Bayer Leverkusen – Atalanta. Pariu pe goluri în meciul din Europa League (P)

Bayer Leverkusen - Atalanta. Pariu pe goluri în meciul din Europa League (P)
  • Publicat:

Se anunță un duel spectaculos în această seară pe BayArena din Leverkusen. Gazdele de la Bayer primesc vizita Atalantei, în confruntarea decisivă pentru calificarea în sferturile de finală din UEFA Europa League.

Pariază pe ponturile zilei cu un pachet atractiv de bun venit! 

Perioadă slabă pentru Leverkusen

Formația din Germania a reușit să câștige unul singur din ultimele 5 meciuri jucate. Era o victorie scontată din Bundesliga, în fața codașei Bielefeld (3-0). În rest, echipa pregătită de Gerardo Seoane a scos un punct miraculos cu liderul Bayern München (1-1) și a pierdut cu Mainz (2-3), Atalanta (2-3) și FC Koln (0-1).

Din cauza acestei serii negative, Leverkusen își pune în pericol ambele obiective ale sezonului. Poate fi eliminată din cupele europene, iar în campionat va avea mari bătăi de cap a în ocupa ultimul loc de pe podium.

Bayer a acumulat 45 de puncte în Bundesliga și e pe 3 în ierarhie, însă urmăritoarele Leipzig și Freiburg s-au apropiat la un singur punct în spate (44).

 

Absențe majore pentru Leverkusen

Gerardo Seoane are bătăi de cap în alcătuirea primului 11. Florian Wirtz, Andrey Lunev și Karim Bellarabi sunt indisponibili pentru acest meci.

Accidentat în februarie, Patruik Schick nu a revenit în ritmul normal de pregătire. Autor a 20 de goluri în campionat, cehul reprezinta principala speranță la gol pentru Leverkusen.

Dacă nu ar fi fost suficient, Jeremie Frimpong s-a accidentat în etapa din week-end cu FC Koln. Timpul de refacere până la jocul cu Atalanta a fost prea scurt, astfel că nici el nu va evolua în fața italienilor.

Echipa probabilă a celor de la Bayer Leverkusen: Hradecky – Fosu-Mensah, Tapsoba, Tah, Bakker – Aranguiz, Palacios – M. Diaby, Demirbay, Paulinho – Alario.

 

Atalanta s-a îndepărtat de Top 4 în Italia

Deși la un moment dat cocheta cu un loc pe podiumul din Serie A, Atalanta nu mai sperie granzii din Italia. După 28 de meciuri jucate în campionat, trupa din Bergamo a strâns 48 de puncte, cu 8 în spatele lui Juventus, echipa de pe poziția a patra – ultima care duce în UEFA Champions League sezonul viitor.

Formația pregătită de Gasperini nu a avut un start bun de an. Din ultimele 12 partide jucate, Atalanta a câștigat doar o treime (4). Trei dintre acestea au venit în Europa League. În turul precedent, bergamascii au trecut de Olympiakos.

 

Italienii asigură spectacolul în Europa League

Cele 3 meciuri jucate în această competiție europeană în startul lui 2022 au adus un număr ridicat de goluri.

Atalanta s-a impus în fața grecilor de la Olympiakos în dublă manșă: 2-1 și 3-0. Iar apoi au trecut și de Leverkusen pe teren propriu, cu 3-2. După cum putem vedea, doar partide de peste 2,5 goluri pentru reprezentanta Italiei.

Duvan Zapata și Josip Ilicic vor lipsi în acest meci, iar Gasperini va fi nevoit să găsească soluții.

Echipa probabilă a celor de la Atalanta: Musso – Toloi, Demiral, Djimsiti – Hateboer, Freuler, Roon, Zappacosta – Muriel, Koopmeiners, Malinovskyi.

 

Ce pariem pe meciul dintre Leverkusen și Atalanta?

În condițiile în care ambele formații practică un fotbal axat pe atac, este de așteptat să vedem din nou multe goluri.

În partida-tur din Italia, Atalanta a reușit să se impună printr-un spectaculos 3-2. Peninsularii au doar peste 2,5 goluri la total în cele 3 meciuri jucate în Europa League în acest an. Leverkusen este una dintre cele mai ofensive echipe din Bundesliga: 64 de goluri în campionat (medie de peste două goluri înscrise per etapă).

În aceste condiții, pontul zilei din Europa League merge pe un peste 2,5 goluri la total în duelul dintre Leverkusen și Atalanta. În cazul în care vor fi înscrise cel puțin 3 goluri, veți prinde o cotă bună de 1,53.

 

FC Copenhaga – PSV Eindhoven. În tur a fost 4-4 ca la teatru!

Partida decisivă din optimile de finală UEFA Conference League dintre Copenhaga și PSV Eindhoven se dispută joi seara, cu începere de la ora 19:45, pe Stadion Parken, din Danemarca.

Moral ridicat pentru danezi

FC Copenhaga este lider în Danemarca și și-a mărit avansul la 5 puncte după rezultatele din ultima etapă. Trupa de pe Parken a reușit să câștige cu 1-0 pe terenul rivalei Midtylland, prin golul reușit în minutul 90+5 de Khouma Babacar.

În plus, rivala Brondby a comis-o acasă: doar 1-1 cu Aarhus, astfel că cei de la Copenhaga au acum un avans liniștitor în frunte.

La nivelul Conference League, Copenhaga a câștigat grupa cu PAOK Salonic, Lincoln Red Imps și Slovan Bratislava, astfel că a ajuns direct în optimile de finală. Turul acestei faze a adus un 4-4 uluitor pe terenul celor de la PSV. Danezii au condus cu 3-1 la pauză, dar au fost egalați pe final de meci prin golul lui Zahavi.

 

10 meciuri fără înfrângere pentru PSV Eindhoven

Echipa pregătită de Roger Schmidt își păstrează speranțele pe ambele fronturi. PSV este pe locul 2 în campionat, cu 63 de puncte, la doar 3 în spatele liderului Ajax.

În cupele europene, PSV Eindhoven a trecut în primăvară de Maccabi Tel Aviv (1-1 în deplasare și 1-0 acasă). În fapt egalurile cu israelienii și danezii de la Copenhaga reprezintă singurele sincope din ultimele 10 partide.

În rest, PSV a obținut 8 victorii, cele mai multe dintre ele la o diferență de cel puțin două goluri. Atacul merge extrem de bine, cu jucători care marchează la foc automat precum Zahavi, Gakpo sau Vertessen.

 

Ce pariem pe meciul dintre Copenhaga și PSV Eindhoven?

Chiar dacă danezii au fost aproape de succes pe Philips Stadion, ei au plecat din Olanda doar cu o remiză. Și pentru că golurile din deplasare nu mai contează, acel 4-4 din tur nu mai valorează nimic.

PSV știe acum la ce să se aștepte din partea danezilor, îi vor trata mult mai serios și ar trebui să își impună valoarea net superioară a lotului. Recomandarea noastră de pont este Cel puțin o repriză câștigată de PSV Eindhoven. Cota pentru această selecție este de 1,62. Pentru un grad superior de risc, dar și de remunerație, puteți încerca un 2 solist, la o cotă de 2,10. Pe aceste meciuri și multe altele puteți paria la Netbet. Aici poți descoperi mai multe detalii despre Netbet bonus.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen