CFR Cluj – FCSB. Cotă 1,83 pentru pariul zilei din Liga 1 (P)

CFR Cluj - FCSB. Cotă 1,83 pentru pariul zilei din Liga 1 (P)
  • Publicat:

În această seară se dispută meciul care poate relansa lupta la titlu sau poate pecetlui campioana. Față în față se vor afla primele două clasate din Liga 1, CFR Cluj și FCSB.

 

Informații & Pont pentru meciul CFR Cluj – FCSB

  • Confruntarea dintre CFR Cluj și FCSB este programată duminică seara, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, de la ora 20:30. Cotele la victorie arată în felul următor: CFR 2,28, FCSB 3,75, iar egalul este recompensat cu o cotă de 3.55.
  • Pentru duelul de duminică seara de la Cluj am ales un pariu special din oferta Betano: Cartonaș acordat până în minutul 23. Această selecție are o cotă atractivă de 1,83.
  • Meciurile dintre CFR Cluj și FCSB s-au lăsat mereu cu multe cartonașe. În cel mai recent duel direct au fost arătate 5, iar în precedentul 4. De fiecare dată în prima repriză au fost acordate mai multe avertismente decât în cea de-a doua.
  • Pentru FCSB este un meci de totul sau nimic. Doar victoria îi păstrează speranțe reale la titlu. În cazul unui egal, CFR ar rămâne cu 5 puncte avans, cu 5 etape înainte de finalul campionatului.
  • Duelul se anunță unul tensionat, cu multe intrări la limită. Centralul Istvan Kovacs este recunoscut pentru intransigența sa când vine vorba de jocul dur, astfel că va face orice e nevoie pentru a nu scăpa din mână această confruntare.

Încasează ACUM la Betano bonus de bun venit -> 50 RON FREEBET fără depunere! 

CFR Cluj, neînvinsă acasă în acest campionat

Ardelenii și-au respectat renumele de echipă puternică pe teren propriu. Nicio formație din Liga 1 nu a reușit să se impună pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” în acest sezon.

Ba mai mult, doar FC Botoșani (1-1) și UTA (0-0) au scăpat neînvinse atunci când au evoluat pe terenul liderului.

CFR Cluj vine după eșecul suferit la Craiova, prin golul încasat de la Roguljic în minutele de prelungire (2-3). Formația lui Dan Petrescu a rămas cu 45 de puncte în fruntea ierarhiei, iar avansul a scăzut la 5 puncte în fața celor de la FCSB.

Prin victoria de sâmbătă seara, de la Constanța, Universitatea Craiova s-a apropiat la 6 puncte de liderul CFR (39).

 

Multe cartonașe în meciurile la vârful Ligii 1

Confruntarea din etapa precedentă, dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, a avut nu mai puțin de 7 cartonașe galbene.

De asemenea, cel mai recent duel disputat între CFR Cluj și FCSB, încheiat cu victoria gazdelor (4-1) a avut foarte rapid două avertismente: Risto Radunovic (minutul 18) și Ciprian Deac (minutul 22) s-au „lipit” urgent de avertismente.

 

FCSB mai speră la titlu

Deși a avut un sezon inconstant, cu fluctuații la nivelul rezultatelor și a băncii tehnice, FCSB încă se mai află în lupta pentru titlul de campioană în Liga 1.

După 4 etape scurse din play-off, formația roș-albastră are 40 de puncte, iar un succes duminică seara la Cluj ar reduce ecartul la doar două lungimi.

Teoretic, clubul patronat de Gigi Becali stă doar la mâna lui. Dacă va câștiga toate cele 6 meciuri rămase de disputat, va deveni campioana României. Teoria ca teoria, dar practica…

 

FCSB nu a mai bătut la Cluj din 2014

CFR a câștigat ultimele 5 partide directe de pe teren propriu cu FCSB. Cel mai recent duel a avut loc în toamnă, când ardelenii se impuneau cu 4-1.

Seria confruntărilor directe de la Cluj fără înfrângere pentru gazde a ajuns la 12. Ultimul succes al roș-albaștrilor pe terenul CFR-ului a venit în 2014, când s-a impus cu 1-0. Unicul gol al partidei era înscris la acea vreme de Cristi Tănase.

 

Echipele probabile

CFR Cluj nu se poate baza pe Sergiu Buș pentru meciul de duminică seara, în timp ce FCSB are 3 absenți. Paulo Vinicius nu va putea evolua împotriva echipei sale, după o accidentare suferită în urmă cu câteva zile. Nici Panțâru și Florin Achim nu vor fi pe teren în partida cu liderul Ligii 1 .

CFR Cluj: Bălgrădean – Graovac, Yuri, Burcă – Susic, Deac, Boateng, Bordeianu, Camora – Omrani, Debeljuh

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – I. Stoica, Tănase, Oct. Popescu.

 

Ce pariem pe meciul dintre CFR Cluj și FCSB?

Partida de duminică seara este una pe muchie de cuțit. Orgoliile sunt mari între cele două formații, care luptă de câțiva ani buni pentru titlul din Liga 1. Istoria recentă a fost mereu de partea ardelenilor, iar Gigi Becali speră că acest lucru se va schimba.

Duelul dintre cele două echipe a fost inflamat de declarațiile oficialilor dinainte de meci, astfel că se va simți clar o stare de nervozitate în teren.

Pentru că miza este atât de importantă, câștigarea titlului în Liga 1, este de așteptat să vedem multe cartonașe. Istvan Kovacs este tipul de arbitru care nu permite să îi scape jocul din mână. Pentru asta el apelează des la cartonașe, iar noi ne așteptăm să o facă destul de devreme în confruntarea de la Cluj.

Recomandarea noastră de pariu este selectată din oferta Betano: Cel puțin un cartonaș arătat până în minutul 23. Cota pentru acest pariu este una atractivă, de 1,83!

 

Viktoria Plzen – Banik Ostrava. Duel la vârf în campionatul Cehiei

Mai sunt doar două etape de disputat din sezonul regulat din Cehia, iar lupta este una strânsă pentru primele poziții.

Duminică, de la ora 18:00, ocupanta locului 2 în campionat, Viktoria Plzen, primește vizita lui Banik Ostrava, care e pe 5 în Czech Liga.

 

Plzen e la un singur punct de lider

Viktoria Plzen a strâns 66 de puncte în 28 de meciuri jucate. Cu două runde înaintea trecerii la play-off, trupa de pe Doosan Arena e la un singur punct în spatele liderului Slavia Praga (67).

Deși la un moment dat a deținut șefia clasamentului, Viktoria a căzut pe locul secund din cauza rezultatelor mai puțin bune din ultima perioadă. Cele mai recente 3 etape au adus tot atâtea remize. Una a fost în derby-ul la vârf cu Slavia Praga (1-1), dar celelalte au venit cu adversare mai modeste: 0-0 la Jablonec și 1-1 în fața celor de la Sigma Olomouc.

Totuși, în afara remizei cu Slavia (1-1), Plzen s-a impus în precedentele 5 dueluri de pe teren propriu. În aceste confruntări, Viktoria a marcat de 14 ori și nu a încasat nici măcar un gol!

 

Formă slabă pentru Banik Ostrava

Oaspeții meciului de duminică vin după 5 etape la rând fără victorie. Această serie a dus-o pe Ostrava până pe locul 5.

Cele 48 de puncte acumulate până acum îi asigură lui Banik prezența în play-off, însă indiferent de rezultatele din ultimele două etape, trupa de pe Vitkovice Arena nu mai poate ajunge pe 4.

Șirul necâștigător din ultima vreme cuprinde egaluri cu Slovan Liberec (1-1), Slovacko (0-0) și Hradec Kralove (0-0), precum și înfrângeri la Sparta Praga (1-2) și Karvina (1-3).

 

Ce pariem pe meciul dintre Viktoria Plzen și Banik Ostrava?

Gazdele sunt considerate favorite în acest duel. Asta și pentru că traversează o un sezon mult mai bun, iar diferența în clasament este mare în favoarea celor din Plzen.

Viktoria luptă pentru câștigarea titlului și nu își permite pași greșiți în duelul de la distanță cu Slavia Praga.

Cele mai recente două meciuri directe dintre Viktoria Plzen și Banik Ostrava, disputate pe Doosan Arena, s-au încheiat cu succese categorice pentru gazde: 4-0 și 3-0!

În aceste condiții, pariul zilei din oferta de fotbal merge pe victoria celor de la Plzen, la o cotă de 1,62. Pe aceste meciuri și multe altele puteți paria online LEGAL la Betano. De asemenea, dacă vă atrage ideea, puteți pune și un bilet loto online.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup