Arsenal – Tottenham. Derby-ul nordului Londrei vine cu o cotă de 1.72. Bonus: ponturi pe CFR Cluj și Sevilla (P)

Arsenal – Tottenham. Derby-ul nordului Londrei vine cu o cotă de 1.72. Bonus: ponturi pe CFR Cluj și Sevilla (P)
  • Publicat:

Pentru prima oară în ultimul deceniu, Arsenal intră în acest mare derby local din postura de lider Premier League. Tottenham este la doar un punct în spate, dorind să realizeze rocada și să rămână un nume important în lupta pentru titlu. Câte goluri se marchează?

 

 

Încasează 100RON FREEBET + 200 FREESPINS fără depunere la Netbet!

 

 

Informații & Pont pentru meciul Arsenal Londra – Tottenham Hotspur

 

Dată: 01.10.2022
Oră: 14:30
Locație: Stadionul “Emirates”, Londra

Cote: Arsenal are o cotă de 2.05 la victorie. X este cotat la 3.80, iar victorie Tottenham la 3.45

Pont: Peste 2.5 goluri, cotă 1.72

  • Arsenal este liderul Premier League, câștigând 6 din cele 7 meciuri disputate
  • Arsenal are al 3-lea cel mai bun atac din campionat, cu 17 goluri marcate
  • Tottenham este pe locul 3, la doar un punct în spatele “tunarilor”

 

Efectul Arteta

Arsenal este una dintre marile echipe ale istoriei Premier League, fostă campioană națională și fostă finalistă de Champions League. Totuși, dacă ne uităm la ultimul deceniu, aceste performanțe par mai degrabă aparținând unui vis.

Arsenal a căzut în mediocritate, a început să rateze în mod regulat prezența în Liga Campionilor, ajungând de râsul suporterilor adverși.

Sezonul actual pare diferit, iar începutul poate sădi speranțe chiar și în imaginația celor mai pesimiști fani.

Arsenal este liderul Premier League, o performanță, chiar dacă au trecut doar 7 etape. Jocul este convingător, iar Arteta se transformă într-unul dintre cei mai apreciați antrenori din Premier League. Guardiola a avut întotdeauna cuvinte de laudă despre el, cei doi sfătuindu-se chiar și pe vremea când Arteta era jucător, așadar nu este de mirare că Mikel a ajuns un tehnician priceput.

 

7 din 8?

Parcursul celor de la Arsenal este mult peste așteptări, iar o victorie astăzi, în meciul cel mai important al sezonului, ar fi cireașa de pe tort.

Arsenal are 6 victorii în 7 etape, trecând categoric de Aston Villa, Brentford sau Leicester City. Există și o parte mai puțin convingătoare, anume faptul că “tunarii” au jucat în general cu echipe modeste, sub nivelul lor.

Atunci când au întâlnit o rivală de Top 4, Manchester United, au suferit prima înfrângere a sezonului, 1-3 pe Old Trafford. Rezultatul este mincinos, deoarece inclusiv acolo au dominat teritorial și au avut ocazii bune de a marca mai multe goluri.

Arsenal impresionează prin această constanță, jucând bine meci de meci, așadar și astăzi ne putem aștepta la o prestație spectaculoasă din partea lor.

Cu duo-ul brazilian Martinelli și Jesus în ofensivă, nici nu se poate altfel.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Arsenal: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Xhaka, Partey; Saka, Odegaard, Martinelli; Jesus

 

Efectul Conte

Tottenham a devenit o forță Premier League, terminând aproape fiecare sezon în top 4. Are de curând o finală Champions League, pierdută cu Liverpool, problema lor fiind lipsa de trofee.

Tottenham pare întotdeauna aproape, însă niciodată suficient.

Sezonul actual poate să fie diferit, deși titlul în Premier League este greu de obținut, ținând cont cum arată Manchester City cu Haaland. Totuși, nimic nu este imposibil.

Hotspurs au un mare atu, anume antrenorul Conte. Italianul este unul dintre cei mai buni tehnicieni din Europa, el impresionând în multiple rânduri, recent luând titlul cu Inter.

Conte știe să-și organizeze foarte bine echipa pe plan defensiv și știe cum să antreneze cele mai bune trasee pentru o tranziție ofensivă rapidă.

În acest context, faptul că Tottenham este pe locul 3, la egalitate cu Manchester City, nu este o mare surpriză.

 

Imbatabili?

Tottenham este neînvinsă în această ediție de Premier League, având două remize. Una dintre ele a fost obținută cu mare noroc, 2-2 în celălalt mare derby londonez, cu Chelsea, gol venit în prelungiri prin Kane.

În general, Hotspurs au impresionat, deși în Liga Campionilor s-au văzut mari lacune, pierzând 0-2 la Sporting.

