Eintracht Frankfurt – FC Barcelona. Pariu inedit pentru meciul serii în Europa League (P)

Eintracht Frankfurt - FC Barcelona. Pariu inedit pentru meciul serii în Europa League (P)
  • Publicat:

În cursul serii de joi, cu începere la ora 22:00, pe Deutsche Bank Park față în față se vor afla Eintracht Frankfurt și FC Barcelona. Partida contează pentru turul sferturilor de finală din Europa League.

Încasează ACUM la Betano bonus de bun venit -> 50 RON FREEBET fără depunere! 

 

Calificare cu mult noroc pentru Eintracht

După ce au câștigat grupa din care au făcut parte alături de Antwerp, Fenerbahce și Olympiakos, nemții s-au calificat direct în optimile de finală UEFA Europa League.

Frankfurt a câștigat prima manșă pe terenul spaniolilor de la Betis Sevilla (2-1), iar accesul în sferturi părea asigurat. Totuși, returul de pe Deutsche Bank Park a fost plin de dramatism.

Borja Iglesias a marcat pentru Betis în minutul 90 și, cum golurile din deplasare nu mai fac diferența în caz de egalitate, partida a ajuns în prelungiri.

În minutul 120+1, Filip Kostic a executat o lovitură liberă, portarul Rui Silva și mijlocașul Guido Rodriguez s-au încurcat reciproc, iar mingea a intrat în poartă. Astfel, Eintracht a făcut pasul spre sferturile de finală UEL, fără să fie nevoită să ajungă la penalty-uri.

 

Sezon modest pentru Eintracht în Bundesliga

După 28 de etape disputate din actualul sezon, Frankfurt ocupă doar locul 9 în Bundesliga.

Speranțele într-o participare în cupele europene în sezonul viitor au scăzut drastic după egalul surprinzător de pe teren propriu cu Greuther Fürth. În cel mai recent meci disputat înainte de duelul cu Barcelona, trupa austriacului Glasner a obținut doar un 0-0 cu ocupanta ultimului loc din campionat.

 

Două absențe pentru Frankfurt

Nemții nu vor putea conta pe accidentații Christopher Lenz și Diant Ramaj. Vestea bună e revenirea în primul 11 a lui Martin Hinteregger.

Echipa probabilă a celor de la Eintracht Frankfurt: Trapp – Ndicka, Hinteregger, Tuta -Knauff, Sow, Jakic, Kostic – Kamada, Lindstrom – Borre.

 

Formă excelentă pentru Barcelona

Catalanii arată o altă față după ce au fost preluați de Xavi. Legenda clubului de pe Camp Nou a venit în toamnă pe banca Barcelonei, când formația era pe locul 8.

După o serie impresionantă, formația blaugrana a urcat pe poziția secundă în La Liga. Barcelona are 13 meciuri la rând fără înfrângere.

Cele mai recente rezultate vorbesc de la sine despre încrederea existentă în lotul condus de Xavi: victorii cu Real Madrid (4-0) și Sevilla (1-0).

 

Calificare cu emoții în sferturile UEFA Europa League

În La Liga lucrurile merg conform dorințelor catalanilor, care știu că pot tinde cel mult la locul 2 în acest sezon. Real Madrid are un avans de 12 puncte în fruntea ierarhiei.

Eliminată din Cupa Spaniei, Barcelona mai speră în acest sezon la un singur trofeu: Europa League.

Atât în șaisprezecimi, cât și în optimile de finală, catalanii s-au calificat după același tipar: egal acasă, urmat de victorie în deplasare. Mai întâi, formația de pe Camp Nou a trecut de Napoli (1-1 și 4-2), iar apoi a eliminat-o pe Galatasaray (0-0 și 2-1). De notat că turcii au fost cei care au deschis scorul în manșa decisivă de la Istanbul.

 

Xavi nu are la dispoziție câțiva jucători de bază

Ansu Fati, Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Memphis Depay și Sergino Dest nu au făcut deplasarea la Frankfurt din cauza unor probleme medicale. Dani Alves nu este eligibil pentru Europa League, el nefiind trecut pe listă de clubul catalan. De asemenea, Luuk De Jong a fost testat pozitiv pentru COVID și nu va evolua în duelul de joi seara.

Echipa probabilă a celor de la FC Barcelona: Ter Stegen – Araujo, Pique, Garcia, Alba – Pedri, Busquets, F. De Jong – Traore, Aubameyang, Torres.

