"Vorbesc cu dânsul mai tot timpul". Ionel Ganea, dezvăluiri despre George Copos: evenimentul important care s-a petrecut în viaţa fostului patron de la Rapid

16 nov 2018 14808 afişări Fotbal Intern
"Vorbesc cu dânsul mai tot timpul". Ionel Ganea, dezvăluiri despre George Copos: evenimentul important care s-a petrecut în viaţa fostului patron de la Rapid

Ionel Ganea (45 de ani) a vorbit, joi seară, despre transformarea lui George Copos, fostul patron al Rapidului care, odată ieşit din puşcărie, şi-a refăcut viaţa şi nu mai vrea să audă de fotbal.

Copos e patronul care a plătit 500.000 de euro îîn 1999 pentru a-l aduce pe Ganea la Rapid, iar relaţiile dintre cei doi au rămas, de atunci, foarte bune. Acum, când fostul patron din Giuleşti a dispărut din lumina reflectoarelor, Ganea, care are, în continuare, o relaţie foarte bună cu omul de afaceri, a vorbit despre modul în care-şi ocupă timpul omul condamnat în "Dosarul Transferurilor": "Păi...nu aţi văzut? George Copos are copil mic acum, trebuie să aibă grijă de copilaş. Dacă are un copil mic, nu e cazul să se mai implice în fotbal. Vorbesc cu dânsul mai tot timpul, acum e foarte bine. Nu se mai interesează de fotbal, doar mai citeşte, atât. Ştiţi că fiecare avem defecte. Şi important e să iubeşti un om şi cu defectele lui. Sau să-l simpatizezi şi cu defectele lui", a spus Ganea, pentru Telekom Sport.

Cum s-a transformat viaţa lui George Copos

Ajuns la 65 de ani, George Copos preferă să stea departe de fotbal, dar viaţa i s-a transformat total. Recent, fostul patron din Giuleşti s-a recăsătorit, iar Dumitru Dragomir anunţă că în drumul său au apărut doar veşti bune.

Căsătorit timp de 37 de ani cu Cristina Copos, alături de care are o fată, Alexandra, în vârstă de 32 de ani, omul a cărui avere se ridică la peste 200 de milioane de dolari era bănuit de mai mult timp că ar avea o relaţie ascunsă cu Elena Stoica, fostă secretară la una dintre firmele sale. În această vară, însă, lucrurile s-au limpezit: Copos s-a însurat cu femeia mult mai tânără decât el, iar viaţa sa s-a transformat.


Elena Stoica (foto), noua soţie a lui George Copos.

"Copos şi-a revenit foarte greu. A fost distrus (n.red - după perioada petrecută în închisoare ca urmare a condamnării în Dosarul Transferurilor). Acum e foarte tare, e verde, are şi o fetiţă, a doua, merge mereu cu ea în parc. S-a recăsatorit, are o familie ... Copos este un tip tare, m-am certat cu el mai mereu. Este un exemplu pentru familie. Este un om deştept, omul dracu ... Nu există săptămână în care să nu mă fi certat cu el, iar acum mă pup cu el", a declarat, la Digi Sport, Dumitru Dragomir, cel care a lăsat de înţeles că Daria Maria, fetiţa Elenei Stoica, ar fi, de fapt, tot a lui George Copos. Totuşi, nu există un anunţ oficial în această privinţă.


Elena Stoica, George Copos şi micuţa Diana Maria, într-o vacanţă în această vară. Foto: click.ro.

În august 2014, Copos a fost condamnat la patru ani de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”, însă a fost eliberat după un an şi o lună, pentru bună purtare şi pentru că a scris cinci cărţi. Averea familiei e socotită la 200 de milioane de dolari, reprezentând magazinele Ana Pan, proiecte imobiliare şi 7 hoteluri în Bucureşti, Eforie şi Poiana Braşov.


George Copos şi Elena Stoica, surprinşi cu puţin timp înainte să-şi unească destinele.


George şi Cristina Copos, un cuplu care s-a destrămat după 37 de ani.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.