar un punct peste locul care duce în barajul pentru rămânerea în Superligă. Programul continuă să fie unul foarte greu, așadar viitorul arată întunecat în cazul ilfovenilor.

Această scădere este cumva previzibilă, deoarece performanțele stagiunii trecute erau greu de reeditat. Nu trebuie uitat că FC Voluntari a terminat pe 4 în campionat și a ajuns în finala Cupei, pierdută cu Sepsi.

 

Zero pe linie

Înainte de pauza de iarnă, Voluntari reușise câteva partide foarte interesante, obținând remize cu Sepsi și Farul, două dintre cele mai bune echipe din Superligă.

Totuși, de la revenire, trupa ilfoveană nu se regăsește. Voluntari a pierdut toate cele 3 meciuri disputate, la Rapid suferind o corecție zdravănă, 1-4.

În eșecul de la Universitatea Cluj (1-2) poate să găsească scuza cartonașului roșu primit timpuriu, însă și acolo prestația a fost mediocră.

În singurul meci disputat pe teren propriu, cu CFR Cluj, Voluntari nu a avut nicio ocazie de gol, înfrângerea 0-1 fiind firească. Scorul poate părea strâns, însă diferența între echipe a fost vizibilă.

Astăzi, în fața celei mai în formă echipe din România, este foarte greu pentru Voluntari să obțină măcar un punct.

 

FCSB, salturi spre titlu

FCSB arată excelent, iar în opinie proprie este principala candidată la câștigarea trofeului de campioană.

Problema bucureștenilor a fost startul de sezon, când nu s-a concentrat pe Superligă, toată atenția fiind îndreptată spre Conference League. Acest lucru a dus la eșecuri pe bandă rulantă în campionat, în primele 9 etape având doar o victorie, 3-2 cu Chindia.

A fost schimbat Dică, pe bancă acum fiind, de facto, Pintilii. Acesta se dovedește un motivator foarte bun. Alături de Becali și Stoica, Pintilii a redresat echipa, iar FCSB joacă un fotbal superior adversarelor.

Lotul este incredibil, cel mai puternic din România, Becali cheltuind peste 6 milioane de euro în căutarea trofeului. Compagno a devenit atacantul numărul 1 din Superligă, iar nou venitul Sorescu joacă din ce în ce mai bine.

Cu o echipă care îi cuprinde pe Popescu (suspendat astăzi), Olaru, Cordea, Coman, Miculescu, Omrani sau Edjouma, FCSB este mare favorită la titlu. Orice alt deznodământ ar fi o mare dezamăgire pentru fani și pentru patron.

 

Impresionantă cu CFR

FCSB a avut un singur pas greșit în acest an, eșecul nemeritat de pe teren propriu cu Farul Constanța, 2-3. Acolo, roș-albaștrii au controlat meciul, au condus 2-1, marcând și golul 3, anulat pentru offside. După minutul 90, Farul a marcat de 2 ori, impunându-se și rămânând în cursa pentru titlu.

FCSB nu a suferit prea mult, deoarece duminica trecută a câștigat 1-0 la CFR Cluj. Deși golul a venit pe final, bucureștenii au meritat victoria, fiind categoric echipa mai bună, cu o posesie superioară și cu ocazii mari ratate.

Cu o asemenea demonstrație de forță, toată oponentele se vor teme de FCSB, un atu în luptă pentru titlu. FCSB încearcă să devină lider până la finalizarea campionatului regulat, un lucru relativ greu de realizat. Rapid, Farul și CFR vor obține și ele multe puncte în perioada următoare, iar FCSB are un program relativ greu, urmând partide pe teren propriu cu Universitatea Craiova și Sepsi.

Însă, cu acest lot, cu un moral ridicat, FCSB ar trebui să câștige aproape toate meciurile rămase, inclusiv cel se astăzi.

 

Pontul pentru meciul FC Voluntari – FCSB

Este evident că oaspeții formează o echipă net superioară și au un moral mai ridicat. Astfel, pariul zilei de duminică este “victorie FCSB”, la o cotă de 1.90.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • FC Voluntari vine după 3 înfrângeri consecutive, inclusiv un 1-4 pe Giulești. Ciobotariu pare că nu are soluții, jucători sunt căzuți psihic, fiind greu să revină tocmai astăzi
  • FCSB pare cea mai puternică echipă din România. Vine după meciuri foarte solide, acum o săptămână câștigând 1-0 la CFR Cluj
  • Diferența între cele două loturi este enormă. În plus, FCSB caută revanșa după ceea ce s-a întâmplat sezonul trecut, când Voluntari i-a eliminat din cursa pentru titlu

 

50RON FREEBET fără depunere la Superbet!

Înainte de a vorbi despre alte meciuri ale zilei, trebuie să îți spunem că în luna Februarie 2023 avem pentru voi o super ofertă exclusivă la Superbet: 50RON FREEBET fără depunere!

Încasează acum 50RON FREEBET fără depunere la Superbet!

Oferta este valabilă doar pentru utilizatorii noi care deschid un cont acum prin link-ul de mai sus. Freebet-ul nu are condiții de rulaj atașate, dar de pe urma utilizării lui vei păstra doar profitul, nu și miza. De exemplu dacă joci freebet-ul de 50RON pe o cotă de 3.00 și câștigi, vei primi 100RON CASH! Este doar un exemplu, pentru că nu ești limitat la suma maximă pe care o poți câștiga de pe urma acestei oferte, și nici la suma maximă pe care o poți retrage! Cât câștigi, atâta păstrezi, fără termeni ascunși!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de duminică

 

 

Leeds United vs. Manchester United

Mergem și în Premier League, unde avem o reeditare a meciului de miercuri, pe “Old Trafford” cele două echipe remizând 2-2.

Leeds este în continuare în zona retrogradării, trecând printr-o perioadă neagră. Doar ce și-a demis antrenorul, însă miercuri a arătat excelent.

A condus-o 2-0 pe Manchester United, a avut bară la scorul de 2-1, așadar egalul poate să-i nemulțumească.

Manchester United se luptă pentru top 4, iar un nou semieșec ar fi de nepermis astăzi. Meciul este un mare derby, atmosfera va fi una incredibilă, însă Ten Hag trebuie să găsească soluții și să repare ce s-a stricat în partida precedentă.

Absența lui Casemiro este o mare problemă, însă Sabitzer a arătat bine.

Mergem iarăși pe ideea unui meci spectaculos, deoarece o remiză nu ajută pe nimeni. Pentru pariul “peste 2.5 goluri” primim o cotă de 1.65.

Dacă doriți să aflați și alte ponturi gratuite, vizitați PariuriX.com!

 

Villarreal vs. FC Barcelona

Villarreal este una dintre cele mai bune echipe din Spania, momentan ocupând locul 6 în La Liga, la doar 4 puncte sub o poziție de Champions League.

Totuși, “Submarinul Galben” nu traversează o perioadă prea bună, venind după două înfrângeri consecutive: 0-1 cu Rayo Vallecano și 1-3 la Elche.

Barcelona este liderul incontestabil din La Liga, având 8 puncte peste Real Madrid. Catalanii au suferit doar un eșec tot sezonul, au primit doar 7 goluri, trupa lui Xavi impresionând la toate capitolele.

Un succes astăzi practic le asigură titlul de campioni, deoarece programul devine foarte ușor. În plus, meciul direct cu Real Madrid se dispută pe “Nou Camp”.

Consider că vom vedea o nouă demonstrație de fotbal a catalanilor. Pentru “victorie Barcelona“ primim o cotă de 1.82.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la fel”
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62 de ani
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri disponibile”
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri…
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele