Argentina – Franța, lecție de istorie cu Messi și Mbappe. Vezi cele mai bune ponturi pentru finala Campionatului Mondial de Fotbal (P)

Argentina – Franța, lecție de istorie cu Messi și Mbappe. Vezi cele mai bune ponturi pentru finala Campionatului Mondial de Fotbal (P)
  • Publicat:

Pe un “Lusail Stadium” arhiplin, Argentina și Franța se duelează pentru un loc mai vast în paginile de istorie. Messi și Mbappe vor să ofere un cadou de Crăciun timpuriu țărilor natale și să-și cimenteze imaginea de eroi naționali. Noi, fanii neutri, deja am primit cel mai frumos cadou: o finală fabuloasă între două forțe ale fotbalului internațional.

 

 

Obține aici un pariu gratuit în valoare de 50 RON pentru finala Cupei Mondiale

 

 

Informații & Pont pentru meciul Argentina – Franța

 

Dată: 18.12.2022
Oră: 17:00
Locație: Stadionul “Lusail Iconic Stadium”, Qatar

Cote: Argentina are o cotă de 3.00 la victorie. X este cotat la 3.00, iar victorie Franța la 3.00

Pont: Argentina câștigă Cupa Mondială, cotă 1.88

  • Argentina a câștigat fără probleme semifinala contra Croației, 3-0, meci în care Messi a impresionat
  • Franța vine la rândul ei după un succes facil în semifinale, 2-0 cu revelația Maroc
  • Se pare că în lotul Franței circulă o gripă, minim 5 fotbaliști fiind incerți

 

De la agonie la extaz

Argentina a început acest Campionat Mondial Qatar 2022 cum nu se poate mai rău. Înfrângerea 1-2 contra Arabiei Saudite va rămâne perpetuu drept una dintre marile surprize ale acestui sport, un șoc care amenința să dărâme de pe soclu gigantul sud-american.

Naționala “Albiceleste” nu s-a lăsat intimidată, iar visul Cupei Mondiale a fost mai puternic decât coșmarul eliminării încă din grupe. Trupa lui Scaloni a trecut ușor de Mexic și de Polonia, 2-0 în ambele partide, respectând în totalitate calculele de pe hârtie.

A urmat o optime aparent facilă cu Australia, 2-1, meci care a oferit multe emoții pe final pentru fanii sud-americani.

Cel mai dur test a fost în sferturi: Olanda (Țările de Jos). Deși Messi transformase fără emoții penalty-ul de 2-0, soarta calificării a fost aruncată în necunoscut de Weghorst, cel care a adus egalarea în minutul 98!

După 120 de minute s-a ajuns în purgatoriul loviturilor de departajare, unde Emi Martinez a făcut minuni pentru Argentina.

 

Messi. Geniu la epilog

Semifinala contra Croației se anunța destul de complicată, mai ales deoarece acum 4 ani, la Mondialul din Rusia, europenii câștigaseră 3-0 partida directă din grupe.

Argentina și-a luat revanșa, iar meciul a curs într-o singură direcție. Messi și Julian Alvarez au impresionat, iar sud-americanii sunt într-o nouă finală de Campionat Mondial, a 6-a din istorie. Pe tricou există doar două stele, cele obținute în 1978 și 1986, trupa “Albiceleste” căutând să mărească această constelație.

Victoria 3-0 contra croaților poate să le dea multe speranțe, mai ales dacă analizăm jocul lui Messi. Lionel a arătat că vârsta nu este un factor decisiv, realizând o fază uluitoare la golul cu numărul trei.

După meci, Messi a anunțat că este ultima sa partidă la o Cupă Mondială. Probabil își va continua cariera, indiferent de rezultat, însă nu-l vom mai vedea în 2026.

Pentru Lionel, meciul este special. Câștigător a 7 Baloane de Aur, Messi are un singur trofeu lipsă din panoplia sa: acest titlu Mondial. Un succes ar întregi o carieră de excepție, iar turneul final din Qatar ar fi întotdeauna amintit sub semnul Messi.

 

Echipa de start probabilă a celor din Argentina: E. Martinez; Molina, Romero, Otamendi, Acuna; De Paul, Fernandez, Mac Allister; Di Maria, Messi, Alvarez

 

Franța își respectă statutul

Nu multă lume o vedea pe Franța într-o nouă finală de Campionat Mondial. Evident, pe hârtie, francezii sunt în continuare un colos. Europenii au un lot uluitor, par cea mai solidă echipă din Europa, iar în atac îl avem pe Mbappe, fotbalistul momentului.

Însă, “Cocoșul Galic” dădea semne de slăbiciune. La Euro 2020 părăsise competiția încă din optimi, după un eșec surprinzător contra Elveției, meci disputat chiar în București.

În Nations League, trupa lui Deschamps fusese la un pas de retrogradare, terminând pe 3 grupa în spatele Croației și celor din Danemarca.

Totuși, aici, Franța și-a amintit faptul că este campioană mondială en-titre. A câștigat lejer grupa, permițându-și chiar și un eșec în ultima etapă, un 0-1 contra Tunisiei.

În optimi, meciul cu Polonia a fost o plimbare prin parc pentru Mbappe & co, cei care s-au impus cu un 3-1 categoric.

Sferturile anunțau un mare duel, confruntarea istorică împotriva Angliei. Meciul a fost echilibrat, spectaculos, Anglia fiind deseori echipa mai bună. Pragmatismul francezilor și penalty-ul ratat pe Kane au dus trupa din Hexagon în semifinale, un rezultat injust, însă previzibil.

 

Decimați de accidentări și gripă

Meciul din semifinale era foarte dezechilibrat pe hârtie. În fața uriașului francez se afla surpriza Maroc, o țară fără tradiție în acest sport, care deja își depășise condiția. Totuși, partida nu a fost atât de dezechilibrată.

Dacă ne uităm la scor, 2-0, putem să credem că Franța a avut o viață ușoară și că semifinala a fost previzibilă. Însă, Maroc a avut o posesie excelentă și a creat unele faze foarte periculoase.

Totuși, valoarea și experiența și-au spus cuvântul, iar Franța este pentru a 2-a oară consecutiv în finala unei Cupe Mondiale. Această performanță nu a mai fost realizată din 1998, când Brazilia ajungea în finală (chiar contra Franței), însă o pierdea.

Franța are unele probleme, în special de lot. Chiar înainte de startul turneului, Deschamps a avut mari dureri de cap, Benzema, Pogba, Kante, Nkunku sau Kimpembe accidentându-se. Hernandez s-a lovit chiar în prima partidă, iar recent lotul este afectat de o gripă.

În partida cu Maroc, Rabiot și Upamecano nu au putut să joace, iar în ultimele zile se pare că Varane, Coman și Konate au contractat și ei virusul.

Nu se știe câți dintre acești fotbaliști vor fi refăcuți până la ora meciului.

 

Echipa de start probabilă a celor din Franța: Lloris; Kounde, Varane, Upamecano, T. Hernandez; Tchouameni, Rabiot; Dembele, Griezmann, Mbappe; Giroud

 

Pontul pentru meciul Argentina – Franța

Finala Argentina – Franța se anunță una dintre cele mai frumoase și dramatice partide ale ultimilor ani. Doi coloși mondiali, două echipe față în față cu istoria, un Messi și un Mbappe care pot să manipuleze destinul cu vârful ghetei.

Pariul va merge spre Messi, cel care cred că își va obține finalul de poveste perfect. Pentru “Argentina ridică trofeul” primim o cotă de 1.88.

Motivele pentru care am ales acest pont:

  • Argentina a părut cea mai organizată echipă de la această Cupă Mondială. A pierdut primul meci, cu Arabia Saudită, s-a chinuit cu Olanda, însă în general trupa mi s-a părut excelentă pe fază de apărare. În atac, Messi a creat magie și Alvarez a arătat că poate marca și din jumătate de ocazie
  • Franța s-a chinuit în multe rânduri. A fost dominată de Anglia, victoria venind mai mult pe aripile norocului, iar cu Maroc nu a părut în control, ca o campioană mondială en-titre.
  • Faptul că 5 jucători francezi au gripă este un semnal de alarmă. Chiar dacă ei vor evolua, probabil nu o să fie la 100%, corpul având nevoie de timp ca să-și revină.

