JO 2014 LIVE BLOG, Ziua a 11-a. Eva Tofalvi, locul 21 la ultima ei cursă olimpică. Istrate și Crăciun au adus cel mai bun rezultat pentru România la Soci, locul 17 la bob – 2 persoane

Autori: Adrian Costeiu, Andru Nenciu, Marius Hutu Publicat: 17 Feb. 2014, 22:52 Actualizat: 17 Feb. 2014, 22:53 Highlight

Programul zilei de 17 februarie și românii în competiție

07:00 Curling (Feminin, sesiunea a 11-a)
09:00 Snowboard (cross masculin – serii)
11:30 Snowboard (cross masculin – optimi, sferturi, semifinale)
12:00 Curling (Masculin, sesiunea a 12-a)
12:12 Snowboard (cros masculin – finala)
13:30 Biatlon (masstart – masculin)
14:30 Hochei pe gheață (Feminin: SUA – Suedia, semifinala 1)
15:45 Schi acrobatic (masculin – calificări)
16:30 Bob (2 persoane – masculin, manșa a 3-a). Istrate – Crăciun
17:00 Biatlon (masstart – feminin). Eva Tofalvi
17:00 Curling (Feminin, sesiunea a 12-a)
17:00 Patinaj Artistic (dans – programul liber)
18:05 Bob (2 persoane – masculin, manșa a 4-a). Istrate – Crăciun
19:00 Hochei pe gheață (Feminin: Canada – Elveția, semifinala 2)
19:15 Sărituri cu schiurile (echipe – manșa 1)
19:30 Schi acrobatic (masculin – finale)
20:22 Sărituri cu schiurile (echipe – manșa a 2-a)


22:55 Germania s-a desprins în clasamentul pe medalii cu titlul de la sărituri cu schiurile. Nu mai puțin de șase națiuni au cucerit până acum câte cinci medalii de aur. Clasamentul pe medalii după ziua a 11-a este următorul:


22:50 Canada este a doua finalistă în turneul de hochei pe gheață feminin după ce a învins cu 3-1 echipa Elveției în semifinale.


22:45 Germania a detronat Austria la sărituri cu schiurile, adjudecându-și titlul pe echipe.


22:40 Belarus a obținut azi două titluri olimpice după cea câștigat și proba masculină de schi acrobatic, prin Anton Kushnir.


22:35 Perechea americană Meryl Davis – Charlie White a cucerit titlul olimpic la dans – patinaj artistic.


22:30 Canada, Elveția, Marea Britanie și Suedia sunt cele patru naționale care s-au calificat în semifinalele turneului feminin de curling.


18:49 AUR PENTRU RUSIA! Rușii scriu istorie în proba de bob la Soci, reușind să se impună cu 66 de sutimi în fața echipajului Elveției. Bronzul e câștigat de SUA, care a venit la 88 de sutimi de bobul rus, în care s-au aflat Alexander Zubkov și Alexei Voevoda. România a venit pe 17, devansând doar Coreea, Olanda și Franța, dintre echipele calificate în ultima rundă.

 


18:30 România încheie proba de bob-2 cu 57.16 secunde în ultima manșă, având timpul general de 3:48.98, la 2 secunde și 10 sutimi de liderul Canada. Echipajul format din Nicolae Istrate și Florin Crăciun ocupă locul 8 după ce 11 echipaje și-au încheiat coborârea.


18:01 Bielorusa este astfel prima sportivă din istoria biatlonului care cucerește trei medalii de aur olimpice la aceeași ediție a Jocurilor Olimpice și a cincea care ia trei medalii de aur la probe individuale la aceeași Olimpiadă.


17:33 Darya Domracheva a devenit marea vedetă a JO de la Soci. Biatlonista a cucerit a treia medalie de aur în Rusia. Eva Tofalvi a încheiat pe locul 21.


17.30 Tofalvi a ratat ultimul foc și a irosit șansa unui Top 15. Darya Domracheva a scăpat în învingătoare.


17:20 Eva Tofalvi este pe locul 14 după a treia tragere, după ce a avut încă un „zero”. Darya Domracheva a dominat clar cursa până acum.


17:05 Eva a ratat un foc la prima tragere. Primele 23 de sportive din clasamentul momentului au tras cu zero. Berger și Zaitseva au căzut. Tofalvi și-a reglat tirul la a doua intrare în poligon și a urcat pe locul 21 în cursă. După două trageri, primele 15 concurente au doborât toate cele 10 ținte.


16:57 În câteva momente începe finala de masstart feminin – biatlon. Eva Tofalvi are numărul 26 de concurs.


16:45 Reprezentativa SUA s-a calificat în finala turneului feminin de hochei pe gheață după ce s-a impus cu 6-1 în semifinala cu Suedia.


16:30 Rușii Zubkov și Voevoda au început tare manșa a treia la bob – 2 persoane. Au stabilit un nou record al traseului și au devenit mari favoriți la câștigarea medaliei de aur. Istrate și Crăciun vor porni de pe locul 18 în această manșă.


16:24 Canadianul Travis Garrits a ratat pentru moment calificarea în finala la schi acrobatic. Nord-americanul a căzut la aterizare. Șansa lui se numește sesiunea a doua de calificări, care va începe în câteva minute.


16:14 Patinatorii Meryl Davis și Charlie White sunt favoriți să câștige azi medalia de aur la proba de dans. Americanii au obținut cel mai mare punctaj la programul scurt, desfășurat ieri.

16:08 Atenție, se aterizează! Pentru accederea în finala de la schi acrobatic. La acestă oră sunt în toi calificările pentru una din cele cinci finale care au mai rămas în programul zilei de azi.


15:40 În sfârșit, vești bune pentru fanii biatlonului! Finala feminină de masstart va avea loc la ora programată inițial. La start se va afla și Eva Tofalvi.


15.23 În prima semifinală a turneului feminin de hochei pe gheață, Statele Unite sunt în avantaj în fața Suediei după prima repriză, scor 3-0. Americancele au dominat categoric jocul.


14:50 Turneul preliminar la curling (masculin) s-a încheiat. Trei echipe, Suedia, Canada și China, s-au calificat deja în semifinale. A patra națională va fi decisă în urma unui baraj între Marea Britanie și Norvegia, care au acumulat același număr de victorii în grupă, câte 5.


14:36 Aksel Lund Svindal (Norvegia) s-a retras de la startul probei de slalom uriaș, care va avea loc miercuri. Schiorul norvegian a acuzat o alergie. Astfel, el a decis să părăsească JO de la Soci și să se concentreze pe finalul Cupei Mondiale, unde speră să câștige Globul de cristal. În acest moment, Svindal este pe locul 2 la „general”. La JO, el a ratat clasarea pe podium atât la coborâre, cât și la super G.


13:17 După aproximativ 24 de ore cu ceață densă, în poligonul de biatlon s-a făcut „lumină”. Vizibilitatea din acest moment ar permite să se desfășoare proba de masstart – feminin, 12.5 kilometri.


12:35 Pantalonii jucătorilor de curling din echipa Norvegiei fac senzație la Soci.


12:23 Canada și Suedia sunt primele două echipe calificate în semifinalele turneului feminin de curling. Reprezentativa nord-americană a obținut victorii pe linie în cele opt meciuri de până acum. Pentru celelalte două locuri au rămas în cursă Marea Britanie, China, Japonia și Elveția. Ultima sesiunea este programată de la ora 17:00.


12:08 Și concursul de snowboard a fost amânat. Titlul olimpic la snowboard cross masculin va fi decernat mâine.


12:05 E oficial! Proba masculină de biatlon – masstart 15 km a fost amânată pentru a doua zi consecutivă. Aceasta se va desfășura mâine. O decizie în privința probei similare feminine va fi luată cu trei ore înainte de start (ora 14:00), când se va face o nouă evaluare a condițiilor de concurs.


11:50 Sunt 90% șanse ca întrecerile de biatlon de azi să fie reprogramate pentru mâine, anunță Simon Fourcade, unul dintre sportivii calificați pentru masstart.


11:15 La sfârșitul primelor două manșe ale probei de bob – 2 persoane, lideri sunt Zubkov și Voevoda (Rusia). Americanii Steven Holcomb și Steven Langton sunt pe locul trei. Ei au ocazia de a aduce prima medalie pentru Statele Unite la bob în ultimii 62 de ani.


11:07 Echipa de hochei a Finlandei a încheiat trist ziua de duminică seara, după ce a pierdut în prelungiri în fața Canadei (scor 2-1). Supărarea a fost provocată mai mult de faptul că reprezentativa nordică va înfrunta Rusia în sferturile de finală.


10:56 Ceața schimbă programul zilei. După ce proba de masstart masculin – biatlon a suferit o nouă reprogramare, pentru ora 13:30, și concursul de snowboard a fost afectat de condițiile meteorologice. Faza calificărilor a fost anulată, astfel că se va trece direct la serii eliminatorii. Sportivii vor fi plasați pe tablou în funcție de clasarea lor în ierarhia mondială. Dacă ar fi avut loc calificările, pe tabloul fazei finale concurenții ar fi fost plasați în funcție de rezultatele din calificări.


În urma rezultatelor de la sprint, pursuit și individual, Eva Tofalvi a prins și finala de la masstart (n.r. cu start în bloc), programată azi de la ora 17:00. În concurs vor fi prezente cele mai bune 30 de biatloniste de la Jocurile Olimpice. Pentru Eva Tofalvi va fi, probabil, ultima cursă la acest nivel, fiind greu de crezut că ea va mai alerga încă patru ani pentru a prinde încă o ediție a Jocurile Olimpice. Totodată, este și o ultimă oportunitate să prindă un Top 10 la Soci pentru delegația României, care nu a rupt gura târgului până acum. De altfel, doar Eva Tofalvi și Cornel Puchianu au obținut până acum clasări în prima jumătate a curselor în care au luat startul. însă fără a urca mai sus de locul 21.

Astăzi, la Soci, se vor decerna șapte titluri olimpice la șase discipline: biatlon, schi acrobatic, snowboard, sărituri cu schiurile, bob (n.r. Istrate și Crăciun sunt pe locul 18 după două manșe) și patinaj artistic

Autori: Adrian Costeiu, Andru Nenciu, Marius Hutu Publicat: 17 Feb. 2014, 22:52 Actualizat: 17 Feb. 2014, 22:53 Highlight
Pe aceeași temă
Concedieri la Antena 1! Jumătate din oameni au fost dați afară din acest departament
Concedieri la Antena 1! Jumătate din oameni au fost dați afară din acest departament
Blocarea roţilor în parcările supermarketurilor este ilegală. Şoferii sunt îndemnaţi să sune la Poliţie
Blocarea roţilor în parcările supermarketurilor este ilegală. Şoferii sunt îndemnaţi să sune la Poliţie
Dezvaluire BOMBA in lumea mondena! Si-a INSELAT sotul in repetate randuri. Amantul, un POLITICAN foarte CUNOSCUT
Dezvaluire BOMBA in lumea mondena! Si-a INSELAT sotul in repetate randuri. Amantul, un POLITICAN foarte CUNOSCUT
Grănicerii din Giurgiu au descoperit ceva ULUITOR pe corpul unei femei. Nimeni nu îşi explică cum au încăput acolo | FOTO
Grănicerii din Giurgiu au descoperit ceva ULUITOR pe corpul unei femei. Nimeni nu îşi explică cum au încăput acolo ...
Show FANTASTIC PENTRU Romania la o echipa din liga a 6-a!!! Atmosfera FABULOASA pe stadion
Show FANTASTIC PENTRU Romania la o echipa din liga a 6-a!!! Atmosfera FABULOASA pe stadion
Scandal monstru la un restaurant. Două vedete de la Antena 1 s-au bătut și s-au înjurat ca la ușa cortului
Scandal monstru la un restaurant. Două vedete de la Antena 1 s-au bătut și s-au înjurat ca la ușa cortului
Elon Musk șofer de BMW! Ce legătură este între mașinile nemțești și TESLA?
Elon Musk șofer de BMW! Ce legătură este între mașinile nemțești și TESLA?
Impiegatul CFR care a vrut să facă sex cu o profă de matematică de 27 de ani. Cum a păcălit-o că este agent SIE: „«Mă simt pierdută». «Mă laşi să te găsesc eu?»“
Impiegatul CFR care a vrut să facă sex cu o profă de matematică de 27 de ani. Cum a păcălit-o că este agent SIE: „«Mă ...
O companie românească este printre cele mai hot firme din tech. Au crescut peste noapte la milioane de euro
O companie românească este printre cele mai hot firme din tech. Au crescut peste noapte la milioane de euro
Femeia nu are VOIE să atingă această zonă, altfel îşi produce răni. GHIDUL sexual al tinerilor de acum 100 de ani
Femeia nu are VOIE să atingă această zonă, altfel îşi produce răni. GHIDUL sexual al tinerilor de acum 100 de ani
Preşedintele Iohannis şi guvernul PNL s-au RĂZGÂNDIT! ”Este nevoie de o nouă lege”
Preşedintele Iohannis şi guvernul PNL s-au RĂZGÂNDIT! ”Este nevoie de o nouă lege”
FOTO-ŞOC! Cât de sexy a putut să se îmbrace Antonia la sala de fitness. Alex Velea va înnebuni
FOTO-ŞOC! Cât de sexy a putut să se îmbrace Antonia la sala de fitness. Alex Velea va înnebuni
Iohannis, anunțul momentului pentru milioane de români! Decizie privind legea pensiilor propusă de Guvernul Orban
Iohannis, anunțul momentului pentru milioane de români! Decizie privind legea pensiilor propusă de Guvernul Orban
Bărbatul pentru care Anamaria Prodan l-a lăsat pe Reghe! Ce s-a întâmplat cu iubitul misterios
Bărbatul pentru care Anamaria Prodan l-a lăsat pe Reghe! Ce s-a întâmplat cu iubitul misterios
Confesiunea şocantă a femeii care a acceptat să facă sex cu şeful ei pentru o promovare: „La câteva săptămâni, mi-a dat un sms… Am înlemnit!”
Confesiunea şocantă a femeii care a acceptat să facă sex cu şeful ei pentru o promovare: „La câteva săptămâni, ...
Marea DEZAMAGIRE a Regelui Mihai! Abia acum s-a aflat TOTUL! Nu merita asa ceva
Marea DEZAMAGIRE a Regelui Mihai! Abia acum s-a aflat TOTUL! Nu merita asa ceva
Vameșii din Giurgiu au înlemnit. Ce avea o femeie pe sub haine întrece orice imaginație
Vameșii din Giurgiu au înlemnit. Ce avea o femeie pe sub haine întrece orice imaginație
S-au căsătorit după doi ani de iubire. La două săptămâni după nuntă, tânăra soţie a cerut DIVORŢUL. Motivul e incredibil. „Nu ştiu dacă e de râs sau de plâns. Altele s-ar bucura!”
S-au căsătorit după doi ani de iubire. La două săptămâni după nuntă, tânăra soţie a cerut DIVORŢUL. Motivul ...
Viorica Dăncilă, schimbare de look radicală. Nimeni nu se aştepta ca fosta şefă a PSD să apară aşa în public | VIDEO
Viorica Dăncilă, schimbare de look radicală. Nimeni nu se aştepta ca fosta şefă a PSD să apară aşa în public | VIDEO
Carmen Harra, anunţ-şoc după ce „a dat” preşedintele României: „E mai aproape decât credeam! Va fi măcel!”
Carmen Harra, anunţ-şoc după ce „a dat” preşedintele României: „E mai aproape decât credeam! Va fi măcel!”
Doliu în muzica populară românească! A murit una dintre cele mai mari voci
Doliu în muzica populară românească! A murit una dintre cele mai mari voci
Ce nu s-a vazut la receptia organizata de Regina Elisabeta! Gestul lui Carmen Iohannis fata de Melania Trump
Ce nu s-a vazut la receptia organizata de Regina Elisabeta! Gestul lui Carmen Iohannis fata de Melania Trump
Ea e vedeta care a născut acum doua luni și deja a facut liposuctie! Are 36 de ani si si-a mutilat corpul
Ea e vedeta care a născut acum doua luni și deja a facut liposuctie! Are 36 de ani si si-a mutilat corpul
ATUNCI ŞI ACUM | Cât de mult s-a transformat fetiţa care a ridicat România în picioare. O mai recunoşti? Cum arăta acum 20 de ani
ATUNCI ŞI ACUM | Cât de mult s-a transformat fetiţa care a ridicat România în picioare. O mai recunoşti? Cum arăta ...
Cui aparține Audi Q8 care a produs accidentul de pe Barbu Văcărescu
Cui aparține Audi Q8 care a produs accidentul de pe Barbu Văcărescu
FOTO. Mirela Vaida, s-a lăsat pozată GOALĂ COMPLET, în cadă! Cele mai îndrăzneţe imagini cu ea
FOTO. Mirela Vaida, s-a lăsat pozată GOALĂ COMPLET, în cadă! Cele mai îndrăzneţe imagini cu ea
Cum arată actrița Maria Dinulescu la 38 de ani! Fosta iubită a lui Codin Maticiuc e de nerecunoscut. Ce s-a ales de ea. Transformarea e DRAMATICĂ
Cum arată actrița Maria Dinulescu la 38 de ani! Fosta iubită a lui Codin Maticiuc e de nerecunoscut. Ce s-a ales de ea. ...
VESTE INCREDIBILĂ! Lidia Buble se retrage din muzică: ”Ușor, ușor mă duc către Biserică.”
VESTE INCREDIBILĂ! Lidia Buble se retrage din muzică: ”Ușor, ușor mă duc către Biserică.”
Horoscop Zodia Leu 7 Decembrie 2019
Horoscop Zodia Leu 7 Decembrie 2019
Alergia la prezervative: cum se depistează şi care sunt simptomele
Alergia la prezervative: cum se depistează şi care sunt simptomele