Veste bună pentru tinerii de la FCSB! Începând cu 1 august li se vor dubla banii

Autor: Cosmin Olteanu Publicat: 15 Jul. 2020, 22:55 Actualizat: 16 Jul. 2020, 11:33 Fotbal Intern

Curtea Constituţională a României a decis ca alocațiile elevilor să fie dublate, începând cu 1 august! Vestea este una importantă pentru jucătorii lui FCSB, în lotul echipei bucureștene afându-se mulți elevi.

Nu mai puțin de șase jucători, din fotbaliștii debutați de FCSB la echipa mare, în ultima perioadă, se vor bucura de decizia Curții Constituționale a României.

Veste mare pentru tinerii de la FCSB

Conform deciziei luate de CCR, alocația elevilor se va mări de la 150 de lei la 300 de lei pe lună, începând cu 1 august.

Lista jucătorilor din lotul lui FCSB, care se vor bucura de mărirea alocației:

  • Matei Udrea – 18 ani
  • Alexandru Pantea – 16 ani
  • Ovidiu Perianu – 18 ani
  • Andrei Pandele – 17 ani
  • Cristian Dumitru – 18 ani
  • Romeo Niţă – 17 ani

În urma deliberărilor, Curtea Constituțională, cu unanimitate de voturi, a respins, ca neîntemeiată, obiecţia de neconstituționalitate şi a constatat că Legea privind respingerea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 2/2020 pentru prorogarea intrării în vigoare a art.I pct.1 din Legea nr.14/2020 privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.9/2019 pentru modificarea și completarea Legii nr.61/1993 privind alocația de stat pentru copii, precum și pentru modificarea art.58 alin.(1) din Legea nr.448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap este constituţională în raport cu criticile formulate”, a decis Curtea Constituțională a României, potrivit Mediafax.

Gigi Mulțescu le propune echipelor din Anglia un alt jucător de la FCSB

Gigi Mulțescu a vorbit pentru ProSport Live despre jucătorii tineri din lotul FCSB-ului, iar acesta este de părere că juniorii promovați de Bogdan Argeș Vintilă la prima echipă vor putea face progrese deoarece au calitate.

Mai mult, Gigi Mulțescu a dezvăluit că Dennis Man, Florinel Coman și Darius Olaru sunt preferații lui de la FCSB, dar crede că primii doi trebuie să aibă constanță pentru a face pasul către o echipă de top din Europa.

„Coman și Dennis Man sunt foarte buni, dar sunt gingași. Ei sunt bazați pe tehnică, rafinament și li se potrivește un campionat mai tehnic. Spania, Italia, Franța, chiar și Germania. Eu cred că Olaru ar fi bun pentru Anglia. El nu evită contrele, duelurile, are ultima execuție. Se potrivește. El trebuie să mai lucreze la constanță. El exagerează câteodată cu driblingurile și pierde niște baloane care ar fi putut ajuta echipa”, a declarat Gigi Mulțescu, la ProSport Live.

Autor: Cosmin Olteanu Publicat: 15 Jul. 2020, 22:55 Actualizat: 16 Jul. 2020, 11:33 Fotbal Intern
Pe aceeași temă