Eintracht Frankfurt – West Ham/ Rangers – Leipzig. Vezi pariurile noastre pentru semifinalele Europa League (P)

Eintracht Frankfurt – West Ham/ Rangers – Leipzig. Vezi pariurile noastre pentru semifinalele Europa League (P)
  • Publicat:

West Ham United a dezamăgit în prima manșă, însă diferența a rămas minimă, deci recuperabilă. Rangers va avea în spate un “Ibrox” plin, iar presiunea scoțiană poate să fie un factor decisiv. Care vor fi echipele finaliste?

 

Informații & Pont pentru meciul Eintracht Frankfurt – West Ham United

 

Dată: 05.05.2022
Oră: 22:00
Locație: Stadionul “Deutsche Bank Park”, Frankfurt

Cote: Eintracht Frankfurt are o cotă de 2.55 pentru victorie. X are 3.50, iar un succes al celor de la West Ham United 2.77

Pont: Peste 2.5 goluri, cotă 1.87

  • Eintracht este surpriza plăcută a sezonului din Europa League, în faza precedentă trecând de Barcelona (4-3).
  • Meciul tur a fost deschis și spectaculos, iar Eintracht a arătat o forță ofensivă copleșitoare
  • West Ham trebuie să caute victoria, fiind singurul rezultat care o poate trimite în finală

Profită acum la Fortuna de o ofertă de nerefuzat: 77RON fără depunere la verificarea contului de pariuri!

 

Frankfurt, campionat încheiat

Eintracht Frankfurt a terminat de facto sezonul din Bundesliga, deși mai are de jucat două etape. Miza însă nu mai există. Nemții sunt doar pe locul 11, fără nicio șansă de a prinde o poziție de cupe europene.

În mod normal, Eintracht putea să fie mai sus, pe o poziție corespondentă valorii sale. Problema a fost faptul că nu a putut gestiona bine un parcurs pe două planuri, iar Bundesliga a fost sacrificată.

Ultimele 6 etape au adus 0 victorii, luni pierzând 0-2 la Bayer Leverkusen, partidă în care titularii au fost odihniți.

Așadar, parcursul pe plan intern nu poate să fie considerat un reper concludent.

 

Evoluție europeană impresionantă

Rezultatele din Europa League prezintă adevărata față a lui Eintracht. Trupa lui Glasner a eliminat două favorite la titlu, de fiecare dată într-un mod meritat.

Prima victima a fost Betis, 2-1 în deplasare și apoi 1-1 remiză în Germania. Apoi, gigantul catalan Barcelona, pe care toți o vedeau deja ridicând trofeul.

Eintracht a terminat la egalitate pe teren propriu, 1-1, însă s-a impus categoric pe “Camp Nou”. Scorul de 3-2 denaturează realitatea, deoarece nemții conduceau 3-0 în minutul 90. Apoi a urmat o lipsă de concentrare.

Se vede un model: Eintracht remizează pe teren propriu și câștigă în deplasare.

Inclusiv această semifinală a pornit pe aceleași șablon: Frankfurt a câștigat 2-1 în Anglia, partidă spectaculoasă, în care a mai avut ocazii de gol, lovind și bara.

 

West Ham, forță din Premier League

West Ham United nu poate să fie considerată deja eliminată. Scorul din tur, 1-2, este dezamăgitor, însă destul de strâns, lăsând poarta deschisă speranțelor britanice.

O echipă din Premier League niciodată nu poate să fie desconsiderată. Până la urmă, West Ham vine din cel mai bogat campionat din lume, are jucători de clasă mondială și este călită în focurile meciurilor mari.

Când întâlnești aproape în fiecare etapă giganți precum Chelsea, Arsenal, Manchester City, Liverpool sau Tottenham, Europa League pare un fleac.

Diferit este contextul și presiunea. Perspectiva unei finale europene toarnă uneori plumb în ghete și ceață în minte. În plus, stilul german, ofensiv și plin de curaj, poate provoca panică.

 

Un meci tur dezamăgitor

Acel 1-2 de săptămâna trecută nu este un rezultat planificat sau mulțumitor. Dimpotrivă. West Ham pornea favorită în această dublă, iar acum se vede nevoită să realizeze o “remontada” într-o atmosferă neprielnică.

Meciul a fost de bună calitate, foarte spectaculos. Acest lucru se vede nu doar dacă ne uităm la scor, însă și printr-o altă statistică: bara a fost lovită de 4 ori!

În rest, “ciocănarii” au dominat, au avut posesie și 15-8 raportul suturilor spre poartă. Insuficient.

Speranțele se pot lega de partida din sferturi. Atunci, West Ham s-a chinuit teribil pe teren propriu cu Lyon, remizând 1-1.

În deplasare, echipa a fost total schimbată, câștigând în Franța 3-0. Un deznodământ asemănător ar propulsa-o pe United în finală.

 

Pontul pentru meciul Eintracht Frankfurt – West Ham United

Avem următoarele variabile: Eintracht este o echipă ofensivă care marchează aproape în fiecare meci. A înscris 4 goluri contra Barcelonei și 3 în dubla cu Betis, plus două în tur. West Ham vine purtând blazonul Premier League, care poate să inspire teamă.

Englezii au nevoie de victorie, așadar vor ataca, indiferent de scor. În tur au marcat doar o dată, însă au ratat câteva ocazii mari.

În aceste condiții, pariul de azi merge pe idea unui meci spectaculos. “Peste 2.5 goluri” are o cotă de 1.87, destul de valoroasă.

 

Alte pariuri pentru ziua de joi

 

Glasgow Rangers vs. RB Leipzig

Rangers a pierdut campionatul în Scoția, fiind la 6 puncte sub Celtic, cu doar 3 etape înainte de final. Le rămâne Cupa, unde vor disputa finală cu Hearts, plus această semifinală de Europa League.

Evident, meciul din această seară este cel mai important al ultimului deceniu, iar toate energiile vor fi concentrate pentru un succes.

Glasgow a avut până acum un parcurs excelent, eliminând-o de exemplu pe Borussia Dortmund, o mare favorită la titlu. Apoi, meciurile cu Steaua Roșie și Braga au fost mai facile pe hârtie, însă echilibrate pe teren.

În ambele întâlniri, Rangers a pierdut meciul din deplasare, lucru normal dacă ne gândim la istoria europeană a scoțienilor.

Pe teren propriu, situația se schimbă radical. “Ibrox” este un vulcan, unul dintre stadioanele care pun cea mai mare presiune pe adversari, putând să fie comparat cu Anfield. Aici, Rangers a învins 3-0 pe Steaua Roșie și 2-1 pe Braga. Un nou succes poate însemna o finală de puțini visată.

 

Leipzig a câștigat prima manșă cu scorul de 1-0, iar acest lucru o propulsează în postura de mare favorită la calificare. Oricum, nemții aveau prima șansă chiar și înainte de meciul tur.

Leipzig este una dintre cele mai solide echipe europene, iar în Europa League au eliminat fără probleme pe Atalanta și pe Real Sociedad.

Important este următorul aspect. Leipzig a jucat excelent în deplasare, câștigând 3-1 la Sociedad și 2-0 la Atalanta, fiind capabilă să absoarbă eficient presiunea gazdelor.

Atacul este unul excelent, contraatacul este o armă cizelată, iar finala este la 90 de minute distanță.

În aceste condiții, pariul merge pe Leipzig DNB, cotă 1.53. În tur, nemții au controlat autoritar: 71% posesie, 4-1 șuturi pe poartă. Acum, Rangers este nevoită să atace, așadar va lăsa spații în defensivă, care pot să fie speculate. Este probabil ca Leipzig să profite de ele.

 

Vrei un freebet pentru a juca acest pariu? Deschide-ți cont la această casă de pariuri și profită de un bonus de bun venit Fortuna de până la 500 RON!

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de ani. Cine (și CE) era Simona, de fapt
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de…
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina Europei”
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina…
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost…
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde şi de pacient"
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din…
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
×