Belgia who? Italia lui Conte a predat o lecție favoritei specialiștilor și a câștigat cu 2-0. Zlatan a început cu un egal: Suedia – Irlanda 1-1, Pique a adus victoria Spaniei, 1-0 cu Cehia

Belgia who? Italia lui Conte a predat o lecție favoritei specialiștilor și a câștigat cu 2-0. Zlatan a început cu un egal: Suedia - Irlanda 1-1, Pique a adus victoria Spaniei, 1-0 cu Cehia
  • Publicat:
  • Actualizat:

Cea de-a patra zi la EURO 2016 aduce, probabil, cele mai tari meciuri. Spania – Cehia deschide ziua de la ora 16:00, urmează Irlanda – Suedia de la ora 19:00 și se termină cu Belgia – Italia, de la ora 22:00. Toate meciurile vor fi tratate în regim de live blog pe ProSport

Spania – Cehia 1-0 (Pique 87)

  • Spania: De Gea – Juanfran, Pique, Ramos, Alba – Busquets, Iniesta – Silva, Fabregas (Thiago 70), Nolito (Pedro 82)- Morata (Aduriz 62)
  • Cehia: Cech – Kaderabek, Sivok, Hubnik, Limbersky – Plasil, Darida – Gebre Selassie (Sural 86), Rosicky (Pavelka 89), Krejci – Necid (Lafata 75)

Irlanda – Suedia 1-1 (Hoolahan 48 / Clark 71 aut. )

  • Irlanda: Randolph – Coleman, O’Shea, Clark, Brady – McCarthy, Whelan, Hendrick – Hoolahan (R. Keane 78) – Long, Walters (McClean 64)
  • Suedia: Isaksson – Lustig (Johansson 45), Lindelof, Granqvist, Olsson – Larsson, Lewicki (Ekdal 86), Kallstrom, Forsberg – Ibrahimovic, Berg (Guidetti 59)

Belgia – Italia 0-2 (Giaccherini 32, Pelle 90+2)

  • Belgia: Courtois – Ciman (Carrasco 75), Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Witsel, Nainggolan (Mertens 62), Fellaini – De Bruyne, Lukaku (Origi 73), Hazard
  • Italia: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Candreva, Parolo, De Rossi (Thiago Motta 78), Giaccherini, Darmian (De Sciglio 59) – Eder (Immobile), Pelle

23:49 GOOOOL ITALIA! Contraatacul se învață de la șase ani în Peninsulă, iar echipa lui Conte lovește prin această metoda. Candreva scapă în dreapta, Courtois iese din poartă, dar mijlocașul lui Lazio are prezența de spirit pentru a centra în fața porții, de unde Pelle înscrie cu un vole violent. Se termină meciul, iar Italia obține o victorie convingătoare. Belgia? Are noroc că grupa e relativ ușoară.


23:48 V-aș spune că Italia e norocoasă, dar ar însemna să folosesc o axiomă. Buffon scapă cu fața curată după o lovitură cu capul a lui Origi și un moment de uluială al lui Fellaini, care nu-și dă seama în ce poziție se află și mai ratează și preluarea. Trei minute de prelungire!


23:41 Vermaelen e aproape să îngroape Belgia. Fundașul Barcelonei pierde o minge în propria jumătate, Immobile recuperează și trimite o bombă pe care Courtois o respinge cu greu. Italia obține două cornere și e mulțumită cu secundele care trec.


23:39 De Bruyne își aduce aminte că e un pasator excelent, pune o minge pe capul lui Origi, dar reluarea atacantului lui Liverpool trece peste poarta lui Buffon. Cât despre legenda din poarta Italiei, astăzi debutează la al 11-lea turneu final și joacă al 157-lea meci în națională.


23:36 Ce a ajuns și Italia! Numărul 10, făcut celebru de atâția mari jucători italieni, a ajuns pe spatele lui Thiago Motta, cel care intră în locul lui De Rossi. S-a spart și conducta de galbene, italienii știu că trebuie să apere acest 1-0 și nu se dau în lături de la nimic.


23:32 Mai intervine un aspect. Italienii au cultura fotbalului și știu când și cum să se sacrifice. Mijlocul Italiei pierde o minge într-o zonă periculoasă, dar Eder are înțelepciunea de a rupe jocul cu un fault cinic. Ia galben și e schimbat imediat cu Immobile. Wilmots joacă și el totul pe atac. A intrat Carrasco, omul cu golul lui Atletico în finala de Ligă, a ieșit Ciman și asta înseamnă că și belgienii trec la un sistem cu trei fundași – Alderweireld, Vertonghen și Vermaelen.


23:28 Romelo Lukaku e și el complet absent din acest meci și cam pune capăt acțiunilor ofensive care ajung la ei. E și asta o cauză pentru jocul slab al Belgiei. Și Wilmots mută iar, de data asta post pe post. Iese Lukaku, intră Origi, vârful lui Liverpool proaspăt revenit după accidentare. E minutul 73 și Italia are toate ingredientele pentru a pleca cu trei puncte: avantaj pe tabelă, puține minute rămase și cartea contraatacului la dispoziție.


23:19 Wilmots face prima schimbare, una în care sunt implicați doi jucători care evoluează în Italia. Iese Nainggolan, mijlocașul Romei, intră Mertens, aripa lui Napoli. Probabil Fellaini va coborî la închidere și Mertens va juca în linia ofensivă din spatele lui Lukaku. Belgia ar trebui să se deschidă și mai mult acum.


23:15 Dacă vreun jucător al Italiei nu s-a ridicat la nivelul coechipierilor acela a fost Matteo Darmian, iar Conte a observat și el acest lucru. Fundașul lui United se odihnește acum pe banca de rezerve, iar flancul drept e acoperit de Mattia De Sciglio.


23:12 Treaba se încinge și meciul începe să rivalizeze cu Germania – Ucraina la titlul de cel mai frumos de până acum la EURO. Se joacă pe contre, atacurile sunt rapide, iar unul dintre ele îl aduce pe Lukaku singur cu Buffon, dar vârful lui Everton ratează incredibil. Italia dă replica, dar lovitura de cap a lui Grazziano Pelle e respinsă de Courtois. Îl așteptăm și pe Hazard, care e dator vândut în acest sezon.


23:06 Antonio Conte e un tip vulcanic, care pune pasiune în tot ceea ce face. Bine, a fost implicat și într-un scandal de meciuri trucate, dar aici e domeniul lui Costin Ștucan și nu ne pronunțăm. La golul lui Giaccherini, selecționerul Italiei a sărbătorit atât de energic încât s-a accidentat la…nas.


23:03 A început repriza a doua și se păstrează pattern-ul din prima. Parolo face ravagii în defensiva Belgiei, dar e blocat la timp de Ciman. 


22:48 Pauză. Italia intră în avantaj și arată ca o echipă matură, capabilă să protejeze avantajul adus de Giaccherini. Belgia? Mai are mult până să devină o echipă care să joace la nivelul așteptat, dar timpul nu e pierdut.


22:41 Belgia are nevoie de 41 de minute pentru a desena prima fază. Cumva, cred că nici el nu știe cum, Fellaini găsește pasa perpendiculară pentru De Bruyne, dar șutul starului lui City e blocat. E minutul 41, ca să vă dați seama cam ce fotbal a jucat Italia dacă Belgia nu a construit nimic până cu patru minute înaintea pauzei.


22:37 Italia e un nume mare al fotbalului mondial, dar putem spune că aceste prime 35 de minute sunt o surpriză plăcută. Squadra azzura nu era așteptată ca o favorită, dar Conte a reușit să impresioneze prin stilul ofensiv pe care l-a imprimat echipei. Pelle putea face 2-0, după o greșeală a lui Fellaini, dar a trimis cu capul pe lângă poartă, după o recentrare a lui Parolo.

Una dintre problemele Belgiei e că are foarte multe individualități, dar nu și o echipă. A doua ar fi Fellaini, un jucător cel mult modest pe care Wilmots îl utilizează în spatele atacantului, post pe care are nevoie, teoretic, de un jucător tehnic, cu dribling, care să-l poată pune în valoare pe Lukaku. Ori Fellaini a driblat cu succes ultima dată la juniori A.


22:33 GOOOOOL ITALIA! Ceea ce era un meci oricum bun se poate transforma într-un spectacol pe cinste. Italia a deschis scorul, în minutul 32, după o pasă superbă a lui Bonucci, o săritură pe sub minge a lui Alderweireld, o preluare și o finalizare de claasă a lui Giaccherini. 1-0 și confruntarea se deschide, teoretic, dar la cum îi știm pe italieni s-ar putea să se închidă 🙂


22:18 Omul în plus de la mijlocul Italiei îi pune în mare dificultate pe belgieni, care nu pot să construiască așa cum și-ar fi dorit. Trecem de minutul 15 și meciul e echilibrat, dar, parcă, Italia are un mic plus. Iar el este Fellaini. Ce găsiți în neregulă în această poză făcută înaintea meciului?


22:10 Concluzia primelor 10 minute e că mijlocul Italiei funcționează la parametri foarte buni și recuperează foarte multe mingi. Totuși, prima ocazie e a Belgiei, la un șut puternic de la distanță al lui Nainggolan. Dar în poartă nu e oricine. E Buffon.


22:01 A început meciul.  Moda introdusă de mama fraților Xhaka pare să prindă la EURO.


21:50 Franța și Belgia sunt vecine, motiv pentru care mulți fani belgieni au ajuns la EURO. Câteva mii dintre ei fac o atmosferă frumoasă cu câteva minute înaintea startului meciului.


21:39 Italia e într-un schimb de generații și, pe undeva, ne-am fi așteptat să vină la EURO cu o echipă mai tânără, dar Conte nu vrea să riște. Primul 11 al italienilor e cel mai bătrân din istoria EURO, cu o medie de vârstă de 31 de ani și 169 de zile.


21:13 Gata cu joaca! Trecem la cel mai tare meci al primei etape din faza grupelor. Belgia – Italia începe la 22:00 (ProTV și Dolce). Puteți vedea echipele de start, dar și atmosfera de pe stadion.


20:51 FINAL! Suedia și Irlanda termină la egalitate, după un meci început mai bine de irlandezi, dar terminat în ofensivă de suedezi. Urmează Italia – Belgia, meciul vedetă al acestei zile.


20:48 Trei minute de prelungiri și ambele echipe încearcă să dea lovitura.


20:41 Ultimele minute aparțin Suediei, după ce Irlanda a controlat mare parte din meci. Scandinavii încearcă să pună presiune, dar timpul nu le e chiar cel mai bun aliat. Încă șase minute. Intră și McGeady, în locul lui McCarthy și Ekdal, în locul lui Lewicki. S-au făcut toate schimbările.


20:35 Asistaăm și la un moment frumos. E minutul 78 și pe teren își face apariția Robbie Keane, legenda fotbalului irlandez. A intrat, deci, cel mai bun marcator din istorie, cel mai selecționat jucător și omul care a înscris în fiecare an pentru Irlanda din 1995 încoace. Are 13 minute la dispoziție să arate ce poate și l-a înlocuit pe Hoolahan, marcatorul golului.


20:29 GOOOOL SUEDIA! Zlatan și colegii săi au nevoie de ajutor din partea adversarilor pentru a marca. Guidetti și Ibrahimovic combină frumos, starul Suediei centrează în fața porții, unde Larsson avea o poziție bună, Clark intervine nefericit și trimite mingea în propria poartă. E un autogol spectaculos, dar fundașul irlandez are circumstanțe atenuante, pentru că era genul de fază în care s-ar fi marcat oricum dacă ar fi lăsat mingea să treacă. Și a venit rândul suedezilor să se bucure.


20:16 Suedia reacționează la 10 minute după golul primit. Iese Berg, intră Guidetti. Apare și primul moment în care Zlatan iese în evidență. Olsson aruncă o minge în careu, Ibra reia spectaculos, dar mingea ocolește poarta lui Randolph.


20:05 GOOOOL IRLANDA! Hoolahan dă lovitura după trei minute scurse din repriza a doua. Coleman, fundașul lui Everton, centrează din dreapta, iar mijlocașul ofensiv reia din careu, cu dreptul, și-l învinge pe Isaksson. Golul vine perfect logic, în tribune începe sărbătoarea!


19:48 Pauză. Lustig s-a accidentat și suedezii au mai introdus pe teren un Zlatan :). Glumim, evident, e doar fundașul Johansson, care seamănă puțin cu Ibra.


19:41 Suedia pur și simplu e depășită de linia de mijloc și de jocul în forță impus de Irlanda și nu poate duce mingea în avanposturi, la Zlatan și Berg. Ibrahimovic e destul de iritat, jocul nu-i merge, iar minutele trec și ne apropiem de pauză.


19:32 A trecut prima jumătate de oră și tot Irlanda e mai periculoasă. Brady ia o acțiune pe cont propriu, șutează de la 20 de metri, dar mingea lovește bara. Imediat avem parte de o execuție incredibilă: Hendrick combină cu Hoolahan, trage din prima, de la 25 de metri, dar balonul izbește transversala. Ne place ce vedem la Irlanda!


19:22 Meciul poate reprezenta o nouă bornă pentru Zlatan (a câta?). Un gol l-ar face pe Ibrahimovic primul fotbalist din lume care introduce mingea în plasă la patru ediții ale Campionatului European.


19:18 Curajoși, curajoși acești irlandezi. Cam așa ar descrie Cornel Dinu startul de meci al „verzilor”, care pun la respect Suedia lui Zlatan. Kallstrom, cândva marea speranță a fotbalului din țara sa, face o partidă foarte slabă, iar Ibrahimovic primește mult prea puține mingi pentru a putea ieși în evidență. Au trecut 18 minute și, dacă am fi la box, am acorda Irlandei prima rundă.


19:10 Irlanda parcă vrea să spele din imaginea proastă lăsată de cealaltă Irlandă, care ne-a plictisit timp de 90 de minute în meciul cu Polonia. Irlandezii au prima mare ocazie a meciului, la un șut al lui Hendrick respins cu greu de Isaksson.


19:00 A început meciul. Trebuie să spunem că cele două galerii s-au comportat exemplar înaintea partidei, au cântat și au dansat împreună. De altfel, ne așteptăm ca fanii irlandezi să cânte ca nimeni alții pe Stade de France și Fields of Athenry să se audă frumos. 


18:17 Peste aproximativ 40 de minute începe Irlanda – Suedia și puteți analiza deja echipele de start. Mai sus aveți varianta oficială pentru primul 11 al Suediei, mai jos varianta pe care o văd fanii fotbalului.


17:48 FINAL! Spania câștigă trei puncte mari, nu înainte să tremure serios la șutul violent al lui Darida, respins cu greu de De Gea. Ibericii sunt liderii grupei, la egalitate cu Croația. Cehia și Turcia nu au niciun punct.


17:43 GOOOOOL SPANIA! Furia Roja are nevoie de 87 de minute pentru a deschide scorul. Iniesta are un moment de rătăcire, renunță la pasele inutile și se hotărăște să centreze în careu. Perfect, pentru Pique, care reia cu capul din trei metri și înscrie. Cehii își pun mâinile în cap, 0-0 ar fi fost un rezultat imens pentru ei.


17:38 Posesia bolnăvicioasă a Spaniei nu dă niciun fel de rezultat, în principal pentru că jucătorii se încăpățânează să intre cu mingea în poartă. Cehii stau pe două linii, Pique și Ramos joacă în terenul advers, iar mingea se plimbă de la un spaniol la altul, rareori cu rezultate eficiente. Mai sunt șapte minute.


17:32 La 35 de ani și 122 de zile, Aritz Aduriz e cel mai bătrân fotbalist spaniol care apare la un Campionat European. Atacantul lui Bilbao încearcă o foarfecă spectaculoasă, o reușește, dar momentul e anulat de fanionul tușierului, care era ridicat. Spania mai are la dispoziție 14 minute pentru a găsi drumul spre gol. Altfel, ibericii pot declara că au început cu stângul grupa morții de la EURO.


17:26 Spania mai are o ocazie. Jordi Alba intră în careu, ajunge în poziție foarte bună, dar își prelungește mingea și Hubnik intervine la timp. A ieșit și Fabregas și a intrat Thiago. Dacă vreți să vedeți tackling-ul lui Morata asupra arbitrului asistent.


17:18 Del Bosque face prima schimbare, în minutul 62. Iese Morata, cel mai activ dintre fotbaliștii ofensivi ai Spaniei, și intră bascul Aritz Aduriz.


17:12 Spaniolii au posesia, dar Cehia e echipa care semnează ocazia mare. Rosicky bate bine o lovitură liberă. Hubnik se demarcă bine, reia din careu și Casillas reține cu greu.


17:02 Începe repriza a doua și tot Morata e în centrul atenției. Scapă pe un culoar, intra î n careu și încearcă o pasă pentru Fabregas. Hubnik deviază, îl pune în dificultate pe Cech, dar goalkeeper-ul Cehiei plonjează și scoate de lângă bară. Imediat, Ramos are și el o ocazie mare, dar e blocat de un fundaș advers. Început foarte bun al Spaniei.


16:45 Spania revine la jocul de posesie, cu foarte multe pase, dar Cech stă liniștit, mai ales când Pique șutează de la 40 de metri. Cehia are prima ocazie în minutul 45, la un șut al lui Necid, reținut de De Gea. Se termină prima repriză,  una în care Spania a reușit 378 de pase în prima repriză, mai mult decât oricare altă echipă de la EURO.


16:30 Spania domină meciul și asistăm la un duel asemănător cu cel de ieri, dintre Polonia și Irlanda de Nord. Cehia iese greu din propria jumătate și nu face decât să aștepte atacurile purtate de Nolito, David Silva și Fabregas. E minutul 33, iar Spania are posesie 66%.


16:19 Alvaro Morata e omul începutului de meci. Mai întâi face un tackling involuntar prin care-l doboară pe arbitrul de linie, apoi ratează o ocazie imensă, după ce reia din apropiere o centrare a lui Silva, dar Cech intervine incredibil și respinge.


16:08 Cehia începe bine, are primul corner al meciului și arată curajos. Spania dă replica, prin Morata, dar fanionul e ridicat în momentul în care vârful lui Juve reia spre poarta lui Cech din poziție foarte bună.


16:00 A început prima partidă a zilei! Cehia întâlnește campioana europeană en-titre.


 15:13 În avancronica partidei, în caseta tehnică, spaniolii de la El Mundo Deportivo l-au trecut pe Anghel Iordănescu drept antrenorul Cehiei


Ziua 4 la EURO 2016

  • Spania – Cehia, Grupa D, de la 16:00
  • Irlanda – Suedia, Grupa E, de la 19:00
  • Belgia – Italia, Grupa E, de la 22:00

Spania – Cehia, live blog de la 16:00

După două rezultate șocante pentru fanii iberici, 0-0 cu România și 0-1 cu Georgia, Spania s-a trezit în mijlocul unui scandal înainte de debutul la EURO 2016. David de Gea ține primele pagini cu un scandal sexual în care ar fi implicat, s-a speculat inclusiv faptul că ar putea fi exclus de la națională, însă Vicente del Bosque l-a asigurat de toată susținerea. „Suntem aici și îl susținem, îl asigurăm de toată prețuirea noastră. Băiatul a explicat că nu are nicio implicare în scandal”, a spus antrenorul de 65 de ani al Spaniei.

Ibericii se prezintă, astfel, înaintea unui parcurs care poate aduce un nou trofeu european. Ar fi al treilea consecutiv, după 2008 și 2012, iar Spania are în acest moment o serie de 12 partide fără înfrângere la EURO. Nu există mari probleme de lot pentru cei doi antrenori, singura durere de cap pentru Cehia fiind dată de absența fundașului Marek Suchy de la Basel.

Echipe probabile:

  • Spania: De Gea – J. Alba, S. Ramos, Pique, Juanfran – Iniesta, Busquets, Koke – Silva, Nolito, Morata
  • Cehia: Cech – Limbersky, Kadlec, Sivok, Kaderabek – Darida, Plasil – Krejci, Kolar, Dockal – Necid


Irlanda – Suedia, live blog de la 19:00

Ultimul tun pentru marele Zlatan? Starul suedezilor vine la EURO după ce și-a încheiat socotelile cu PSG, club la care a doborât recorduri de eficiență. Suedezul are ocazia să își conducă echipa într-o victorie la start și, mai important pentru propriul ego, poate să fie primul jucător din istorie care să înscrie la patru ediții consecutive de turneu final european. În tabăra adversă, antrenorul Martin O’Neill este încrezător că se va putea baza în partida contra suedezilor pe Robbie Keane și pe James McCarty, cei doi revenind după accidentări.

Statistica nu le dă speranțe mari irlandezilor. Au câștigat doar trei dintre ultimele zece partide directe cu Suedia și, mai important, au pierdut ultimele patru jocuri disputate la un Campionat European, fiind cea mai slabă națională din acest punct de vedere între cele calificare acum la EURO 2016. Martin O’Neill va aborda acest turneu final cu o un lot ce are o medie de vârstă de 29 de ani, cel mai bătrân de la EURO.

Echipe probabile: 

  • Irlanda: Randolph – Coleman, Keogh, O’Shea, Brady – Walters, Whelan, McCarthy, Hendrick – Hoolahan – Long
  • Suedia: Isaksson – Lustig, Grandqvist, Johansson, Olsson – Larsson, Kallstrom, Lewicki, Forsberg – Berg, Ibrahimovic


Belgia – Italia, live blog de la 22:00

Nici Columbia la World Cup ’94 nu a fost mai lăudată decât este în acest moment naționala Belgiei. Și dacă acum 22 de ani sud-americanii eșuau lamentabil în încercarea de a împlini „profeția” lui Pele, europenii vor acum să fie luați în serios drept una dintre națiunile fotbalistice puternice ale Europei. Lotul îi îndreptățește, chiar dacă nu pot conta pe căpitanul Vincent Kompany. Sunt multe nume importante care pot intra în primul „11”, însă speranțele mari sunt în Eden Hazard, cel care pare că și-a regăsit forma pe ultima sută de metri a sezonului recent încheiat în tricoul lui Chelsea. Deloc de neglijat este și prezența lui De Bruyne, fotbalistul lui City, unul dintre cei mai importanți tineri din fotbalul mondial.

Fără Verratti și Marchisio, Antonio Conte se pregătește de debutul la EURO 2016 cu o linie ofensivă formată din Pelle și Eder, iar cel mai important argument prin tradiție al italienilor, defensiva, pare „arestată” de Barzagli, Chiellini și Bonucci. 

Echipe probabile:

  • Belgia: Courtois – Alderweireld, Denayer, Vermaelen, Vertonghen – Nainggolan, Witsel – Mertens, De Bruyne, Hazard – Lukaku
  • Italia: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Candreva, Florenzi, De Rossi, Giaccherini, Darmian – Pelle, Eder

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire…
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen