AC Milan – Inter Milano. Pariu pe goluri în derby-ul serii din Cupa Italiei! (P)

AC Milan - Inter Milano. Pariu pe goluri în derby-ul serii din Cupa Italiei! (P)
  • Publicat:
  • Actualizat:

AC Milan și Inter se vor afla față în față în cursul serii de marți, de la ora 22:00, în episodul cu numărul 231 din Derby Della Madonnina. Gazdă este considerată AC Milan, iar confruntarea contează pentru manșa tur din semifinalele Cupei Italiei.

Pariază pe cele mai tari meciuri ale zilei și beneficiază de un pachet atractiv de bun venit!

Acesta va fi cel de-al treilea duel din acest sezon între echipele din Milano. Cele două de până acum au avut loc în campionat, iar trupa lui Stefano Pioli a fost neînvinsă. Primul duel s-a încheiat cu scorul de 1-1, iar al doilea a fost câștigat de AC Milan cu 2-1, prin dubla reușită pe final de joc de Olivier Giroud.

 

 

AC Milan vrea prima Cupă a Italiei după aproape două decenii

Formația în roșu și negru s-a impus ultima dată în Cupa Italiei în 2003, pe când AC Milan se impunea în dublă manșă în fața Romei (4-1 și 2-2). Printre cei care marcau pentru rossoneri se numărau Pippo Inzaghi, Andriy Shevchenko și Rivaldo.

Pentru a ajunge în semifinalele actualei ediții, formația pregătită de Pioli a trecut de Genoa (3-1) și Lazio (4-0). La ediția de anul trecut, AC Milan era eliminată în sferturile de finală chiar de rivala Inter, cu 2-1, printr-un gol marcat în prelungiri de danezul Eriksen.

Rossonerii au pierdut primul loc în campionat

Deși nu au mai pierdut de 6 etape, jucătorii Milanului au ce să își reproșeze. Ultimele două runde au adus doar remize cu adversare din a doua parte a clasamentului: 2-2 cu Salernitana, respectiv 1-1 în fața celor de la Udinese. Ca urmare a acestor pași greșiți, AC Milan nu mai este liderul din Serie A. Locul său a fost luat de Napoli, care are acum șefia, la egalitate de puncte (57) cu trupa de pe San Siro.

Speranțele în Rafael Leao

Unicul gol al partidei cu Udinese a fost marcat pentru AC Milan de Rafael Leao. El a devenit astfel doar al doilea jucător din istoria recentă a clubului care să se poată lăuda că a punctat pentru rossoneri în fiecare zi a săptămânii. Celălalt este Andriy Shevchenko. A fost al șaselea gol din 2022 pentru Leao, care și-a mai trecut în cont și două assist-uri.

Stefano Pioli nu se va putea baza pe Zlatan Ibrahimovic, care mai are nevoie de timp după accidentarea din finalul anului trecut. De asemenea, alt absent va fi Sandro Tonali, suspendat pentru acest joc.

Echipa probabilă a celor de la AC Milan: Maignan – Calabria, Tomori, Romagnoli, Theo Hernandez – Kessie, Bennacer – Saelemaekers, Krunic, R. Leao – Giroud.

 

Inter, fără victorie în ultimele 4 meciuri jucate

Rivala lui AC Milan din oraș putea profita de pașii greșiți din Serie A, însă nu a făcut asta. După înfrângerea din meciul direct (1-2), Inter a remizat cu Napoli (1-1) și Genoa (0-0) și a cedat surprinzător acasă cu Sassuolo (0-2). În urma acestor rezultate, trupa pregătită de Simone Inzaghi a rămas cu 55 de puncte, cu două în spatele lui Napoli și AC Milan, care conduc clasamentul din Serie A.

În afara rezultatelor nesatisfăcătoare din competiția internă, Inter a suferit o dezamăgire și UEFA Champions League. Nerrazzurii au cedat pe teren propriu în fața lui Liverpool (0-2) și păstrează șanse infime să continue în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa.

Inter, eliminată de fiecare dată în ultimele 4 rânduri în care a ajuns în semifinalele Cupei Italiei

După victoria obținută în sferturile ediției precedente în fața celor de la AC Milan (2-1), Inter a eșuat în tentativa de a face pasul spre finală. În dublă manșă s-a impus Juventus, cu 2-1 și 0-0. Pentru nerrazzuri a fost a patra eliminare succesivă în semifinalele Cupei Italiei.

Pentru a ajunge în careul de ași la actuala ediție, Inter a trecut de Empoli (3-2) și de AS Roma (2-0).

Șansa lui Alexis Sanchez

Edin Dzeko și Lautaro Martinez nu traversează cea mai bună formă, astfel că Alexis Sanchez ar putea fi folosit încă din primul minut cu AC Milan. Atacantul chilian a reușit să puncteze în ambele partide disputate de Inter în actuala ediție a Cupei Italiei.

Joaquin Correa nu va putea fi recuperat până la ora partidei, astfel că el va reprezenta cea mai importantă absență pentru trupa lui Simone Inzaghi.

Echipa probabilă a celor de la Inter Milano: Handanovic – Skriniar, De Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; A. Sanchez, Dzeko.

Ce pariem pe Derby Della Madonnina?

Inter Milan a reușit să marcheze în ultimele 9 meciuri directe, iar apărarea lui AC Milan pare în continuare permisivă în acest sezon. Ofensiva trupei lui Stefano Pioli este la cote mult mai înalte, astfel că avem toate șansele să asistăm la un meci cu multe reușite. Pariul zilei propus de noi se îndreaptă spre un GG, un meci cu gol marcat în ambele porți. Această selecție are o cotă bună de 1,67. Ambele partide din acest sezon au avut GG, astfel că mergem pe o continuare a acestei serii. O altă selecție care poate fi jucată este peste 8,5 cornere la total. Cele două partide din acest sezon au avut 12, respectiv 10 lovituri de la colțul terenului. În cazul în care vor fi dictate cel puțin 9 cornere în jocul de marți seara, veți prinde o cotă de 1,47.

 

Peterborough – Manchester City. Pariu pe ofensiva stelară a lui Pep Guardiola!

Într-un meci care contează pentru optimile de finală din Cupa Angliei, Manchester City se deplasează pe terenul lui Peterborough. Meciul este programat în cursul serii de marți, cu începere de la ora 21:15, pe London Road.

Diferență mare între cele două formații

Dacă Manchester City este liderul din Premier League, cu 6 puncte în fața lui Liverpool, Peterborough evoluează în liga secundă engleză. În plus, gazdele de marți seara nu au un sezon bun nici măcar în Championship. Peterborough este ultima din clasament, cu emoții mari în aceea ce privește retrogradarea. În 33 de etape disputate până acum, formația preluată săptămâna trecută de Grant McCann a adunat doar 21 de puncte.

Peterborough și Manchester City au obținut câte două victorii pentru a ajunge în optimile de finală din Cupa Angliei. Lanterna roșie din Championship a trecut de Bristol (2-1) și de Queens Park Rangers (2-0). De cealaltă parte, „cetățenii” au avut parte de succese clare cu Swindon și Fulham. Trupa lui Pep Guardiola s-a impus de fiecare dată cu 4-1!

Ce pariem pe meciul dezechilibrat din Cupa Angliei?

Pontul zilei din oferta de pariuri fotbal merge spre un barem de peste 2,5 goluri marcate de Manchester City în acest duel cu Peterborough. La nivelul lotului se cască o prăpastie între cele două formații, iar valoarea net superioară a „cetățenilor” ar trebui să iasă rapid la iveală.

Peterborough a marcat un singur gol în ultimele 6 meciuri oficiale (5 înfrângeri și un egal), iar gândul gazdelor în acest sezon va merge mai mult pe salvarea de la retrogradarea din Championship. De cealaltă parte, Manchester City are 18 goluri înscrise în ultimele 5 meciuri, o medie de peste 3,5.

Echipa probabilă a celor de la Peterborough: Benda – Knight, Edwards, Kent – Ward, Norburn, Grant, Coulson – Morton, Szmodics, Marriott

Echipa probabilă a celor de la Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Ake, Zinchenko – De Bruyne, Fernandinho, Gundogan – Mahrez, Jesus, Grealish.

 

Nu vrem să forțăm prea mult, astfel că am ales depășirea baremului de 2,5 goluri marcate de Manchester City, la o cotă bună de 1,55. Pentru cei care doresc să își asume o doză superioară de risc, pot merge la un peste 3,5 goluri înscrise de „cetățeni”, la o cotă de 2,20. Poți chiar să pui pariuri fără depunere, detalii găsești în link.

Conținutul acestui articol este proprietatea PariuriX.com (BETTER COLLECTIVE A/S, licențiat prin Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017), care este complet responsabil pentru informațiile și acuratețea datelor oferite.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la fel”
FOTO „Arată dezgustător”. S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: „N-aș face la…
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62 de ani
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri disponibile”
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri…
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele