Bayern Munchen – Bayer Leverkusen. Pariu combinat cu o cotă excelentă pentru derby-ul din Bundesliga (P)

Bayern Munchen - Bayer Leverkusen. Pariu combinat cu o cotă excelentă pentru derby-ul din Bundesliga (P)
  • Publicat:
  • Actualizat:

În derby-ul etapei din Bundesliga, Bayern Munchen primește vizita celor de la Bayer Leverkusen. Partida de pe Allianz Arena se anunță una spectaculoasă, cu gazdele favorite, într-o confruntare de la care se așteaptă un spectacol ofensiv.

 

Cote bune, ofertă sportivă bogată, pachet atractiv de bun venit la pariuri sportive! Pariază acum

 

Bayern Munchen, avans de 8 puncte în fruntea Bundesligii

Bavarezii domină din nou întrecerea internă, la fel cum s-a întâmplat de fiecare dată în ultimii ani. După 24 de etape disputate din Bundesliga, Bayern este lider în clasament, cu 58 de puncte. Următoarea clasată, Borussia Dortmund, este la 8 lungimi în spate, iar podiumul este completat chiar de adversara de sâmbătă, Leverkusen (44).

Forma de moment este una bună pentru Bayern, chiar dacă în ultima vreme a furnizat și două surprize neplăcute. Echipa din Munchen are 8 victorii în ultimele 10 etape, iar cele două înfrângeri au venit la Augsburg (1-2) și Bochum (2-4). După dușul rece de pe Vonovia Ruhrstadion din Bochum, trupa lui Julian Nagelsmann și-a reintrat în ritm și s-a impus în duelurile cu Greuther Furth (4-1) și Eintracht Frankfurt (1-0).

Bayern este o forță pe teren propriu

Campioana Germaniei are un parcurs aproape perfect pe teren propriu. În cele 12 meciuri jucate pe Allianz Arena în Bundesliga, bavarezii au obținut 10 succese și au cedat de două ori. Golaverajul este unul impresionant: 37-11, o medie de peste 3 goluri marcate în fiecare etapă jucată acasă.

La mijlocul săptămânii viitoare, Bayern joacă pe teren propriu cu Salzburg, în optimile UEFA Champions League. În tur, austriecii au condus până pe final, când golul lui K. Coman a adus un 1-1 salvator pentru nemți.

 

 

Absențe de marcă pentru Bayern

Julian Nagelsmann nu se va putea folosi în meciul cu Leverkusen pe câțiva jucători de importanți. Lucas Hernandez este suspendat, în timp ce Alphonso Davies, Corentin Tolisso, Manuel Neuer și Leon Goretzka sunt accidentați.

Vestea bună pentru bavarezi este revenirea lui Thomas Muller, care a trecut cu bine peste infectarea cu COVID.

Echipa probabilă a lui Bayern Munchen: Ulreich – Süle, Upamecano, Pavard – K. Coman, Kimmich, Musiala, L. Sane – Muller, Gnabry – Lewandowski.

 

Perioada excelentă a dus-o pe Leverkusen pe podium în Bundesliga

Oaspeții de sâmbătă de pe Allianz Arena au obținut 5 victorii în ultimele 6 etape, iar asta s-a văzut și în clasamentul din Bundesliga. Seria pozitivă a urcat-o pe Bayer până pe locul 3 în campionat, cu 4 puncte în fața ocupantei următoarei poziții, Leipzig.

Cel mai recent meci a adus un succes clar, pe teren propriu, în fața Arminiei Bielefeld (3-0). Totuși, în deplasare lucrurile nu au mers la fel de bine pentru trupa pregătită de Gerardo Seoane. Trei din ultimele 5 partide departe de propriul fief au fost pierdute în campionat de Leverkusen, inclusiv cea mai recentă, 2-3 pe terenul lui Mainz.

 

Și Leverkusen are meci săptămâna viitoare în cupele europene

După un parcus excelent în grupele UEFA Europa League, Leverkusen s-a calificat în primăvara acestei competiții. Pe 10 martie, aspirinele vor întâlni Atalanta, în prima manșă a duelului cu italienii, în deplasare.

Ultimele 10 meciuri disputate în toate competițiile de Leverkusen au avut peste 2,5 goluri la total. Nouă dintre acestea au consemnat și goluri în ambele porți, notă discordantă face chiar cel mai recent duel, victoria de acasă cu Arminia (3-0).

Hradecky va apăra din nou poarta lui Bayer, în condițiile în care Andrey Lunev are nevoie de operație și va absenta cel mai probabil până la finalul sezonului. Austriacul Julian Baumgartlinger revine după o accidentare, el va lua loc pe banca de rezerve și e posibil să intre pe parcurs.

Echipa probabilă a celor de la Bayer Leverkuse: Hradecky – Frimpong, Hincapie, Tah, Bakker – Aranguiz, Andrich – Diaby, Wirtz, Demirbay – Alario.

 

Ce pariem pe derby-ul dintre Bayern Munchen și Bayer Leverkusen?

Bayern Munchen domină raportul meciurilor directe. Ultimele 5 confruntări au fost câștigate de bavarezi, iar cea din tur a consemnat un succes categoric: 5-1! Celelalte victorii au fost înregistrate cu următoarele scoruri: 2-0, 2-1, 4-2 și din nou 4-2.

În aceste condiții, pontul ales din oferta de pariuri fotbal este victorie Bayern & peste 2,5 goluri la total. Patru din ultimele confruntări directe au bifat ambele cerințe. În condițiile în care Leverkusen are o apărare destul de permisivă, dar un atac net superior defensivei, avem toate șansele să vedem un nou succes al lui Bayern în care să se și marcheze cel puțin 3 goluri. Această selecție oferă o cotă atractivă de 1,67. Puteți încerca de asemenea opțiunea gol marcat de Bayern în ambele reprize, la o cotă asemănătoare, de 1,65.

Față în față se vor afla și principalii marcatori din Bundesliga: Lewandovski are 28 de reușite stagionale, în timp ce Schick se laudă cu 20 de goluri. Ambii au cote bune să puncteze în meciul de sâmbătă, astfel că pontul nostru are șanse mari de reușită.

Wolves – Crystal Palace. Încă un meci cu goluri puține?

Într-un meci din campionatul Angliei, față în față se vor afla două formații implicate des în partide cu un număr scăzut de goluri la total. E vorba de Wolverhampton și Crystal Palace, două echipe care pun mult accent pe defensivă.

După 26 de etape disputate, Wolves a strâns 40 de puncte și este clasată pe poziția a 8-a în Premier League. Speranțele gazdelor sunt legate de un loc de cupe europene, însă misiunea nu este una facilă. Formația de pe Molineux Stadium are 40 de puncte până acum, la 5 lungimi de locurile de Europa League.

Ultimele două etape au adus tot atâtea înfrângeri, pe terenul celor de la Arsenal (1-2) și West Ham (1-2).

Nelson Semedo nu și-a revenit după accidentare, astfel că nu va putea apărea în primul 11 al gazdelor.

Echipa probabilă a lui Wolves: J. Sa – Kilman, Coady, Saiss – Hoever, Dondencker, Neves, Marcal – Podence, R. Jimenez, Neto.

 

Crystal Palace, o singură înfrângere în ultimele 5 etape

Echipa pregătită de Patrick Vieira are un loc călduț la jumătatea clasamentului din Premier League. După 27 de meciuri jucate în actuala stagiune, Palace a strâns 30 de puncte și ocupă poziția a 11-a, fără speranțe de cupe europene, dar de asemenea fără vreo emoție în ceea ce privește menținerea pe prima scenă a fotbalului din Marea Britanie.

 

Londonezii, specialiști ai meciurilor cu goluri puține

Patru din ultimele 5 etape din Premier League au avut cel mult două goluri la total în meciurile lui Crystal Palace. Londonezii au reușit egaluri cu Norwich (1-1), Brentford (0-0) și Burnley (1-1), o înfrângere cu Chelsea (0-1) și un succes clar în fața codașei Watford (1-4).

Nathan Ferguson nu a putut fi recuperat până la ora meciului cu Wolves, astfel că managerul oaspeților nu se va putea baza pe el. Joel Ward a revenit la antrenamente, însă este posibil ca el să mai aibă nevoie de timp pentru a intra în programul obișnuit de pregătire.

Echipa probabilă a celor de la Crystal Palace: Guaita – Clyne, Guehi, Andersen, Mitchell – Gallagher, Kouyate, Hughes – Olise, Zaha, Schlupp.

 

Ce pariem pe meciul dintre Wolves și Crystal Palace?

Față în față se vor afla două echipe implicate des în partide cu puține goluri la total. Ultimele 8 confruntări directe între Wolves și Crystal Palace au avut sub 2.5 goluri la total, astfel că noi credem că acest șir va continua. Pariul zilei merge pe un barem de cel mult două goluri marcate în acest meci, la o cotă de 1,53. Pentru amatorii de cote mai ridicate, pentru o miză moderată puteți încerca și selecția NG (ambele echipe nu marchează) la o cotă de 2,10. Pe acest meci și pe multe altele din oferta noastră bogată poți încerca să pariezi, iar aici afli cum să câștigi la pariuri.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Karina Pavăl & iubi, apariție spectaculoasă în Floreasca. Moștenitoarea imperiului Dedeman este, cu adevărat, adorabilă. Părinții ei au o avere de 3 miliarde €, dar ea…
Karina Pavăl & iubi, apariție spectaculoasă în Floreasca. Moștenitoarea imperiului Dedeman este, cu adevărat, adorabilă. Părinții ei au o avere…
Ziua decisivă în care Dan Șucu trebuie să aleagă antrenorul Rapidului
Ziua decisivă în care Dan Șucu trebuie să aleagă antrenorul Rapidului
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Rapid poate da lovitura: 10 milioane de euro! Impresarul anunță: „Napoli îl vrea”
Rapid poate da lovitura: 10 milioane de euro! Impresarul anunță: „Napoli îl vrea”
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Final de drum pentru Halep? Lovitură grea anunţată direct de CIO
Final de drum pentru Halep? Lovitură grea anunţată direct de CIO
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl…
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi se vând cu doar 20 de lei kilogramul
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi se vând cu doar 20…
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
Vine următoarea zi libera legală. Beneficiază de ea și bugetarii, și salariații din domeniul privat
Vine următoarea zi libera legală. Beneficiază de ea și bugetarii, și salariații din domeniul privat
S-a schimbat legea în 2024 pentru cei care stau la bloc. A devenit obligatoriu să raportezi la stat
S-a schimbat legea în 2024 pentru cei care stau la bloc. A devenit obligatoriu să raportezi la stat
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Generația Smartphone. A explodat numărul elevilor cu probleme de învățare. Creierul copiilor, otrăvit de timpul petrecut în fața ecranelor
Generația Smartphone. A explodat numărul elevilor cu probleme de învățare. Creierul copiilor, otrăvit de timpul petrecut în fața ecranelor
Inzaghi vrea să păstreze la Inter pentru sezonul viitor toţi jucătorii cu care a luat titlul
Inzaghi vrea să păstreze la Inter pentru sezonul viitor toţi jucătorii cu care a luat titlul
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”