Atletico Madrid – Manchester City. Cotă specială de 2,45 pentru duelul serii în UCL (P)

Atletico Madrid - Manchester City. Cotă specială de 2,45 pentru duelul serii în UCL (P)
  • Publicat:

În returul sferturilor de finală din UEFA Champions League, Atletico Madrid încearcă să întoarcă soarta calificării în fața lui Manchester City.

 

Informații & Pont pentru meciul Atletico Madrid – Manchester City

 

  • Meciul dintre Atletico Madrid și Manchester City este programat miercuri seara, de la ora 22:00, pe Wanda Metropolitano din Madrid. Favorită la victorie este campioana Angliei, cu 1,82, egalul e recompensat cu 3,80, iar succesul gazdelor are 5,30.
  • Pentru partida de la Madrid am ales un pariu din oferta Specială Superbet: De Bruyne va da o pasă decisivă sau un gol.
  • Manchester City este o formație foarte ofensivă, care își creează cu ușurință spații pentru a ajunge în fața porții adverse.
  • Kevin de Bruyne traversează o formă excelentă. A marcat de 11 ori în Premier League, a oferit și 3 pase decisive. El a punctat în ultimele 4 partide disputate în toate competițiile!
  • În meciul din turul sferturilor de finală, acasă la Manchester, City a învins cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Kevin de Bruyne.

 

Plasează la Superbet pariuri sportive cu 50 RON BONUS FĂRĂ DEPUNERE + 199 FREESPINS! 

 

Atletico Madrid vine după două înfrângeri la rând

Perioada bună a luat sfârșit pentru trupa lui Simeone. Atletico trebuie să își revină cât mai rapid, altfel va încheia dezamăgitor acest sezon.

Campioana din La Liga nu își va apăra titlul. În acest sezon, Atletico este doar pe locul 4, cu 57 de puncte. Barcelona și Sevilla sunt în fața ei cu 60, iar liderul Real are 72. Totuși, nici măcar pentru locul de UCL nu e liniștită trupa de pe Wanda Metropolitano – Betis e la un punct în spate, iar Real Sociedad la 3.

Ultimele două jocuri au adus tot atâtea înfrângeri cu 0-1: cu Manchester City în turul sferturilor UCL, respectiv în campionat, în deplasare la Mallorca.

 

Spaniolii au eliminat rivala lui City din Manchester

Cholo Simeone a făcut un retur perfect din punct de vedere tactic și a anihilat vedetele lui Manchester United.

În faza optimilor, Atletico Madrid a câștigat pe Old Trafford cu 1-0 și a trecut în dublă manșă de formația la care evoluează Cristiano Ronaldo.

Asta după ce ieșise miraculos dintr-o grupă cu Liverpool, AC Milan și Porto, cu o victorie în ultima rundă, obținută în Portugalia.

 

Manchester City are șanse să facă „tripla”

Pep Guardiola e din nou pe cai mari la finalul acestui sezon. Cel mai recent meci a adus un egal pe teren propriu, scor 2-2 cu Liverpool. Cu 7 etape înainte de final, City păstrează un punct avans în fruntea ierarhiei din Premier League.

La sfârșitul acestei săptămâni, „cetățenii” vor juca în semifinalele Cupei Angliei tot cu Liverpool și pot face astfel pasul spre ultimul act.

Iar în UEFA Champions League, formația din Manchester are un avans de 1-0 după turul cu Atletico Madrid.

 

Dominare a englezilor în turul de pe Etihad

Manchester City a câștigat doar cu 1-0 duelul din tur cu Atletico Madrid, însă statistica demonstrează o dominare totală din partea trupei lui Pep Guardiola.

15-0 a fost raportul ocaziilor de gol în prima manșă, în favoarea lui City. 9-0 a fost scorul la cornere pentru echipa din Manchester. Atletico Madrid nici măcar nu a șutat spre poartă!

 

Echipele probabile

Atletico Madrid nu se va putea baza pe Hector Herrera și Jose Gimenez, în timp ce Guardiola nu îi va avea la dispoziție pe Ruben Dias și Gabriel Jesus.

Echipa probabilă a celor de la Atletico Madrid: Oblak – Savic, Felipe, Reinildo – Vrsaljko, Llorente, Koke, Lemar, Lodi – Griezmann, Felix

Echipa probabilă a celor de la Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Laporte, Ake – Gundogan, Rodri, De Bruyne – Mahrez, Foden, Sterling.

 

Ce pariem pe meciul dintre Atletico Madrid și Manchester City?

La nivelul cotelor, Manchester City este considerată favorită la victorie chiar și în retur. Iar cota la calificare e una foarte mică. Totuși, din partea lui Simeone s-au mai văzut surprize, astfel că nimic nu e exclus.

Partida de la Madrid va fi una aprigă, cu faze la ambele porți. Atletico va fi nevoită să și atace, astfel că City va putea profita de spațiile create.

Kevin de Bruyne traversează o formă excelentă: a marcat în fiecare din ultimele 4 partide, iar printre adversari au fost chiar Atletico (în tur) și, cel mai recent, Liverpool (2-2 în Premier League).

Belgianul nu este doar un marcator, ci și un excelet pasator. Astfel că am ales din oferta specială Superbet pariul De Bruyne va da o pasă decisivă sau un gol. Cota este una excelentă: 2,45!

 

Levadia Tallinn – Nomme Kalju. Se anunță goluri în Estonia!

Într-un meci din campionatul Estoniei, Levadia Tallinn primește vizita celor de la Nomme Kalju. E un duel al formațiilor de pe podium, principalele urmăritoare pentru liderul Flora Tallinn.

 

Levadia are victorii pe linie

Gazdele partidei de miercuri au cucerit titlul în ediția predentă de campionat, după o luptă dură dusă până în ultima etapă cu Flora Tallinn.

A fost al 10-lea titlu pentru Levadia, care nu se mai impusese în întrecerea internă din 2014.

Actualul sezon a început excelent pentru trupa în alb și verde. Levadia a câștigat toate cele 5 etape disputate. Dintre acestea ies în evidență succesele cu Tallinna Kalev (5-1), Vaprus (8-0) și Tammeka Tartu (4-0).

În cele 5 runde de până acum, formația din Tallinn are un golaveraj de 20-1: o medie de peste 4 goluri per meci.

 

Nomme Kalju a pierdut doar cu liderul

Oaspeții duelului de miercuri ocupă locul 3 în campionat. Ei au jucat 6 partide, din care au câștigat 5, și se află la egalitate de puncte cu Levadia (câte 15 fiecare).

Nomme a cedat o singură rundă: se întâmpla pe 19 martie, când era învinsă de liderul Flora Tallinn (1-2). Asemenea Levadiei, golaverajul lui Kalju arată tendința ofensivă: 14-7 până acum.

 

Ce pariem pe meciul dintre Levadia Tallinn și Nomme Kalju?

Ultimele 3 dueluri directe au fost câștigate de Levadia, iar de fiecare dată au fost marcate goluri în ambele porți.

Cel mai recent meci a avut loc în finalul anului trecut, când Nomme ceda pe teren propriu cu 1-2. Dacă mergem mai în spate, vedem alte două succese pentru Levadia, de această dată la Tallinn, cu 2-1 și 4-1.

În aceste condiții, recomandarea noastră merge pe un peste 2,5 goluri marcate în meciul de miercuri seara. Această selecție are o cotă de 1,55 în oferta de pariuri sportive Superbet.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de ani. Cine (și CE) era Simona, de fapt
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de…
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina Europei”
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina…
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost…
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde şi de pacient"
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din…
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
×