(P) SuperŞansa i-a băgat unui parior în buzunar 990 de lei

15 mar 2019 5086 afişări Highlight
(P) SuperŞansa i-a băgat unui parior în buzunar 990 de lei

Un bucureştean a ratat un meci din cinci, dar a câştigat de cinci ori miza

În Drumul Taberei, din sectorul 6 al Capitalei, s-a jucat de Ziua Femeii un bilet extraordinar. Pe 8 martie, un parior a forţat cât a putut puţinele meciuri care s-au jucat în uverturile din Polonia, Italia, Scoţia şi Spania şi cu 210 lei pariaţi a fost aproape să înceapă weekendul cu un buget imens: 63.532 de lei.

Din păcate pentru jucătorul nostru, a realizat asta abia la finalul celor cinci partide alese, pentru că de pierdut a pierdut de la primul joc. Jagiellonia nu a marcat la Slask niciun gol din cele două pronosticate şi speranţele bucureşteanului s-au stins repede. Soarta a fost însă pe cât de cinică, pe atât de generoasă cu el şi lucrurile au mers apoi unse.

Pe Juventus Stadium au marcat ambele şi în total s-au înscris minimum trei goluri, iar Hibernian, Espanyol şi Verona nu au pierdut, iar în meci au înscris ambele echipe. Probabil frustrare şi multe gânduri negre trimise de jucătorul nostru către Wroclaw, unde Jagiellonia nu şi-a făcut treaba, dar SuperŞansa a mai îndulcit amarul.

După ce a împărţit cota totală, 317.66, la 2.84, cota pierdută, i-a rămas un câştig de 990 de lei, adică de cinci ori miza pariată. Asta nu ar fi fost posibil cu niciun alt pariu în afară de SuperŞansa de la Superbet.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.