PlayStation 4 Review: jocuri și concluzii

PlayStation 4 Review: jocuri și concluzii
  • Publicat:
  • Actualizat:

În prima partea a review-ului nostru pentru PlayStation 4 am discutat despre hardware-ul, accesoriile, precum și funcțiile software pe care le oferă noua consolă de la Sony. Bineînțeles că toate aceste aspecte sunt secundare, pălind în fața jocurilor propriu-zise, principalul motiv pentru care un gamer ar dori să-și achiziționeze un PS4.

De la startul vechii generații de console multe lucruri s-au schimbat, unul dintre cele mai importante fiind avântul luat de distribuția digitală, preferată de un număr de jucători aflat în continuă creștere. Din fericire, la fel ca în cazul mai micului PlayStation Vita, noul PS4 oferă ambele metode de a accesa jocurile, fie pe discuri retail, în format fizic, fie digital, prin intermediul PlayStation Store (necesită cont european sau american de PSN).

Astfel, toate lansările importante vor fi disponibile prin ambele metode de distribuție, câteodată prețurile nefiind identice. Atenție, PlayStation Store beneficiază de promoții frecvente, prin intermediul cărora edițiile digitale ale jocurilor pot fi achiziționate cu reduceri semnificative (ofertele devin și mai bune dacă sunteți abonat PlayStation Plus).

Warframe

În schimb, prețurile jocurilor pentru PlayStation 4 din magazinele românești de profil este momentan un pic cam piperat, un titlu depășind în majoritatea cazurilor suma de 250 lei. Dacă doriți să fiți conservatori și să continuați să cumpărați jocurile pe disc, puteți apela la ofertele second hand, pe care le puteți găsi pe felurite site-uri de vânzări. În aceste cazuri, costul unui joc de PS4 poate coborî chiar și cu mai mult de 100 lei față de prețul din magazin.

La fel ca în cazul PC-ului sau a consolelor de generație trecută, și pe PS4 avem parte de titluri lansate exclusiv în format digital, acestea putând fi găsite direct pe PlayStation Store. Mai mult, acest gen de jocuri sunt incluse la momentul actual și în titlurile gratuite oferite către abonații PlayStation Plus. Mai multe despre acestea în segmentul ce urmează.

FREE-TO-PLAY, PLAYSTATION PLUS ȘI CROSS BUY

După cum ziceam, obiceiurile industriei s-au schimbat semnificativ în ultimii ani, una dintre cele mai utilizate metode de distribuție moderne fiind modelul Free-to-play. Cu alte cuvinte, jucătorii au acces gratuit la jocuri, însă anumite opțiuni mai avansate ale acestora trebuie deblocate contracost. Sony nu a stat cu mâinile în sân, deschizându-și larg porțile pentru acest gen de jocuri.

Resogun

Astfel, încă de la prima pornire a consolei PlayStation 4 aveți la dispoziție câteva jocuri gratis de acest tip, toate dedicate multiplayer-ului online: first person shooter-ul Blacklight: Retribution (recomandat fanilor Call of Duty), third person shooter-ul Warframe, MMORPG-ul DC Universe Online (în care fiecare jucător își poate construi propriul super erou) și War Thunder (joc online ce oferă controlul asupra a numeroase mașinării de război – avioane, nave, tancuri – din epoca celui de-al doilea Război Mondial; lansat momentan doar în teritoriilor europene).

Alternativ, cei care sunt abonați PlayStation Plus pentru PS3 și/sau PS Vita se vor bucura să afle că abonamentul este automat extins și pentru PlayStation 4. Astfel, lunar, aveți acces la câte două jocuri gratuite. Oferta a pornit cu jocurile Resogun (un arcade cu năvuțe spațiale extrem de simpatic, cu efecte de voxeli ce scot în evidență puterea hardware a consolei) și Contrast (un puzzle-platformer în care granița dintre apariția fizică și umbră dispare). Între timp, acesta din urmă a făcut loc lui Don’t Starve: Console Edition (un joc survival de nișa lansat de Klei Entertainment) și, în luna februarie, lui Outlast (first person survival horror). În lunile ce urmează lista de jocuri oferite gratuit prin intermediul PlayStation Plus se va îmbogăți cu titluri precum Secret Ponchos, un western online în care jucătorii vor fi nevoiți să se dueleze între ei, sau DriveClub PS Plus Edition, o versiune restrânsă a viitorului joc de curse de la Evolution Studios (autorii seriei Motorstorm pentru PS3).

