(P) De ce jucătorii au încredere în Betano

3 apr 2019 228 afişări Highlight
(P) De ce jucătorii au încredere în Betano

Creşterea tranzacţiilor digitale este uriaşă. În cele mai aglomerate momente, avem responsabilitatea să efectuăm în siguranţă 80.000 tranzacţii ale clienţilor pe secundă. În acelaşi timp, preocuparea clienţilor pentru efectuarea sigură a tranzacţiilor în lumea digitală devine din ce în ce mai puternică. Există un procentaj mare al clienţilor care nu au încredere în companii când vine vorba de datele lor personale, temându-se că acestea vor fi vândute companiilor de publicitate pentru campanii de marketing.

Cu toate acestea, lipsa de încredere a clienţilor este justificată până la un punct din cauza „cazierului” recent de date furate şi de atacuri digitale. Marile companii care nu au un control puternic asupra datelor şi serviciilor pierd clienţi pentru că nu pot câştiga încrederea lor privind securitatea, confidenţialitatea şi integritatea datelor personale.

Noi, Betano, am fixat Jocul Responsabil ca una dintre strategiile esenţiale în 2019 şi am pus siguranţa datelor clienţilor şi integritatea serviciilor pe primul plan.

Clienţii noştri efectuează toate tranzacţiile printr-un click fie în aplicaţie, fie în browser-ul web. Noi am proiectat toată infrastructura pentru a atinge standarde riguroase de securitate şi confidenţialitate, bazându-ne pe cele mai bune soluţii disponibile. Astfel, creşterea bazei noastre de clienţi, una dintre cele mai mari în pariurilor online în ţările în care suntem prezenţi, nu este o întâmplare.

Clienţii noştri au încredere în noi deoarece ştiu că tratăm cu maximă seriozitate proprietatea datelor şi utilizarea acestora. Rămân cu noi pentru că oferim condiţii de utilizare transparente şi o politică de confidenţialitate care respectă cele mai noi norme. Clienţii vor să fie siguri că informaţiile lor personale şi activitatea de gambling nu va fi divulgată unor terţi neautorizaţi. Doar în 2018 am răspuns la peste 12.600 de cereri ale clienţilor care doreau mai multe informaţii în legătură cu tipurile de date prelucrate pentru oferirea serviciilor de pariuri sportive şi cazinou. Clienţii ne dau aceste informaţii având încredere în serviciile noastre şi ştiind că am luat cele mai bune măsuri tehnice şi procedurale pentru a proteja datele de la folosirea greşită a lor, accesul unor persoane neautorizate, dezvăluirea lor către persoane neautorizate, pierderea, schimbarea sau distrugerea lor. Doar angajaţi privilegiaţi pot modifica date, într-o manieră total controlată şi doar pentru îmbunătăţirea serviciilor. Toţi clienţii noştri au dreptul să afle ce fel de date păstrăm în baza noastră de date într-un mod rapid şi uşor, cu un singur click. Căutăm cele mai potrivite mijloace şi desfăşurăm activitatea noastră după o perioadă de training, în care combinăm bucuria cu securitatea şi protecţia datelor personale ale clienţilor noştri.

Serviciile online securizate sunt fundamentale pentru noi şi una dintre cheile către succes în această industrie competitivă. Compania noastră se asigură în mod regulat că mecanismele noastre de securitate funcţionează adecvat şi foloseşte ISO/IEC 27001:2013 şi PCI DSS, cele mai ridicate standarde de securitate internaţionale care validează practicile adoptate de noi pentru a asigura confidenţialitatea, integritatea şi disponibilitatea datelor clienţilor noştri. Ca furnizor de servicii comerciale, suntem auditaţi annual de Lloyd's pentru implementarea ISO 27001:2013, efectuăm scanări de vulnerabilitate la cel mult 3 luni, avem sistemul nostru tehnic de pariuri sportive şi cazinou auditat de cel puţin două ori pe an de companii externe şi avem evaluatori externi specializaţi în verificarea codului nostru pentru a ne confirma securitatea. Toate aceste audituri (interne şi externe) sunt plănuite la început de an iar noi urmăm întocmai programul anual.

Prin serviciile noastre digitale de pariuri sportive şi cazinou, efectuăm zilnic un număr uriaş de tranzacţii. De fiecare dată când un utilizator introduce date, efectuează plăţi sau ne trimite informaţii sensibile, noi criptăm aceste date înainte ca ele să fie trimise de pe computerul sau aplicaţia clientului. În acest mod, datele pot fi decriptate doar în serverele companiei noastre. Similar, paginile noastre web care pot fi accesate de clienţii noştri sunt criptate în serverele companiei şi pot fi decriptate doar de computerul utilizatorilor. Orientativ, browsere web precum Chrome, Firefox şi Opera folosesc criptări AES-256 bits, iar serverele noastre nu pot fi accesate cu browsere ce nu îndeplinesc cerinţa minimă de securitate de 128 bits.

Bineînţeles, ştim cât de important este ca infrastructura potrivită să fie susţinută de angajaţi pregătiţi corespunzător. Programele noastre anulate de instruire profesională în securitate conţin cursuri specializate pentru toate departamentele şi acoperă atât teme generale cât şi specializate în securitate, consimţământ şi joc responsabil. Pe lângă toate măsurile luate de noi, sugerăm şi alte măsuri de securitate pe care clienţii le pot lua pe site-ul nostru pentru a face activitatea de pariuri şi mai sigură, cum ar fi setarea limitelor maxime de pariere şi notificările speciale către utilizatori.

Ţintim în continuare către un joc responsabil în urma unei campanii către publicul nostru ţintă. Am desfăşurat tehnici şi algoritmi care pot semnala utilizatori care nu au împlinit 18 ani, care ar putea avea o dependeţă de jocuri de noroc sau conturi care au fost furate, şi, ca urmare, luăm toate măsurile să blocăm aceste conturi.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.