Conte are la dispoziția sa un lot incredibil, iar în atac avem trei jucători în formă de top: Son, Kane și Richarlison.

Este greu de crezut că Tottenham nu va marca astăzi, mai ales că are al 2-lea cel mai bun atac din Premier League, după Manchester City.

 

Echipa de start probabilă a celor de la Tottenham: Lloris; Romero, Dier, Lenglet; Perisic, Bentancur, Hojbjerg, Sessegnon; Richarlison, Kane, Son

 

Pontul pentru meciul Arsenal – Tottenham

Marele derby al nordului Londrei pune față în față două echipe în formă de top. Astfel, pariul ales peste “peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.72.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Arsenal are al 3-lea cel mai bun atac din Premier League
  • Arsenal a câștigat toate meciurile disputate în acest sezon pe teren propriu
  • Tottenham este neînvinsă în Premier League și are al 2-lea cel mai bun atac din campionat. În ofensivă îi avem pe Kane, Son și Richarlison, pericole constante la poarta adversă.

 

100 RON FREEBET + 200 FREESPINS fără depunere la Netbet!

Ce ai zice dacă ți-aș spune că poți paria astăzi GRATIS pe meciurile zilei, cu șanse de a câștiga bani reali? Acest lucru este posibil la Netbet, acolo unde poți primi 100RON FREEBET fără depunere la deschiderea contului! Trebuie doar să te înregistrezi prin link-ul de mai jos utilizând codul promoțional „PARIURIX100”. Oferta este una exclusivă pentru membrii comunității noastre!

Încasează 100RON FREEBET fără depunere + 200 FREESPINS la Netbet!

Mai mult decât atât, te așteaptă și 200 de rotiri gratuite fără depunere ce sunt creditate în jocul de cazino Shining Crown! Așa că ai toate motivele să deschizi un cont Netbet chiar acum!

 

 

Alte pariuri pentru ziua de sâmbătă

 

 

CFR Cluj vs. Petrolul Ploiești

CFR Cluj a trecut printr-un scandal, Dan Petrescu fiind la un pas de plecare, însă momentan apele s-au liniștit. CFR este în grafic în Superligă, având 18 puncte, cu 6 mai puțin decât liderii Farul și Rapid, însă având și 2 meciuri în minus. Astfel, titlul este iarăși la îndemână.

Jocul rămâne unul urat, meschin, acest lucru fiind vizibil în Conference League, unde nici rezultatele nu sunt de partea ardelenilor.

Însă, pragmatismul este eficient în campionat, iar CFR a început iarăși să câștige la limită, rețeta preferată a lui Dan Petrescu.

 

Petrolul Ploiești a impresionat în acest sezon, fiind pe 6, la doar un punct în spatele clujenilor. Stilul ploieștenilor seamănă cu cel al oponenților de astăzi, un joc ermetic, bazat pe disciplină și rigoare.

Rezultatele sunt bune, însă în ultimele etape se vede o scădere de ritm. Petrolul a pierdut 1-2 la Hermannstadt și 1-3 cu Farul Constanța, rezultate care cred că sunt elocvente.

Astăzi, va fi foarte greu să reziste cu CFR, chiar dacă meciul se joacă pe teren neutru. Pentru “victorie CFR Cluj” primim o cotă de 1.57.

Pentru alte pariuri din fotbalul european, vizitați PariuriX.com, unde specialiștii în domeniu va așteaptă cu ponturi și analize detaliate!

 

Sevilla vs. Atletico Madrid

Mergem succint și în La Liga spaniolă, unde Sevilla dorește să-și revină după un început modest de campionat. Andaluzii sunt pe 15, loc rușinos, având doar o victorie în primele 6 etape și marcând doar 7 goluri. Această linie de clasament este îngrijorătoare pentru o echipă de Champions League, care nici nu se gândește să nu prindă Top 4.

Lotul este unul foarte puternic, așadar mă aștept la un reviriment cât de curând.

Atletico Madrid joacă la rândul ei un fotbal mediocru, mult sub nivelul obișnuit. Poziția ocupată momentan, 7, este slabă, mai ales că ei au deja 8 puncte sub liderul Real Madrid.

Ultimele meciuri au fost modeste, înfrângeri 1-2 cu Real Madrid și 0-2 cu Bayer Leverkusen, iar astăzi mă aștept să aibă iarăși probleme.

Pentru “Sevilla sau egal/1x” primim o cotă de 1.57, potrivită pentru un combo.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Halep, la mâna italienilor: ultima șansă a Simonei de a juca la Roma depinde de niște criterii clare
Halep, la mâna italienilor: ultima șansă a Simonei de a juca la Roma depinde de niște criterii clare
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Prima competiţie de frumuseţe AI din lume
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”.…