 

50 RON FREEBET la Winner fără depunere – încasează acum!

Dacă vrei să joci astăzi la pariuri sportive dar nu prea ai bani, o poți face cu un bonus fără depunere de 50RON ce este acordat sub formă de FREEBET. Este suficient să deschizi cont prin link-ul de mai jos, și să parcurgi procesul de verificare KYC.

Încasează acum 50 RON FREEBET fără depunere la Winner!

După ce contul este verificat, vei primi un FREEBET de 50RON ce trebuie activat și jucat în maxim 3 zile, pe un pariu single de cotă 1.70+, sau pe un pariu multiplu ce conține cote de minim 1.40 per eveniment. Nu ai nimic de pierdut deoarece oferta este una fără depozit, însă ia în considerare faptul că aceasta este destinată doar clienților noi Winner!

 

 

Alte pariuri pentru finala Campionatului Mondial de Fotbal Qatar 2022

 

 

Bookmakerii oferă sute de pariuri pentru această finală incredibilă a Cupei Mondiale. Ca de obicei, dacă doriți analize amănunțite și ponturi de calitate, vizitați PariuriX.com, unde această finală este analiză de specialiștii noștri.

Aici voi încerca să mai găsesc două predicții pentru meciul Argentina – Franța:

 

Argentina marchează peste 1.5 goluri, cotă 2.72. Echipa sud-americană practică în general un fotbal defensiv. Trupa lui Scaloni s-a închis ermetic atât cu Olanda, cât și cu Croația, preferând să pornească pe acțiuni rapide de contraatac. Tactica a dat roade, ținând cont că Argentina a marcat minim 2 goluri în ambele meciuri.

În plus, dacă pentru Franța nu vor evolua Varane sau Konate, ambii având gripă, apărarea va fi vulnerabilă.

 

Argentina primește mai multe cartonașe galbene, cotă 2.07. Sud-americanii în general joacă dur, la intimidare, iar apărarea este agresivă. Ținând cont că Argentina o să stea mai mult în defensivă, cred că o să fie predispusă la cartonașe. Nu trebuie să uităm sfertul de finală cu Olanda, când Messi & co au văzut nu mai puțin de 8 cartonașe.

 

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana
Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost…
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Cine sunt medicii care ar fi operat-o pe Kate Middleton | Detaliul, ținut secret de clinica privată din Londra
Cine sunt medicii care ar fi operat-o pe Kate Middleton | Detaliul, ținut secret de clinica privată din Londra
Reacția tulburătoare a Iuliei Albu după ce a aflat că fostul său soț are cancer: „S-a adeverit ce bănuiam”
Reacția tulburătoare a Iuliei Albu după ce a aflat că fostul său soț are cancer: „S-a adeverit ce bănuiam”
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga:…
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii…
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Dezvăluiri tulburătoare făcute de Iulia Albu, după ce fostul soț a anunțat că are cancer: ”S-a adeverit ce bănuiam!” + Promisiunea făcută
Dezvăluiri tulburătoare făcute de Iulia Albu, după ce fostul soț a anunțat că are cancer: ”S-a adeverit ce bănuiam!” +…
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Șumudică, distrus: a povestit ce i-a transmis, astăzi, Dan Șucu la telefon
Șumudică, distrus: a povestit ce i-a transmis, astăzi, Dan Șucu la telefon
S-au tras la sorţi semifinalele din Final Four-ul Cupei României la handbal masculin
S-au tras la sorţi semifinalele din Final Four-ul Cupei României la handbal masculin
Fabrica la care se va produce noua limuzină a lui Putin
Fabrica la care se va produce noua limuzină a lui Putin
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online