Optime-șoc la EURO! Finala din 2012, Spania – Italia, se joacă încă prima fază eliminatorie. Jumătatea inferioară a tabloului e de povestit nepoților!

Optime-șoc la EURO! Finala din 2012, Spania - Italia, se joacă încă prima fază eliminatorie. Jumătatea inferioară a tabloului e de povestit nepoților!
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Germania a câștigat Grupa C de la EURO 2016, Polonia a terminat pe locul al doilea și va juca în optimi contra Elveției, iar Irlanda de Nord a terminat pe locul al treilea și așteaptă jocul rezultatelor. Ucraina părăsește turneul fără niciun punct și fără să marcheze vreun gol
  • Grupa D s-a terminat dramatic. Ramos a ratat un penalty, Spania a pierdut cu Croația și a terminat pe locul al doilea, urmând să joace în optimi contra Italiei. Turcia păstrează șanse la calificare după 2-0 cu Cehia
  • Franța, Elveția, Țara Galilor, Anglia, Slovacia, Germania, Polonia, Croația, Spania, Irlanda de Nord, Italia și Ungaria sunt cele 12 echipe deja calificate în optimi

Franța, Elveția, Țara Galilor, Anglia, Slovacia, Germania, Polonia, Croația, Spania, Irlanda de Nord, Italia și Ungaria sunt cele 12 echipe deja calificate în optimi, iar tabloul arată incredibil în partea de jos. Germania, Spania, Italia, Anglia și Franța se află acolo, iar Portugalia are și ea șanse să ajungă în acea zonă a tabloului!


Grupa C:

  • Ucraina – Polonia 0-1 (Blaszczykowski 54)
  • Irlanda de Nord – Germania 0-1 (M. Gomez 29)

Grupa D:

  • Cehia – Turcia 0-2 (B. Yilmaz 10, Tufan 65))
  • Croația – Spania 2-1 (Kalinic 45, Perisic 87 / Morata 7)

23:52 S-au terminat meciurile, nu înainte ca David Silva să rateze o ocazie monumentală! Spania termină Grupa D pe locul al doilea și va juca cu Italia în optimi, Turcia speră la calificarea de pe locul al treilea, Cehia merge acasă.


23:45 GOOOOL CROAȚIA! Kalinic scapă pe contraatac, pasează la Perisic, mijlocașul șutează la colțul scurt, De Gea adoarme și scorul devine 2-1! La acest scor, avem Spania – Italia în optimi!


23:39 Turcii știu că un gol primit ar face ca Albania să-i depășească în clasamentul locurilor trei, profită de apatia adversarilor și forțează pe final, dar Ozan ratează șansa de a face 2-0. E minutul 84 și Fatih Terim nu refuză jocul. La acest scor, Irlanda de Nord e calificată în optimi!


23:28 PENALTY RATAT DE SPANIA! Iniesta înalță mingea în careu, Srna cade în duel cu Vrsaljko și Bjorn Kuypers arată penalty și cartonaș galben, complet eraonat. Ciudat, dar Ramos e jucătorul care ia mingea și execută. O face slab, pe centru, și Subasic parează! În altă ordine de idei, Turcia a trecut peste Albania în clasamentul locurilor trei.


23:23 GOOOOL TURCIA! Avem parte de câteva momente ciudate. Arbitrul semnalizează un fault în momentul în care Arda Turan scapă singur spre poartă și Fatih Terim ia foc pe margine. Din lovitura liberă rezultată mingea ajunge la Topal, aflat în poziție de ofsaid, care o întoarce la Tufan. Șutul mijlocașului e imparabil și turcii fac 2-0! Dincolo, Del Bosque îl schimbă pe Morata cu Aduriz. 


23:18 Del Bosque e un strateg prin definiție, iar antrenorul Spaniei mută exact în momentul în care presiunea Croației crește. Renunță la Nolito și mizează pe Bruno Soriano în încercarea de a aduce un om în plus la mijlocul terenului și a-l bloca pe Rakitic. Campioana europeană en-titre are nevoie de un egal pentru a câștiga grupa, iar mutarea lui Del Bosque e perfect logică. Logic nu e gestul lui Pique din timpul intonării imnului.


23:12 Spania iese și ea la atac, Alba centrează din flancul stâng, dar Morata reia peste. Volkan Babacan e aproape să-și îngroape echipa când iese greșit pe o centrare, dar are noroc că arbitrul fluieră fault în atac la o intervenție a lui Necid. De Gea face și el o gafă imensă, iar Perisic și Pjaca ratează șansa de a aduce Croația în avantaj. S-au încins ambele meciuri!


23:08 Cehia nu mai are absolut nimic de pierdut și se aruncă în atac. Cehii cer penalty la un corner, după un duel între Mehmet Topal și Necid, dar arbitrul lasă jocul să continue. Turcii s-au retras în apărare, cu toate că ar mai avea nevoie de un gol pentru a depăși Albania la golaveraj în lupta pentru obținerea unui loc în optimile de finală de pe poziția a treia în grupă.


23:02 S-au reluat cele două meciuri, fără schimbări în echipele de start.


22:46 GOOOOL CROAȚIA! Perisic face o față superbă în flancul stâng, îl ridiculizează pe Juanfran și centrează excelent în careul mic. Kalinic scapă de marcajul lui Ramos, reia superb cu călcâiul și restabilește egalitatea cu un minut înaintea pauzei. Se termină prima repriză și intrăm la pauză cu 1-1 la Croația – Spania și Cehia – Turcia. Golul lui Kalinic e primul pe care ibericii îl încasează la EURO în ultimele opt meciuri.


22:42 Spania continuă să arate ca o echipă foarte mare. Ține de minge, păstrează avantajul, dar în același timp pune și presiune la poarta lui Subasic. Linia de mijloc a croaților e depășită ușor, iar cea a turcilor începe să dea rateuri și Cehia pune presiune.


22:36 Emre Mor e argintul viu din echipa Turciei. Puștiul de 18 ani a schimbat în mare măsură evoluția echipei, iar acum tocmai a scos un cartonaș galben pentru Plasil, după o serie superbă de driblinguri. Același Plasil semnează cea mai mare ocazie a Cehiei în momentul în care șutează superb de la distanță, dar Volkan Babacan are un reflex foarte bun și respinge în corner.


22:31 Alvaro Morata a reușit să înscrie exxact în ziua în care Real Madrid a anunțat că l-a luat înapoi de la Juventus și mingile continuă să-l caute pe atacantul Furiei Roja. Se pare că vom avea probleme și de această dată, iar forțele de ordine s-au aliniat deja în fața fanilor croați.


22:22 Croația – Spania e un meci cu un ritm foarte bun și ar fi fost și mai spectaculos dacă Ante Cacic ar fi avut pe teren vedete precum Modric sau Mandzukic. David Silva luminează jocul cu pase superbe, Nolito încearcă să-l lanseze pe Morata, dar Subasic e salvat de intervenția lui Corluka. Surprinzător pe undeva, dar Turcia domină meciul cu Cehia.

22:12 GOOOOL TURCIA! Emre Mor are nevoie de doar 10 minute pentru a-și pune amprenta pe jocul naționalei sale. Centrează perfect din banda dreaptă, Burak Yilmaz apare la colțul scurt și reia imparabil pentru Cech. La aceste scoruri, Spania are nouă puncte, Croația rămâne cu patru, iar Turcia face trei și depășește Turcia. Croații dau și ei replica, prin Rakitic, dar lobul mijlocașului lovește bara transversală a lui De Gea. Avem parte de două meciuri foarte bune.


22:08 GOOOOL SPANIA! Furia Roja începe perfect meciul. Silva dă o pasă sclipitoare pentru Fabregas, Cesc trimite în fața porții, iar Morata împinge balonul în poartă și îl egalează pe Gareth Bale în fruntea golgheterilor EURO 2016, cu trei goluri înscrise în două meciuri și șapte minute. Iar el este Vedran Corluka, obligat să poarte o cască după ce a fost umplut de sânge în meciul cu Turcia.


22:00 Au început cele două meciuri. Trebuie să spunem că pierzătoarea meciului Croația – Spania va da peste Italia în optimi.


21:41 Rakitic va juca astăzi împotriva câtorva dintre coechipierii de la Barcelona, printre care Iniesta. Înaintea partidei, mijlocașul croat a avut timp de glume la conferința de presă și a declarat că nu s-ar supăra dacă Iniesta îi va oferi o pasă decisivă 🙂


21:30 Unul dintre punctele de atracție de la Cehia – Turcia va fi evoluția lui Emre Mor, puștiul transferat de Borussia Dortmund în această vară titularizat de Fatih Terim. Mai jos lista echipelor calificate în acest moment în optimi. Se mai pot schimba, însă, destule lucruri până la finalul fazei grupelor.


21:10 Facem trecerea spre Cehia – Turcia și Croația – Spania, meciurile din Grupa D. Del Bosque mizează pe echipa de bază, Ante Cacic trimite în teren multe dintre rezerve.


20:47 S-au terminat cele două meciuri, după câte trei mintue de prelungire. Germania a câștigat grupa, Polonia a terminat pe doi și va întâlni Elveția în optimile de finală, iar Irlanda de Nord va sta cu emoții pentru calificarea în optimi.


20:40 Din păcate, o veste tristă. Irlanda de Nord face și a treia schimbare, cu McGinn în locul lui Evans, ceea ce înseamnă că Will Grigg nu va intra pe teren. Tragem speranța că nord-irlandezii se vor califica în optimi și-l vom vedea atunci.


20:36 Zozulya ratează o mare ocazie pentru Ucraina și, implicit, șansa ca echipa sa să nu plece fără gol marcat de la EURO. Kimmich centrează din dreapta, Gomez reia cu capul, dar McGovern respinge în corner.


20:30 Milik ratează și el o mare ocazie, reia cu capul, dar trimite pe lângă poartă. Încă 15 minute și Germania a mai redus ritmul, dar tot domină clar.


20:22 Irlanda de Nord nu e o echipă chiar înzestrată, apare rar în fața porții și e dominată clar de Germania. Fanii ei sunt, însă, veniți din altă lume. Din păcate, Will Grigg nu a fost introdus pe teren 🙁


20:15 Germania reacționează după golul Poloniei, echipa care a egalat-o la numărul de puncte, și McGovern e pus în dificultate de șutul lui Khedira. Mingea respinsă de portarul nord-irlandezilor ajunge la Gomez, dar atacantul trimite pe lângă poartă.


20:12 GOOOL POLONIA! Se sparge monotonia de la Lille. Introdus pe teren în minutul 46 în locul lui Zielinski, Kuba a primit o minge bună de la Milik, a șutat la colțul lung și l-a învins pe Pyatov. Imediat, a venit și ocazia lui Kaputska, dar șutul tânărului mijlocaș s-a oprit în plasa laterală.


20:08 Germania nu slăbește ritmul și Gotze ratează două ocazii mari. Mai întâi primește o pasă genială de la Ozil dar trage în McGovern, apoi reia pe lângă poartă din centrarea lui Hummels. Liniște în continuare în Ucraina – Polonia.


20:01 S-au reluat meciurile. Cam așa a arătat prima repriză din Irlanda de Nord – Germania.


19:46 Pauză pe cele două stadioane, nu înainte ca arbitrul asistent de la Ucraina – Polonia să fie izbit în plin de o minge degajată de Hector și blocată de un adversar.


19:41 Polonia se comportă oarecum ciudat și cam joacă la așteptare, motiv pentru care Ucraina începe să domine meciul. Pe Parc des Princes Gomez ratează și el o mare ocazie, iar Irlanda de Nord are ce să sărbătorească: a obținut primul corner!


19:35 Continuă seara neagră a lui Muller. De data aceasta primește o pasă de la Gotze, șutează din centrul careului, cu latul, dar nimerește bara pentru a doua oară în acest meci. E asediu la poarta lui McGovern. Ritmul din Ucraina – Polonia a mai scăzut.


19:32 GOOOL GERMANIA! Cedează defensiva nord-irlandezilor, după încă o fază rapidă a nemților. Muller are inspirația de a întoarce mingea la Gomez, atacantul șutează, balonul e deviat, dar îl depășește pe McGovern. 1-0, Germania e lider solitar în grupă.


19:27 Thomas Muller are și ghinion. Au trecut doar 28 de minute și se află deja la a patra mare ocazie ratată. Kimmich centrează, vârful lui Bayern reia cu capul, dar țintește bara. Mare minune dacă nord-irlandezii scapă fără gol primit până la pauză.


19:23 Germania domină clar meciul cu Irlanda de Nord, iar golul este, ca să folosim o expresie veche, o chestiune de timp. Muller ratează din nou, din careul de 16 metri, de unde șutează pe lângă poartă.


19:17 Meciul dintre Ucraina și Polonia e plin de evenimente. Ucrainenii cer penalty, dar UEFA consideră că nu trebuie să vedem nicio reluare la faza cu pricina, așa că nu putem trage o concluzie. Apoi, Yarmolenko scapă singur cu Fabianski, încearcă să prindă colțul lung, dar sfârșește prin a trimite mult pe lângă poartă.


19:08 Thomas Muller îl copiază pe Lewandowski și ratează și el incredibil, din 11 metri, după o pasă foarte bună venită de la Mesut Ozil. Favoritele încep foarte bine meciurile, să vedem replica outsider-elor. Ucraina e prima care ripostează, dar Zozulya și Yarmolenko sunt blocați.


19:00 Au început cele două meciul și Lewandowski a ratat deja o ocazie imensă. A trimis din trei metri peste poartă, din centrarea lui Milik. 40.000 de polonezi sunt pe Velodrome din Marseille.


18:40 Cel mai intens moment al meciului s-a pregătit înainte de primul fluier al arbitrului. Will Grigg a ieșit la încălzire, moment în care tot stadionul a luat-o razna. Dacă nu știați, Will Grigg e atacantul Irlandei de Nord care i-a impresionat atât de tare pe fanii lui Wigan încât unul dintre ei a compus melodia de mai jos, devenită virală în timpul EURO.


18:05 Avem echipele de start trimise în teren de cei patru selecționeri. Polonia e fără Pisczek, dar Lewandowski și Milik promit spectacol, Germania e fără Draxler, înlocuit cu Mario Gomez.


17:45 O oră și un sfert până la primele meciuri ale zilei. Aflăm astăzi încă patru echipe calificate în optimi și ne lămurim și cu formațiile care speră să prinda ultimele 16 de pe locul al treilea. De la ora 19:00 se joacă Irlanda de Nord – Germania și Ucraina – Polonia, meci precedat de incidente între fanii polonezi și polițiștii francezi. Doi dintre huligani au fost reținuți.



UCRAINA – POLONIA, de la 19:00

Este un meci între țările care au organizat ultimul EURO înainte de Franța 2016. Duelul n-are însă nicio miză pentru Ucraina, prima țară care a fost eliminată de la Campionatul European, după ce a pierdut cu Germania și Irlanda de Nord. Totuși, jucătorii lui Mykhailo Fomenko vor să arate că eșecul cu Irlanda de Nord a fost doar un accident și își doresc să nu părăsească EURO 2016 cu capul plecat. În plus, Ucraina n-a pierdut în fața Poloniei în ultimele cinci întâlniri.

Lewandowski&Co au câștigat cu Irlanda de Nord și a făcut egal cu Germania – echipă cu care se bat pentru prima poziție în grupă. Adam Nawalka nu se poate baza pe SzczĂ™sny, care are probleme musculare. În rest poate alinia cea mai bună echipă, însă probabil își va menaja mai mulți jucători pentru optimi. Mai ales că Grosicki, Kapustka, MĂ…czyÅ„ski, Peszko și Piszczek sunt în pericol de suspendare dacă vor primi cartonaș galben.

Echipele probabile:

  • UCRAINA: Boyko – Butko, Khacheridi, Kucher, Shevchuk – Rybalka, Rotan, Garmash – Yarmolenko, Konoplyanka –  Zozulya.
  • POLONIA: FabiaÅ„ski – Cionek, Glik, Pazdan, JĂ™drzejczyk – BÅ‚aszczykowski, Krychowiak, ZieliÅ„ski, Kapustka – Milik, Lewandowski


IRLANDA DE NORD – GERMANIA, de la 19:00

La prima vedere, pare un duel total dezechilibrat. Jucătorii lui Joachim Low au arătat însă până acum că încă nu și-au turat motoarele. Campioana mondială Germania n-a mai arătat forța cu care ne obișnuise și a acumulat până acum patru puncte în două meciuri. Nemții au învins Ucraina și au terminat la egalitate cu Polonia, echipă cu care se luptă pentru supremația grupei. Totuși, sunt șanse destul de mici la o surpriză. Cele două echipe s-au întâlnit de 14 ori până acum, Germania a câștigat de opt ori, două partide s-au terminat la egalitate și a fost învinsă de două ori. Însă ultimul eșec cu Irlanda de Nord a fost în noiembrie 1983, terminat 0-1.

De partea cealaltă, nord-irlandezii visează frumos. După un început ezitant cu Polonia, jucătorii lui Michael O’Neill au reușit surpriza și au câștigat cu Ucraina. Irlanda de Nord are trei puncte și visează frumos. Un rezultat de egalitate i-ar aduce aproape sigur calificarea în optimi. Nord-irlandezii au și motive de optimism: au pierdut un singur meci din ultimele 14 și n-au mai cedat la mai mult de două goluri de la meciul cu România, din preliminarii, în noiembrie 2014.

Echipele probabile:

  • IRLANDA DE NORD: McGovern – Hughes, Cathart, McAuley, J. Evans – Evans, Norwood – Ward, Davis, Dallas – Washington
  • GERMANIA: Neuer – Mustafi, Hummels, Boateng, Hector – Kroos, Khedira – Muller, Ozil, Draxler – Gomez

CEHIA – TURCIA, de la 22:00

Cehia și Turcia sunt două echipe care au rămas datoare la această ediție a Campionatului European. Codașele Grupei D vor avea, totuși, șansa unei calificări în optimi, marți, de la ora 22:00, dar totul va depinde de meciul direct. Cehii au revenit miraculos în meciul cu Croația, au egalat în minutul 90+4 și s-au ales cu un punct care-i ține în cărți. Totuși, jocul echipei antrenate de Pavel Vrba nu a impresionat pe nimeni, iar accidentarea lui Rosicky a venit ca o lovitură de ciocan. Mijlocașul lui Arsenal are probleme la coapsă și nu-și va putea ajuta colegii din teren în cel mai important meci al grupei.

De partea cealaltă, Turcia a pierdut cu favoritele grupei, 0-1 cu Croația și 0-3 cu Spania, iar atmosfera în lotul echipei lui Fatih Terim e demnă de o cauză mai bună. Vedeta Arda Turan a fost fluierată copios de fanii veniți în Franța, iar turcii au trecut demn una dintre cele mai slabe echipe din faza grupelor, motiv pentru care „Împăratul” va avea mult de lucru. Chiar și așa, Terim nu schimbă foarte mult echipa de start, nu se bazează nici de această dată pe Emre Mor, tânărul talent cumpărat de Borussia Dortmund, dar linia ofensivă va fi formată din trei jucători cu nume în fotbalul mondial – Turan, Burak Yilmaz și Hakan Cahlanoglu.

Echipele probabile:

  • CEHIA: Cech – Kaderabek, Sivok, Hubnik, Limbersky – Plasil, Darida – Gebre Selassi, Skoda, Krejci – Lafata
  • TURCIA: Babacan – Gonul, Balta, Topal, Erkin – Tufan, Inan, Ozyakup – Calhanoglu, Yilmaz, Turan

Cum se poate califica Cehia în optimi:

  • Se trebuie să câștige cu Turcia și fie să o depășească pe Croația în lupta pentru locul 2, fie să meargă mai departe de pe locul 3, cu 4 puncte

Cum se poate califica Turcia în optimi:

  • Are nevoie de o victorie în utlimul meci pentur a mai putea spera că va prinde unul din cele mai bune 4 locuri 3


CROAȚIA – SPANIA, de la 22:00

De la aceeași oră, Croația și Spania joacă în unul dintre cele mai așteptat meciuri ale fazei grupelor de la EURO 2016. Grupa D a fost considerată grupa morții, dar ambele formații au început perfect și ultimul meci promite spectacol. Spania e calificată deja în optimi, după două prestații excelente cu Cehia (1-0) și Turcia (3-0), iar Vicente del Bosque pare hotărât să nu-și menajeze titularii. Ibericii au nevoie de cel puțin un egal pentru a termina grupa pe primul loc, iar singura schimbare a selecționerului Spaniei va fi, cel mai probabil, introducerea lui Koke în locul lui Cesc Fabregas.

Croația și-a complicat inutil situația în momentul în care a scăpat din mână meciul cu Cehia. Echipa lui Ante Cacic a condus cu 2-0, dar a remizat, 2-2, și tremură pentru locul al doilea. Totuși, un egal i-ar asigura poziția secundă în grupă, dar problemele cauzate de fani, care au bombardat terenul cu torțe în minutul 84 al duelului cu cehii, reprezintă o presiune în plus. Luka Modric, mijlocașul lui Real Madrid, nu va juca, iar locul său în formula de start va fi luat de Mateo Kovacic, coechipierul de la echipa de club.

Echipele probabile: 

  • CROAȚIA: Subasic – Srna, Corluka, Vida, Strinic – Kovacic, Badelj – Brozovic, Rakitic, Perisic – Mandzukic
  • SPANIA: De Gea – Juanfran, Pique, Ramos, Alba – Koke, Busquets, Iniesta – Silva, Morata, Nolito

Cum merge Croația în optimi:

  • Se califică sigur cu un egal și câștigă grupa în cazul unei victorii. Dacă trupa croată pierde, iar Cehia câștigă, cele două formații vor termina la egalitate de puncte, iar diferența va fi făcută în ordine de golaveraj, goluri marcate, clasament fair-play și coeficient (capitol unde Croația stă mai 

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și pe mine!
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și pe mine!
Se jucau
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după încăierarea din sala de clasă
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă simt vinovat!
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă…
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a făcut ultima dată când și-a văzut părinții
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a făcut ultima dată când și-a…
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa ceva?
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa ceva?
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…