Un antrenor al unei echipe de fotbal din România va intra la închisoare! Era eliberat condiţionat şi a comis un nou gest necontrolat

6 mai 2019 17296 afişări Fotbal Intern
Un antrenor al unei echipe de fotbal din România va intra la închisoare! Era eliberat condiţionat şi a comis un nou gest necontrolat

Cu o zi înaintea Sărbătorilor de Paşte a avut loc meciul din Liga B Prahova, Seria Sud, CS Cornu 2 - Stejarul Goruna Cocorăştii Mislii, iar antrenorul echipei oaspete Florin Maftei l-a lovit pe arbitrul Mihai Amorăriţei.    

AJF Prahova a hotărât în urma incidentelor să excludă echipa din Liga B Prahova-Seria Sud şi clubul va plăti şi o amendă de 1.000 de lei. Dar, Maftei avea de executat o pedeapsă de şapte ani şi era în perioada de eliberare condiţionată din februarie 2017, conform stiriactuale.ro. Acum se poate întoarce după gratii fiindcă arbitrul i-a făcut o plângere penală. De asemenea, antrenorul respectiv a fost exclus definitiv din fotbal, neavând dreptul să mai participe la meciuri oficiale sau amicale, şi trebuie să plătească şi o amendă de 3.000 de lei.

"Pe lista echipelor recunoscute pentru episoadele violente la meciurile din Prahova mai sunt şi echipele de la Dumbrava, Lacul Turcului, Sângeru sau Dârvari şi mai mult ca sigur că vom asista şi la alte excluderi din competiţiile AJF Prahova, Cătălin Popescu, şeful Comisiei de Disiciplină, fiind decis să nu mai tolereze niciun fel de violenţe în fotbalul prahovean", arată aceeaşi sursă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.