Dinamo București – CSA Steaua București, Derby de România? Pariul zilei are o cotă de 2.07 (P)

Dinamo București – CSA Steaua București, Derby de România? Pariul zilei are o cotă de 2.07 (P)
  • Publicat:

Dinamo traversează cea mai haotică perioadă din istoria sa, iar viitorul arată la fel de tulbure. Steaua se luptă pentru a-și găsi o identitate și un drum spre prima ligă. Este acesta adevăratul Derby al României?

 

 

Încasează 100RON FREEBET + 200 FREESPINS fără depunere la Netbet!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Dinamo București – Steaua București

 

Dată: 09.09.2022
Oră: 21:30
Locație: Stadionul “Arena Națională”, București

Cote: Dinamo București are o cotă de 3.50 pentru victorie. X este cotat la 3.45, iar 2 solist la 2.02

Pont: Peste 2.5 goluri, cotă 2.07

  • Dinamo București ocupă locul 12 în Liga a 2-a, având probleme de omogenitate
  • CSA Steaua București ocupă poziția a 7-a, însă nu are drept de promovare
  • Se așteaptă peste 20.000 de suporteri pe “Arena Națională”

 

Decrepitudine

Dinamo București este într-o stare de decădere pronunțată. Una dintre cele mai mari echipe din România, una dintre cele mai iubite, Dinamo a ajuns să se lupte pentru supraviețuirea sa ca entitate sportivă, falimentul fiind tot timpul o amenințare reală.

“Câinii roșii” sunt într-un haos administrativ, fiind greu de spus cine conduce destinele alb-roșii și de unde vin puținii bani care sunt investiți în club.

S-a încercat o vânzare, aducerea unor patroni puternici, însă aceștia au fost speriați de neclaritățile din jurul echipei.

Datoriile sunt într-o continuă creștere, ajungând de la 32.7 milioane de lei la 37.1, după intrarea în insolvență.

Astfel, perspectivele nu sunt deloc pozitive în ceea ce o privește pe Dinamo.

 

Superliga, obiectiv utopic

În mod normal, Dinamo ar trebui să vizeze o promovare imediată. În acest sezon, Liga a 2-a este extrem de slabă, echipele de tradiție (Rapid, U Cluj, Petrolul), promovând în sezoanele precedentele. În plus, cele care au retrogradat din Superliga (Gaz Metan, Clinceni), practic au dispărut. În aceste condiții, divizia secundă este lipsită de valoare, deși rămân nume precum Oțelul Galați, Poli Iași sau FC Brașov.

În primul rând, Dinamo speră să prindă play-off-ul. Începutul de sezon este foarte modest, însă există și scuza unei lipse de omogenitate.

Există jucători cu experiență precum Moura, Patriche și Lazăr, însă aceștia încă nu pot ajută în mod decisiv echipa.

Dinamo a pierdut 0-2 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 2-3 cu Unirea Dej, însă vine după o victorie foarte importantă, 1-0 la Concordia Chiajna.

Jocul este în creștere, iar Burcă este posibil să creeze aici o trupă solidă. Moralul ar trebui să fie ridicat, iar astăzi “câinii” vor juca la victorie.

 

Adevărata Steaua?

În haosul și fărădelegea care domnesc în fotbalul românesc, nimic nu este cert. Există multiple Poli Timișoara, Universitatea Craiova și chiar Dinamo.

Steaua nu scapă nici ea de aceste universuri paralele ale fotbalului autohton. Această echipă are de partea sa  numele de “Steaua București” și stema, însă FCSB este recunoscută de UEFA drept continuatoarea formației care câștiga Cupa Campionilor în 1986.

Aceste lupte de identitate nu se vor sfârși prea curând, rămânând la latitudinea suporterilor să decidă pe cine susțin.

CSA Steaua București are avantajul numelui, plus faptului că evoluează în “Ghencea”. Galeria este una destul de impresionantă, iar astăzi se anunță în jur de 5.000 de steliști pentru “Eternul Derby”.

 

Pasul pe loc

Din păcate pentru fanii Stelei, conducerea echipei nu este tocmai competentă. Roș-albaștrii aparțin de Ministerul Apărării, așadar este o echipă susținută total din bani publici. Până nu își schimbă forma de organizare, Steaua nu are drept de promovare, deci joacă fără un obiectiv cert în această Ligă a 2-a.

Echipa este una destul de puternică, care ar putea termina fără probleme în top 6, precum a făcut-o și în sezonul precedent.

Există nume foarte experimentate precum Adi Popa, jucători talentați precum Chipirliu, steliștii având un lot mult peste nivelul ligii secunde.

Locul ocupat momentan, 7, este unul bun. Steaua a pierdut drastic 0-4 cu Miercurea Ciuc, însă vine după două succese consecutive: 3-0 la Dumbrăvița și 2-1 cu Politehnica Iași.

În mod normal, după cum o arată și cotele, Steaua este favorită astăzi.

 

Pontul pentru meciul Dinamo București – Steaua București

Dinamo pare în creștere de formă, iar victoria de la Chiajna poate să le dea aripi. Steaua este echipa mai bună, venind pe “Arena Națională” după toate cele 3 puncte. Cred că ne așteaptă un meci tensionat și spectaculos, de aceea pariul este “peste 2.5 goluri” la o cotă de 2.07.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Dinamo București este într-o perioadă de reconstrucție, însă a început să arate bine pe fază de atac. La Chiajna și-au creat destul de multe ocazii de gol, iar astăzi dorește victoria.
  • Pentru ambele echipe acesta este cel mai important meci al sezonului (+ returul). Este considerat un mare derby, iar o victorie aici poate să schimbe mult atmosfera în cadrul clubului.
  • Steaua nu are drept de promovare, însă este o echipă solidă, cu ambiții. Pe hârtie ar trebui să câștige acest derby, deci o să vină cu gând de victorie.

 

100 RON FREEBET + 200 FREESPINS fără depunere la Netbet!

Ce ai zice dacă ți-aș spune că poți paria astăzi GRATIS pe meciurile zilei, cu șanse de a câștiga bani reali? Acest lucru este posibil la Netbet, acolo unde poți primi 100RON FREEBET fără depunere la deschiderea contului! Trebuie doar să te înregistrezi prin link-ul de mai jos utilizând codul promoțional „PARIURIX100”. Oferta este una exclusivă pentru membrii comunității noastre!

Încasează 100RON FREEBET fără depunere + 200 FREESPINS la Netbet!

Mai mult decât atât, te așteaptă și 200 de rotiri gratuite fără depunere ce sunt creditate în jocul de cazino Shining Crown! Așa că ai toate motivele să deschizi un cont Netbet chiar acum!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de vineri

 

 

FC Botoșani vs. UTA Arad

FC Botoșani este una dintre echipele bune din Superligă, care are un obiectiv clar: un loc de play-off. Moldovenii momentan sunt în grafic, ocupând poziția a 8-a, având și un meci în minus față de majoritatea competitoarelor (cu FCSB, unde este greu de scos punct).

Totuși, forma actuală este slabă. Botoșani vine după 3 meciuri fără succes, în ultima etapă pierzând 1-2 la Petrolul, după cea mai modestă evoluție a lor din sezon.

UTA Arad are și ea gânduri de play-off. Trupa lui Ilie Poenaru ocupă locul 9, la egalitate de puncte cu oponenții de astăzi, cu un meci în plus.

Nici UTA nu traversează o perioadă bună, Vine după două dezamăgiri, remizând 1-1 atât cu CS Mioveni, cât și cu Chindia Târgoviște.

Arădenii mai au o problemă majoră: în deplasare evoluează foarte slab. Pe teren străin au doar 2 puncte acumulate, pierzând la Argeș, Voluntari și Rapid fără să marcheze gol.

În aceste condiții, pariul merge pe “Botoșani niciun pariu pe egal/DNB”, la o cotă de 1.70.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău…
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5 ani și îi făcea viața un calvar
Medicii din Iași, ȘOCAȚI de ce au găsit în ochiul unui băiat de 14 ani! Trăia cu ea de 5…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc…
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la toată lumea”
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la…
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Mașini vândute în România? 99Vehicles: „Undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o…