Victor Becali a ieşit din închisoare după trei ani şi zece luni: "Probabil că trebuie să facă cineva puşcărie! Fac eu, face Borcea, nu e problemă!". Ce spune despre revenirea în fotbal

5 ian 2018 5916 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
Victor Becali a ieşit din închisoare după trei ani şi zece luni: "Probabil că trebuie să facă cineva puşcărie! Fac eu, face Borcea, nu e problemă!". Ce spune despre revenirea în fotbal

Fostul impresar Victor Becali a fost eliberat din penitenciar după ce a executat trei ani şi zece luni din pedeapsa primită în "Dosarul Transferurilor". El a anunţat că nu se va mai implica niciodată în fotbal.

"Viaţa mea de acum va fi una normală, cum a fost şi până acum. Pentru mine a fost o perioadă grea, o experienţă de viaţă, chiar dacă a fost una urâtă. Aş mai fi avut vreo 50 de zile. Deci nu mi s-a făcut vreun mare favor. Toată lumea a făcut 50-55% din pedeapsă, eu am făcut 90-95%.

Dar probabil că trebuie să facă cineva puşcărie! Fac eu, face Borcea, nu e problemă. Nu mă mai interesează fotbalul! Nu am din ce să mă retrag, pentru că nu mai sunt în fotbal. Nu mă vait acum, asta este!

Timpul va demonstra dacă decizia a fost corectă. Nu am spus eu că se ştiau pedepsele din Dosarul Transferurilor, au spus foşti şefi de servicii secrete. Eu nu ştiam! N-am fugit de pedeapsă", a spus Victor Becali conform Antena 3.

Victor Becali, 56 de ani, a ieşit din închisoare aseară la o distanţă de fix trei ani şi zece luni de când fusese condamnat în "Dosarul Transferurilor", pedeapsa iniţială fiind de patru ani şi opt luni. Fostul impresar alături de alţi şapte oameni de fotbal a produs un prejudiciu de 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste zece milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.