LIVE BLOG CM 2014, ziua 14 | Franța și Elveția salvează onoarea Europei. Ecuador, singura echipă sudamericană care nu merge în optimi

LIVE BLOG CM 2014, ziua 14 | Franța și Elveția salvează onoarea Europei. Ecuador, singura echipă sudamericană care nu merge în optimi
  • Publicat:
  • Actualizat:

PROGRAMUL DE ASTĂ‚ZI

GRUPA E:

  • Honduras – Elveția 0-3 (Shaqiri 6, 31 și 71)

    Honduras

    : Valladares – Beckeles, Figueroa, Bernardez, J. Garcia – O. Garcia (Najar 70), W. Palacios, Claros, Espinoza (Chaves 46) – Costly (J. Palacios 40), Bengtson
    Elveția: Benaglio – Lichtsteiner, Djourou, Schar, R. Rodriguez – Behrami, Inler – Shaqiri, Xhaka (Lang 77), Mehmedi – Drmic (Seferovic 74)
     
  • Ecuador – Franța 0-0

    Ecuador:

     Dominguez – Paredes, Guagua, Erazo, Ayovi – Minda, Noboa (Caicedo 89) – Ant. Valencia, Arroyo (Achilier 82), Montero (Ibarra 63) – En. Valencia, 
    Franța: Lloris – Sagna, Koscielny, Sakho (Varane 61), Digne – Schneiderlin, Pogba, Matuidi (Giroud 66) – Sissoko, Benzema, Griezmann (Remy 79)

GRUPA F:

  • Nigeria – Argentina 2-3 (Musa ‘4, ’47 / Messi ‘3, ’45, Rojo ’49)

    Nigeria: Enyeama – Ambrose, Yobo, Oshaniwa, Omeruo – Onazi, Obi Mikel – Musa, Odemwingie (Nwofor 80), Babatunde (Uchebo 66) – Emenike

    Argentina: Romero – Zabaleta, Garay, F. Fernandez, Rojo – Gago, Mascherano, Di Maria – Messi (Alvarez 63), Higuain (Biglia 90+1), Aguero (Lavezzi 37)

  • Bosnia – Iran 3-1 (Dzeko ’24, Pjanic ’59 , Vrsajevic ’85 / Ghoochannejad ’84)

    Iran: Haghighi – Hosseini, Sadeghi, Montazeri, Pooladi – Teymourian, Nekounam – Dejagah (Ansarifard 68), Shojaei (Heydari 46), Haji Safi (Jahanbakhsh 63) – Ghoochannejad
    Bosnia: Begovic – Vrsajevic, Spahic, Sunjic, Kolasinac – Besic, Susic (Salihovic 79), Hadzic (Vranjes 61) – Dzeko (Visca 84), Ibisevic


01:04 Europa începe să remonteze handicapul față de echipele din America Centrală și de Sud, după ce Franța și Elveția s-au calificat în această seară în optimi. Vă mulțumesc pentru interesul acordat și promit că ne vedem mâine, începând cu ora 09:00, la un nou LIVE BLOG pentru ultima zi a grupelor de la acest Mondial.


01:00 Ultima dată când Franța și-a câștigat grupa la Mondial a fost în 1998. Atunci, pe teren propriu, francezii au câștigat și trofeul. Vor repeta jucătorii lui Deschamps, atunci jucător în naționala franceză, acest succes?


00:57 Franța – Nigeria și Elveția – Argentina sunt optimile de finală care s-au stabilit în a 14-a zi a Mondialului din Brazilia. Ultimele două optimi se vor stabili azi, după finalurile Grupelor G și H.


00:52 FINAL DE MECI!!! Franța și Elveția sunt echipele care se califică în optimile de finală ale turneului final din Brazilia. După 0-0 cu Ecuador, Franța câștigă grupa, cu 7 puncte și 8-2 golaveraj, în timp ce Elveția termină pe poziția a doua, după 3-0 cu Honduras.


00:47 Pogba e aproape să aducă victoria Franței cu un șut superb de la 20 de metri, însă mingea a trecut puțin pe lângă. Franța a avut 17 șuturi la poartă în acest meci, semn clar că a dominat partida.


00:38 Hat-trick-ul lui Shaqiri a fost al 50-lea din toată istoria Cupei Mondiale. Iar turneul final din acest an a devenit primul cu două hat-trick-uri din 2002. Shaqiri și Muller au fost responsabilii pentru aceste reușite.


00:35 72,749 de spectatori asistă pe "Maracana" la meciul dintre Franța și Ecuador. Însă cu excepția unor faze de poartă ale francezilor, meciul a fost plictisitor, dovadă și că frumoasa spectatoare de mai jos a preferat să se odihnească pentru câteva momente.


00:32 Cu a treia reușită din meciul cu Honduras, Shaqiri a devenit al doilea elvețian din istorie cu trei goluri în același meci la Cupa Mondială, după Sepp Hugi, în 1954, într-un meci împotriva Austriei.


00:29 GOOOOOOOOOL ELVEȚIAAAAAA!!! (SHAQIRI 71). Elvețianul lui Bayern reușește hat-trick-ul în meciul cu Honduras, după un contraatac finalizat din interiorul careului. Iar Elveția e acum calificată în optimi chiar și dacă Ecuadorul marchează contra Franței.


00:23 După ce s-a ciocnit cap în cap cu un adversar, Christian Noboa a fost obligat să poarte un bandaj care să oprească sângerarea. "Cel mai urât bandaj din istoria fotbalului", au comentat jurnaliștii de la cotidianul "The Daily Telegraph".


00:18 Alejo Rivera, jurnalist la Fox Sports Brazilia, anunță că la meciurile de risc înalt, adică la partidele în care se vor confrunta țări din America de Sud, vânzarea de bere va fi interzisă. Legea braziliană, care interzicea vânzarea de bere pe stadioane, a fost modificată pentru Cupa Mondială, având în vedere că unul dintre sponsorii FIFA este Budweiser, un mare producător de bere.


00:14 Enner Valencia are, cu siguranță, o detentă senzațională, însă nu reușește să înscrie pentru Ecuador în acest meci. Nici Noboa, scăpat singur contra goalkeeperului advers, nu a găsit spațiul porții, deși scăpase singur cu Lloris.


00:09 Valencia încasase ultimul roșu la națională chiar la meciul amical cu Anglia, disputat la începutul lunii iunie. Astfel, jucătorul lui Manchester United a încasat al doilea roșu în ultimele patru meciuri pentru naționala ecuadoriană.


00:08 ROȘU PENTRU VALENCIA! Toată naționala franceză stă în jurul lui Lucas Digne, care e victima unui fault criminal al lui Antonio Valencia, care l-a călcat cu talpa pe coapsă. Arbitrul ivorian dictează cartonaș roșu pentru căpitanul Ecuadorului, iar Digne pare că poate continua, după ce a primit îngrijiri medicale.


00:05 Cea mai mare șansă a Franței vine în minutul 47, după ce o centrare a lui Sagna e reluată de Griezmann cu capul în bara porții ecuadoriene! Atacantul lui Real Sociedad este un real pericol la poarta sud-americanilor și a fost unul dintre cei mai buni francezi în acest meci.


00:03 Într-o sincronizare perfectă, arbitrii celor două partide fluieră startul reprizei secunde. Mai sunt doar 45 de minute până la finalul meciurilor din Grupa E, iar în acest moment, la scorurile actuale, Franța și Elveția merg în optimi.


23:55 Dovadă a faptului că Franța nu atacă este și că atacantul Karim Benzema, golgheterul Franței la CM 2014, cu 3 goluri, nu a tras primul șut la poartă decât în minutul 44. Benzema a avut un meci destul de șters și ar putea fi înlocuit cu Giroud sau Remy.


23:47 Pauză pe cele două stadioane! Dacă Elveția conduce cu 2-0 în fața Hondurasului și se îndreaptă spre o victorie clară, Franța nu reușește să domine meciul cu Ecuador. Deocamdată, cele două formații calificate sunt Franța și Elveția, în această ordine. În optimi, ar urma Franța - Nigeria și Elveția - Argentina.


23:44 Până la golurile lui Shaqiri, care poartă numărul 23 pe tricou, singurele numere care nu înscriseseră la acest Mondial erau 1 și 23. Elvețianul a reușit o "dublă" în această seară, astfel că pentru a completa "tabloul", avem nevoie și de un gol marcat de un portar la turneul final.


23:41 Decizia de a-l titulariza pe Blaise Matuidi în centrul mijlocului francez putea să-l coste pe Deschamps, un duel cu un adversar fiind aproape să îi producă o accidentare gravă jucătorului lui PSG. Din fericire, Matuidi s-a ridicat și poate continua partida.


23:37 Cu siguranță vă aduceți aminte de eșecul României contra Elveției de la Mondialul din 1994, când Adrian Knup reușea o dublă împotriva "tricolorilor". Ei bine, de atunci, niciun elvețian nu a mai reușit să marcheze de două ori la un turneu final. Shaqiri a rupt însă acest blestem în meciul contra Hondurasului.


23:33 GOOOOOOOOOOOOL ELVEȚIAAAAA!!! (SHAQIRI 31). Mijlocașul lui Bayern reușește dubla, reușind să marcheze cu un șut pe sub Valladares din interiorul careului. E deja 2-0, iar Elveția are acum golaveraj neutru, scor 6-6, după trei meciuri. E drept, Ecuadorul continuă să fie echipa calificată dacă reușește să marcheze contra Franței.


23:29 Dacă credeați că golul lui Shaqiri nu a fost superb, instantaneul de mai jos ar putea să vă schimbe părerea. Goalkeeperul Hondurasului, Noel Valladares, nu a avut nicio șansă la șutul superb al mijlocașului lui Bayern, pe care Liverpool e dispusă să plătească 20 de milioane de euro.


23:25 După Sabri Lamouchi (Coasta de Fildeș), Carlos Queiroz (Iran) și Cesare Prandelli (Italia), și Alberto Zaccheroni (Japonia>) și-a anunțat demisia de la cârma naționalei pe care a condus-o la CM 2014. Italianul nu a obținut decât un punct cu echipa asiatică, un 0-0 cu Grecia, pierzând meciurile cu Coasta de Fildeș (1-2) și Columbia (1-4).


23:20 Brazilia, Argentina, Chile, Columbia și Uruguay s-au calificat în optimile Mondialului din acest an. Iar Ecuador este singura echipă sud-americană care nu este, în acest moment, cu siguranță în ultimele 16 echipe ale turneului. Momentan, sud-americanii trebuie să marcheze în fața Franței, însă ocaziile nu par să vină, iar francezii domină partida. Însă dacă ecuadorienii ar înscrie, atunci ar fi pentru prima dată când șase echipe sud-americane se califică în optimile unui CM.


23:11 Golul lui Shaqiri este al 10-lea marcat de un jucător al lui Bayern Munchen la această Cupă Mondială. Elvețianul are o singură reușită în Brazilia, lideri fiind Muller (3) și Robben (3), urmați de Mandzukic (2) și Gotze (1).


23:07 GOOOOOOOOOOL ELVEȚIA!!! (SHAQIRI 6). Mijlocașul lui Bayern deschide scorul pentru elvețieni cu un șut superb, de la 20 de metri, care a ajuns aproape de vinclul porții honduriene. În acest momente, Franța are 7 puncte, Elveția 6 puncte, iar Ecuador doar 4. Cele două echipe europene ar merge mai departe, în optimi.


23:03 Cu o medie de vârstă de 25,5 ani, Franța are cea mai tânără echipă de la un turneu final de Cupă Mondială din ultimii 36 de ani, de la un eșec cu 2-1 în fața Argentinei în 1978.


23:00 Încep cele două meciuri din această seară. Va reuși Franța o a treia victorie la turneul final din Brazilia? Cu siguranță, acesta e obiectivul "cocoșilor".


22:55 Didier Deschamps a încercat o metodă inedită de a-și motiva jucătorii înainte de turneul final din Brazilia: Selecționerul francez i-a dăruit fiecărui jucător din lot câte două cărți: autobiografia lui Sir Alex Ferguson și "11 inele (n.r. - titluri câștigate în NBA)", a lui Phil Jackson, fostul antrenor al lui Chicago Bulls și Los Angeles Lakers și actualul președinte al lui New York Knicks.


22:49 În istoria participărilor la Cupa Mondială, Franța nu a pierdut niciunul dintre cele șase meciuri jucate la turneul final împotriva echipelor sud-americane. Francezii au trei victorii și trei egaluri înaintea partidei din această seară, contra Ecuadorului.


22:40 Despre Messi s-a vorbit mult, mai ales despre faptul că argentinianul nu este la fel de eficient la echipa națională. Iar cifrele susțineau această idee, "decarul" Barcei având 19 goluri în primele 64 de meciuri în naționala sud-americanp. De atunci însă, Messi a mai jucat în 25 de partide și a mai marcat de 23 de ori! De patru ori doar la această Cupă Mondială.


22:32 Chiar dacă Brazilia nu joacă în această seară, pe Copacabana suporterii iau cu asalt plaja pentru a urmări meciurile din această seară pe un ecran uriaș. Spiritul brazilian a însoțit acest turneu final aproape la fiecare meci.


22:23 Elveția a marcat 4 goluri la Cupa Mondială din acest an, însă toate cele patru reușite au venit în partea secundă a meciurilor cu Ecuador, respectiv Franța. Pentru a fi sigură de calificare, echipa lui Hitzfeld trebuie să marcheze cât mai repede în jocul cu Honduras din această seară.


22:15 Momentul amuzant al zilei vine de la Ezequiel Lavezzi. Mijlocașul lui PSG a fost surprins de camerele de luat vederi la meciul cu Nigeria aruncând cu un jet de apă în antrenorul Alejandro Sabella, care îi dădea indicații tactice. Se înțeleg cei doi atât de bine sau Lavezzi e lipsit de respect pentru antrenorul său?


22:08 Leo Messi are un Mondial excelent, marcând patru goluri în trei meciuri pentru Argentina. Sigur, contestatarii argentinianului vor spune că golurile au venit cu echipe ca Iran, Nigeria sau Bosnia. Însă FIFA a recunoscut meritele "decarului" Barcelonei, care a primit de trei ori distincția pentru "omul meciului". Ultimul trofeu, chiar azi, după partida cu echipa africană.


21:59 Surse din interiorul Comitetului de Disciplină al FIFA, care a analizat cazul lui Luis Suarez, au declarat pentru BBC că audierile au fost făcute, iar decizia va fi luată fie în această seară, fie mâine dimineață. Suarez riscă o suspendare care poate varia  între 4 meciuri și 2 ani din meciurile internaționale, fără să riște să nu poată evolua la echipa de club, Liverpool.


21:52 Elveția trebuie să câștige diseară pentru a se califica în optimile de finală ale turneului final, iar Ottmar Hitzfeld pare decis să riște în atac. A trimis în teren o formulă destul de ofensiv, aproximativ identică cu cea din primele meciuri, mizând pe Xhaka, Shaqiri și Drmic în ofensivă.


21:45 Schimbări masive în echipa de start a Franței pentru meciul cu Ecuador. Varane, Debuchy, Valbuena, Giroud sau Evra nu joacă din primul minut cu echipa sud-americană, locul lor fiind luat de Koscielny, Sagna, Schneiderlin, Sissoko și Digne! 


21:41 Singurul punct negativ al victoriei de azi a Argentinei contra Nigeriei, scor 3-2, este accidentarea suferită de Sergio Aguero. Se pare că este vorba despre o problemă musculară, la fel ca altele pe care le-a suferit în acest sezon, la Manchester City. "Va suferi un control medical mâine, vom afla despre ce e vorba", a declarat selecționerul Alejandro Sabella.


21:22 Tragedie în Nigeria! Calificarea echipei africane în optimile Mondialului din Brazilia a fost umbrită de un atentat în capitala Abuja, care a ucis 21 de persoane. În urmă cu o săptămână, un alt atentat a ucis peste 20 de persoane, care se bucurau după egalul cu Iran, scor 0-0.


21:20 Vestiarul Franței este pregătit pentru meciul de diseară cu Ecuador. Ce echipă va folosi Deschamps? "L'Equipe" a anunțat azi că Valbuena, Varane sau Debuchy nu vor juca.


21:12 Stephen Keshi a devenit primul antrenor african din istorie care își califică echipa de pe Continentul Negru pentru optimile Cupei Mondiale. Fostul fundaș al naționalei nigeriene a câștigat și Cupa Africii cu "vulturii" în 2013.


21:06 Gafă a unui oficial de la Cupa Mondială. Acesta a dorit să imortalizeze momentul prezenței în sala de comandă a unuia dintre stadioane, însă nu și-a dat seama că în spatele său, pe un ecran gigant, se află parola cu care jurnaliștii se pot conecta la wirelessul stadionului. Aceasta a fost făcută publică, spre amuzamentul presei mondiale.


21:00 Mersi, Sorina! Sunt Adrian Costeiu și vom urmări împreună meciurile care vor avea loc în această seară. Până atunci însă, Sorina n-a avut curaj să vă arate următorul clip. E vorba despre momentul accidentării lui Babatunde, care și-a rupt mâna în timpul meciului cu Argentina. Motivul? A primit în plin antebraț un șut puternic al lui Onazi. Imaginile sunt... șocante.


20:50 Fluier final pe ambele stadioane. Argentina și Nigeria se califică mai departe din grupa F în optimile competiției, în timp ce Bosnia părăsește competiția cu o victorie, iar iranienii se pot mândri cu faptul că au reușit să marcheze, în final, un gol la Mondial. Eu vă las cu colegul meu, Adrian Costeiu, care va sta alături de voi pentru partidele de la ora 23:00: Honduras - Elveția și Ecuador - Franța. Practic, aflăm adversara Argentinei din optimi: Elveția sau Ecuador. Asta în timp ce Franța o va întâlni pe Nigeria.

O seară frumoasă vă urez. Adrian, ai legătura!


20:42 GOOOOOOL IRAN ȘI BOSNIA Normal, s-a marcat din nou la o diferență foarte mică de timp. De data aceasta de un minut. Ghoochannejad a marcat primul gol pentru Iran la un Campionat Mondial, iar Vrsajevic a readus avantajul de două goluri pentru bosniaci după doar un minut. Bosnia - Iran, 3-1. Argentina - Nigeria 3-2. Goluri multe, date repede.


20:30 Mai sunt 15 minute până la finalul celor două meciuri. Scorurile sunt aceleași. Messi a ieșit de pe teren, nu are ce alt record să egaleze sau să realizeze, astfel că nici statisticile nu ne ajută foarte mult. După un început bun al partidei dintre Argentina și Nigeria lucrurile au început să se calmeze. Nu are rost să caracterizăm celălalt meci. V-am mai spus că ne amintește de un Chiajna - Viitorul. Un sfert de oră o mai desparte pe Nigeria de optimi. Pierd, dar se califică. Ar fi o înfrângere frumoasă pentru ei. Noi vă lăsăm să vă delectați cu o imagine amuzantă de la Iran - Bosnia. În rol principal: Carlos Quieiroz, selecționerul Iranului.


20:18 GOOOOOOOOL BOSNIA Pjanic majorează scorul, iar Nigeria poate să piardă astăzi liniștită dacă lucrurile nu se schimbă dramatic. Este minutul 60, bosniacii părăsesc competiția cu capul sus, conduc cu 2-0 o echipă care nu a reușit să marcheze la acest Campionat Mondial. Și cum ar fi fost dacă golul marcat de Dzeko în partida contra Nigeriei nu ar fi fost anulat incorect? Poate peste patru ani.

Messi a fost schimbat. Întreg stadionul l-a ovaționat pe cel care astăzi a marcat o dublă. Probabil selecționerul a considerat că trebuie să îl odihească. Urmează optimile pentru Argentina și vedeta naționalei trebuie să fie în formă.


20:15 Toți cei din redacția ProSport care joacă Fantasy ar dori să-i mulțumească personal lui Rojo pentru golul marcat în minutul 49. A fost primul lui șut pe poartă de la Campionatul Mondial. Sau, mă rog, genunchi. Minutul 57, Argentina conduce cu scorul de 3-2, iar Iran este condusă de Bosnia, 1-0.


20:03 GOOOOOOOOL NIGERIA ȘI ARGENTINA Musa marchează golul egalizator la două minute de la fluierul de start al reprizei secunde. 2-2 pe tabelă și ne așteaptă o a doua parte cel puțin la fel de interesantă ca cea dintâi. Bun, nu apucăm să updatăm, că Rojo marchează și el. Minutul 50, Argentina conduce din nou. Spuneam ceva despre cum credem că este interesantă a doua repriză? Asta a fost rapid de tot.


20:00 A început repriza a doua. Încă 45 de minute și colegul Adrian Costeiu poate prelua live blog-ul zilei cu numărul 14 de la Campionatul Mondial. Încă puțin, așadar. Înainte să înceapă acțiunea pe ambele stadioane, vă anunț că Messi și-a trecut încă o dată numele în istoria unui turneu final. Din 1982 nu se mai marcase la un Mondial din lovitură liberă. Messi, Messi, Messi. Oriunde privești, numai despre el se vorbește.


19:45 GOOOOOOOOL ARGENTINA Normal, Messi. În minutul 45, jucătorul Barcelonei își aduce din nou echipa în avantaj după ce mingea acestuia se duce perfect la colțul lung, fără nicio șansă pentru Enyeama. 2-1 pentru Argentina, 1-0 pentru Bosnia în partida contra Iranului. Pauză pe ambele stadioane. Messi tocmai l-a egalat pe Neymar în topul golgheterilor acestui turneu final. Ambii au marcat până acum patru goluri.


19:40 Nu a strălucit deloc la acest Campionat Mondial, dar a ieșit în evidență meci de meci pentru că a apărut cu un alt look. Mâine, Portugalia joacă împotriva Ghanei. Și ce face Ronaldo? Se programează la tuns. Bun așa.


19:36 Accidentări simultane! Spahic a ieșit de pe teren pe targă, în timp ce Aguerro pare să fi suferit încă o accidentare (a câta?), fiind înlocuit imediat de Lavezzi. Partida dintre Bosnia și Iran pare în continuare una de Liga I. Tabela rămâne neschimbată. Este minutul 41 pe ambele stadioane.


19:24 GOOOOOOOL BOSNIA Dzeko marchează în minutul 24 cu un șut superb de la 25 de metri și deschide scorul pentru bosniaci. 1-0, iar Nigeria are asigurat locul în optimi în acest caz. Este primul gol marcat de bosniac la un turneu final. Iranul a răspuns rapid, dar mingea șutată de aceștia a lovit bara. Iranienii încă nu au reușit să marcheze la Campionatul Mondial. A, și Guardiola este la meciul dintre Argentina și Nigeria. În continuare, 1-1 acolo.


19:20 Minutul 20 pe ambele stadioane, tabelele rămân neschimbate. Tot 0-0 între Bosnia și Iran, tot 1-1 între Nigeria și Argentina. Totuși, argentinienii au jocul slab cu numărul trei. Au avut un început bun, dar Messi și compania au revenit la forma care nu a entuziasmat pe nimeni pe parcursul Campionatului Mondial. De notat: Musa, mijlocașul Nigeriei, a marcat primul gol pentru națională după o pauză de un an și un pic. Încă două informații: nigerienii au intrat în istoria turneului final cu cea mai rapidă egalare.

Dacă scorul rămâne același, Nigeria se va califica în optimile Campionatului Mondial alături de Argentina. Să vedem ce și cum.


19:05 GOOOOL ARGENTINA ȘI NIGERIA Tocmai când scriam despre golul lui Messi din minutul 3, al treilea în trei meciuri pentru argentinian, Musa a egalat după un singur minut, cu un șut pe care Romero nu a putut să îl pareze. Veste bună: nu se mai face tragere la sorți între Iran și Nigeria. Veste proastă: partida dintre Bosnia și Iran seamănă cu un Chiajna - Viitorul până acum.

Minutul 7, 1-1 în meciul dintre Nigeria și Argentina. 0-0 în cel dintre Bosnia și Iran.


PUTEȚI URMĂ‚RI PRIMA PARTE A LIVE BLOGULUI AICI

Adrian Costeiu / Redactor
Sorina Oprițescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Andreea nu este singura victimă a lui Mirel! Ce i-a făcut fostei iubite într-o criză de gelozie?!
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani:
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani:…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cea mai frumoasă femeie din România i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Cum arată noul Hyundai Tuscon? SUV asiatic cu mulți fani în România - GALERIE FOTO
Cum arată noul Hyundai Tuscon? SUV asiatic cu mulți fani în România - GALERIE FOTO
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…