Vrea şefia FRF! "400 la sută va candida! El serveşte micul dejun cu Ferguson, prânzul cu Mourinho..."

9 feb 2018 16621 afişări Fotbal Intern
Vrea şefia FRF! "400 la sută va candida! El serveşte micul dejun cu Ferguson, prânzul cu Mourinho..."

Fostul portar al echipei naţionale Florin Prunea a anunţat că Ionuţ Lupescu va concura pentru postul de preşedinte al Federaţiei. Alegerile vor avea loc la data de 18 aprilie, iar până acum Răzvan Burleanu, actualul conducător FRF, Marcel Puşcaş, Cristi Balaj şi Victoraş Iacob şi-au anunţat candidatura.

"Eu sunt convins că va candida. 400%! La ora 10.00, el serveşte micul dejun cu Ferguson, iar la ora 14.00, ia prânzul cu Mourinho...el, dacă se întoarce în România, se întoarce ca să ajute fotbalul românesc. Singurii care îl conving să facă acest pas sunt membrii afiliaţi, nu eu şi nici colegii mei", a spus Florin Prunea, la Digi Sport.

Ionuţ Lupescu urmează să facă anunţul în câteva zile şi va renunţa la funcţia de şef al Comisiei Tehnice de la UEFA pentru a prelua conducerea fotbalului românesc.

"Am vorbit azi cu 30 de persoane din cei 200 care au semnat acele hârtii. Ieri la fel. Am luat legătura şi ştim, aceste semnături au fost trimise de către cei de la FRF către toţi membrii afiliaţi şi după s-a trecut la un santaj. Dar la vot domnul Burleanu va vedea că a jignit în mod grosolan", a mai spus Prunea.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.