JO 2014 LIVE BLOG, Ziua a 11-a. Eva Tofalvi, locul 21 la ultima ei cursă olimpică. Istrate și Crăciun au adus cel mai bun rezultat pentru România la Soci, locul 17 la bob – 2 persoane

Redactor:
Andru Nenciu
Redactor:
Marius Hutu
  • Publicat:
  • Actualizat:

Programul zilei de 17 februarie și românii în competiție

07:00 Curling (Feminin, sesiunea a 11-a)
09:00 Snowboard (cross masculin – serii)
11:30 Snowboard (cross masculin – optimi, sferturi, semifinale)
12:00 Curling (Masculin, sesiunea a 12-a)
12:12 Snowboard (cros masculin – finala)
13:30 Biatlon (masstart – masculin)
14:30 Hochei pe gheață (Feminin: SUA – Suedia, semifinala 1)
15:45 Schi acrobatic (masculin – calificări)
16:30 Bob (2 persoane – masculin, manșa a 3-a). Istrate – Crăciun
17:00 Biatlon (masstart – feminin). Eva Tofalvi
17:00 Curling (Feminin, sesiunea a 12-a)
17:00 Patinaj Artistic (dans – programul liber)
18:05 Bob (2 persoane – masculin, manșa a 4-a). Istrate – Crăciun
19:00 Hochei pe gheață (Feminin: Canada – Elveția, semifinala 2)
19:15 Sărituri cu schiurile (echipe – manșa 1)
19:30 Schi acrobatic (masculin – finale)
20:22 Sărituri cu schiurile (echipe – manșa a 2-a)


22:55 Germania s-a desprins în clasamentul pe medalii cu titlul de la sărituri cu schiurile. Nu mai puțin de șase națiuni au cucerit până acum câte cinci medalii de aur. Clasamentul pe medalii după ziua a 11-a este următorul:


22:50 Canada este a doua finalistă în turneul de hochei pe gheață feminin după ce a învins cu 3-1 echipa Elveției în semifinale.


22:45 Germania a detronat Austria la sărituri cu schiurile, adjudecându-și titlul pe echipe.


22:40 Belarus a obținut azi două titluri olimpice după cea câștigat și proba masculină de schi acrobatic, prin Anton Kushnir.


22:35 Perechea americană Meryl Davis – Charlie White a cucerit titlul olimpic la dans – patinaj artistic.


22:30 Canada, Elveția, Marea Britanie și Suedia sunt cele patru naționale care s-au calificat în semifinalele turneului feminin de curling.


18:49 AUR PENTRU RUSIA! Rușii scriu istorie în proba de bob la Soci, reușind să se impună cu 66 de sutimi în fața echipajului Elveției. Bronzul e câștigat de SUA, care a venit la 88 de sutimi de bobul rus, în care s-au aflat Alexander Zubkov și Alexei Voevoda. România a venit pe 17, devansând doar Coreea, Olanda și Franța, dintre echipele calificate în ultima rundă.

 


18:30 România încheie proba de bob-2 cu 57.16 secunde în ultima manșă, având timpul general de 3:48.98, la 2 secunde și 10 sutimi de liderul Canada. Echipajul format din Nicolae Istrate și Florin Crăciun ocupă locul 8 după ce 11 echipaje și-au încheiat coborârea.


18:01 Bielorusa este astfel prima sportivă din istoria biatlonului care cucerește trei medalii de aur olimpice la aceeași ediție a Jocurilor Olimpice și a cincea care ia trei medalii de aur la probe individuale la aceeași Olimpiadă.


17:33 Darya Domracheva a devenit marea vedetă a JO de la Soci. Biatlonista a cucerit a treia medalie de aur în Rusia. Eva Tofalvi a încheiat pe locul 21.


17.30 Tofalvi a ratat ultimul foc și a irosit șansa unui Top 15. Darya Domracheva a scăpat în învingătoare.


17:20 Eva Tofalvi este pe locul 14 după a treia tragere, după ce a avut încă un „zero”. Darya Domracheva a dominat clar cursa până acum.


17:05 Eva a ratat un foc la prima tragere. Primele 23 de sportive din clasamentul momentului au tras cu zero. Berger și Zaitseva au căzut. Tofalvi și-a reglat tirul la a doua intrare în poligon și a urcat pe locul 21 în cursă. După două trageri, primele 15 concurente au doborât toate cele 10 ținte.


16:57 În câteva momente începe finala de masstart feminin – biatlon. Eva Tofalvi are numărul 26 de concurs.


16:45 Reprezentativa SUA s-a calificat în finala turneului feminin de hochei pe gheață după ce s-a impus cu 6-1 în semifinala cu Suedia.


16:30 Rușii Zubkov și Voevoda au început tare manșa a treia la bob – 2 persoane. Au stabilit un nou record al traseului și au devenit mari favoriți la câștigarea medaliei de aur. Istrate și Crăciun vor porni de pe locul 18 în această manșă.


16:24 Canadianul Travis Garrits a ratat pentru moment calificarea în finala la schi acrobatic. Nord-americanul a căzut la aterizare. Șansa lui se numește sesiunea a doua de calificări, care va începe în câteva minute.


16:14 Patinatorii Meryl Davis și Charlie White sunt favoriți să câștige azi medalia de aur la proba de dans. Americanii au obținut cel mai mare punctaj la programul scurt, desfășurat ieri.

16:08 Atenție, se aterizează! Pentru accederea în finala de la schi acrobatic. La acestă oră sunt în toi calificările pentru una din cele cinci finale care au mai rămas în programul zilei de azi.


15:40 În sfârșit, vești bune pentru fanii biatlonului! Finala feminină de masstart va avea loc la ora programată inițial. La start se va afla și Eva Tofalvi.


15.23 În prima semifinală a turneului feminin de hochei pe gheață, Statele Unite sunt în avantaj în fața Suediei după prima repriză, scor 3-0. Americancele au dominat categoric jocul.


14:50 Turneul preliminar la curling (masculin) s-a încheiat. Trei echipe, Suedia, Canada și China, s-au calificat deja în semifinale. A patra națională va fi decisă în urma unui baraj între Marea Britanie și Norvegia, care au acumulat același număr de victorii în grupă, câte 5.


14:36 Aksel Lund Svindal (Norvegia) s-a retras de la startul probei de slalom uriaș, care va avea loc miercuri. Schiorul norvegian a acuzat o alergie. Astfel, el a decis să părăsească JO de la Soci și să se concentreze pe finalul Cupei Mondiale, unde speră să câștige Globul de cristal. În acest moment, Svindal este pe locul 2 la „general”. La JO, el a ratat clasarea pe podium atât la coborâre, cât și la super G.


13:17 După aproximativ 24 de ore cu ceață densă, în poligonul de biatlon s-a făcut „lumină”. Vizibilitatea din acest moment ar permite să se desfășoare proba de masstart – feminin, 12.5 kilometri.


12:35 Pantalonii jucătorilor de curling din echipa Norvegiei fac senzație la Soci.


12:23 Canada și Suedia sunt primele două echipe calificate în semifinalele turneului feminin de curling. Reprezentativa nord-americană a obținut victorii pe linie în cele opt meciuri de până acum. Pentru celelalte două locuri au rămas în cursă Marea Britanie, China, Japonia și Elveția. Ultima sesiunea este programată de la ora 17:00.


12:08 Și concursul de snowboard a fost amânat. Titlul olimpic la snowboard cross masculin va fi decernat mâine.


12:05 E oficial! Proba masculină de biatlon – masstart 15 km a fost amânată pentru a doua zi consecutivă. Aceasta se va desfășura mâine. O decizie în privința probei similare feminine va fi luată cu trei ore înainte de start (ora 14:00), când se va face o nouă evaluare a condițiilor de concurs.


11:50 Sunt 90% șanse ca întrecerile de biatlon de azi să fie reprogramate pentru mâine, anunță Simon Fourcade, unul dintre sportivii calificați pentru masstart.


11:15 La sfârșitul primelor două manșe ale probei de bob – 2 persoane, lideri sunt Zubkov și Voevoda (Rusia). Americanii Steven Holcomb și Steven Langton sunt pe locul trei. Ei au ocazia de a aduce prima medalie pentru Statele Unite la bob în ultimii 62 de ani.


11:07 Echipa de hochei a Finlandei a încheiat trist ziua de duminică seara, după ce a pierdut în prelungiri în fața Canadei (scor 2-1). Supărarea a fost provocată mai mult de faptul că reprezentativa nordică va înfrunta Rusia în sferturile de finală.


10:56 Ceața schimbă programul zilei. După ce proba de masstart masculin – biatlon a suferit o nouă reprogramare, pentru ora 13:30, și concursul de snowboard a fost afectat de condițiile meteorologice. Faza calificărilor a fost anulată, astfel că se va trece direct la serii eliminatorii. Sportivii vor fi plasați pe tablou în funcție de clasarea lor în ierarhia mondială. Dacă ar fi avut loc calificările, pe tabloul fazei finale concurenții ar fi fost plasați în funcție de rezultatele din calificări.


În urma rezultatelor de la sprint, pursuit și individual, Eva Tofalvi a prins și finala de la masstart (n.r. cu start în bloc), programată azi de la ora 17:00. În concurs vor fi prezente cele mai bune 30 de biatloniste de la Jocurile Olimpice. Pentru Eva Tofalvi va fi, probabil, ultima cursă la acest nivel, fiind greu de crezut că ea va mai alerga încă patru ani pentru a prinde încă o ediție a Jocurile Olimpice. Totodată, este și o ultimă oportunitate să prindă un Top 10 la Soci pentru delegația României, care nu a rupt gura târgului până acum. De altfel, doar Eva Tofalvi și Cornel Puchianu au obținut până acum clasări în prima jumătate a curselor în care au luat startul. însă fără a urca mai sus de locul 21.

Astăzi, la Soci, se vor decerna șapte titluri olimpice la șase discipline: biatlon, schi acrobatic, snowboard, sărituri cu schiurile, bob (n.r. Istrate și Crăciun sunt pe locul 18 după două manșe) și patinaj artistic

Detaliul ascuns de la nunta secretă a Simonei Halep! Hore și voie bună în curtea din Izvorani IMAGINI EXCLUSIVE din dronă
Detaliul ascuns de la nunta secretă a Simonei Halep! Hore și voie bună în curtea din Izvorani IMAGINI EXCLUSIVE din dronă
Ion Ţiriac nu a venit la nunta secretă a Simonei Halep! Ce s-a întâmplat cu Gică Hagi
Ion Ţiriac nu a venit la nunta secretă a Simonei Halep! Ce s-a întâmplat cu Gică Hagi
Continua lupta culturală din Ungaria. Comunitatea LGBT anunţă o paradă cu zeci de mii de persoane
Continua lupta culturală din Ungaria. Comunitatea LGBT anunţă o paradă cu zeci de mii de persoane
„Nu ai cum să-i înlocuiești pe ei patru”. Gigi Becali, anunț despre jucătorii care nu vor mai ieși din primul 11 al FCSB
„Nu ai cum să-i înlocuiești pe ei patru”. Gigi Becali, anunț despre jucătorii care nu vor mai ieși din primul 11 al FCSB
Dacă ai această grupă de sânge, atragi țânțarii ca un magnet
Dacă ai această grupă de sânge, atragi țânțarii ca un magnet
Alex Velea, dezvăluiri-șoc despre Fulgy:
Alex Velea, dezvăluiri-șoc despre Fulgy:
Tragedia care cutremură România! S-a sinucis după ce a aflat că urma să fie concediat
Tragedia care cutremură România! S-a sinucis după ce a aflat că urma să fie concediat
A fost filmat accidentul devastator din Sibiu, unde 4 oameni au murit într-o Dacia Duster, loviți de camion. Nu au avut nicio șansă
A fost filmat accidentul devastator din Sibiu, unde 4 oameni au murit într-o Dacia Duster, loviți de camion. Nu au avut nicio șansă
Crima care a îngrozit Bucureștiul. A ucis-o și a tranșat-o. Ce a urmat este tulburător
Crima care a îngrozit Bucureștiul. A ucis-o și a tranșat-o. Ce a urmat este tulburător
Marele EXPERIMENT de a crea o rasă superioară. TINERELE pure care au lucrat la el. ''Aveam zilnic în program...''
Marele EXPERIMENT de a crea o rasă superioară. TINERELE pure care au lucrat la el. ''Aveam zilnic în program...''
Lumea, condamnată? Top 5 scenarii de coșmar care au cele mai mari șanse să se întâmple
Lumea, condamnată? Top 5 scenarii de coșmar care au cele mai mari șanse să se întâmple
Detalii exclusive de la nunta anului! Am aflat cu ce și-a ocupat timpul Toni Iuruc în ziua cununiei
Detalii exclusive de la nunta anului! Am aflat cu ce și-a ocupat timpul Toni Iuruc în ziua cununiei
Copilărie traumatizantă pentru Zanni. De ce a fost dat AFARĂ din casă de mama sa: 'Zici că eram la pușcărie'
Copilărie traumatizantă pentru Zanni. De ce a fost dat AFARĂ din casă de mama sa: 'Zici că eram la pușcărie'
Toni Iuruc a rămas mască! Ce a pregătit Simona Halep pentru cununie? A atras toate privirile
Toni Iuruc a rămas mască! Ce a pregătit Simona Halep pentru cununie? A atras toate privirile
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
Înfricoșător. De ce au început chinezii să poarte măști pe toată fața
Înfricoșător. De ce au început chinezii să poarte măști pe toată fața
Ghinion sau noroc? Momentul în care un Logan ia foc chiar lângă mașina de pompieri
Ghinion sau noroc? Momentul în care un Logan ia foc chiar lângă mașina de pompieri
Trei produse utile înainte de valul patru al pandemiei, disponibile la Lidl
Trei produse utile înainte de valul patru al pandemiei, disponibile la Lidl
"Trădare" / "Opriţi coronafascismul". Protestatarii nemulţumiţi de măsurile antiepidemice au atacat Parlamentul Slovaciei
BANCUL ZILEI – Un bărbat potent a luat o supradoză de Viagra
BANCUL ZILEI – Un bărbat potent a luat o supradoză de Viagra
Cele mai sângeroase sporturi din istorie. Jocul în care echipa înfrântă era decapitată
Cele mai sângeroase sporturi din istorie. Jocul în care echipa înfrântă era decapitată
Este oficial: O nouă zi liberă în România pentru toţi angajaţii. Cum puteţi beneficia de ea
Este oficial: O nouă zi liberă în România pentru toţi angajaţii. Cum puteţi beneficia de ea
Ce s-a întâmplat cu Frank Fritz de la „American Pickers”?
Ce s-a întâmplat cu Frank Fritz de la „American Pickers”?
Alina Eremia s-a mutat la casă nouă. Primele imagini din locuința de lux a artistei: ”E absolut minunat” / VIDEO
Alina Eremia s-a mutat la casă nouă. Primele imagini din locuința de lux a artistei: ”E absolut minunat” / VIDEO
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱
Adio, Volvo? Ce se întâmplă cu toate mașinile companiei
Adio, Volvo? Ce se întâmplă cu toate mașinile companiei
FOTO. Anna Lesko, goală pușcă, i-a provocat pe fani cu o ipostază incendiară!
FOTO. Anna Lesko, goală pușcă, i-a provocat pe fani cu o ipostază incendiară!
FOTO. Andreea Raicu, în costum de baie. Cum arată la 43 de ani
FOTO. Andreea Raicu, în costum de baie. Cum arată la 43 de ani