Drum liber spre fotoliul de lider? Vezi pariul nostru pentru FC Voluntari – FCSB. Bonus: Avancronică Chelsea – Liverpool (P)

Drum liber spre fotoliul de lider? Vezi pariul nostru pentru FC Voluntari – FCSB. Bonus: Avancronică Chelsea - Liverpool (P)
  • Publicat:

 

FCSB este cea mai în formă echipă din Liga 1, face un play-off aproape de perfecțiune și este la 180 de minute de un titlu dorit cu fervoare. FC Voluntari vine aici în vacanță. Vedem o surpriză uriașă sau un nou 4-0?

 

 

Informații & Pont pentru meciul FC Voluntari – FCSB

 

Dată: 14.05.2022
Oră: 21:00
Locație: Stadionul “Arena Națională”, București

Cote: Voluntari are o cotă de 13.00 pentru victorie. X este cotat la 5.70 iar o victorie a FCSB la 1.26

Pont: FCSB câștigă la minim 2 goluri diferență, cotă 1.78

  • FCSB este în luptă pentru titlu, iar cu o victorie aici trece pe primul loc
  • Forma oaspeților-gazdă este incredibilă
  • Voluntari vine în vacanță, cu gândul la finala Cupei României de săptămâna viitoare

 

Încasează la Betano bonus de bun venit 100% până la 500RON + participă zilnic la Calendarul Aniversar din Mai!

 

FC Voluntari, lipsită de motivație

Sezonul celor de la FC Voluntari este incredibil: s-au calificat în premieră în play-off, iar acum ocupă locul 4, unul complet meritat. Marți, echipa a reușit ceva și mai important: o calificare în finala Cupei României, unde vor juca împotriva celor de la Sepsi.

Evident, trofeul acolo nu este garantat, dimpotrivă, ilfovenii plecând cu șansa secundă.

Însă, faptul că au ajuns în ultimul act este o sărbătoare în sine. Voluntari a dominat categoric semifinala cu Argeș, câștigând tur-retur, 2-0 respectiv 1-0.

Echipa arată chiar bine, chiar și în Liga 1 venind după două partide reușite: 0-1 la Universitatea Craiova, meci în care nu au fost cu nimic mai prejos decât gazdele, și 1-1 la Farul Constanța.

 

Titulari sau rezerve?

FC Voluntari nu a putut să dispute acest meci pe teren propriu, arena “Anghel Iordănescu” intrând într-un proces de modernizare. Așadar, ilfovenii au trebuit să caute alt teren. Decizia lor poate părea surprinzătoare: “Arena Națională”, chiar stadionul gazdă al celor de la FCSB.

Totuși, această alegere are o motivație mercantilă: Voluntari va strânge foarte mulți bani din bilete. Rezultatul trece pe plan secund, însă, oricum, gândul echipei lui Ciobotariu este mai mult la finala Cupei României.

Rămâne de văzut dacă pe teren vor fi trimiși titularii, sau o echipă de rezerve. Ar există o motivație: rămânerea pe locul 4, unul care aduce mai mulți bani. Însă, trofeul Cupei și calificarea în Conference League sunt obiective mult superioare.

 

FCSB, aproape perfectă

FCSB este spre finalul celui mai bun play-off din istorie. Toate cifrele indică acest lucru: a câștigat 7 meciuri din 8, 6 dintre acestea la zero. A marcat nu mai puțin de 19 goluri și a primit doar 4. Vine după 5 victorii consecutive, interval în care nu a primit gol.

Iar scorurile au fost impresionante: 4-0 cu Voluntari, 4-0 cu Farul sau 4-0 cu Argeș.

Ambele derby-uri de titlu le-a disputat în deplasare, iar în ambele a obținut succese la limită: 1-0 la CFR și 1-0 la Craiova, etapa trecută.

În mod normal, FCSB va câștiga și campionatul, deși, aceste 2 puncte rămase de recuperate pot să fie decisive. Totuși, jocul arătat în ultima lună este un motiv profund de optimism.

 

La 180 de minute de titlu

Pentru toată suflarea fcsb-stelistă, doar un deznodământ este acceptat și imaginat: titlul de campioană. Victoria de la Universitatea Craiova a întărit aceste dorințe și le-a transformat pe alocuri în certitudini iluzorii: o astfel de echipă, cu un asemenea joc, nu poate rata trofeul.

Totuși, mai există două hopuri. Cel cu Voluntari nu ar trebui să fie problematic: ilfovenii vin aici mai mult în vacanță, iar FCSB evoluează practic pe teren propriu. În tur, pe același stadion, scorul a fost 4-0.

Însă, finala cu CFR este un factor mult mai complicat: meciul se dispută pe teren neutru, la Buzău, iar CFR poate să fie campioană și cu un egal, dacă învinge pe Universitatea.

 

Pontul pentru meciul FC Voluntari – FCSB

Este clar că FCSB este uriașă favorită, iar scorul (probabil) o să fie categoric în favoarea sa. Astfel, pronosticul de azi merge pe FCSB -1.5 handicap, la o cotă de 1.78.

Motivele pentru care am ales acest pariu:

  • Voluntari este cu gândul la finala Cupei, iar campionatul a trecut pe plan secund.
  • FCSB evoluează teoretic în deplasare, însă practic pe teren propriu. În tur, pe același stadion, scorul a fost 4-0.
  • Forma bucureștenilor este de vis: 5 victorii consecutive, toate la zero. Golaveraj? 14-0!

 

Alte pariuri pentru ziua de sâmbătă

 

Chelsea vs. Liverpool, finala FA Cup

 

Chelsea și-a asigurat locul 3 în Premier League, la mijlocul săptămânii trecând 3-0 de Leeds. Astfel, după furtuna legată de sancțiunile pentru Roman Abramovich, o particulă de lumină a apărut de “Stamford Bridge”. Incertitudinea tot există, deoarece noul patron, Todd Beohly, poate transforma în mod negativ gruparea londoneză.

Însă, acest răspuns ni-l va oferi doar viitorul.

Prezentul o situează pe Chelsea în fața unui trofeu, în această finală de pe “Wembley” intrând cu șansa secundă.

Totuși, Tuchel este un specialist al cupelor, anul trecut câștigând chiar Champions League, iar lotul este unul foarte solid.

Echipa de start probabilă a celor de la Chelsea: Mendy; Azpilicueta, Silva, Rudiger; James, Jorginho, Loftus-Cheek, Alonso; Mount; Havertz, Lukaku

 

Liverpool visează la cvadruplă, însă campionatul este un capitol aproape încheiat. Cu două etape de final, “cormoranii” au nevoie ca City să se încurce în două rânduri, lucru practic imposibil.

Rămân două obiective majore: această finală a Cupei, plus ultimul act din Champions League.

Liverpool are câteva avantaje, pe lângă faptul că este echipa mai valoroasă. În cealaltă finală internă, a Cupei Ligii, s-au impus pe acest stadion chiar împotriva lui Chelsea. Meciul a fost echilibrat, decis la loviturile de departajare. Însă, Liverpool primește un ascendent moral din acea dispută.

Apoi, forma este excelentă: 15 meciuri consecutive fără eșec.

La mijlocul săptămânii, Liverpool s-a impus 2-1 la Aston Villa, deși Klopp și-a menajat unii titulari. Însă, “cormoranii” au un lot incredibil, atât ca valoare cât și numeric, așadar nu vor avea vicisitudini majore în acest final de sezon.

Echipa de start probabilă a celor de la Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Keita, Henderson, Thiago; Salah, Mane, Diaz

 

Pontul pentru finala FA Cup, Chelsea – Liverpool

Chelsea își salvează parțial sezon cu un titlu aici. Totuși, ultimele meciuri au arătat o trupă oscilantă, care a pierdut 2-4 pe teren propriu cu Arsenal sau 1-4 cu Brentford. De cealaltă parte, Liverpool vine după 15 meciuri fără înfrângere și nu concepe un rezultat negativ.

Evident, pentru ei finala Champions League este mult mai importantă. Însă, o triplă de cupe este o performanță majoră, pe care o doresc realizată.

Liverpool a câștigat finala Carabao Cup chiar pe “Wembley” și chiar cu Chelsea, iar un deznodământ similar este probabil.

Liverpool câștigă trofeul” are o cotă de 1.60, destul de atractivă.

 

Profită de oferta noastră Netbet Bonus casino FĂRĂ DEPUNERE! Introdu codul “PARIURIX” și primești gratuit 180 de rotiri (freespins)! Verifică linkul pentru mai multe detalii!

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire…
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Cât timp trebuie ținut semnalul când intri în depășire? Iei amendă pentru așa ceva?
Cât timp trebuie ținut semnalul când intri în depășire? Iei amendă pentru așa ceva?
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen