Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Beldeanu. Ce a păţit de fapt şi ce se întâmplă acum cu fostul fotbalist al Craiovei Maxima: "Familia a hotărât"

24 oct 2018 10382 afişări Fotbal Intern
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Beldeanu. Ce a păţit de fapt şi ce se întâmplă acum cu fostul fotbalist al Craiovei Maxima: "Familia a hotărât"

Aurel Beldeanu (67 de ani), fostul fotbalist al Craiovei Maxima, şi-a revenit după ce i s-a făcut rău luni, la căpătâiul regretatului Ilie Balaci şi a fost internat în stare gravă la Spitalul Judeţean din Craiova. Fiica lui Beldeanu, Andreea, a oferit primele detalii amănunţite despre starea actuală de sănătate a tatălui său şi a dezvăluit primele cuvinte pe care le-a rostit acesta.

"Sunt OK!", a transmis cu voce fermă fostul mijlocaş al Craiovei Maxima de pe patul de spital. Andreea Beldeanu, fiica fostului mijlocaş, a detaliat: "Este bine. Vorbeşte, merge singur. Nu a suferit niciun atac vascular, niciun preinfarct. A făcut o lipotimie pe fond emoţional. Ţinea foarte mult la Ilie Balaci. Generaţia lor formează o adevărată familie. Familia a hotărât ca tata să mai stea sub observaţia medicilor în spital", a spus Andrea Beldeanu, conform Libertatea.

Lipotemia este un leşin de scurtă durată fără întreruperea respiraţiei şi a funcţionării inimii.

Fostului mijlocaş i s-a făcut rău când sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci era scos din biserică. La ieşirea din lăcaşul de cult, Beldeanu a fost cărat pe braţe până la ambulanţă, apoi a fost transportat la spital. Imaginile cu Beldeanu pe scările bisericii şi în ambulanţă au fost unele cu puternc impact emoţional.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.