Zeci de fotbalişti strâng bani pentru copiii cu probleme neuromotorii. Immobile, Sneijder sau Milinkovic-Savic şi-au donat tricourile. Eric şi Vali Lazăr au început licitaţia

2 iun 2018 1214 afişări Fotbal Intern
Zeci de fotbalişti strâng bani pentru copiii cu probleme neuromotorii. Immobile, Sneijder sau Milinkovic-Savic şi-au donat tricourile. Eric şi Vali Lazăr au început licitaţia
GALERIE (6 de imagini) VEZI GALERIA

Evenimentul principal va avea loc pe 9 iunie, când o echipă a prietenilor lui Eric de Oliveira va întâlni o formaţie a prietenilor lui Vali Lazăr, pe stadionul Gaz Metan.

Eric de Oliveira şi Vali Lazăr organizează evenimentul caritabil al lunii iunie. Cei doi s-au întâlnit în Qatar, unde au jucat în ultimul sezon. Acolo le-a venit ideea să organizeze un meci caritabil şi o licitaţie cu tricouri ale unor jucători importanţi. Scopul este ca banii să fie donaţi Centrului de Recuperare Neuromotorie “Pruncul Iisus”, din Mediaş. “Am ajuns în Qatar şi mi-a venit ideea asta. Am vorbit cu Lazăr, cu care am legat o prietenie pentru totdeauna cred. Este un caracter de nepreţuit şi a acceptat să se implice şi el. Vine cu prietenii lui, pe 9 iunie, iar eu o să fac o echipă din prietenii mei. Totul pentru o cauză nobilă”, a povestit Eric de Oliveira.

Tricourile se pot licita pe facebook.

Evenimentul constă în doi paşi importanţi. Pe lângă meciul caritabil, de pe 9 iunie, unde intrarea va fi liberă dar suporterii pot face donaţii în urnele pregătite la stadion, cei doi jucători organizează şi o licitaţie pentru tricouri ale fotbaliştilor. Licitaţia a început pe pagina de facebook al lui Eric de Oliveira Pereira. Preţul de pornire este 200, iar ofertele sunt aşteptate în comentariile postărilor. Cei doi fotbalişti au strâns zeci de tricouri şi nu lipsesc tricouri ale unor fotbalişti celebri.

Tricouri de la Chiricheş, Radu sau Ciro Immobile

Se vor vinde tricouri trimise de Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Felipe Anderson, Immobile, Sneijder, Gerson, Gnohere sau Fatai. Şi românii au participat. Chiricheş, Lobonţ, Radu Ştefan sau Keşeru au trimis tricourile lor de joc, ca şi tinerii Ianis Hagi sau Puşcaş. “Am vorbit şi eu şi Lazăr cu prietenii noştri. Am vorbit cu Chiricheş, cu Lobonţ, care ne-a ajutat şi cu tricoul lui Gerson, care este din cartierul meu din Brazilia. Lazăr a vorbit cu Ştefan Radu şi el ne-a ajutat cu tricourile colegilor lui. Sunt şi mulţi jucători in Liga I. Le mulţumesc tuturor”, a spus Eric.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.