Dinamo – FC U Craiova 1948. Supercotă de 1,60 pe șansă dublă! (P)

Dinamo - FC U Craiova 1948. Supercotă de 1,60 pe șansă dublă! (P)
  • Publicat:

În cursul serii de vineri, Dinamo primește în Ștefan Cel Mare vizita celor de la FC U Craiova 1948. Partida va fi arbitrată la centru de Barbu Marian.

Plasează la Superbet pariuri sportive cu 50 RON BONUS FĂRĂ DEPUNERE + 199 FREESPINS!

Dinamo speră din nou la salvare

Echipa antrenată de Dusan Uhrin a început să joace mai bine, să își intre în ritm și să aibă culoare de joc. În aceste condiții, „câinii” se pot lăuda cu 4 puncte acumulate în ultimele două jocuri din play-off.

După eșecul în runda de debut cu Rapid (1-3), pentru formația în alb și roșu a venit remiza de pe teren propriu cu Sepsi (0-0), iar apoi victoria cu Chindia (2-0). A fost primul succes în deplasare pentru Dinamo în acest an, chiar dacă meciul s-a disputat pe teren neutru, la Ploiești, și nu în fieful Chindiei din Târgoviște.

După aceste două runde fără eșec, Dinamo a acumulat 13 puncte în play-out și pare scăpată de grijile retrogradării directe. Academica Clinceni și Gaz Metan sunt mult în spate, iar situația lor financiară este la pământ.

 

Dinamo are nevoie de puncte pentru a scăpa de baraj

Formația pregătită de Dusan Uhrin nu poate sta liniștită. Chiar dacă pare scăpată de retrogradarea directă, Dinamo mai are bătăi de cap cu locul de baraj. În prezent pe poziția a 8-a, cu 13 puncte, echipa din Ștefan Cel Mare speră să ajungă pe 6. Acela e locul care îi scapă de toate grijile.

Problema lui Dinamo e reprezentată de distanța până la poziția a 6-a în play-out: 6 puncte. Acolo e CS Mioveni (19 puncte), care în această etapă e așteptată să obțină un succes logic cu lanterna Gaz Metan Mediaş.

Câteva absențe pentru Dinamo

Cel mai important nume pe care nu se va putea baza Dusan Uhrin este Gabriel Torje. Din actualul lot al lui Dinamo, el este cel care a marcat de cele mai multe ori în acest sezon pentru „câini”: 6 reușite!

Jovanovic și Tomozei nu sunt nici ei apți pentru duelul de vineri seara cu FC U Craiova.

Echipa probabilă a celor de la Dinamo: Eșanu – Grădinaru, Carp, Aloe, G. Moura – Bani, Răuță, Pierret, Filip – Irobiso, V. Morar.

 

FC U Craiova, neînvinsă în play-out

Promovată în acest sezon în Liga 1, FC U Craiova 1948 este foarte aproape să își atingă obiectivul – menținerea în prima ligă. Acesta a fost țelul fixat de Adrian Mititelu pentru acest an competițional, iar din sezonul viitor aspirațiile vor fi mai înalte.

Oltenii nu au avut practic pe întreaga durată a sezonului vreo problemă cu retrogradarea, așa cum nu o au nici acum. Totuși, o serie de rezultate negative ar putea arunca formația pregătită de Nicolo Napoli în zona barajului.

Cinci puncte au acumulat oltenii în cele 3 etape disputate până acum în play-out. Pentru ei au venit remizele cu Chindia (0-0) și CS Mioveni (1-1), precum și succesul din deplasare cu Gaz Metan Mediaș (2-0).

După 3 etape din play-out, FC U Craiova are 22 de puncte, cu 3 peste linia barajului, și ocupă poziția a cincea.

 

Fără gol primit de olteni în meciurile directe

Cele două partide din sezonul regular au fost adus satisfacție celor de la FC U Craiova. În Bănie, oltenii s-au impus cu 1-0, grație unicului gol marcat de Hugo Vieira, în timp ce la București a fost consemnată o remiză albă (0-0).

În confruntarea de vineri seară, Nicolo Napoli nu se va putea baza pe accidentatul Bauza, iar Diallo are de efectuat o etapă de suspendare.

Echipa probabilă a celor de la FC U Craiova 1948: R. Popa – Negru, Bușu, Kovacic, Huyghebaert Baeten, V. Achim, Asamoah, Van Durmen – Cl. Bălan, Compagno.

 

Ce pariem pe meciul dintre Dinamo și FC U Craiova 1948?

Dinamo începe să își revină, însă la nivelul lotului oltenii stau mai bine. Omogenitatea de joc este una superioară pentru Craiova, iar asta s-a văzut la nivelul rezultatelor recente.

În condițiile în care Dinamo nu a reușit să marcheze nici măcar o dată în cele două confruntări directe cu FC U Craiova din acest an, anticipăm o misiune dificilă și vineri seara pentru formația lui Dusan Uhrin.

Pariul recomandat pentru acest meci merge pe un X2 în favoarea oltenilor. Superbet oferă o Supercotă pentru această selecție – 1,60!

 

Belinda Bencic – Paula Badosa. Sfert de finală tare la WTA Charleston

Belinda Bencic și Paula Badosa încearcă să ducă mai departe seria bună de rezultate din ultima vreme. Ele se vor afla față în față în prima partidă a zilei de la Charleston, cu începere de la ora 20:30.

 

Bencic vine după cel mai bun rezultat al anului

Elvețianca a impresionat în ultima vreme: a ajuns în semifinalele de la WTA Miami, iar acum e la o singură victorie distanță de a repeta performanța și la Charleston.

La întrecerea organizată în Florida, Bencic le-a învins pe Marta Kostyuk, Heather Watson, Aliaksandra Sasnovich și Daria Saville, pentru a ceda cu Naomi Osaka în penultimul act.

După câteva zile de pauză, Bencic a continuat seria victoriilor. La Charleston, campioana olimpică de anul trecut le-a eliminat pe Xiyu Wang, Linda Fruhvirtova și Madison Keys. În toate cele 3 partide disputate la întrecerea pe zgură verde, Belinda a avut peste 70% puncte câștigate cu prima minge.

 

Paula Badosa speră să urce pe locul 2 WTA

Iberica vine după un start de an solid, cu titlu la WTA Sydney, semifinale la Indian Wells și sfert de finală la Miami. În întrecerea de la Hard Rock Stadium, Paula a abandonat în duelul din sferturi cu Jessica Pegula, însă între timp și-a revenit.

Din postura de favorită numărul 2 a competiției, Badosa a avut un tur liber, iar apoi le-a învins pe Anna Bondar și Claire Liu.

În cazul în care va ajunge în finala ediției din acest an de la Charleston, Badosa va urca pe poziția secundă în ierarhia mondială, în spatele Igăi Swiatek.

 

Ce pariem pe meciul dintre Bencic și Badosa?

Bencic are sete de revanșă după cele 3 înfrângeri suferite până acum cu Badosa. Cea mai recentă a fost cea din sferturile de finală de la Sydney (ianuarie 2022), confruntare câștigată în 3 seturi de Paula (7-6, 3-6, 6-3). Chiar dacă a fost vorba de un meci lung, de peste două ore, Belinda a menținut un procentaj ridicat al punctelor adjudecate pe primul serviciu: 66%!

În această săptămână de la Charleston, Bencic s-a putut baza din plin pe serviciu. Zgura verde i se potrivește bine jocului ofensiv, iar la fiecare partidă elvețianca a avut peste 70% puncte adjudecate pe prima minge.

Datele statistice sunt clare, jocul Belindei e dătător de speranțe, iar recomandarea noastră merge pe un peste 62,5% puncte câștigate de elvețiancă pe primul serviciu în duelul cu Paula Badosa. Cota este una foarte bună, 1,85! Pe acest meci, dar și pe multe altele, puteți paria în oferta bogată a celor de la superbet.ro

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la toată lumea”
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la…
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău…
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5 ani și îi făcea viața un calvar
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc…
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul concert al lui Travis Scott în România
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul concert al lui Travis Scott…
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o…