Derby feroviar în cod roșu de furtună. Vezi pariul nostru în cotă 2.17 pentru CFR Cluj – Rapid București (P)

Derby feroviar în cod roșu de furtună. Vezi pariul nostru în cotă 2.17 pentru CFR Cluj – Rapid București (P)
  • Publicat:

CFR Cluj vine după una dintre cele mai mari rușini din istoria clubului, fiind eliminată chiar în primul tur preliminar Champions League, de către modesta Pyunik Erevan. Postul lui Dan Petrescu este în mare pericol, situația financiară este îngrijorătoare, iar viitorul arată mohorât. Profită Rapid de această situație?

 

 

Descoperă AICI cum poți încasa un bonus Fortuna fără depunere în valoare de 77 RON!

 

 

Informații & Pont pentru meciul CFR Cluj – Rapid București

 

Dată: 16.07.2022
Oră: 21:30
Locație: Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj

Cote: CFR Cluj are o cotă de 2.17 pentru victorie, X este cotat la 3.25, iar pentru victorie Rapid primim o cotă de 3.75

Pont: Victorie CFR Cluj, cotă 2.17

  • CFR este campioana ultimelor 5 sezoane de Liga 1 (actualmente Superliga)
  • CFR Cluj vine după eșecul șocant cu Pyunik Erevan
  • Rapid București are ca obiectiv principal un loc de play-off

 

Răstignirea lui Dan Petrescu

Nimeni nu putea să prevadă, în mod realist, eliminarea clujenilor din Champions League, chiar din primul tur preliminar. Fotbalul este plin de imprevizibil și surprize, însă, Pyunik Erevan nu arăta capabilă să pună mari probleme, în special după evoluția modestă din tur (0-0).

CFR a dominat clar și meciul retur. A deschis scorul rapid prin Boateng (‘6), apoi a controlat partida, ratând unele ocazii importante de a se desprinde pe tabelă. Egalarea a venit în minutul 89, după un corner.

Prelungirile au avut același scenariu: ardelenii marcând rapid, prin Petrila, apoi Pyunik egalând în minutul 119. La loviturile de departajare, armenii au fost impecabili.

CFR este astfel aruncată tocmai în Conference League, unde traseul începând din turul 3 este complicat, jucând cu alte campioane (posibil Lech Poznan, din Polonia). Este un început de criză pe multe planuri, deja vorbindu-se despre plecarea iminentă a lui Dan Petrescu. Sunt vehiculate trei nume: Rădoi, Gâlcă, însă și Mutu, chiar antrenorul oponenților de astăzi.

 

Dezamăgiri periodice

După un pre sezon excelent, cu victorii importante în meciurile amicale, CFR nu a fost în stare să câștige niciun meci oficial. A remizat în două rânduri cu Pyunik și a pierdut Supercupa României, 1-2 cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Însă, CFR nu a jucat deloc rău. A controlat toate aceste 3 partide și doar lipsa de inspirație și concentrare în fața porții a dus la rezultate negative. Mai este o lipsă, de această dată în defensivă, una mult mai fragilă decât de obicei, uneori chiar panicată.

Chiar și în aceste condiții, CFR are cel mai bun lot din Superliga. Au fost aduși Mistrati, Kolinger sau Betancor, jucători care pot face diferența.

Nu ar fi nicio surpriză dacă ardelenii vor câștiga pentru a 6-a oară consecutiv campionatul.

 

Rapid, planuri de măreție

Rapid București a trecut printr-o schimbare de conducere în această vară, Dan Șucu cumpărând 50% din acțiuni. Aceasta este una dintre cele mai importante tranzacții din fotbalul românesc, ținând cont că Șucu este un abil om de afaceri, cu o avere estimată la peste 120 milioane de euro. Nu acest aspect este primordial, ci faptul că el poate să atragă lângă club sponsori foarte puternici.

Astfel, viitorul Rapidului arată excelent, iar vișinii pot ajunge una dintre cele mai mari echipe din România. Nu se știe dacă se pot bate la titlu chiar din acest sezon, probabil nu, însă în viitor cu siguranță o vor face.

 

Amicale îngrijorătoare

Rapid București a arătat destul de rău în această vară, pierzând clar unele meciuri de pregătire: 0-2 cu LASK Linz și mai ales 1-7 cu Slavia Praga. Evident, oponenții au fost unii valoroși. Însă, faptul că giuleștenii au fost atât de modești, este un semn mare de întrebare referitor la lot și la Mutu, până la urmă un antrenor lipsit de experiență.

Au fost realizate unele transferuri bune, venind Ciobanu, Dussaut, Iacob sau Costache. În viitor, sunt anunțate alte nume, mai ales că Rapid a primit o infuzie de capital.

În această săptămână, vișinii l-au vândut pe Rareș Ilie la Nice, pentru o sumă record, peste 5 milioane de euro! Acești bani vor fi investiți inclusiv în lot, iar Rapid poate să înceapă să se gândească la play-off.

Până la urmă, o altă ratare a top 6 ar fi o mare dezamăgire și un start împiedicat al noului proiect Rapid.

 

Pontul pentru meciul CFR Cluj – Rapid București

CFR a dezamăgit continuu în aceste săptămâni, însă în Superligă rămâne principalul actor. Cred că Dan Petrescu o să dorească o reacție de orgoliu, iar jucătorii săi o să usuce gazonul prin motivația cu care o să joace. Pentru victorie CFR Cluj primim o cotă excelentă de 2.15.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • CFR Cluj dorește o reacție de orgoliu după eliminarea din Champions League. Superliga rămâne principalul obiectiv, iar CFR o să încerce să își spele imaginea
  • CFR are cel mai bun lot din campionat, cu nume importante pe fiecare post
  • Rapid București a arătat rău în amicalele din această vară și doar ce l-a pierdut pe Rareș Ilie.

 

77 RON fără depunere la Fortuna – încasează acum!

Înainte de a vorbi despre alte partide ale zilei, vrem să îți prezentăm o promoție pe care nu trebuie să o ratezi: un bonus fără depunere de 77 RON la Fortuna Bet. Oferta este destinată clienților noi care nu au deja un cont. Pentru a primi 77 RON din partea operatorului, fără a fi necesar să depui, trebuie doar să deschizi un cont prin link-ul de mai jos, utilizând codul promoțional ”KYC77”.

Încasează 77 RON FĂRĂ DEPUNERE la Fortuna Bet!

După ce ai deschis contul, va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC. Acest lucru se face foarte simplu prin trimiterea unei copii după actul de identitate! În maxim 72 de ore contul va fi verificat, după care ai la dispoziție 10 zile să accepți bonusul fără depunere (vei primi un mesaj pop-up). Bonusul este valabil doar la jocuri de cazino și are atașat un rulaj de 20x. Nu uita un lucru important – nu ai ce pierde pentru că nu riști nici un ban din buzunarul tău!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de sâmbătă

 

 

FC Argeș vs. UTA Arad

FC Argeș și-a reconstruit de la temelii echipa în această vară. Au plecat nu mai puțin de 15 jucători, printre numele importante fiind Palici, Fatai, Tănase, Croitoru sau Dumitrașcu. Au venit 12 fotbaliști, Vianna fiind adus de la Coimbra, Constantin de la Craiova și Cestor ajungând în Trivale liber de contract.

Prepeliță are o misiune grea să omogenizeze un lot nou născut, iar acest lucru s-a văzut în meciurile amicale, când a primit gol de fiecare dată, de la trupe modeste.

 

UTA Arad a trecut și ea printr-o reconstrucție generală. În primul rând, a plecat Balint, antrenorul ajungând la Craiova. În locul său a venit Ilie Poenaru, un tehnician cu performanțe bune în fotbalul românesc.

Dacă vorbim despre fotbaliști, au fost cedați nu mai puțin de 10, venind nu mai puțin de 9, în frunte cu Ademi, Keșeru și Chindriș.

UTA speră la un loc de play-off, iar acest deziderat este palpabil dacă Poenaru reușește să închege acest lot.

Între două echipe transformate radical în această vară, care nu au relații de joc, prefer să pariez pe over. Pentru “peste 1.5 goluri” primim o cotă excelentă de 1.55, acesta fiind pariul zilei de sâmbătă.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în urma unei supradoze
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în urma unei supradoze
FOTO Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul
FOTO Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din…
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele