(P) Câştigă la pariuri ajutat de inteligenţa artificială cu BetMentor, opţiunea revoluţionară lansată de Betano

22 mar 2019 1268 afişări Highlight
(P) Câştigă la pariuri ajutat de inteligenţa artificială cu BetMentor, opţiunea revoluţionară lansată de Betano

BetMentor este cea mai nouă opţiune de pe site-ul Betano! Clienţii casei de pariuri pot pune acum doar suma pe care vor să o parieze şi cea pe care vor să o câştige, iar BetMentor vine cu sugestii de bilete!

Betano a ascultat cererea clienţilor şi a adăugat în platforma de pariuri opţiunea BetMentor! Din partea utilizatorilor, mentorul nu are nevoie decât de suma pe care aceştia doresc să o parieze şi de cea pe care vor să o câştige. Folosindu-se de statistici, BetMentor găseşte cele mai probabile rezultate şi le combină într-un bilet multiplu, a cărui cotă este suficientă pentru a atinge câştigul dorit de utilizator.

Practic, BetMentor face treaba pariorilor folosindu-se de inteligenţa artificială. Nu mai e nevoie ca pariorii să caute arhiva meciurilor pentru a vedea media cornerelor sau a cartonaşelor. Acum, BetMentor analizează aceste informaţii din toate meciurile de fotbal disponibile şi le adaugă pe bilet! Crearea unor bilete multiple nu a fost vreodată mai simplă.

Iată paşii pe care trebuie să îi urmezi:

  • Intră în contul tău Betano
  • Vei găsi BetMentor în meniul din dreapta ecranului
  • Alege suma pe care vrei să o pariezi
  • Alege suma pe care vrei să o câştigi
  • Vezi sugestiile arătate
  • Adaugă selecţiile la biletul de pariere

Dacă eşti de acord cu toate selecţiile propuse de BetMentor, ai nevoie de un singur click pentru a le adăuga pe bilet! Iar dacă nu eşti de acord cu un meci, e la fel de simplu. Tot cu un click, elimini meciul din listade sugestii, iar mentorul îţi va propune altul cu o cotă apropiată, ales tot pe baza statisticilor.

În doar câteva secunde găseşti orice cotă! Biletele multiple cu cote mari sunt mai simple ca oricând, cu opţiunea revoluţionară lansată de Betano. Jocul începe acum!

 

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.