Outlast

Nu în ultimul rând, încă de la apariția PlayStation Vita, Sony a introdus conceptul de cross buy (cumpără jocul pentru PS3 și automat primești gratuit versiunea pentru PS Vita sau vice-versa). Ei bine, acest concept a fost extins și pentru PlayStation 4, o serie de jocuri digitale lansate pentru PS3 și Vita fiind disponibile și pe PS4, fără niciun cost suplimentar (doar în cazul în care acestea au fost achiziționate pentru una dintre platformele precente). Este vorba despre Flow și Flower de la thatgamecompany, Sound Shapes (un platformer în care acțiunile sunt sincronizate cu note muzicale, fiecare nivel fiind echivalent cu crearea unei melodii) și Escape Plan (un puzzle foarte simpatic, lansat inițial doar pe PlayStation Vita). Fiecare dintre acestea vine cu setul său propriu de trofee, independente de cele pentru PS3 și/sau Vita.

Așadar, dacă în trecut cumpărarea unei console obliga și la achiziția câtorva jocuri (în caz contrar, aveai o cutie cu care nu puteai face mai nimic), situația s-a schimbat semnificativ pentru PS4. Chiar dacă nu dispuneți de fonduri suplimentare, acum vă puteți bucura de câteva jocuri fără niciun fel de cost suplimentar.

TITLURI CU PRETENȚII

Jocurile Free-to-play și ofertele digitale gratuite sunt cât se poate de bine venite, însă nu pot suplini titlurile cu greutate sau exclusivitățile pentru jucarea cărora mai toata lumea ar intenționa să-și achiziționeze o asemenea consolă.

Din fericire, pentru acest articol am beneficiat de ajutorul câtorva parteneri, care ne-au pus la dispoziție o selecție variată de titluri pentru PlayStation 4 pe care să vi le prezentăm. În primul rând, avem titlurile exclusive Killzone: Shadow Fall și Knack de la Sony, acompaniate de întreaga ofertă de jocuri Electronic Arts pentru PS4: FIFA 14 (next gen), Need for Speed Rivals, NBA Live 14 și Battlefield 4 (oferite spre testare prin amabilitatea EA România, cărora le mulțumim pe această cale).

De asemenea, prin intermediul Best Distribution, am primit pentru acest test și jocurile Assassin’s Creed IV: Black Flag și Rayman Legends (ambele de la Ubisoft), Tomb Raider: Definitive Edition (Square Enix) și LEGO Marvel Super Heroes (Warner Bros.). Vom lua toate aceste titluri la rând, oferind motivele pentru care merită (sau nu) să le jucați pe PlayStation 4.

Killzone Shadow Fall

Killzone: Shadow Fall

Noul joc al celor de la Guerilla Games este fără îndoială purtătorul de drapel în ceea ce privește oferta de jocuri first party pentru PlayStation 4. Chiar dacă nu poartă cifra 4 în titlu, Shadow Fall continuă povestea din Killzone 3, de această dată acțiunea mutându-se pe planeta Vekta, acum pe jumătate ocupată de helgani.

Din postura unui Shadow Marshall, jucătorul va fi nevoit să dezlege o conspirație care riscă să ducă la dispariția ambelor rase de locuitori ai planetei Vekta. Spre deosebire de vechile titluri ale seriei, Shadow Fall experimentează cu mai multe mecanici de joc, existând niveluri deschise, secțiuni de stealth și chiar porțiuni cu gravitație zero, în stilul seriei Dead Space. Din păcate, nu toate acestea au fost testate așa cum ar fi trebuit, unele secvențe ale jocului fiind deosebit de frustrante (în special sfârșitul capitolului 7).

Pe de altă parte, Killzone: Shadow Fall a fost creat pentru a demonstra încă din start puterea hardware de care este capabil PlayStation 4. Iar rezultatele sunt pe măsură, având în vedere că avem de-a face cu un titlu de lansare. În ceea ce privește nivelul de detalii, Shadow Fall se bate de la egal la egal cu Crysis 3, jocul rulând la rezoluția nativă 1080p și atingând 60fps în meciurile multiplayer.

Merită? Fără îndoială, în ciuda unor probleme din campania single player, Killzone Shadow Fall este primul joc pe care un proaspăt utilizator de PS4 ar trebui să și-l achiziționeze.

Knack

Knack

Knack este mai degrabă o alegere nefericită din partea celor de la Sony în ceea ce privește jocurile oferite la momentul lansării consolei PlayStation 4. Probabil că de vină este atât genul jocului, un action/adventure/platformer, cât și stilul artistic al acestuia, care-l recomandă mai degrabă pentru utilizatorii de vârste fragede.

Knack nu este deloc un joc rău, însă ni s-a părut mult prea scump pentru ceea ce are de oferit. Mai mult, deși estetica și subiectul îl recomandă drept joc pentru copii, nivelul de dificultate nu este tocmai accesibil. Pe dificultatea normal se moare destul de des, gameplay-ul putând fi caracterizat ca un God of War copilăresc. În ciuda abilității personajului principal de a crește în dimensiuni prin acumularea de particule în propriul corp, nici grafica lui Knack nu rupe gura târgului.

Merită? Dacă aveți un puști interesat de jocurile pentru PlayStation 4 și dacă îl găsiți la un preț mai accesibil, poate. În rest, există titluri de PS4 mai potrivite pentru toate categoriile de vârstă.

FIFA 14

FIFA 14

Am ajuns și la unul dintre cele mai controversate titluri pentru PlayStation 4. Este vorba despre ediția next gen a jocului FIFA 14, care vine cu serie de îmbunătățiri față de variantele pentru PC, Xbox 360 și PlayStation 3. Sunt însă acestea suficiente pentru a motiva un jucător de FIFA să facă tranziția la noua generație de console?

Îndrăznim să spunem că da. Îmbunătățirile grafice sunt evidente: publicul este reprodus tridimensional acum, stadioanele au exterioare modelate și motorul fizic Player Impact Engine pare mult mai realist. Din păcate, există și puncte negative: unele animații au rămas la fel de stângace precum în edițiile precedente de FIFA, iar modul de joc Tournaments lipsește din această versiune next gen.

Merită? Da, mai ales dacă ați devenit deja dependenți de modurile Online Seasons sau FIFA Ultimate Team din titlurile precedente ale seriei.

NFS Rivals

NFS Rivals

Știm cu toții că ediția pentru PC a celui mai recent joc Need for Speed nu a fost tocmai bine portată, fiind limitată la un framerate de doar 30fps. Din păcate, aceeași limitare este valabilă și în cazul variantei de PS4, situația fiind salvată însă de consistența framerate-ului și redarea acestuia la un nivel de detalii încântător, la o rezoluție FullHD. Excepția a făcut prima parte a tutorialului (perioada în care jocul încă se instala de pe disc pe unitatea de stocare din consolă), unde au intervenit câteva sacadări vizibile.

Credem că sistemul AllDrive (care unifică modurile de joc single player și multiplayer) funcționează mult mai bine pe console, unde integrarea cu un serviciu consacrat precum PlayStation Network este vizibil mai bună decât Origin-ul de pe PC și unde chiar găsești jucători cu care să te întreci, spre deosebire de pustietatea care caracterizează versiunea de PC. Totuși, parcă nu e suficient pentru a convinge pe cineva să-și cumpere noua consolă.

Merită? Da, prin prisma faptului că este singurul joc cu mașini disponibil în momentul de față pentru PlayStation 4. Totuși, dacă deja dețineți jocul pe PC sau pe o consolă mai veche, nu are rost să-l mai achiziționați încă o dată doar pentru îmbunătățirile aduse componentei grafice.

NBA Live 14

NBA Live 14

NBA Live 14 este răspunsul EA Sports în fața amenințării venite din partea NBA 2K14 al celor de la 2K Sports. Din păcate, chiar dacă este un titlu lansat în exclusivitate pentru consolele de nouă generație, noul joc de baschet de la EA dezamăgește la mai toate capitolele: grafica nu se ridică nici pe departe la nivelul concurentului direct, iar controlul… cu cât ne referim mai puțin la controlul din acest joc, cu atât mai bine.

Merită? Sub nicio formă, dacă vreți un simulator sportiv decent evitați cu orice preț NBA Live 14.

Battlefield 4

Battlefield 4

Având în vedere starea dezamăgitoare în care se află Battlefield 4 pe PC, nu mă așteptam ca versiunea de PlayStation 4 să facă o figură mai bună. Din fericire, pot spune că m-am înșelat: după instalarea câtorva update-uri (din ce în ce mai mari), BF4 a rulat surprinzător de bine pe noua consolă.

În primul rând îți sare în ochi framerate-ul de 60fps, destul de greu de obținut pe un PC cu un preț accesibil, dar și numărul maxim de 64 de jucători din multiplayer. Ce-i drept însă, Batllefield 4 rulează pe PS4 în rezolutia 900p (1600×900), fiind singurul joc de pe consolă care nu folosește rezoluția nativă 1080p (la care se ajunge prin intermediul un procedeu de upscaling). Acest neajuns este vizibil mai ales în scenele în care există multă mișcare, în care iese în evidență un aliasing mai pronunțat. În schimb, în situațiile lente, unde nu apar mișcări bruște, antialiasing-ul jocului reușește să „mascheze” destul de bine aceste probleme.

Merită? Da, în cazul în care nu dețineti deja jocul pe PC.

Assassin's Creed 4

Assassin’s Creed IV: Black Flag

Aventurile piraterești ale capitanului Edward Kenway au migrat către noua generație de console, aducând o serie semnificativă de îmbunătățiri grafice: rezoluția texturilor e vizibil crescută, apar o serie de detalii și efecte care lipseau în trecut (ploaie, apă care se prelinge pe pământ sau lemnul corăbiilor, vegetație în mișcare, grupuri suplimentare de animale, geometrie cu număr crescut de poligoane etc.). Touch pad-ul controller-ului este folosit pentru a accesa harta jocului, fiind posibile operațiuni de genul pinch to zoom.

În plus, după aplicarea unui update, versiunea de PS4 rulează nativ în 1080p, fără scăderi de framerate. Argumentele sunt în general suficiente pentru a prioritiza versiunea pentru PlayStation 4 a jocului în fața celorlalte ediții, mai ales că puteți recurge la un upgrade ieftin (10 dolari sau lire sterline via PlayStation Store) pentru upgrade-ul variantei de PS3 la cea pentru PS4.

Merită? Da, dacă nu ați finalizat deja jocul pe PS3, PC sau Xbox 360.

Rayman Legends

Rayman Legends

Simpaticul platformer se întoarce într-o nouă ediție pentru PlayStation 4, după numeroase versiuni lansate anul trecut pentru mai toate consolele existente și PC. La prima vedere, nu există nicio diferență între variantele pentru PS3 și PS4 ale acestui joc, singura deosebire evidentă fiind în cazul biletelor de loto câștigate, care trebuie răzuite cu touch pad-ul pe PS4.

Rayman Legends pentru PS4 dezamăgește și din cauza implementării clasice a controlului lui Murfy, care răspunde în continuare la comenzile limitate realizate prin intermediul butonului cerc. Credem că metoda directă de control, prezentă în versiunile de Wii U și PlayStation Vita, ar fi funcționat în tandem cu touch pad-ul de pe PS4.

Merită? Nu, îl puteți juca lejer pe orice altă consola (sau PC) fără niciun rabat calitativ.

Tomb Raider Definitive Edition

Tomb Raider: Definitive Edition

Și aici avem de-a face cu o nouă portare pentru PS4 a unui joc lansat în cursul anului trecut. Spre deosebire însă de Rayman Legends, Tomb Raider: Definitive Edition include toate DLC-urile apărute pentru jocul original, precum și îmbunătățiri grafice care ridică noua aventură a Larei la nivelul grafic din versiunea de PC (chiar și peste, în numeroase instanțe).

În primul rând este vorba de rezoluție și framerate, Definitive Edition rulând pe PS4 la 1080p și țintind către 60fps, obiectiv de care se achită cu succes în marea majoritate a timpului. Performanța este și mai impresionantă atunci când realizăm că ediția pentru PS4 are implementat și sistemul de reproducere a podoabei capilare a Larei, botezat TressFX.

Cireșele de pe tort sunt aspectul refăcut al Larei Croft (eroina beneficiază de un look mai natural față de vechile versiuni ale jocului), precum și modificările subtile, însă de efect (cum ar fi vegetația în mișcare).

Merită? Da, dacă nu ați apucat să terminați deja jocul pe PC sau consolele vechi.

LEGO Marvel Super Heroes

LEGO Marvel Super Heroes

Ca și în cazul lui Knack, LEGO Marvel Super Heroes este un joc pe care-l recomandăm în special jucătorilor de vârste fragede. Îmbunătățirile grafice aduse față de versiunea pentru PS3 sunt legate în principal de rezoluția crescută la 1080p și apariția câtorva efecte noi (depth of field), însă nimic care sa diferențieze cu adevărat cele două ediții în ochii unui copil.

Merită? Da, la preț redus și doar dacă nu aveți deja jocul pe un sistem mai vechi.

PLAYSTATION VITA ȘI REMOTE PLAY

Una dintre cele mai interesante facilități oferite de PlayStation 4 este intercomunicarea cu frațiorul mai mic PlayStation Vita, consola portabilă a celor de la Sony putând fi folosită fie ca dispozitiv Second Screen pentru PS4, fie pentru Remote Play. Funcționalitatea Second Screen este similară cu cea a tabletelor, anumite jocuri oferind suport pentru afișarea hărții, a obiectivelor sau a unor elemente ajutătoare pe display-ul PS Vita.

Remote Play

Însă, de departe cel mai impresionant feature este Remote Play. Prin intermediul acestuia, atât timp cât vă logați cu același cont de PSN pe ambele console, PlayStation Vita poate „lua controlul” asupra consolei PS4, micuțul ecran devenind astfel o oglindă a televizorului la care este conectată consola mare (care nici măcar nu mai trebuie ținut în funcțiune sau care poate fi comutat pe un meci/telenovelă/program de știri etc.).

Sigur, această facilitate exista și pentru PS3, însă acolo suportul era limitat la OS și câteva jocuri, pe care le numărai pe degetele de o singură mână. În cazul PS4, Remote Play este implementat la nivel de sistem de operare și hardware, toate jocurile ce nu necesită un accesoriu suplimentar (cum ar fi PlayStation Camera) funcționând prin intermediul acestui feature și pe PlayStation Vita. Unele dintre ele au și scheme de control personalizate, care mută unele acțiuni pe ecranul tactil sau pe touch pad-ul consolei.

Am testat cu succes acastă metodă de a juca cu ajutorul unor titluri precum Resogun, FIFA 14 (ambele au funcționat impecabil și pe PS Vita), Assassin’s Creed IV: Black Flag (unde a apărut o fină urmă de lag, însă experiența a rămas perfect jucabilă) sau Killzone: Shadow Fall (decent, însă afectat de momente de frame skipping).

Remote Play

Așadar, putem spune că am foarte plăcut impresionați de Remote Play și streaming-ul video al jocurilor de pe PS4 pe PS Vita, funcția fiind perfectă pentru atunci când vrei neapărat să continui jocul însă nu mai poți sta în fața televizorului. Menționăm ca am testat Remote Play cu ambele console în aceeași rețea wireless. Suntem foarte curioși dacă Remote Play funcționează la fel de bine și prin intermediul internetului.

PLAYSTATION 4 – O PRIMĂ‚ CONCLUZIE

PlayStation 4 se află abia la începutul ciclului său de viață, această situație fiind reflectată și de oferta de jocuri disponibile la momentul de față (exclusivități puține și multe portări), precum și de stadiul nedezvoltat în care se află funcțiile sale multimedia.

Orice gamer interesat trebuie să fie însă conștient de faptul că o consolă reprezintă o investiție pe termen lung, un exemplu perfect în acest sens fiind PlayStation 3. Lansat cu o selecție sărăcăcioasă de jocuri, PS3 a ajuns un standard în ziua de azi, bucurându-se de toate titlurile importante third party (precum FIFA, Assassin’s Creed sau Grand Theft Auto V), dar și de jocuri exclusive (seriile God of War, Uncharted, Gran Turismo), pe care nu le puteți găsi în altă parte.

Infamous Second Son

Și, din acest punct de vedere, PlayStation 4 are potențialul să se descurce chiar mai bine decât predecesorul său. Consola s-a vândut foarte bine în perioada sărbătorilor de iarnă, iar aceste performanțe puteți fi siguri că nu au fost trecute cu vederea de publisheri. Pentru restul anului 2014, deja au fost confirmate pentru PS4 jocuri precum Thief, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, The Witcher 3: Wild Hunt, Watch Dogs sau Destiny. Iar în privința exclusivităților, în cursul anului PS4 va primi inFamous: Second Son, DriveClub, The Order: 1886 sau Deep Down. În plus, asteptați-vă la un E3 foarte aglomerat anul acesta, cu ocazia căruia mai mult ca sigur că vor fi anunțate o sumedenie de titluri noi.

Până la urmă, cumpărarea unei console PlayStation 4 ține de prioritățile fiecărui utilizator, precum și de interesul acestuia față de titlurile pe care le va putea juca pe această nouă consolă. În anumite circumstanțe, o investiție într-un astfel de gadget se poate dovedi mai inspirată decât cea într-un PC similar, iar, în altele, versatilitatea acestuia din urmă ar putea inclina balanța în favoarea sa. Totuși, dacă va place să vă numiți „gamer adevărat” și vreți să fiți la curent cu tot ce va apărea în acest domeniu, achiziția unui PlayStation 4 este mai mult decât recomandată.

CITEȘTE PRIMA PARTE A REVIEW-ULUI CONSOLEI PLAYSTATION 4

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
Istvan Kovacs, răplata unei prestații stelare: poate bifa o premieră fabuloasă pentru România
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
De Rossi va continua ca antrenor al Romei
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…