 

Ce pariem pe meciul dintre Eintracht Frankfurt și FC Barcelona?

Față în față se vor afla două formații ofensive. Ambele reușesc să pună adesea presiune pe apărarea adversă.

11 goluri a marcat în ultimele 4 meciuri Barcelona, care s-a impus de fiecare dată în acele confruntări. De cealaltă parte, prin egalul cu Furth, Eintracht a pus capăt unei serii de meciuri cu peste 2,5 goluri: 4-1 la Hertha Berlin, 2-1 la Betis Sevilla și 2-1 acasă cu Bochum.

Pariul propus pentru duelul dintre Eintracht și Barcelona este cel puțin un gol marcat până în minutul 28. Această selecție se găsește în oferta specială Betano și are o cotă atractivă de 1,87.

 

Feyenoord – Slavia Praga. Se anunță goluri în duelul din Conference League

Olandezii pornesc cu prima șansă în manșa tur din sferturile de finală UEFA Conference League, cu Slavia Praga. Gazdele de pe Stadion Feijenoord vor încerca să își asigure un avantaj important în vederea returului de peste o săptămână din Cehia.

 

Statistici impresionante pentru Feyenoord

Formația din Rotterdam a pierdut un singur meci din ultimele 7 jucate, în derby-ul din Olanda cu Ajax (2-3). Cel mai recent duel a fost câștigat pe teren propriu împotriva lui Willem II, cu scorul de 2-0.

Acea confruntare din weekend-ul precedent a pus capăt unei serii de 8 meciuri la rând cu GG sau peste 2,5 goluri.

În această serie intră printre altele remiza cu RKC Waalwijk (3-3), precum și victoriile clare cu Partizan Belgrad: 5-2 și 3-1. În fapt, ultimele 7 partide disputate de Feyenoord în Conference League au avut cel puțin 3 goluri la total și reușite în ambele porți.

Antrenorul Arne Slot nu îi va avea la dispoziție pe Lutsharel Geertruida și Justin Bijlow.

Echipa probabilă a celor de la Feyenoord: Marciano – Pedersen, Senesi, Trauner, Malacia – Aursnes, Kokcu – Nelson, Til, Sinisterra – Dessers.

 

Slavia Praga a făcut spectacol în cupele europene

În iarnă, Slavia era lider în Cehia, însă acum a fost depășită de Viktoria Plzen. Cele două forțe din Superliga Cehă s-au aflat față în față în weekend, iar meciul s-a încheiat nedecis: 1-1. Pentru Slavia a punctat Ondrej Lingr. După acest rezultat, Plzen are 65 de puncte, iar Slavia 64.

Plecarea lui Nicușor Stanciu în China a lăsat un gol important în compartimentul median – ofensiv. Rezultatele celor de la Slavia nu au mai fost atât de bune.

Chiar dacă s-au calificat în sferturile de finală din UEFA Conference League, campioana Cehiei a avut mari dificultăți din punct de vedere defensiv.

La capitolul ofensiv, Slavia a strălucit, iar partidele ei au avut cel puțin 5 goluri la total: 3-2 de două ori cu Fenerbahce, 4-1 cu LASK Linz, iar apoi înfrângere în Austria cu aceeași echipă, scor 3-4.

Aiham Ousou și Srdan Plavsic au fost eliminați în acel meci de pomină de la Linz și nu vor putea evolua în confruntarea de joi seara de la Rotterdam.

Echipa probabilă a celor de la Slavia Praga: Mandous – Bah, Holes, Kudela, Dorley -Taloverov, I. Traore – Olayinka, Madsen, Schranz – Y. Sor.

 

Ce pariem pe duelul dintre Feyenoord și Slavia Praga?

Cele două formații s-au aflat împreună în grupele actualei ediții din UEFA Conference League. Meciul de la Rotterdam le-a revenit gazdelor, cu 2-1, iar returul de la Praga s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Statisticile ambelor echipe ne duc cu gândul la un nou duel spectaculos, cu multe reușite. În aceste condiții, recomandarea noastră de pont este un peste 2,5 goluri la total. Cota oferită este de 1,62. Pentru un plus de siguranță puteți opta pentru varianta GG sau peste 2,5 goluri, la o cotă de 1,40. Aceste pariuri pot fi găsite în bogata ofertă Betano.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă, o poveste tristă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă,…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj. Ce era înauntru, de fapt
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj.…
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele