Bayern Munchen – Villarreal. Pontul zilei din UCL are o cotă de 1,75! (P)

Bayern Munchen - Villarreal. Pontul zilei din UCL are o cotă de 1,75! (P)
  • Publicat:
  • Actualizat:

În returul sferturilor de finală din UEFA Champions League, Bayern Munchen primește vizita celor de la Villarreal.

Avem la ofertă fără depunere –  Aplică chiar ACUM!

Informații & Pont pentru meciul Bayern Munchen și Villarreal

  • Partida dintre Bayern Munchen și Villarreal este programată marți seara, cu începere de la ora 22:00, pe Allianz Arena din Munchen. La nivelul cotelor la victorie, Bayern este considerată mare favorită, cu 1,32. Egalul are o cotă de 6,50, iar un succes al oaspeților e recompensat cu 11,00.
  • Pentru duelul din această seară de la Munchen am ales un pariu special din oferta Efortuna. Este vorba de peste 0,5 offside-uri Lewandowski.
  • Atacantul polonez va reprezenta cel mai mare pericol pentru poarta lui Villarreal. Lewandowski va încerca să ajungă cel mai des la poarta adversă.
  • După cum a demonstrat de-a lungul ultimului deceniu, Robert nu se oprește. Chiar dacă marchează o dată sau de două ori, el va continua să caute încă un gol și încă unul.
  • În partida din tur, disputată săptămâna trecută în Spania, Bayern Munchen a fost surprinsă de 3 ori în offside – câte unul pentru Robert Lewandowski, Kingsley Coman și Thomas Muller.

 

Bayern defilase în UCL până la duelul din Spania

Formația pregătită de Nagelsmann a câștigat en-fanfare grupa din care a făcut parte. Bavarezii le-au călcat în picioare pe Barcelona, Benfica și Dinamo Kiev.

În cele 6 meciuri disputate în grupă, Bayern s-a impus de fiecare dată. Mai mult, în cele 6 victorii, trupa din Munchen a marcat de 22 de ori, o medie de 3,5 reușite per partidă.

În optimile de finală, Bayern a remizat în tur, pe terenul lui Salzburg (1-1). Doar că în manșa a doua austriecii au fost pedepsiți crunt pentru îndrăzneală: 7-1 pentru Bayern pe Allianz Arena și o calificare în sferturi.

 

Dușul rece de la Villarreal

Favorită certă în deplasarea din Spania, Bayern nu a reușit să desfacă jocul perfect pus la punct de Unai Emery.

Deși bavarezii au expediat nu mai puțin de 22 de șuturi spre poarta lui Geronimo Rulli, reduta iberică a rezistat.

Golul marcat de Arnaut Danjuma în minutul 8 a adus succesul în manșa tur pentru Villarreal (1-0).

 

Villarreal a mai făcut o victimă cu nume

Echipa pregătită de Unai Emery a produs surprize pe întreaga durată a sezonului din UEFA Champions League.

Ibericii au reușit să se impună pe terenul Atalantei, cu scorul de 2-3 și a frânt astfel visele de calificare în optimi ale italienilor.

În primăvara UCL, la rând au venit alți italieni. Unii mult mai galonați. E vorba de Juventus Torino. După ce în Spania scorul a fost egal (1-1), lumea o vedea pe „Bătrâna Doamnă” drept mare favorită la calificare. Returul se juca la Torino, iar trupa lui Allegri părea o forță pe teren propriu.

Nimic nu i-a oprit pe bravii jucători ai lui Emery. Villarreal a învins cu 3-0, prin golurile lui Gerard Moreno, Pau Torres și Groeneveld, iar spaniolii au mers în sferturi.

 

Villarreal, o palidă umbră în La Liga

În condițiile în care în UEFA Champions League face victime pe bandă rulantă, Submarinul Galben nu are același randament și în întrecerea internă.

După 31 de etape disputate în Spania, Villarreal ocupă doar locul 7, cu 46 de puncte, la mare distanță de Sociedad (54 de puncte), formație care ocupă loc de Europa League.

Cel mai recent meci disputat înaintea deplasării de la Munchen a adus doar o remiză pe teren propriu cu Athletic Bilbao (1-1). Dacă mergem mai în spate, vedem că Villarreal are o serie de 3 etape la rând fără victorie – a cedat la Cadiz (0-1) și Levante (0-2).

 

Bayern are 3 absenți

Corentin Tolisso și Eric Choupo-Moting mai au de așteptat perioade bune până vor reveni pe teren. De curând, pe lista accidentaților a apărut și Bouna Sarr. S-a încercat recuperarea lui până la ora meciului, însă se pare că senegalezul mai are nevoie de câteva zile pentru a-și reveni complet.

Echipa probabilă a celor de la Bayern Munchen: Neuer – Pavard, Upamecano, L. Hernandez, Davies – Kimmich, Goretzka – Sane, Muller, Gnabry – Lewandowski

De cealaltă parte, Alberto Moreno și Boulaye Dia nu vor putea juca pentru Villarreal în confruntarea de marți seara.

Echipa probabilă a celor de la Villarreal: Rulli – Foyth, Albiol, P. Torres, Estupinan – Lo Celso, Parejo, Capoue, Coquelin – Moreno, Danjuma.

 

Ce pariem pe meciul dintre Bayern Munchen și Villarreal?

Bavarezii se vor năpusti în atac pentru a reface cât mai rapid ecartul din tur. Totuși, Villarreal a demonstrat o riguroasă organizare defensivă, iar Unai Emery a arătat că poate învinge formații cu loturi net superioare.

Bayern a căutat în zadar golul în tur, chiar dacă a avut o mulțime de ocazii. E foarte posibil ca nemții să obțină o victorie la scor, însă asta nu ne împiedică să recomandăm peste 0,5 offside-uri pentru Robert Lewandowski.

E clar că polonezul va căuta golul. Chiar dacă îl va reuși, el va continua să atace. Iar în tur a fost surprins o dată în offside. La cât de minuțios a fost pregătit acest duel de Emery, e de așteptat ca pasul la offside să fie făcut ca la carte. Efortuna are o cotă bună de 1,75 pentru această selecție.

 

Portsmouth – Rotherham. Cotă de 1,57 recomandată pentru meciul din League One

Într-o restanță din League One din Anglia, Portsmouth primește vizita celor de la Rotherham. Meciul de pe Fratton Park este programat marți seara, de la ora 21:45.

Cinci etape la rând fără succes pentru Portsmouth

Fosta formație de Premier League suferă la mijlocul clasamentului din League One. După 40 de etape disputate, speranțele de promvoare sunt infime. Portsmouth este clasată doar pe locul 11, cu 60 de puncte. Pozițiile de baraj (locurile 3-6) sunt departe, la 13 puncte în spate.

Gazdele partidei de marți vin după înfrângerea de la Cheltenham Town (0-1) și egalul din deplasare cu Bolton Wanderers (1-1).

54-41 este golaverajul trupei de pe Fratton Park, o medie de peste două goluri per partidă pe întreaga durată a sezonului.

 

Rotherham speră la promovarea directă

Oaspeții restanței de marți sunt pe locul 3, cu 80 de puncte. Locul de baraj este asigurat pentru Rotherham, însă ar fi păcat ca munca unui sezon întreg să se ducă pe apa sâmbetei în ultimele meciuri.

Cele mai recente două etape au adus înfrângeri pe teren propriu: 0-3 cu Shrewsbury Town, respectiv 0-1 cu Charlton. În urma acestor eșecuri, Rotherham a fost depășită de Milton Keynes Dons (83 de puncte). Totuși, dacă își câștigă restanța de marți, Rotherham topește ecartul de 3 puncte față de locul secund, direct promovabil în Championship.

Cinci din ultimele 7 meciuri disputate de Rotherham au avut peste 2,5 goluri la total.

 

Ce pariem pe meciul dintre Portsmouth și Rotherham?

Fotbalul englez din ligile inferioare propune meciuri cu un număr ridicat de goluri. Am văzut asta și la nivelul golaverajelor, dar și al partidelor recente. Rotherham vine după acel 0-3 cu Shrewsbury Town, dar și succesele cu Lincoln City (2-1) și Sutton United (4-2).

De asemenea, ultimele două meciuri directe dintre Portsmouth și Rotherham au avut câte 5 goluri. Cele două formații și-au împărțit victoriile pe teren propriu: 4-1 Rotherham și 3-2 Portsmouth.

În aceste condiții, tot din oferta Efortuna, recomandăm un peste 2 goluri asiatic. Cota este una atractivă, de 1,57. Dacă vor fi marcate fix două goluri, miza ne va fi returnată. Dacă pui pariu, beneficiezi și de opțiunea Efortuna verificare bilet.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul…
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului:
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu pot să-l privesc în ochi"
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup