LIVE BLOG CM 2018, ziua 17 | Spania – Rusia 1-1, 3-4 d.p! Rușii sunt în sferturi, după o intervenție incredibilă a lui Akinfeev, care i-a parat penalty-ul lui Iago Aspas!

Redactor:
Andrei Pal
LIVE BLOG CM 2018, ziua 17 | Spania - Rusia 1-1, 3-4 d.p! Rușii sunt în sferturi, după o intervenție incredibilă a lui Akinfeev, care i-a parat penalty-ul lui Iago Aspas!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Spania – Rusia 1-1; 3-4 d.p (Ignashevich 12 ag. / Dzyuba 41 pen.)

  • Spania: De Gea – Nacho (Carvajal 70), Pique   , Ramos, Alba – Busquets, Koke – D. Silva (Iniesta 67), Asensio (Rodrigo 104) – Isco – Costa (I. Aspas 80)
  • Rezerve: Arrizabalaga, Reina – Thiago, Azpilicueta, Lucas, Monreal, Odriozola, Saul
  • Rusia: Akinfeev – Fernandes, Kudryashov, Kutepov   , Ignasevich, Zhirkov (Granat 46) – Zobnin   – Samedov (Cheryshev 61), Kuzyaev (Erokin 97), Golovin – Dzyuba (Smolov 65)
  • Rezerve: Lunev, Gabulov – Dzagoev, Gazinskiy, Al. Miranchuk, An, Miranchuk, Semenov

4-5: Iago Aspas trage, Akinfeev se întinde și respinge cu piciorul peste poartă, iar Rusia e în sferturi!


4-5: Cheryshev înscrie!


4-4: Ramos înscrie sigur, chiar dacă a ezitat. L-a trimis în dreapta pe Akinfeev și a tras în stânga lui.


3-4: Golovin înscrie sigur!


3-3:  Koke ratează! Trage slab în stânga lui Akinfeev, iar portarul parează!


3-3: Ignashevic înscrie.


3-2: Pique înscrie sigur, bară-gol, cu Akinfeev plecat în dreapta, mingea ducându-se în stânga portarului.


2-2: Smolov bate primul pentru ruși, trage tare în stânga, De Gea ghicește colțul, dar nu poate face nimic.


2-1: Iniesta transformă prima lovitură de departajare. Don Andres îl trimite în stânga pe Akinfeev, trage în dreapta și e gol!


Minutul 120+2: FINAL! Urmează loviturile de departajare.


Minutul 120+1: Ramos recuperează o minge la mijloc, îi pasează lui Rodrigo, atacantul Valenciei își potrivește mingea pentru șut și trage, dar o face slab, iar balonul poposește în brațele lui Igor Akinfeev.


Minutul 114: Kuipers îi ține în meci pe ruși. Olandezul refuză să dea un penalty clar pentru Spania, la o lovitură liberă. În aceeași fază, Ramos și Pique a fost trași și faultați în careul lui Akinfeev, însă Bjorn Kuipers – ajutat și de brigada de arbitri VAR – decide să nu acorde penalty, deși toți spaniolii s-au dus năvală peste el.


Minutul 109: Cea mai mare ocazie a Spaniei în prelungiri. Rodrigo l-a depșit din fentă pe un adversar, a sprintat spre poart și, după o ‘bicicletă’, a tras puternic. Akinfeev a respins, apoi Koke, venit pe mingea a doua, a reluat spre poartă, dar a fost blocat de Ignashevich.


Minutul 106: A început repriza a doua de prelungiri. Încă 15 minute și ne așteaptă loviturile de departajare.


Minutul 105+2:  Pauză.


Minutul 105+1: Koke îl servește bine pe Pique, în centrul careului, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, lateral, fundașul Barcelonei reia, dar o face slab și Akinfeev reține din nou.


Minutul 100: Continuă atacurile în valuri, chiar dacă ambele echipe sunt stoarse de energie. Asensio trage de la distanță, dar Akinfeev reține. Rușii rezistă în continuare asediului, iar Cherchesov a trimis în teren un „turn de control” de 1,91m, pe Erokin.


Minutul 92: Spaniolii încep tare prelungirile. Isco ajunge în poziție de centrare, din careu, aproape de linia de fund, centrează, iar Carvajal ajunge să finalizeze, dar cade din picioare și sterge mingea, iar Akinfeev reține cu ușurință.


Minutul 91: A început prima repriză de prelungiri!


Minutul 90+5: Punct final al primelor 90 de minute. Urmează prelungiri!


Minutul 90+2: Rușii, la un pas să dea lovitura pe final! Scăpați pe un contraatac, Cheryshev ajunge cu mingea în poziție de finalizare cu mingea, în colțul careului, dar trage slab, peste poarta lui David De Gea.


Minutul 85: Dublă ocazie Spania! Iniesta trage puternic din marginea careului, după ce i-a fost așezată de Isco la șut, dar Akinfeev respinge. Mingea ajunge la Iago Aspas, care își încearcă și el norocul din unghi, dar portarul lui ȚSKA Moscova respinge din nou.


Minutul 82: Corner Spania, centrează Iniestă și mingea cade în mijlocul careului, dar Ramos trage în Ignashevich. Spaniolii cer henț, dar Bjorn Kuipers rămâne impasibil și jocul continuă.


Minutul 66: Golovin se transformă în actor sperând că-l va impresiona pe Kuipers. Vedeta rușilor intră în viteză în careu, încercând să-l lase în urmă pe Sergio Ramos, dar își dă seama că nu mai poate face nimic și cade fără să fie atins, dar arbitrul olandez nu pică în această capcană și jocul continuă.


Minutul 60: Prima ocazie semnată de spanioli în repriza secundă! Nacho centrează în careu, iar David Silva a reluat pe spate, cu capul, dar i-a stricat mingea lui Diego Costa, care a așteptat să lovească perfect!


Minutul 46: Începe repriza a doua! Cherchesov mută, dar surprinzător o face în apărare! Îl scoate pe Zhirkov, iar locul său în teren e luat de Granat.


Minutul 45+2: Pauză la Moscova, cu o injecție de moral incredibilă pentru ruși după golul egalizator al lui Dzyuba! Se anunță 45 de minute de foc pentru spanioli, care trebuie să alerge din nou pentru victoria care să-i ducă în optimi.


Minutul 41: GOOOOOOL RUSIA! Dzyuba execută și înscrie, după ce l-a trimis pe De Gea în stânga și a șutat în dreapta!


Minutul 39: Penalty pentru Rusia! Pique face un henț careu, iar Bjorn Kuipers arată punctul cu var. Rușii au executat bine un corner, mingea l-a depășit pe Pique, a ajuns la Dzyuba, care a reluat cu capul spre poartă, dar balonul l-a lovit în mână pe fundașul Barcelonei, iar arbitrul nu a ezitat să dicteze penalty.


Minutul 36: Prima ocazie a rușilor, semnată de Golovin! Profitând de o respingere aiurea a defensivei Spaniei, mingea ajunge la starul rus și acesta îl întinde pe De Gea, cu un șut cu interiorul, dar mingea trece pe lângă poartă.


Minutul 33: Rușii fac valuri în tribună. Meciul cu Spania e o adevărată sărbătoare la Moscova și, chiar dacă sunt conduși și Spania domină copios, rușii fac valuri în tribune. Încearcă să trezească echipa lui Cherchesov, care se mulțumește, momentan, să degajeze orice minge din apropierea porții lui Akinfeev.


Minutul 30: Jocul s-a liniștit din nou. La capătul primei jumătăți de oră Spania nu mai forțează după ce a deschis scorul rapid, prin autogolul lui Ignashevich. Meciul a intrat din nou într-o zonă în care echipa lui Fernando Hierro pasează de-a latul terenului fără a fi incisivă, rușii încearcă timizi să iasă din propria jumătate și să pună probleme. Apărarea aglomerată îi deterină pe iberici să plimbe mult balonul.


Minutul 12: GOOOOOOOOL SPANIA! Autogol! Isco a bătut excelent o lovitură liberă, cu efect, ajunsă până în careul de șase metri al rușilor, de unde Ignashevich a deviat decisiv în propria poartă, în timp ce cădea după un duel cu Sergio Ramos. Echipa lui Hierro ia avantaj devreme și se anunță un meci greu pentru oamenii lui Cherchesov.


Minutul 8: Spaniolii au posesia, dar nu reușesc să concretizeze nimic momentan. Pasează de-a latul terenului și încearcă să intre cu mingea până în poartă, însă rușii fac față momentan presingului agresiv. Mai mult, echipa lui Cherchesov a fost la un pas să scape pe o contră, însă Pique la blocat pe Golovin chiar în momentul când acesta se pregătea de o pasă decisivă.


Minutul 1: A început meciul meciul de la Moscova! Aflăm împreună a treia echipă calificată în sferturile de finală ale Mondialului. Franța – Uruguay e, până acum, singurul sfert de finală stabilit în urma meciurilor de ieri.


16:20 Echipele de start. Cei doi selecționeri și-au creionat primul „11”. Fernando Hierro vine cu surprize: Iniesta, Thiago și Carvajal sunt doar pe bancă, în timp ce în echipă și-a făcut loc Marco Asensio. Ibericii schimbă și sistemul pentru meciul din optimi: joacă în 4-4-1-1.


15:30 Ziua de 1 iulie este specială pentru fotbalul iberic. Fernando Torres a depănat amintiri pe contul său de Twitter.


Spania a câștigat Grupa B mai mult sau mai puțin datorită VAR-ului. În ultima etapă, elevii lui Hierro au remizat în compania Marocului, grație unui gol marcat de Iago Aspas pe final. Portugalia a condus Iranul până spre final, când o intervenție a lui Raphaël Guerreiro a fost sancționată cu penalty, după consultarea VAR. Iranul a egalat și a trimis Portugalia pe locul secund, dar nu înainte de a rata o ocazie uriașă la faza imediat următoare. Dacă ar fi învins Portugalia, Iranul ar fi mers în optimi pentru duelul cu Uruguay. Nu a fost să fie, iar sud-americanii au întâlnit campioana Europei, pe care au învins-o cu 2-1.

Și Rusia a avut viață grea cu Uruguay. După două victorii în primele două etape, 5-0 cu Arabia Saudită și 3-1 cu Egipt, gazdele Mondialului au cedat la scor de neprezentare în dauna formației pregătite de Oscar Washington Tabarez. Câștigătoarea din această după-amiază va da piept cu învingătoarea dintre Croația și Danemarca, într-un meci în care Modric&Co pleacă cu prima șansă.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate puteam să fug jumătate de oră'
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut: 'Dacă era în București, poate…
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen