Regulamentul Oficial al Campaniei Promoționale „Legitimație de suporter”

  • Publicat:
  • Actualizat:

Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al concursului

Campania promoțională este organizată de S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. cu sediul social în București, str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Etaj 6, Camera 42, cu aceeași adresă de corespondență, număr de ordine la Registrul Comerțului J40/6876/2010, cod unic de înregistrare: 27189522, atribut fiscal RO.
Campania promoțională „Legitimație de suporter” se va derula în conformitate cu prezentul regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții.

Art. 2. Temeiul legal

Prezentul regulament este în conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonanței de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor pe piață. Orice eroare în declararea datelor personale nu atrage răspunderea Organizatorului. Ca atare, acesta nu are niciun fel de obligație în cazul furnizării unor date eronate, care să ducă la imposibilitatea transferului în condiții normale a premiului.
Prin înscrierea la aceasta campanie promoțională, participanții sunt de acord ca informațiile legate de identitatea lor să intre în baza de date a Organizatorului, S.C. MEDIAFAX GROUP S.A., conform Legii 677/2001, acestea putând fi folosite pentru activitățile sale de marketing și pentru a transmite mesaje cu caracter publicitar. La cererea scrisă a participanților, trimisă la adresa str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Mun. București, operatorul se obligă să actualizeze sau să șteargă datele personale ale acestora.

Art. 3. Durata campaniei promoționale și aria de desfășurare

Campania promoțională se desfășoară în perioada 24 septembrie 2012 – 24 octombrie 2012. Aria de desfășurare a campaniei este întreg teritoriul României. Tragerea la sorți va avea loc pe data de 25 octombrie 2012.

Art. 4. Mărcile și produsele participante

Concursul se desfășoara exclusiv pe internet, pe pagina de Facebook a ziarului ProSport – http://www.facebook.com/prosport.ro .

Art. 5. Condiții de participare

La acest concurs poate participa orice persoană fizică, cu domiciliul stabil in România. Prin înscrierea la concurs, participanții acceptă și se supun prevederilor prezentului Regulament. Angajații S.C. MEDIAFAX GROUP S.A., rudele de la gradul I până la gradul IV ale acestora, precum si firmele colaboratoare implicate în derularea concursului nu au dreptul să câștige premii la acest concurs.
Participanții la concurs trebuie să aiba un cont de Facebook și să intre in pagina de Facebook ProSport in aplicatia „Legitimație de suporter”. Aici își vor inscrie numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de email .
Participarea la campania promoțională „Legitimație de suporter” implică acceptul ca numele, fotografiile și alte materiale audio sau video cu participanții câștigători să poată fi făcute publice și folosite în scop publicitar. Pentru identificare, câștigătorii vor avea nevoie de un document de identitate: pașaport, buletin sau carte de identitate.
În cazul în care câștigătorul nu deține dreptul legal de a avea carte de identitate/ buletin de identitate (nu a împlinit vârsta de 14 ani), acesta este îndreptățit să intre în posesia premiului, dar numai în prezența și cu acordul scris al părinților sau tutorelui legal.
Dreptul de participare la Concurs este anulat automat în situația în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale sau dacă Organizatorul consideră că a încercat să fraudeze mecanismul de Concurs.

Art. 6. Protecția datelor personale

Tuturor participanților la campania promoțională le sunt garantate drepturile în conformitate cu legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și de a se adresa justiției.

Art. 7. Mecanismul campaniei
Pentru a participa la campania promoțională, un utilizator trebuie să se înregistreze in aplicatia de Facebook „Legitimație de suporter ( din pagina http://www.facebook.com/prosport.ro ) în intervalul 24 septembrie 2012 – 24 octombrie 2012.

La înregistrare, utilizatorului i se va solicita să introducă o adresă de e-mail și un număr de telefon, date ce vor fi folosite ulterior pentru orice fel de comunicare legată de concurs. O adresă de e-mail poate fi folosită de un singur utilizator pentru înscrierea în concurs.
Fiecare participant va răspunde la 5 întrebări aleatoare.
Întrebările din aplicație au 3 variante de răspuns, unul singur fiind corect. Fiecare saptamana de concurs va avea astfel 7 zile cu cate 5 intrebari fiecare.
Aplicatia va genera in mod automat o diploma de participare pentru fiecare concurent care a raspuns la intrebari, diploma care va fi postata pe wall-ul participantului.
Pe data de 25 octombrie 2012 se va efectua tragerea la sorți pentru acordarea premiilor. La tragerea la sorți participă toți concurenții care au răspuns corect la cel putin 1 întrebare.
Fiecare intrebare la care un concurent a raspuns corect reprezinta o sansa in plus la tragerea la sorti. Concurentii pot avea astfel un maxim de 155 de sanse la tragerea la sorti (cate o sansa pentru fiecare intrebare din concurs) daca raspund corect la toate cele 150 de intrebari (30 de zile x 5 intrebari fiecare) .
Fiecare participant poate castiga o singura data in acest concurs (maxim 1 premiu de participant).
Tragerile la sorti se va efectua prin intermediul site-ului tragerilasorti.ro. Se vor extrage un castigator si doua rezerve. In cazul in care un castigator nu poate fi contactat in termen de 72 de ore de la extragere, premiul se acorda urmatoarei rezerve alese.
Art. 8. Desemnarea câștigătorilor și acordarea premiilor

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti. Fiecare dintre participanti va intra in tragerea la sorti cu o sansa, obtinuta prin inscrierea la concurs.

Se acordă 30 premii constând în 1 tricou ( 10 x tricou Steaua, 10 x tricou Dinamo, 10 x tricou Rapid).
Tragerea la sorți are loc în data de 25 octombrie 2012.

Se vor extrage 30 câștigători și 30 rezerve, pentru situația în care câștigătorii nu pot fi contactați în termenul de 72 de ore, stabilit prin acest Regulament. Rezervele vor fi folosite în ordinea extragerii, în cazul în care premiul nu poate fi acordat câștigătorului principal, în condițiile descrise de prezentul regulament.

Validarea câștigătorilor se va face în baza unui act de identitate, ca verificare a corectitudinii datelor personale completate de participant în momentul înscrierii în Concurs.
Câștigătorilor li se va aduce la cunoștință rezultatul extragerii și locul în care vor putea intra în posesia premiilor în aceeași zi cu tragerea la sorți, după încheierea desemnării câștigătorului, telefonic sau prin e-mail în baza datelor funizate. De asemenea, numele câștigătorului va fi afișat pe pagina concursului pe http://www.facebook.com/prosport.
În cazul în care un câștigător a furnizat date de contact eronate sau nu poate fi contactat în interval de 72 de ore de la anunțarea lui, premiul se va acorda altui utilizator, următorul extras ca rezervă în cadrul tragerii la sorți.

Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorilor din motive care nu țin de el.
Organizatorul își rezervă dreptul de a publica datele cu caracter personal ale câștigătorilor Concursului și de a se folosi de imaginea acestora în scopuri publicitare. Acordarea premiilor poate fi un eveniment public. Organizatorul poate solicita câștigătorilor acordul pentru a publica materiale audio, foto și video cu ei.
Organizatorul va verifica prin metode proprii corectitudinea participanților și îi vor descalifica pe cei a căror activitate în cadrul Concursului va fi considerată drept fraudă.
Orice tentativă de fraudare (incluzând dar nu limitându-se la spam, phishing, utilizarea unor extensii de browser care au adus avantaje pe altă cale decât pe cea specificată în regulament, utilizarea unor programe care au același rol etc.), atrage dupa sine eliminarea din Concurs a concurentului respectiv. Acesta acceptă prin prezentul Regulament faptul că nu are dreptul la niciun fel de explicație din partea Organizatorului în momentul în care acesta consideră că respectivul cont a fost valorificat prin fraudă.
Dacă sunt identificate persoane care au influențat sau care au facilitat câștigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea în instanță a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente, conform legislației române în vigoare.
Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru problemele legate de conexiunea la internet a participanților, precum și pentru problemele cauzate de ISP-ul folosit de Organizator.

Art. 9. Premiile

30 premii constând în 1 x tricou.

Valoarea totală aproximativă a premiilor este de 7400 lei, TVA inclus.

Castigatorii vor intra in posesia premiilor in termen de maxim 60 de zile lucratoare de la incheierea concursului.

Nu se poate acorda contravaloarea în bani a premiului. Premiul nu poate fi cedat altei persoane. Toți câștigătorii vor fi contactați de către organizatori pentru a se colecta toate datele necesare în vederea intrării în posesia premiului. Premiile vor fi expediate de către organizatori la adresa specificată de către câștigător. Castigatorii vor fi responsabili de asigurarea transportului intern dus-intors (in Romania) in vederea ridicarii premiului.
Art. 10. Regulamentul campaniei promoționale

Regulamentul campaniei promoționale „Legitimație de suporter” este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.prosport.ro si http://www.facebook.com/prosport.ro, cât și prin solicitare pe adresa Str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, București. Participarea la această campanie promoțională implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.
În perioada desfășurării promoției, cititorii pot suna la linia de telefon dedicată promoției: 031.82.57.349 (linie telefonică cu tarif normal) pentru a afla mai multe amănunte în legătură cu promoția (regulament de participare, premii, modalități de acordare a premiilor), precum și pentru sugestii sau eventuale plângeri. Programul de funcționare a liniei telefonice este de luni pînă vineri, între orele 10.00 – 18.00.
Organizatorul concursului nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat în litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de către participanți.
Organizatorul nu are obligația de a purta corespondenta privitoare la solicitările necâștigătoare.

Art. 11. Taxe si impozite aferente

Organizatorul se obligă, suplimentar față de premiul menționat în prezentul Regulament, sa vireze impozitul datorat pentru veniturile constând în premiul obtinut de catre câștigător, în conformitate cu prevederile art. 77 din Codul Fiscal aprobat prin Legea 571/2003 cu modificările și completările ulterioare, orice alte obligații de natură fiscală sau de orice altă natură, în legatură cu acesta, fiind in sarcina exclusivă a câștigătorului.

Art. 12. Angajamente

Participarea la campania „Legitimație de suporter” implică acceptarea ca numele, fotografiile și materialele filmate cu particianții câștigători să poată fi făcute publice și folosite în scop publicitar, fără pretenții de ordin patrimonial în urma apariției fotografiilor și materialelor filmate.

Art. 13. Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la campania promoțională „Legitimație de suporter” se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instantele de judecată din Municipiul București.

Art. 14. Întreruperea campaniei promoționale

Campania promoțională va putea fi întreruptă doar în caz de forță majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunte publicul prin intermediul unui cotidian national si pe site-ul www.prosport.ro.
Organizatorul își rezervă dreptul de a aduce modificari la actualul regulament, cu condiția ca orice modificare să fie anunțată pe site-ul www.prosport.ro în timp util.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate, fără păcănele
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…