Avancronică, ponturi și cote la pariuri pentru Liverpool – Real Madrid, duelul săptămânii în Champions League (P)

Avancronică, ponturi și cote la pariuri pentru Liverpool – Real Madrid, duelul săptămânii în Champions League (P)
  • Publicat:

Liverpool a avut ghinion la tragerea la sorți, întâlnind marea rivală europeană Real Madrid, echipă în fața căreia a suferit eșec după eșec. Se schimbă destinele sau vedem iarăși o demonstrație de forță spaniolă?

 

 

Încasează acum 50RON FREEBET fără depunere la Superbet!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Liverpool – Real Madrid

 

Dată: 21.02.2022
Oră: 22:00
Locație: Stadionul “Anfield”, Liverpool

Cote: Liverpool are o cotă de 2.37 la victorie. X este cotat la 3.55, iar victorie Real Madrid la 2.87

Pont: Peste 2.5 goluri, cotă 1.70

  • Liverpool vine după două victorii consecutive, însă jocul nu convinge
  • Real Madrid pare în formă, recent câștigând Campionatul Mondial al Cluburilor
  • Aceasta este reeditarea finalei Champions League din sezonul precedent, câștigată 1-0 de Real Madrid

 

Se caută soluții

Sezonul celor de la Liverpool poate să fie considerat unul mediocru. Chiar și acest cuvânt pare un eufemism, ținând cont de starea dezastroasă a jocului și de faptul că victoriile au venit mai mult decât întâmplător, purtate de noroc.

Liverpool ocupă doar locul 8 în Premier League, însă are un meci mai puțin decât majoritatea oponentelor. Astfel, “cormoranii” pot spera la o prezență în top 4 la finalul stagiunii, mai ales după victoria 2-0 de la Newcastle.

Totuși, nu putem băga sub preș marile probleme. Lotul este unul modest, iar jucătorii cheie nu par în formă. Defensiva este pe alocuri ilară, nici măcar revenirea lui Van Dijk neputând să repare acele găuri imense.

Mijlocul terenului este lent, format din trei jucători de o valoare discutabilă, iar în atac Nunez ratează pe bandă rulantă. El este incert pentru meciul de astăzi.

 

Punte de legătură

Totuși, există un mare aspect pozitiv: Liverpool intră în acest meci cu un moral extrem de ridicat. Deși băieții lui Klopp au jucat slab, ei au câștigat 2-0 atât cu Everton, cât și la Newcastle, două oponente periculoase.

Liverpool a marcat toate cele 4 goluri pe contraatac, iar aceasta o să fie arma principală și astăzi.

Rămâne problema defensivei. Cu Newcastle, deși au evoluat aproape tot meciul cu un om în plus, “cormoranii” au suferit teribil.

Este nevoie ca Gomez să facă un meci perfect pentru ca poarta să rămână intactă astăzi, mai ales că mijlocul terenului nu o să poată să-l domine pe cel al Realului.

Mai este un aspect, setea de revanșă. Liverpool a pierdut două finale de Champions League contra celor de la Real, una chiar în vara anului trecut, așadar ambiția o să fie ridicată.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Bajcetic, Fabinho, Henderson; Salah, Gakpo, Jota

 

Real, regina balului Champions

Real Madrid are la rândul ei un sezon mediocru, dacă ne raportăm la așteptări. A pierdut Supercupa Spaniei după un categoric 1-3 cu Barcelona, însă a reușit să câștige un trofeu, anume Campionatul Mondial al Cluburilor.

Marea problemă o reprezintă La Liga. Madrilenii sunt la 8 puncte sub Barcelona, așadar titlul pare un subiect închis.

Toate energiile trebuie îndreptate spre această Champions League. Real este regina supremă a competiției, are nu mai puțin de 14 trofee, ultimul obținut chiar anul trecut.

Finala a fost controlată de englezi, însă experiența spaniolilor și-a spus cuvântul, Ancelotti având un lot matur și pragmatic. În plus, contează și pedigri-ul, în Liga Campionilor Real fiind temută de toată lumea.

 

Formă în creștere

Real a jucat destul de prost în acest sezon. Chiar înainte de Campionatul Mondial al Cluburilor a pierdut 0-1 la Mallorca, meci în care “Los Blancos” au părut în pană de idei.

Totuși, ultimele săptămâni au adus goluri și încredere. Real a câștigat 4-0 cu Elche, apoi s-a impus 2-0 pe un teren greu, la Osasuna, partidă tensionată.

Moralul este foarte ridicat, iar Vinicius Jr. și Benzema par în formă.

Lipsește Tchouameni, Kroos este incert, însă mijlocul celor de la Real pare superior: Camavinga, Modric, Valderde.

Cu un ascendent moral căpătat prin finala din sezonul precedent, mă aștept ca Real să aibă inițiativa în multe momente și să caute să obțină un avantaj chiar din această manșă.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Rudiger, Alaba; Kroos, Camavinga, Modric; Valverde, Benzema, Vinicius Jr

 

Pontul pentru meciul Liverpool – Real Madrid

Deși Liverpool a obținut două rezultate pozitive, jocul englezilor mi se pare foarte modest, iar defensiva este vulnerabilă. Totuși, pe “Anfield”, există această energie magică a fanilor, iar un rezultat pozitiv nu este exclus. De aceea, pariul este “peste 2.5 goluri” la o cotă de 1.70.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Liverpool are moralul bun, venind după 2-0 la Newcastle. Susținută de un “Anfield” plin, echipa poate să-și creeze ocazii și să marcheze
  • Liverpool are o defensivă foarte vulnerabilă în ultima vreme. A primit 3 goluri de la Wolverhampton, 3 de la Brentford, așadar probabil o să primească și astăzi
  • Real Madrid este în creștere de formă, iar Vinicius Jr, Benzema și Valverde sunt pericole constant

 

50RON FREEBET fără depunere la Superbet!

Înainte de a vorbi despre alte meciuri ale zilei, trebuie să îți spunem că în luna Februarie 2023 avem pentru voi o super ofertă exclusivă la Superbet: 50RON FREEBET fără depunere!

Încasează acum 50RON FREEBET fără depunere la Superbet!

Oferta este valabilă doar pentru utilizatorii noi care deschid un cont acum prin link-ul de mai sus. Freebet-ul nu are condiții de rulaj atașate, dar de pe urma utilizării lui vei păstra doar profitul, nu și miza. De exemplu dacă joci freebet-ul de 50RON pe o cotă de 3.00 și câștigi, vei primi 100RON CASH! Este doar un exemplu, pentru că nu ești limitat la suma maximă pe care o poți câștiga de pe urma acestei oferte, și nici la suma maximă pe care o poți retrage! Cât câștigi, atâta păstrezi, fără termeni ascunși!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de marți

 

 

Eintracht Frankfurt vs. Napoli

Mergem în celălalt meci al zilei din Liga Campionilor, unul care se anunță mai mult decât spectaculos.

Eintracht Frankfurt este câștigătoarea Europa League, o trupă în formă. În Bundesliga este doar pe 6, însă are doar 5 puncte sub liderul Bayern Munchen, campionatul fiind mai mult decât echilibrat.

Eintracht este într-o dispoziție bună de joc, vine după un 2-0 convingător cu Bremen, iar pe teren propriu pune presiune pe orice adversar.

Napoli practic a câștigat titlul în Serie A, având nu mai puțin de 15 puncte peste locul secund, Inter. Dacă ne raportăm la joc, la formă, italienii par una dintre cele mai bune echipe din lume, o candidată serioasă la titlul Champions League.

Forma este de vis, 5 victorii consecutive, printre care un 2-1 cu Roma sau un 5-1 cu Juventus.

Napoli marchează pe bandă rulantă, vine după 8 meciuri în care a înscris minim 2 goluri, așadar probabil o va face și astăzi.

Ținând cont că se întâlnesc două echipe spectaculoase, pariul este “peste 2.5 goluri” la o cotă de 1.75.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă, o poveste tristă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă,…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj. Ce era înauntru, de fapt
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj.…
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele