Avancronică, echipe de start și ponturi pariuri pentru Crystal Palace – Manchester United, restanță în Premier League (P)

Avancronică, echipe de start și ponturi pariuri pentru Crystal Palace – Manchester United, restanță în Premier League (P)
  • Publicat:

Manchester United vine după o serie incredibilă, 9 victorii consecutive, însă programul începe să fie sufocant. Crystal Palace este o echipă bună de teren propriu, însă în ultima perioadă s-a chinuit pe toate planurile. Se respectă calculele hârtiei?

 

 

Încasează 50RON FREEBET fără depunere!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Crystal Palace – Manchester United

 

Dată: 18.01.2023
Oră: 22:00
Locație: Stadionul “Selhurst Park”, Londra

Cote: Crystal Palace are o cotă de 4.35 la victorie. X este cotat la 3.65, iar victorie Manchester United la 1.83

Pont: Victorie Manchester United, cotă 1.83

  • Crystal Palace ocupă locul 12 în Premier League, începând să aibă griji legate de retrogradare
  • Palace vine după 3 înfrângeri consecutive
  • Manchester United are o serie de vis, 9 victorii la rând

 

Problemele lui Vieira

Crystal Palace are un sezon dificil, destul de diferit de cele precedente. În general, trupa din Londra nu a avut mari emoții legate de retrogradare, fiind o formație care însemna pericol pentru “granzi”. Însă, în ultima vreme, trupa lui Patrick Vieira pare în scădere de ritm.

Ultimele 5 meciuri au adus 4 înfrângeri, iar situația din clasament nu este deloc liniștitoare: locul 12, la doar 7 puncte peste linia roșie. Sezonul este lung, returul abia începe, așadar Palace are nevoie să acumuleze puncte.

Lotul este puternic, asemănător cu cel din sezonul trecut. Totuși, Zaha pare în formă mai modestă, iar acest lucru se vede clar în statistica golurilor marcate: doar 17 în 18 etape.

Astfel, Crystal Palace are cel mai slab atac din top 12, fiind foarte greu să adune puncte în aceste condiții.

 

Eșecuri pe bandă rulantă

În ultima vreme, Palace a jucat foarte modest. În weekend, trupa lui Vieira a pierdut 0-1 la Chelsea, deși putea să egaleze pe final, jucând bine în acele minute. Totuși, per total , Chelsea a fost echipa mai bună, care a avut posesie și unele acțiuni de atac foarte periculoase.

Pe teren propriu, Crystal pare că a uitat să câștige, iar ultimele două rezultate tind spre tragic: 0-3 cu Fulham și 0-4 cu Tottenham.

În partida cu Fulham există o scuză, cele două cartonașe roșii, ambele venite la scorul de 0-1. Însă, cu Tottenham, Palace a jucat un fotbal deplorabil, iar apărarea a gafat pe bandă rulantă.

Ar trebui ca Palace să își schimbe rigoarea defensivă la 180 de grade, mai ales că astăzi întâlnește cea mai în formă echipă din Anglia. Este greu de crezut că o poate face.

Mai mult, fundașul titular Anderser este incert și probabil nu va juca.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Crystal Palace: Guaita; Clyne, Tomkins, Guehi, Mitchell; Schlupp, Doucoure, Eze; Olise, Mateta, Zaha

 

Ten la cota 10?

Manchester United este probabil cel mai mare nume din fotbalul englez, însă în ultimii ani jocul a fost meschin, nedemn de o asemenea echipă.

United a ajuns chiar să piardă locurile de Champions League, un lucru de neimaginat în perioada lui Sir Alex Ferguson, când obiectivul era titlul în Liga Campionilor.

În rol de panaceu a fost adus Erik Ten Hag, iar neerlandezul deja a cucerit inimile părții roșii a orașului Manchester.

Hag a venit cu o altă viziune și cu o altă disciplină. Cristiano Rolando a fost îndepărtat de la club, el fiind un punct de haos și scandal, iar acum United arată a echipă.

Toți jucătorii sunt motivați, entuziasmați, lucru care se vede în felul în care sărbătoresc după fiecare gol.

Iar familia United are cu ce să se laude: 9 victorii consecutive în partide oficiale.

 

Derby cu cântec

Multe dintre aceste 9 succese nu sunt impresionante. Succese pe teren propriu cu echipe modeste precum Bournemouth, Nottingham Forest sau Charlton, plus victorie chinuită la Wolverhampton, 1-0.

A venit marele derby cu Manchester City, de sâmbătă, unde United s-a impus cu determinare, noroc și ajutor de la VAR.

City a dominat partida, lucru normal dacă ne uităm la cele două loturi. Însă, United a fost foarte pragmatică, nu a căzut psihic la golul lui Grealish și a reușit să întoarcă soarta meciului. Reușita lui Fernandes probabil trebuia să fie anulată pentru offside, însă rezultatul rămâne: un 2-1 de excepție, care aduce o încredere în sine debordantă printre jucători.

Evident, Manchester vrea să ducă seria de victorii la 10. Din păcate, programul lor este foarte încărcat, Liga decizând să programeze această restanță tocmai între partidele cu City și Arsenal.

United probabil se va impune astăzi, însă cu ce energie va mai ajunge pe “Emirates”?

 

Echipa de start probabilă a celor de la Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw; Fred, Casemiro; Antony, Eriksen, Fernandes; Rashford

 

Pontul pentru meciul Crystal Palace – Manchester United

Ținând cont de forma celor două, pariul pare logic: “victorie Manchester United”, la o cotă de 1.83.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Crystal Palace traversează o perioadă foarte neagră. Vine după înfrângere 0-1 cu Chelsea, iar pe teren propriu a pierdut 0-3 cu Fulham și 0-4 cu Tottenham
  • Manchester United are un moral excelent, venind după 9 victorii consecutive în meciuri oficiale. Ultima, 2-1 cu Manchester City
  • United are un lot redus numeric, însă astăzi va fi trimisă în teren prima echipă. Rashford, Fernandes, Anthony, toți par în formă, așadar Manchester ar trebui să aibă forță să marcheze

 

50 RON FREEBET la Winner fără depunere – încasează acum!

Dacă vrei să joci astăzi la pariuri sportive dar nu prea ai bani, o poți face cu un bonus fără depunere de 50RON ce este acordat sub formă de FREEBET. Este suficient să deschizi cont prin link-ul de mai jos, și să parcurgi procesul de verificare KYC.

Încasează acum 50 RON FREEBET fără depunere la Winner!

După ce contul este verificat, vei primi un FREEBET de 50RON ce trebuie activat și jucat în maxim 3 zile, pe un pariu single de cotă 1.70+, sau pe un pariu multiplu ce conține cote de minim 1.40 per eveniment. Nu ai nimic de pierdut deoarece oferta este una fără depozit, însă ia în considerare faptul că aceasta este destinată doar clienților noi Winner!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de miercuri

 

 

Athletic Bilbao vs. Espanyol Barcelona

Mergem în Spania, unde în această săptămână se dispută optimile de finală din Copa del Rey.

Athletic Bilbao este una dintre favoritele la trofeu, o echipă puternică, clasată pe 8 în La Liga. Pe teren propriu, bascii în general domină orice adversar, aici având doar 2 înfrângeri în 9 partide de campionat. Bilbao vine după un eșec dur, 1-3 în derby-ul cu Sociedad, dar acum are șansa ideală de a se revanșa în fața fanilor.

Espanyol este pe 14 în La Liga, sezonul ei fiind modest. Oaspeții se pot lăuda cu acel egal obținut în deplasare cu Barcelona, 1-1, de atunci forma find într-o ușoară creștere.

În ultima etapă, catalanii au trecut 2-1 de Getafe, meci în care au avut o posesie scăzută (38%), însă în care au fost eficienți în atac și siguri pe plan defensiv.

În ciuda acestui aspect, o deplasare pe “San Mames” este foarte dificilă. Gazdele vor pune presiune și cred că se vor califica mai departe. Pentru pariul “victorie Atheltic Bilbao” primim o cotă de 1.62.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul
”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant…
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume…
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux…
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă…
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Sexsomnia: O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească
Sexsomnia: O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în…